|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
27.2.2007 20:42:23   
April
Ok, potem pa najboljš, da kar en datum pa kraj določmo. Za tiste, k ne morte, pa sploh ni panike, saj se ne bomo vidle zadnjič. Sam led mormo prebit.user posted image

Jutri pa gremo mi štirje v Izolo za par dni. Me je danes moj možek presenetil, ko je dopust vzel. Upam, da bo kaj sončka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 826
27.2.2007 20:59:33   
pajac
sem iz LJ oz Domžal kakorkoli... Pa zadnje dneve sem tako zaspana, da komaj živim.... še jesti se mi ne da.... Do zdaj sem mela nekaj dni slabosti če seštejem vse skupaj, zdaj pauser posted image !
Tudi meni se občasno dozdeva, da se nekaj dogaja spodaj v trebuhuuser posted image user posted image
komaj čakam kaj bolj konkretnegauser posted image (saj vem da se bom zaradi tega stavka ob brci v rebro ali mehur vgriznila v jezik, ampak naj kar bo...)
Midva še nisva nič kupila... pravzaprav sva bila samo enkrat v user posted image trgovini...

lahko noč, saj je treba zgodaj spat......
Uživajte user posted image ,user posted image ,user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 827
28.2.2007 0:09:35   
Antigona
Tudi jaz sem za srečanje, tako da kar povejte kdaj in kje, pa se vidimo!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 828
28.2.2007 8:07:29   
masna
jaz se vam bolj redko javim.... amapak sem tudi jaz za srečanje v LJ!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 829
28.2.2007 9:01:20   
PUJKEC
dobro jutro user posted image !

eh, kašne butaste sanje user posted image  so me danes preganjale. brez veze-za znoret. celo noč sem sanjala kako sem žalostna user posted image  zaradi nekih ljudi, ki so bili zelo nesramni. js ne vem ali imate tudi vi čudne sanje user posted image  od kar ste noseče? meni se skoz neki sanja user posted image . mogoče zato, ker sem ful navajena spati na trebuhu user posted image , zdaj se moram pa v spanju zavestno držati na boku ali hrbtu. upam, da se bom čimprej navadila na te boke user posted image . no pa lep dan želim vsem.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 830
28.2.2007 9:03:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Ce bo vse po planu bova tudi midva zibala 17. avgusta.

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis - 1.nos. - Celje
1.8. malamisha - 2.nos. - Ljubljana
1.8. Eja_1 -2.nos. - Novo mesto
2.8. PUJKEC - 1.nos. - Slovenj Gradec
3.8. poopsie -1.nos. - Postojna
3.8. mony5 - 1.nos. - Ljubljana
3.8. country- 1.nos. - Kranj
5.8. Sisy - 1.nos. - Postojna
5.8. Jumpy - 3.nos. - Ljubljana
6.8. tonja - 1.nos. -Ljubljana
6.8. temboli1 - 1.nos.
8.8. maja 30 - 2.nos.
9.8. bibyzan - 1.nos. - Maribor
9.8. Adriana1
10.8. man da rina - 1.nos. - Ljubljana
11.8. Antigona - 2.nos. - Postojna
12.8. masna - 1. nos. (dvojčka) - Lj/Po/NG
14.8. *LAVRA* -1.nos.
14.8. URSKA - 2.nos
14.8. Antilopa - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica - 1.nos. - Ljubljana
14.8. Zian - 3. nos. - Jesenice
15.8. pimi - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen - 1.nos. - Jesenice
17.8. pajac
18.8. April - 2.nos. - Ljubljana
20.8. pikas - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
20.8. Klarita - 1.nos. - Maribor
21.8. martina RN - 1.nos. - Maribor
21.8. Nenca79 - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01 - 1.nos. - Ljubljana
22.8. Nenya - - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412 - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32 - 2.nos. - Trbovlje
25.8. rikica -
2.nos. - Ptuj
26.8. **** - 2.nos.
27.8. Irena* - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23 - 2.nos. - Celje
27.8. katipi - 3. nos.
27.8. chips - 2.nos.
27.8. lumpa6 - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali - 2.nos. - Kranj
28.8. Nikki24 - 1.nos. - Postojna
30.8. MalaPika
- 1.nos. - Postojna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
28.2.2007 9:41:10   
Sisy
Tut jst sem za srečanje user posted image

