Jumpy
|
Meni je tudi v prvi nosečnosti moja navihanka nabijala direktno v mehur. Je bil kar malo zoprn občutek v drugi nosečnosti in sedaj pa ne. V drugi nos. je bil fant tako miren, da sem prve (rahle) brcike začutila šele v 21. tednu. Sicer se je že skoraj tako videlo in čutilo na bušiju, a resnično nisem čutila močnih brc. Nikoli. Tudi sedaj je pikica bolj sramežljiva in dostikrat nisem čisto prepričana, ali je ali ni bila brcika. Kakšen dan je praktično sploh ne čutim. Upam pa, da bo vseeno živahnejša od fanta. Mi je celo nosečnost povzročal skrbi. Tia01, tudi jaz sem na bolniški, verjetno bom do konca in tudi meni je dolgčas, pa visim na netu cele dneve in ne počnem nič pametnega. Tla imam tako umazana, da je joj, hvala bogu, da nimamo veliko obiskov. Mi je mož že pred nekaj dnevi obljubil, da bo pomil, pa ni nič od tega. Meni je prepovedal . Je rekel, da se boji, da ne bo ven padel . Prav, bo pa svinjak, samo njega to nič ne moti, mene pa. Delat si pa res ne upam preveč, ker imam potem takoj občutek, da me v nožnici tišči in vleče navzdol. Ko se uležem je bolje. Sem pa vesela, da nisem v službi, ker mi ni potrebno kupovati nosečniških oblačil. Sem si jih v prejšnjih nosečnostih vedno sposodila od prijateljic, sedaj pa ni nobena več noseča, niti ne načrtujejo več. Tako, da imam le dvoje hlače, ki pa so bolj za začetek nosečnosti, za kasneje pa ne. Ene so mi že skoraj preozke. LP! JUHUHU, POMLAD BO KMALU TU!!!!
|