|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
12.2.2007 16:28:40   
Anonimen
Čestitke za user posted image Lunca. user posted image  user posted image  user posted image

Pa bo junija res veliko fantkov. Jaz se že omenila da mislim,da bo fantek (brez da bi vprašala) ampak vedet pa nočeva. Mogoče naju preseneti user posted image .

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: Junijke 2007
12.2.2007 16:34:22   
lunca2
Hvala. Pozabila sem nekaj vprašati. user posted image je velik 14 cm in tehta 474 grame. Ali je premalo ali je uredu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
   RE: Junijke 2007
12.2.2007 19:35:34   
Palčica*
No tkole...
Z otročkom je vse o.k.,sama pa moram na strogo mirovanje. Bolje rečeno,bolniška do porodniške.

Bolečina je še prisotna,čeprav včasih bolj drugič manj intenzivna. Ginekologinja mi je naredila UZ, ki je pokazal da je otroček obrnjen z glavo navzdol,se pravi nizko,a po njenih besedah ne alarmantno nizko.Pritiska pa na ne vem točno kaj in pritisk in bolečina naj bi bilo posledica tega. Povedala mi je še,da sem lepo zaprta,tako da zaenkrat ne kaže na paniko.
Vzrok?
Delo in vse kar je povezano z njim.
Tako je že poln pladenj preveč ali bolje napor,ki v tem trenutku ni več zame.

Zato NOGICA pazi nase !!!


In glede na vse se bom morala opravičiti,ker me v Monsa po vsej verjetnosti ne bo.Sicer je danes šele ponedeljek in verjamem,da bo do petka že bolje,a mi je ginekologinja zabičala naj 1 teden res trdno počivam.
Škoda...res sem se veselila,da Vas vidim.

Pazite nase punce.



_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
   RE: Junijke 2007
12.2.2007 19:47:37   
janapan
kar je preveč je preveč evo sedaj teče moja  13.a ura v službi. Vmes nisem bila niti na kosilu ker je blo skozi nekaj vmes, potem pa mi ob 12 h šef reče jutri ob osmih zjutraj prtide ta in ta in moraš nardit  ene 6 stvari in ker je moje delo projektantsko to pomeni fuul dela, ker vem, da bo ta človek ki pride želel imet načrt in ne samo ene krace.
No pol on že lepo pozabi da mi je naročil sto stvari in mi naloži še tri vse spet do jutri do osmih zjutraj ker je treba poslat ne vem kam....in ker sem jaz ful marljiva lepo zaviham rokave in evo me tle...vsi so že zdavnaj doma sam nosečnica še guli stol...ma sem tak idot da ni večjega. Pa saj vem da bolj kot bom kimala bolj se bodo navadli da vse nardim....

No pa da ne govorim da najinuser posted image  danes ni bil deležen niti enega pametnega obroka sam neke pomaranče glodam cel dan lubi pa je doma z gripo in ima 39 vročine. Za malco sem šla itak domov da vidim če je vse ok in sem mu nesla kosilo.....

ma k.... jih vidi in tako razumevanje, pa sem si rekla da ne bom delala nadur ker sedet po 13 ur za pc jem glih ni dobro za mojo nosečnost in evo me tle.....jao jao...kakšna neodgovornost.

Ej res zavidam tistim ki lahko rečejo evo sedaj pa grem domov....ej jaz ne morem pustit dela na pol.....

Moj je ful jezen name ker se valjda boji da bom staknila kakšno virozo al pa bo over doze dela...pravi mi  naj pač ne naredim, če slučajno zbolim pol bodo že znali sami....

