Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Že cel teden mi je ves cas slabo, želodec me ful boli, vse mi smrdi, dobesedno vse...slabo mi je ce sem lačna, slabo mi je tudi ce sem sita...ne vem kaj je boljs, zato ves cas lezim in spim.Danes sem si uzela prosti dan, ker nisem sposobna za delo
sem čist brez energije...si ne morem pomagat, samo upam da bo čimprej minilo, ker komaj zdrzim. Zanima me kolk dolgo vam je bilo slabo? 
Pridno jem dabroston (upam,da bo kaj pomagal), jutri pa imam spet pregled. Čisto sem že živčna,če je vse vredu.
. Sicer konec septembra, vendar imam občutek da bo malo prej. Prvič sem tudi rodila 3.9. vse ok, edino poletje je bilo vroče kot
.
, pa očala mam