**Petra**
|
Čer! Tudi mi imamo težave s spanjem. Odkar je zbolel, ne spimo več celo noč. Sicer zaspi takoj po dojenju, jst pa sm zjutri.... Jutri gre Pia prvič v vrtec pogledat. Nam bo vzgoj. mal prostore razkala, pa tko, da se mal spoznajo. Ob 8h mormo bit tam, še tamauga morm v varstvo odpelat, pa bo spet ura in pol naokol predn se bomo sploh kam odpravli. Jst tud z obema naokol hodm. Pa se mi včasih že kr meša. Najprej enega v sedež, potem drugega, ven po istem kopitu, v trgovino oba v voziček, pol so pa še ti vozički nerodni 100 na uro.... ugotavljam, da počasi nimam več energije. Mi jo je začelo primanjkovat. Mogoč se vse skupi stabilizira, ko bo Pia v vrtcu, čeprav bo treba zgodi ustajat, pa oba spedenat, pa v avto naložt.... ma nekak se bomo uštimal. Danes sm bla jezna ko 100 . Sem mela z Nikom kontrolo in smo vsi3 čakali 2 uri v čakalnici, pa nas še ni vzela. Mi je vse dopizd....., da sem šla k drugem pediatru in sm kr oba vpisala k njemu. To je res za popizd.... Sej razumem, da je pač treba počakat, da pa ne morjo enga dojenčka prej uzet, tega pa tud ne razumem. Pia je začela bit tečna, Nik je bil lačen, je tud začel tečnarit.......... bla sm čist na koncu obupa. Ampak sem zlo vesela, da je drugi P zelo prijazen in nas je bil zelo vesel. Nč morm perilo obesit, pa Pii za v vrtec pripravit oblačila, pa za Nika spokat torbo... uf.... Nočko vsem
|