Sploh pa mi sedaj dajejo same ogabne projekte da mi prav smrdi....ma veste kaj punce jaz se grem jutri zmenit s šefom da me od aprila ni več...jaz bom kar izkoristla tiste nadure ki jih imam in čao mare....ma kdo se bo jajcal tle še dva meseca...ma ni govora


pa sem se skihala lp

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
   RE: Junijke 2007
12.2.2007 21:10:14   
Anonimen
Oj
Ja  Palčica  prav hudo mi je zate.user posted image   Čakaj ti si tud gostinka? Ma to delo res ni za nosečnice. Jaz sem tud ta vikend najbrž nazadnje delala. Mene ful križ boli, če samo polno košaro kozarcev zlagam v pomivalni stroj in ven. Pretežko res. No zdaj ko vidim kaj se je zgodilo tebi me pa še toliko manj vleče na ta šiht. Itak pa se user posted image skoz jezi in mi pravi naj ne delam več. Bova že preživela, čeprav z eno povprečno plačo.
Ti pa le lepo počivaj pa bo bolje. Tudi doma moraš pazit na ogromno stvari. Jaz večkrat pretiravam - polno košaro opranih cunj nosim gor pa dol, pa težke lojtre prenašam, ko kaj ne dosežem... Pa se potem zavem kaj delam. SAMO ŠKODO SEBI IN user posted image . Bo res traba mislit na počitek. No sicer pa sem si itak rekla, da bo ta teden pri meni v znamenju lenarjenja - tak je bil npr. današnji.

Janapan  a ti tud pretiravaš z delom? Pazi nase, to ni dobro. Vidim, da smo junijke res ene marljive user posted image . Mene tud izkoriščajo na vsakem vogalu, saj vedo, da sem taka, da ne znam reči ne. Če imaš možnost pojdi na bolniško.
Ma sem zadnjič slišala za eno user posted image , ki je že več kot mesec dni na bolniški, čeprav ima tako delo in službo, da ji tega ne bi bilo treba. Poznam šefinjo in so ji šli ful na roko, delela je res same lažje stvari (sem hotela še jaz delat preko ŠS, pa se moram učit user posted image ). Pa sem se najprej jezila kako so eni izkoriščevalski in leni. No zdaj pa vidim, da ima prav - naj izkoristi možnost bolniške, če ji je to dano.

PUNCE BODITE DOBRE DO SEBE IN SVOJIH user posted image . POBOŽAJTE BUŠIJE.


(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 10:22:22   
duhica
Končno spet pozdravljene!

Ker ste že o opremi pisale, naj jaz še svoje izkušnje omenim.

VOZIČEK:

Tako kot Si Ronja že naštela...se strinjam s tabo.
Jaz sem tud rolala z vozičkom, samo najbrž nisem tako spretna in hitra kot ti, in naš voziček nima zavor in jih tudi nisem pogrešala. Je bla ona na rolerjih čisto dovolj. Res pa je, da tu pri nas ni nekih hribov, če bi bili, bi pa tud voziček moral met zavoro.

Super je, če kupite lupinico(to je avtosedež od 0 do nekje 9 mesecev), ki se da na voziček namontirat, ker otrok v avtu velikokrat zaspi in ga potem ni treba budit.

Še ena čudovota stvar je, če se da ročaj vozička obračat v obe smeri, če slučajno piha ali sije sonce. Če pa tega ni, pa se tud da rešit zadevo recimo z prevleko za dež.

In stvar na katero bi bila najbolj pozorna, če bi še enkrat kupovala voziček: da se enostavno in na malo zloži!

AVTOSEDEŽ

Mi smo jih vedno in jih še uporabljamo na zadnjih sedežih, se pa lahko lupinice tudi na sprednje da, če avto nima airbaga ali če se ga da izklopit. Je pa otrok baje najvarnejši na zadnjem sedežu na sredini. Sem pa jaz dojenčke tud včasih na sprednjem vozila, sploh če sem šla kam sama, drugače pa kar zadaj.

Kar se pa nekih kengorujčkov, štorkel za nošenje otrok tiče, ležalnikov in podobnih zadev, pa jih poskusite najprej nekje sprobat, da boste videle, če otroku sploh ustreza, da ne boste brezveze denarja stran metali.

Pa ne pozabite na kopalke, saj se bodo naši otročki rodili poleti, da bodo lahko na morju plavali!!!user posted image Malo heca!

Palčica, ti pa kar lepo počivaj in uživaj!