Sem iz Lj tko da mi ta lokacija kar ustreza user posted image  Kje pa se dobimo,in kdaj? user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 832
28.2.2007 11:04:59   
tia01
Jutro! Danes sm si pa privoščila dooolg spanec. Ja tudi meni se ful več sanja, kot se mi je prej. In vse je nekako povezano z nosečnostjo. Ali sanjam, da so vse moje prijateljice noseče, ali kako rojevam... V glavnm zanimive sanje user posted image . Pa vse sanjam bolj v živo kot ponavadi. Joj tale datum in kraj se bomo pa po moje težko zmenile, da bo vsem ustrezal. Jaz sem na bolniški tako da ve kar ustrelite en datum in se bom že prilagodila. 

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 833
28.2.2007 11:17:02   
Anonimen
Živjo!
Jaz sem danes tudi dolgo spala. No, zame pomeni dolgo, če spim do 7:30 user posted image Glede sanj pa takole... do sedaj sem dvakrat sanjala o dojenčkih v nosečnosti. Prej nikoli. Prvič sem sanjala, da imava enega otroka, a ga nisem videla, videla sem samo avtosedež v avtu, čudno, a ne. No, v drugih sanjah sem pa sanjala, da imava 2 punčki rojeni ena za drugo; vsaj tako se mi je glede na njuno velikost zdelo v sanjah. Obrazov pa nikoli ne vidim. A s tem imam probleme v sanjah na sploh.

Baje ljudje v sanjah razrešujemo nerešene stvari, ki se nam dogajajo v "budnem" življenju.

Jaz tudi že nestrpno čakam na brcike. Komaj čakam. Če ne prej jih bom mogla čutiti nekje v naslednjih 4 tednih... upam!! in navijamuser posted image .

Po nakupih se jaz še ne bom podajala. Še nekaj časa ne. Prehodne obleke imam od prijateljic, ko bo pa začela vročina pritiskat, si bom pa šla kupit kakšno oblekico. Tudi jaz sem ena tistih, ki komaj čakajo na oblekice.
Mislim, da bova vse stvari začela kupovati, ko bom jaz v 6 mesecu. no, saj to bo pa zelo kmalu. Včeraj sem ugotovila, da bom čez 4 tedne že na polovici nosečnosti in se mi je zazdelo, da čas leti mimo, da sploh ne dohajam.

Bodite lepo na ta sončen dan.

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
28.2.2007 12:22:32   
Mateja82
Pozdravljene.

Ste res pridne s pisanjem.

Tako jaz trenutno spet  uradno spadam med avgustovke saj imam PDP med 28 avgustom in 6 septembrom.
Bilo smo na nuhalni, pa se spol žal ni videl. Tako da me bo še kar nekaj časa mučilo kaj bo. Imam pa občutek da bo tokrat user posted image . Imena še zbiramo, sploh za fantke  je težko izbrat ker mi ni nobeno posebno všeč  , tista lepa pa so že  porabili naši znanci, sorodniki in prijatelji.user posted image  Tako da bo kar težka izbira.

Nakupovali še nismo nič, glede na to da že imamo večino doma od prve user posted image . Če bo fantek bomo pač nabavli še par cotk za fantke, opremo smo takrat kupovali v modri barvi, tako da ne bo problema. Od opreme nam manjka ležalnik pa vrjetno še nov voziček, ker je tastar že precej zdelan od vožnje po bolj terenskih poteh.

Jaz že komaj čakam da bodo prve brcike pa da bo začel trebušček  rastit. Zaenkrat je še vse precej  ravno.  Če bo tako kot prvič bom na brcike morala počakat do 16 tedna no ja še tri tedne je do tja.user posted image user posted image

Lep dan še naprej!!

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
28.2.2007 14:51:57   
Anonimen
Mateja82 kako to, da imaš PDP med 28 avgustom in 6 septembrom??

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
28.2.2007 15:58:02   
MalaPika07
Pozdrav!

A katero že grabijo krči v mečih?Meni danes ponoči niso pustili spat.Prav boleče je vse skupaj, zato sem danes nabavila Magnesol.Prej sem se posvetovala s tremi sodelovkami, vsaka pa mi je svetovala drugače.user posted image Bomo videli, če pomaga.

