|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Cerar
19.2.2007 7:38:30   
Anonimen
Pozdravljene!

Pomagajte mi prosim, a ima katera izkušnje z dr. Vasilijem Cerarjem? Kakšno imate mnenje o njem? Bi ga imele za izbranega ginekologa, če bi imele možnost, da bi vas spremljal skozi čas nosečnosti?

Hvala za odgovor in vsem obilo zdravja in veselja želim vsem...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 7:44:28   
abi
Spoznala sem ga v sprejemni amb. v porodnišnici , moram reči da te z svojo pojavo preseneti, vendar je dober ginekolog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 7:57:14   
Anonimen
Hvala za odgovor. Vse dobro ti želim!

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 8:19:02   
LP
Pozdravljena!
Jaz imam z njim izkušnjo že iz prve nosečnosti, ker so me poslali k njemu ko so ugotovili anomalijo na plodu. Je res velik velik strokovnjak, ampak te ne sme motiti njegov pristop do pacienta, ker zna biti včasih zelo direkten. Ampak to je v bistvu tako najboljše. Vedno se trudi v korist otroka, če je kaj narobe z njim, vsaj dokler ni ogrožena mamica.
Sedaj me je spremljal tudi v 2 nosečnosti, sicer ne kot izbrani gonekolog, ampak  je vodil samo prelede v določenih tednih, in imam spet enako mnenje kot 1.
Če hočeš strokovnjaka, je res dober, ampak se pa res pripravi na to, da ima svoj način prsitopa do pacientk.
Upam, da se pravilno odločiš in veliko sreče....
POZDRAVČKI!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 8:23:34   
Janya
Zelo dober ginekolog njegov odnos do pacientk pa je podoben Dr. House. (iz tv nanizanke).Mogoče v malo blažji obliki. Če te to ne moti ti ga zelo priporočam.

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 8:31:48   
Anonimen
Hvala... sem res v velikem precepu - sprejeti ginekologa, ki je bolj oster a velik strokovnjak... po duši sem bolj mehka duša in me kakšne ostre besede kar hitro zabolijo... Ostro ginekologinjo imam že sedaj... Pri njej sem se en teden prej psihično pripravljala na njen osoren nastop... Imate recept, kako znebiti tega občutka, da te osorne besede ne zabolijo... ampak sprejmeš to kot del človeka... meni to še ni uspelo... ?

Hvala vsem za odgovore in spodbude!

(odgovor članu Janya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 9:09:27   
rumba
Ko sem v 2 nosečnosti dobila popadke v 34 tednu, me je on v P pregledal (z njim pa še četica študentov, ki so imeli naslednji dan pri njemu izpit). Šli smo na UZ. Ko je začel, je bilo prvo vprašanje študentom: kako veste, da je otrok v maternici mrtev? Seveda je bilo to le retorično vprašanje za izpit, a mene je skoraj kap. Če ne bi bila z nami tudi babica, ki me je takoj pomirila, ne vem kaj bi bilo. Sicer pa je bil celoten pregled zelo strokoven in po parih minutah se je celo on smejal in bil zelo sproščen. Tudi po mnenju stroke je eden najboljših G in porodničarjev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 9:17:28   
Anonimen
O hudo... ti ne zavidam tega občutka... že tako človek vidi strahove morda tam kjer jih ni... važno, da je bilo potem vse ok, kajne?! :)

Hvala za odgovor in lep dan!

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 9:29:43   
vms
stručko 1. razreda. Se strinjam, da odnos ni ravno najbolj nežen ampak, še karkoli sem ga vprašala mi je lepo odgovoril in pojasnil. Pri drugem porodu mi  je predrl mehur in mi pred tem tudi lepo povedal kaj bo naredil in tudi zakaj bi bilo to dobro v mojem primeru. Tako da me njegov odnos čisto nič ne moti dokler on ve kaj je njegova dolžnost in dokler sem jaz seznanjena z njegovim početjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 9:40:44   
rumba
He, he, he.... ja vse je bilo O.K. in mi je kasneje to tudi obrazložil. Kljub vsemu si še želim k njemu, saj mu zares lahko zaupaš. Vi ostali G so bili prestrašeni, on pa čisto miren, kar je tudi mene na koncu pomirilo in sem brez strahu odšla v porodno.

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 9:40:51   
Anonimen
Hvala vms, sami pozitivni odmevi ...

Lep dan!

(odgovor članu vms)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 9:42:42   
Anonimen
Je velik strokovnjak, sicer njegov pristop res morda zmoti, vendar pa je delo izvrstno. Meni je naredil cr, ter pregled pred cr. Zelo sem mu hvaležna, za vse, saj res nimam nobenih težav.
Je pa stvar posameznice, ali se odloči zanj, ali ne. Kot so ti rekle že predhodnice, če te ne moti njegov pristop do pacienta, potem je ok.