Janapan in Nogica, vidve pa kar po mizi udarita in red naredita, da bosta imeli dovolj počitka zase in za dojenčka.

Lunca2, če bi karkoli ne bilo v redu, bi ti že G povedal. Saj veš, to so samo neka povprečja, pa čudne mašine, ki včasih še zmerijo ne prav. Zagotovo je vse v redu! Meni je pri 21t rekla, da ima približno 450 g.

Čuvajte se in privoščite otročkom veliiiiko pozitivnih misli!

< Sporočilo je popravil duhica -- 13.2.2007 10:35:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 10:40:49   
*ANA*
Živjo user posted image . Kako ste kaj?
Mene zanima, če katera ve ali Je Peg perego pliko P3 complete primeren za novorojenčka?Mislim namreč naslon do vodoravnega položaja?
Trenutno potrebujem samo voziček za dojenčka, ker potem imamo voziček od Quinija.
Lepo prosim za informacije(pa da voziček ni predrag)!
Hvala vnaprej

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 11:42:56   
melaverde
Živjo Ana,

malo sem pobrskala, lahko greš tudi sama na stran podjetja Mami ( http://www.mami.si) kjer piše:

PLIKO P3 COMPLETO

Ko košara ni več primerna, želi biti otrok del vsakdana in svet pogledati iz oči v oči.
Zato ga je treba posesti. A tudi v novem položaju mu mora biti udobno, počutiti se mora varno, biti mora kos novim nalogam. Tako kot kolesa, ki se razlikujejo po velikosti in po materialih, ker se morajo spopasti z mestnim asfaltom in s steptano zemljo gozdne potke z enako lahkoto.
Če zahtevate klasiko s kančkom modernega, tradicijo in tehnologijo potem je ta voziček odlična izbira za vašega malčka.

Pliko P3 Completo, nov model z ogrodjem ovalnega profila, z veliko dodatne opreme, primeren za vse letne čase.

Očitno brez Navette (trdne košare) ni primeren za novorojenčke user posted image

Lep dan

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 11:44:37   
melaverde
sem bla prehitra....Ana, ma če že imaš voziček misliš da se ti ne splača bolj, da bi dokupila košaro od Quinnija in tako imela tega že od samega začetka ?!

Samo vprašam, ker Quinnija ne poznam...

ciaoo

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 11:47:53   
FLASK_A
Za novorojenčke je pimeren le PP Pramette (od lahkih, cenjših štirikolesnikov)- dno je popolnoma ravno. Ostali vozički potebujejo košaro. Za ostale znamke nisem pa prepričana, kako imajo.

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 12:24:04   
zrak
punce pozdravčke iz deževne obale..
Glede spola, jaz sem prepričana na čakava user posted image , čeprav mi ginekolog tega še ni potrdil.. ko pa sem mu omenila, se je samo nasmehnil.. tako da ne vem ali to drži ali... če verjamete sli pa ne sem 1000000%%% da je user posted image ... tako da bodo res sami lulčki user posted image

Melaverde a zdaj že čutiš brcike... jaz jih, ampak še vedno ne tako pošteno, da ne bi mogla spati ali da bi me zabolelo, kot to pravijo druge punce.. je pa tako nežno...

papa

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 12:31:26   
melaverde
Ciao Zrak, vidim da tudi tebe moti to naše vreme...jaz se tolažim s tem, da bo potem maj in celo poletje sončno user posted image . Joj, ma kaj sem vam pozabla povedat za moje brcike???? Moj sin je bodoči nogometaš user posted image .
Malo se hecam ampak tako brca, da jih moj mož čuti v hrbet (ponoči seveda).
A da vidite en dan, sem ležala na kavču in je moj user posted image  opazil da nimam več trebuha, kot da bi se izpihnila user posted image
Ko sem vstala sva kmalu dol padla ker sem v trenutku dobila eno bunko pri strani, kot da bi mi jajčnik nabreknil....smejala sva se kot zmešana ampak vseeno sem bila malo v skrbeh kaj se tam notri dogaja.
Očitno se je samo na kolena postavil in rit našpiknil.... včasih ni lih nežen no.