Glede sanj, jaz tudi sanjam večkrat kot pred nosečnostjo in bolj doživeto.Kar nekako čutim vse.Čisto na začetku nosečnosti sem sanjala, da sem rodila punčko brez roke, pa da ni zajokala in sem se potem ponoči razjokala, da me je moral mož miriti.user posted image

Jaz pa nimam nobene kolegice, ki bi mi lahko posodila nosečniške cunjice.Sva namreč prva iz družbe, ki bova zibala.Gledala sem že ene nosečniške kavbojke, a jih še nisem kupila.Jih zaenkrat še ogledujem, ko grem v službo.Jih pa zagotovo bom v kratkem nabavila.Je ravno to obdobje, ko trebušček še ni tako velik za tiste "taprave" nosečniške hlače, stare me pa tiščijo.Ponavadi si gumbe odpenjam.user posted image

Aja, še to sem pozabila povedati.Povedala sem šefici in je bila ful vesela, pa je hitela spraševati, kako bova dala user posted image  ime ipd.Pa smo dali skozi.

Zdaj pa bi bilo dobro, če bi kaj skuhala, a ne.

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
28.2.2007 16:45:06   
Caarmen
Punce pozdravljene

Z mojim user posted image  sva v nedeljo doživela pravi šok v pozitivnem smislu. Otrokovim brc še ne čutim, saj skoraj ves čas delam... V nedeljo, sem pa skoraj ves čas poležavala. Šla sva malo na prehod ... zvečer pa ležim pred Tv in božam buhija, ki je že ful zrasel. Kar naenkrat pa se je slišalo kot bi se mu/ji kolcalo. user posted image  je takoj ugasnil Tv in dal ušes na trebuh. Glasovi so bili res glasni, prihajali so pa čisto iz dna trebuha, kjer naj bi otroček bil. Mani se to zdi še ful prezgodaj vendar tudi bolečine - špikanje govorijo o tem da je vsak dan večji/a.

Hlač pa skoraj nobenih ne oblečem več. Komaj čakam na poletje, da bom lahko vsaj kakšno kiklico dala gor. Začele so me tudi žabe motit.

Tudi midva sva razmišljala o imenih. Za user posted image  imava izbrano za user posted image  pa še ni bilo nobenega dobrega predloga.

Prijateljica pa nama je že dala nekaj oblačil za dojenčka. Sva bila vsa  

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 838
28.2.2007 16:45:36   
Caarmen
presrečna ko vsa si jih ogledovala...

LP

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
1.3.2007 9:37:47   
karin412
Jaz sem v redu, mene tudi kdaj pošpika, sicer pa moram pazit na križ, ko dvigujem Ajlo. V soboto gremo kupit rabljeno zibelko, ker smo se tako odločili, ker smo imeli z Ajlo velike probleme s spanjem. Brcik še ne čutim, sem komaj v 15. tednu.

Nosečniške obleke pa imam še od prej, trenirke od mojega brata, ko je bila široka moda...

V službo ne grem, ker kljub temu, da nisem povedala za nosečnost, so se odločili, da me ne vzamejo nazaj (hotela sem v redno delovno razmerje in ne s.p. kot imam že zdaj). Tako da bom kar v bolniški, pa saj mi paša, da bom z Ajlo.

Dojiva se še, sploh ne vem, kako jo odvaditi. Bradavice me bolijo, pa samo sede jo dojim, sicer me brca oz. opleta z nogami.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
1.3.2007 9:42:00   
malamisha
Dobro jutro!

Po res dolgem času se oglašam še jaz.

Vidim, da imate debato o trebuščkih. Moj je že kar velik. V prvi nosečnosti se mi zelo dolgo ni nič poznalo. Bom zdaj res pravi user posted image . Otroka že čutim nekaj časa. So res noro dobri občutki in komaj čakam, da malo štručko stisnem v objem.

Na nuhalni smo bili. Za spol nisem vprašala, ker sem kar se tega tiče bolj staromodna. Se bomo pustili presenetiti. Naj bo user posted image  ali user posted image  samo da bo vse ok.