(odgovor članu vms)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 9:54:44   
dodi
Zame je pri. Cerar izvrsten strokovnjak,do mene še nikoli ni bil osoren ali kakorkoli žaljiv,karkoli sem ga vprašala mi je lepo in obsežno odgovoril in marsikdaj sem bila samo zaradi njega izredno pomirjena in sem iz ambulante odšla boljše volje.Jaz mu 100% zaupam ker ima mnogo izkušenj iz prakse.
lp,dodi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 10:05:51   
tinaaja
Sama sem bila pri njemu 1x, zdaj v drugi nosecnosti, ker moje G ni bilo. So me opozorili na njegov pristop, ampak je bil cist fejst. Moja G je enako specialistka, ni pa oseba polna topline - je prijazna, ampak z distanco. In v nosecnosti, sploh po prvi neuspeli, mi je strokovnost na prvem mestu.
Moras vedet to, da ce bo vse OK, pol te ne bo nic iztirili, tudi kaksen morda bolj direkten komentar. Ce pa bi slo kaj narobe, bom pa probala povzet besede sorodnice zdravnice, ki je delala z njim, da je on sigurno clovek, ki se zna v primeru nastopa kaksnega problema, zelo dobro in pravilno odlocit/svetovat. In to se meni zdi fuul pomembno.
PS: zaradi njega imam mojega mozeka - on ga je resil pri porodu, ko je bil ze temno plav, popkovino ovito3x okoli vratu, srce komaj utripalo...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: dr. Cerar
19.2.2007 10:33:13   
smotka lonib
Jaz mislim, da je bolj, če je ginekolog strokoven na svojem področju kot pa zelo prijazen in nestrokoven. Jaz sem imela tako izkušnjo s svojo G v Škofji Loki. Kaj ti pomaga prijaznost, če pa ni strokovnosti. Sem imela z njim srečanje v porodnišnici, ker sem imela težave po porodu. On je strokovnjakuser posted image .

Lep pozdrav!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: dr. Cerar
23.2.2007 12:29:24   
tipajaz
Srečala sem ga enkrat na amniocentezi. Ful prijazen in zgovoren, mi je razložil celoten postopek pred, med in po posegu. Na koncu mi je še rekel: "Lepega otroka imate."
Ker sem enkrat slišala nekaj glede njegove neprijaznosti, sem kasneje premišljevala, al je bil ta zdravnik al so takrat govorili o nekom drugem.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: dr. Cerar
23.2.2007 13:18:33   
soncnica5
Jaz sem imela včeraj pregled pri njemu... šla sem s strahom, saj sem slišala, da je osoren, neprijazen... ampak bil je duhovit, šaljiv, dobre volje... morda je imel dober dan, skratka krivična bi bila, če bi rekla žal besedo... Bodite čimbolj sproščene in dobre volje...

(odgovor članu tipajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: dr. Cerar
24.2.2007 9:10:03   
Sisy
Dr.Cerar je na ginekološki kliniki prava legenda user posted image  Mene osebno je rešil...Tako je,prav berete-mene....ne mojega otročkauser posted image ...Ko je bila moja mami z mano noseča in je  bila v popadkih že celih 20 ur in ji noben dohtar ni znal pomagat je prišel veliki stručko dr.Cerar, naredil vakumski porod in mi rešil življenje....Moja mami pravi da večjega strokovnjaka ni....In to je bilo že pred 28 leti user posted image

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu soncnica5)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: dr. Cerar
1.3.2007 11:07:33   
delfinčica
Primarij Cerar je moj izbrani ginekolog in me spremlja že od začetka nosečnosti. DO mene ni bil nikoli osoren, vedno sva se pogovorila o vsem, kar me je skrbelo. Tudi zdaj na zadnjem pregledu, na katerega sem prišla precej panična (ker sem imela hudo virozo, visoko temperaturo, neke krvave flekce na hlačkah...), me je popolnoma pomiril. Mu popolnoma zaupam in me spremlja pravzaprav že celo življenje, ker je tudi mamičin ginekolog in mi je tako kot nekaterim tu na forumu na samem začetku rešil življenje.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: dr. Cerar
3.3.2007 12:05:41   
Anonimen
Tudi jaz imam v ponedeljek pri njemu pregled, ker je G odkrila ciste na user posted image  možganih in me poslala k njemu. Nisem nič preveč lepega slišala o njem, ampak moram rečt, da me tile odgovori pa vsi po vrsti pomirjajo in bom šla veliko bolj sproščena tja.user posted image  Poročam o svojem vtisu v ponedeljek.

(odgovor članu delfinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: dr. Cerar
4.3.2007 8:57:41   
dodi
Če res ni kaj hudega,si lahko pomirjena,kajti on bo naredil vse,da bi bilo za vaju najboljše,pa tudi pomiriti zna in ne zganja brezpotrebne panike.
Pa srečno,dodi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: dr. Cerar
8.3.2007 23:06:10   
Anonimen
Sem še dolžna moj vtis.user posted image  Meni se je zdel možakar čisto normalen, nič posebnega. Sicer je imel zraven vajenca, ki je večino dela opravil "namesto" njega, samo tudi ko je vskočil, mi je čisto ok deloval, nikakor kot kak posebnež. Nobenih čudnih pripomb ali grimas, nič. In čisto pomirjujoče mi je zatrdil, da je vse ok. Tako da brez strahu punce, tiste, ki boste še šle k njemu.

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: dr. Cerar
13.8.2007 13:15:18   
ašun
Meni njegov odnos ni všeč, zato ga za osebnega zdravnika nebi izbrala. Je pa strokovnjak na svojem področju ampak prevečkrat brez srca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?