Veš da bom prav vesela če boš imela fantka, so bosta lahko avtke izposojala na plaži user posted image

lep dan ti želim (tudi vsem ostalim)

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 12:36:05   
melaverde
ejla ženske,

danes ne morem skrit da mi je v službi dolgčas....neko čudno zatišje čutim user posted image
V glavnem sem se lotla enega seznamčka, katerega bi bilo lepo uskladit z našim starim seznamom (seveda če ima Liona čas in voljo...jaz ti z veseljem pomagam, edino ta ringaraja mi malo nagaja ko ne vem kaj pripopat ali pa sličico dodat)

user posted image  Pinokio, Drnula, KT

user posted image  Lunca, Jacqueline, Andreja75 (2x), dorina, Bibyka, Megi, Luckabucka

A sem katero izpustila??? Nam katera spola še ni zaupala???

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 13:36:49   
*ANA*
ja, bi blo najboljše, če bi kupila kar košaro od Quinija, ampak potem nimam kam dati moje velike pupikeuser posted image . Mislila sem kupiti kaj takega, da bi lahko bilo zdaj za novorojenčka, potem pa bi dala ta veliko not.Ne vem kaj nardit, dnarja pa tudi ni kaj preveč, tako da ne vem kaj bomo nardili.
PP Pramette pa je okrog 330E?
Za spol pa še ne vem, ker imamo morfologijo šele v ponedeljek.


(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 13:57:34   
Anonimen
Cao

Jaz sem pa danes iz petega pregleda. Z mani in user posted image je vse v najlepšem redu. Rezultati krvnih testov za toxo so tudi ok. Samo spet premalo pijem. Sem prav vesela, da je vse v najlepšem redu. Prav fajn je slišat tisti stavek: vse je v redu. user posted image
Mali pa zdajle noro brca. user posted image user posted image user posted image
Tolk me ma da bi šla malo v shopping, pa nimam nikogar, ki bi šeč z mano. Vsi so po službah in delajo tam do treh ali štirih. user posted image pride ob treh ampak njemu se ne da kar tako po trgovinah hodit - mora it z namenom.

Danes mi je fajn, ker mi še kuhat ni treba. Bo tašča naredila pohane možgane za user posted image , meni pa je to user posted image , zato tega niti delat ne maram kaj šele jest. Jaz sem si pa zaželela vloženo rdečo peso - no to si bom "skuhala".

Dejte še kaj napisat, men se bere.

LP


(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1715
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 14:38:08   
ronja
janapan, se strinjam s tabo, tudi midva ne bi dajala premoženja za vozičekuser posted image . kolikor mi je znano, je ta še en cenejših, naj bi bil slabih 80 jurjev (nisem še v evrihuser posted image ), 200 jurjev niti približno nimava za dat za vozičekuser posted image . Tisti za 40 iz Špara ali leClerca pa nimam pojma, saj mogoče so tudi v redi, je treba tudi videt kako je z garancijo, je pa že fajn, če je stabilen in ima bremzo, recimo:) vsaj tisto za zataknituser posted image prav dosti komplicirala pa tudi midva ne bova, jaz bi najrajši kar tega kupila, ki sva ga videla, mi je bil ok in se ne bi niti dalje matrala, ampak verjetno bova vseeno šla še malo pogledat, ker so njemu ročaji malo kratki, kljub temu, da jih je raztegnil... Bomo videli, če nas preseneti prej, potem bo itak panika hehe:) pravite, da je ta Pramette cenejši v It?user posted image Čudno se mi zdi, zakaj sta ga potem onadva kupila v Lj., sta pa iz primorske doma...
Tudi z oblekicami sva očitno na istem, heheuser posted image

