Pikca
|
Magor, čestitke za princesko, uživajte!!! Pa kaj je zdaj to, vsakič, ko pridem gor nova novica! Huh, bo treba res torbo spakirat. Pa še mami mi je ravno danes rekla, kako se ji zdi, da imam nizko trebuh. Pa spet me je nekam dol tiščalo. No, saj jutri imam pregled, sicer pa bi moral vseeno še mal počakati, še 36 tednov nismo napolnili! Smo slikali bušija (če grem slučajo jutri rodit, da bom mela za spomin ), je v albumu. Slumpo, jaz sem tudi ena takih z nizkim pritiskom in visokim pulzom. Se mi je tudi pred cca 3 tedni zgodil tak "napad" bitja srca. Mam pa tudi jaz prijateljico, ki je prvo hčerko rodila z ritko naprej, pa je bilo zelo hitro in brez problemov. Jo je potem skrbelo, ko je bila ta druga z glavico naprej postavljena . Sicer pa sem bila danes z našo taveliko drobižko na pregledu, še vedno presuha in tudi po cm bolj nizko (85 cm, 10,2 kg), ampak nas bodo baje vseeno zdaj 1 leto pri miru pustili. Je bla pa ful pridna in zgovorna pri zdravnici. No, zdaj pa spat, jutri pa priprave - pranje, likanje in torba. Magistrska bo že počakala. Nočko, Pikca
|