Hehe, mene nič ne moti, če me ne sprašujejo, kako sem, malo me moti to, ko mi sodelavec vedno odnese računalnik dol in ga moram potem 3 štuke nosit po stopnimcah...user posted image To priznam, da me moti, ker sem potem crknjena ko kup nesreče še pol ure... Po rokah me noben ne nosi, še najbolj fantuser posted image , ampak ker ima zlomljeno ključnico in oprt gor, tudi on ne more prav dosti tega prakticirat (dobesedno pa sploh ne...) Pa to, ko so vsi tako pametni, zakaj mi je slabo... pa sem probala že vse živo... pa če bruham samo sadje, ali pa sam čokolino... ne vem, no... Saj se ne pritožujem, če me kdo vpraša, povem, da še bruham, sicer ne. Itak vsi pravijo, ja, saj zdaj si že ok, če si v službi. ja itak, tak sem kot prej, samo malo slabše, ker mam višjo temperaturo, sem bolj crknjena, me bolj boli in večkrat bruham. Sicer sem pa ful boljše, ja, budale...

Hja, ljudje po moje tudi malo pozabijo, da smo user posted image , pa tudi danes ni več tako kot včasih, ko so bila dela bolj fizično naporna in so vsi pomagali user posted image , danes si bolj sama zase... Ampak ni mi pa jasno, jana, zakaj si ti morala pospravljat pri tašči? Uleži se še ti na kavč, pa bojo že sami pospravili, saj nisi ti tam doma.

Mene bi sicer "tašča" razvajala, kar se da, če bi me le lahko, ampak niti nimam časa za to...

Mami me je danes na hitrco obiskala v službi in me je kregala, da moram na bolniško, da se mi v učkih vidi, da mam vročinouser posted image Šef pa mi je ravno malo prej rekel, da se mi vrača barva in sem bila prav vesela... No, potem me je kasneje videla še sodelavka in me vprašala, eč sem ok, očitno res ne zgledam lih rožnato...user posted image fant me podi dam. Vsem se zdi, da bi morala bit na bolniški, jaz bi pa rada še naredila te poskuse, predno grem na porodniško, ker mi bojo ta čas itak odpisali in bom morala potem vse skup naredit zeloooo zeloooo hitro - kar pa bi znal bit problem z malim otrokom... zato se mi zdi lažje zdaj stisnit, čeprav počasi tudi jaz čutim, da tole mogoče ni najbolj pametno... (sam ne nikomur povedat, da sem to priznala...)user posted image Pa tak vesela sem bila, da sem šla v službo, ampak zdaj pa čutim, da me kuha, pa kar nič ne morem, prejle sem mal skup zlezla... (tut ne me zatožit)
No, vsaj hormoni me ne zezajo, nič me kaj posebej ne prizadene, niti če zbirajo imena, niti če ugotavljajo spol, se mi zdi zabavno.l

3D uz bova šla, eč se na morfologiji v pon. ne bo videl spol, ker si ga oba želiva vedetuser posted image

lunca, čestitam za morfo!user posted image

palčica, daj vseeno pridi v Monsa, saj lahko user posted image vozi, tam pa ti ne bo treba nič nosti, ti bom jaz prinesla sok in nesla torbouser posted image

jana, odkar sem v službi, še nisem bila manj kot 9 ur, če te kaj potolaži... Ma sva si sami krivi. jaz bi tudi rada naredila to do konca, potem pa ne grem in ne grem... Mene malo skrbi samo tole prenašanje zadev po stonicah, če mi mislijo non stop to odnašat... Laptop in tale merilec nista tako zelo lahka... pa začne bolet po 3 štukih... sicer pa rada delam, sem vesela, da sem nazaj, čeprav se mi danes ves čas vrti in mi je slabo za znoret! Bruhala še nisem, res pa sem pojedla en jogurt in eno pomarančo...

duhica, hvala za nasvete! Bomo upoštevali!

nogica, evo, a bo dosti za brat? Sej veš, da name lahko vedno računašuser posted image







(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 14:43:39   
ronja
aja, melaverde, tudi tebi hvala za tvoje izkušnje. Skupaj bomo vse vedele, a ne?user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 15:58:15   
melaverde
ANA, kot sedaj razumem bo tvoj drugi otrok ? Kaj pa če bi za ta veliko pupiko kupila voziček na marelo
za katere pravijo da so najbolj uporabna stvar na svetu. Pa še dragi niso ?!

Za Pramette vam lahko zagotovim da je v Italiji cenejši, sem se prepričala na lastne oči =299 EUR

Ker pa vem da smo z denarjem vsi tam tam in vem da gledamo vse, da bi kaj prišparale če se le da...imam še en predlog: kaj če bi kupila voziček druge roke? Moja sestra je kupila Pramette druge roke, izgleda kot nov, zraven pa je dobila še dežniček, prevleko za noge in prevleko za dež za 45.000 SIT= 187 EUR.
Pri nas v Kopru je trgovina Aja Tutaja in če jim pustiš tel. št te oni pokličejo kadar dobijo kak voziček ki bi ustrezal tvojim željam. Jaz vam samo povem, nočem nič vsiljevat....

Ronja, moje izkušnje...hm, tukaj bi se še dalo komentirat ker pri 26 letih in prvem otroku ni da jih imam prav veliko. Res pa je, da smo v družbi same mlade mamice z otrocmi mlajšimi od 1 leta (jaz in moja sestra sva še s trebuhom, ampak ona ima jutri rok) in se veliko pogovarjamo.

Npr. moje kolegice pravijo da naj ne zapravljamo denarja za torbe ki so v kompletu z vozičkom. Res je da so lepe in pašejo na voziček ampak hkrati drage in nepriročne. One so si vse kupile torbo v DM ki stane 20 EUR, notri pa so dobile pleničke, kremo in mokre robčke (mislim da je znamke Baby Love ampak ne bom trdila).

Ampak jaz bom full vesela če mi boste ve (okolica Ljubljane) povedale kam naj grem v Ljubljani po kako stvar ki se splača oz. je vredna omembe. Nad H&M- jem sem fuulll navdušena, kot večina primorcev user posted image .

Danes sem si rekla, da ne bom prišla več gor ker me je že sram...spet sem se razpisala user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 16:32:02   
Anonimen
Ja Ronja te je prav fajn brat. Ti se kar razpiši user posted image user posted image user posted image .

Ma sem tako žalostna user posted image , najbrž me daje neko čudno obdobje ali pa so res vsi smotani user posted image . Iščem osebo, ki bi šla z mano malo naokrog pa nikjer nobenga, ki bi imel čas. Kolegica se mi sploh ne javlja na maile (sem se že kar navadla), po telefonu je tud redko dosegljiva in se z njo dobim res, ko se pač najde čas pri njej.  user posted image je prišel iz službe, pa se mu danes ne da z mano malo po trgovinah (sem mu žalostno potožila, da nikoli nima časa zame in za user posted image ). Torej ne vem koga bom vzela  s sabo ko bo bom kupovala za user posted image . Potem kličem še mami, če bi pa mogoče šla jutri dopoldne z mano, pa se zgovarja, da nima denarja da se ji brezzveze pa ne da hodit z mano. Pa še bi se kdo našel, ki me je zavrnil.
Pa prav ta teden sem si rezervirala za vse to user posted image . Najbolj me razžalosti, ker jaz vedno najdem čas za druge, ko me potrebujejo ko pa jaz rabim nekoga samo da gre z mano malo okrog ali pa tud kej drugega nič posebnega, se pa prav nobenga ne najde.
Bom že vrnila- ma kaj ko pa samo pravim, pol pa nič iz tega... grozaaaaa

Ma sem se spucala, kot je včeraj napisala janapan. Prav paše.

(odgovor članu melaverde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
   RE: Junijke 2007
13.2.2007 18:31:20   
ŠpelaP
Pozdravljene!
V zadnjih dveh dneh ste pa pridne s pisanjem!
Tudi meni že vsi govorijo, naj se že spokam v bolniško, da res slabo izgledam! Že dva dni me desni del glave, uho, zobje, vrat bolijo, da imam občutek, da mi bo vse z možgani vred ven potegnilo. Sem bila danes popoldan pri dežurnem zdravniku, pa sem dobila samo lekadol. Hvala bogu, da nisem zopet dobila kakih antibiotikov.
Počasi mene že tudi ima, da bi malo šla po nakupih.
Naslednji teden, ko so v šoli zimske počitnice in bova oba z možem doma, imamo v planu beljenje sob in uničevanje zidne plesni.
Danes sva pa ravno dobila les in se bosta mož in moj oči lotila z izdelavo pohištva.
Ravno zdaj pa v dnevno sobo nosijo novo sedežno garnituro, jaz pa po netu brskam. Kar naj moški delajo! Jaz pa bom počivala! Čeprav moj mož pravi, da to ni počivanje, če sedim pred računalnikom in buljim v ekran, ampak zame to je POČIVANJE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   RE: Junijke 2007
14.2.2007 9:34:30   
Anonimen
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    VESELO VALENTINOVO  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LJUBEZEN JE SAMODEJNA;
RAZODEVA SE V RADOSTI, LEPOTI,
RESNICI IN CELO V SOLZAH.
LJUBEZEN ŽIVI TA TRENUTEK:
NITI NI IZGUBLJENA V PRETEKLOSTI,
NITI NE HREPENI PO PRIHODNOSTI.
LJUBEZEN JE ZDAJ.


Naj ba danes dan napolnjen z ljubeznijo user posted image

Lepo VALENTINOVO vam želi nogica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
   RE: Junijke 2007
14.2.2007 9:36:16   
Anonimen
No ko pa smo že o valentinu. Kaj ste boste kupile svojim user posted image . Jaz nimam še nič user posted image ,  grem zdajle malo naokrog, da vidim kaj imajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
   RE: Junijke 2007
14.2.2007 9:45:55   
zabica26
Nogica, kako je torej s tvojim šopingom? Si dobila koga za družbo?

Midva sva se zmenila, da nočeva daril, sva si pa podarila novo masažno kopel in greva dons mal v najino bajnico se masirat in uživat. user posted image
Če ne pride kakšno presenečenje na poti domov...sva zmožna tega oba. user posted image

Sicer pa...dons zjutri naju je dojenček tko lepo zbudil.

Aja, punce, a vaše živali kej čutijo dojenčke? Mogoče mal čudno vprašanje, ampak naša mačka pride dostikrat do mene v naročje in da tačko in glavo na moj trebuh...kot da bi čuvala malo barabico.  Full lepo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
   RE: Junijke 2007
14.2.2007 10:18:14   
NRMM
Daan sonček,takšno Valentinovo si lahko le želimo user posted image . No na ta dan mi manjka možek user posted image ,upam,da bo prišel danes vsaj za par minutk domu,drugače bo pa poštar toliko bolj vesel user posted image user posted image .

Moja mala nagajivka je v varstvu,sedaj ko je shodila je kar naporno ampak ni še panike.Jaz še vedno v bolniški in upam,da tako tudi ostane,no sej koliko sem računala mi še 2x podaljša,potem imam ves lanski in letošnji dopust in sledi porodniška user posted image user posted image ,uff čas pa beži.

Naša nerojena bebica je tudi pravi razgrajačka,tako kot je bila prva,sploh če ležim na levem boku,par minutk ji pusti razgrajanja potem pa ima dovolj,ker včasih prav zaboli. Naj brcika takrat vsaj vem,da je ok user posted image . V petek imam morfologijo,mogoče se nama pridruži pri UZ možek,vesela bi bila zelo user posted image . Upam da se bo spol videl,če pa se sedaj ne bo,pa ne bom več vprašala,bomo čakali do junija,čeprav me nekak vleče na 3D UZ,no bomo videli.

Voziček,ena je spraševala mislim da *ANA* če je Peg perego pliko P3 complete primeren za novorojenčka. Je primeren,če mene vprašaš.Mi smo ga imeli,imela ga je tudi kolegica in je z obema punčkama vse ok,če ti to kaj pomaga.
Mi še čakamo o izboru.Če bo Maruša pokazala veliko zanimanje tam nekje maja za hojo in zavračala voziček,bomo ostali kar na njenem še za novorojenčka,če se bo pa še rada vozila bomo pa nabavili tole Hauck Tandem Komplettset Friends

user posted image .

Voziček je zadnja stvar za katerega se bomo odločili.

Cotik imamo za punčko še tako od prve,za fantka dobim od sestrične,ampak vseeno bo potrebno še kaj kupit,če ne drugač kot za mojo dušo user posted image .Ostala oprema je tudi,le Maruša dobi nov kinderbet,ta sedanji pa gre nazaj v najino sobo,ker je narejen po meri.
Kozmetika in flaške mi še manjkajo in smo kompletni.

Pojavil se mi je že izcedek iz dojk,pravijo,da to ni nič hudega,upam le na to,da bo v drugo dovolj mleka,čeprav tudi Maruši ni bilo hudega,ker je bila od začetka na flaški.

Vsem lepo Valentinovo,cartajte svoje user posted image  in pobožajte user posted image .

Se še kaj javim,če ne prej ko v petek,ko pridem iz UZ user posted image .

Lp

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
   RE: Junijke 2007
14.2.2007 11:01:49   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi mi vam želimo lepo Valentinovo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Čeprav smo mnenja, da naj bi bil vsak dan pocukran z malimi presenečenjiuser posted image )

Nogica, super, da ste vredu!! Jaz imam pregled čez 2T, 3D UZ pa naslednji teden. KOMAJ ČAKAM!!!In kaj hudiča so pohani možganiuser posted image  Mi kar želodec obrne, ko si probam predstavljat... Še dobro, da ti ni treba tega pripravljatuser posted image  Pa glavo pokonci, zdaj so bili taki čudni deževni dnevi za nami, men se je tut kar rolal u glavi. Sem prepričana, da boš koga dobila za u šoping- itak pa ti ne bo dolgo dolgčas ker se že v petek vidimo!!
Lunca, user posted image user posted image  za  user posted image  in opavljeno morfo!!! Za velikost user posted image  pa ne vem, mi smo imeli tudi nekje 500g pri morfologiji, tako da je po moje vredu.

Melaverde, midva gledava oglase rabljenih PP Pamette, pa grejo ZA MED!! Če zamudiš par ur, je že prodanuser posted image  Očitno je res dober voziček... V Italijo pa ne bova šla, ker tistih 8jurjev razlike ponucava glih za bencin pa hrano pa kakšno traparijo- tko da bova poskusla najprej rabljenega dobit, če ne pa preko interneta, ker dobiš še bon za naslednji nakup. V LJ pa nevem, kje bi bila tut taka štacuna z rabljenimi vozi.. hm... se moram pozanimat!
Špela, maš prav, ti kar pejt počivat- nej muški delajouser posted image  Midva imava tut problem s plesnijo- nam je voda spustila pa je blo vse mokro, zdej je ratalo vse zeleno- in zdej bo treba štrihat. Tko da se vam najbrž kar pidružimouser posted image

Valentinovo pa sva imela včeraj (je bil bolj filing- dons je tko bolj pod prisilo se mi zdi). Po mojem faxu sva šla u šoping pa na večerjico, kupila sva si masažno olje z vonjem zelenega čaja, dobila sva kremico proti zatekanju nog user posted image , jaz sem si umislila nove, udobnejše čeveljčke, malo sva se posladkala z ročno izdelano čokolado iz Rustike.. Skratka razvajanje, razvajanje in še enkrat razvajanje. Doma sva potem seveda peizkusla kremice pa svečke (če še gorijouser posted image ) in je blo SUPER! Uf, ja, me nosečnice se res rade razvajamo aneuser posted image user posted image

Danes zjutraj (preden je šel v službo) me je malo pobožal po trebuščku- in očitno je zbudil najinega kobacača- in pol sta se kar nekaj časa menila v postelji- moj je pobožal, mali je brcnil hehehehehe res sta se bondala očka in mali otroček. Ful lepo...

NR, srečno na morfologiji- pa saj vemo, da bo vse v redu!

Nič, bom končala počasi. Grem pristavt krompir, ker kmal pridejo lačna usta user posted image
Lepo se imejte in pobožajte svoje user posted image !!!





_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?