Nosečniške hlače sem že nabavila, ker me je vse tiščalo in posledično bolelo na koncu dneva. Ni ga čez kamotuser posted image

Sanje... Zelo pogosto sanjam o vozičkih. Ker bom imela majhno razliko med mojim pikicama (17 mesecev), premišljujem o tem, da bom kupila tandemski voziček. In zato delam celo raziskavo. user posted image

Ime za user posted image  je že izbrano, za user posted image  pa je še stvar velike debate. Iščeva nekaj lepega domačega.

Vas še grem malo brati, da vidim, če sem kaj izpustila...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
1.3.2007 9:44:30   
malamisha
Karin412 - koliko je stara tvoja punčka?

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 842
1.3.2007 10:32:36   
Anonimen
Dobro jutro ali dober dan.
Danes je tako turobno vreme... popolno nasprotje včerajšnjemu. Upam, da se bodo oblaki umaknili sončku in bom šla malo ven na sprehod.

Ker smo še kar pri sanjah, naj povem, da sem danes ponoči kupovala lupiniceuser posted image . In sicer tiste, ki sem jo jaz hotela, so bile zelo drage, a jih je bilo ogromno. Potem so imeli tudi ogromno tistih, ki niso bile izpopolnjene. Nato sem se prepričala, da bom vzela vmesno verzijo, a so jo imeli samo v modri in rdeči barvi. No... ko sem se pa skoraj odločila za rdečo barvo, sem se spomnila, da kamorkoli pogledam na cesti so rdeči vozički.
Grozno!!!user posted image

Take smešne sanje imam jaz. Popolnoma čudne. No, se vsaj vidi, da moja izjava izpred parih postov drži in sicer, da v sanjah razrešujemo stvari, s katerimi se ukvarjamo čez dan.

Aja... 1kg sem se zredila. Glede na povprečje, da se v 1. trimesečju lahko zrediš od 1-2 kg, sem kar zadovoljna sama s sabo.  Sem napiflana, kaj?user posted image Trebušček imam pa v centimetrih tudi še kar isti. Jaz si ga merim kar čez popek in čez najširši del (malo nižje od popka).

user posted image , bodite lepo in pridne, da bo sonce posijalo!!!

(odgovor članu malamisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
1.3.2007 10:56:44   
Anonimen
Punce, a je katera že naročena za MORFOLOGIJO?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
1.3.2007 11:08:17   
Mateja82
Dan!

man_da_rina rok imam čuden zato , ker sem zanosila kasneje. Po zadnji M.  bi mral bit  PDP 25 avgusta, ampak ta datum ne drži ker sem noseča  vsaj dva tedna manj.
Bila sem še na enem samoplač. pregledu kjer mi je druga G določila datum 6 septembra ( men se zdi ta  zelo verjeten),  ampak moja G se še ne more odločit kdaj bi bil PDP user posted image . tako da sem napol avgustovka in napol septemberkauser posted image . V vsakem primeru pa bom ostala kar pri avgostovkah.user posted image

malamisha in karin412 a potem bosta vi2 tudi imeli bolj majhno razliko med otročki. Jaz imam user posted image  ki bo marca stara eno leto. Sta imeli planirano user posted image  ali je bilo bolj presenčenje? 

lep pozdrav

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
1.3.2007 11:14:04   
Anonimen
martina RN šele danes sem videla zasebno sporočilouser posted image Sem popravila, da je to tvoja 2. nosečnost. Malce pozno, a je!!

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis - 1.nos. - Celje
1.8. malamisha - 2.nos. - Ljubljana
1.8. Eja_1 -2.nos. - Novo mesto
2.8. PUJKEC - 1.nos. - Slovenj Gradec
3.8. poopsie -1.nos. - Postojna
3.8. mony5 - 1.nos. - Ljubljana
3.8. country- 1.nos. - Kranj
5.8. Sisy - 1.nos. - Postojna
5.8. Jumpy - 3.nos. - Ljubljana
6.8. tonja - 1.nos. -Ljubljana
6.8. temboli1 - 1.nos.
8.8. maja 30 - 2.nos.
9.8. bibyzan - 1.nos. - Maribor
9.8. Adriana1
10.8. man da rina - 1.nos. - Ljubljana
11.8. Antigona - 2.nos. - Postojna
12.8. masna - 1. nos. (dvojčka) - Lj/Po/NG
14.8. *LAVRA* -1.nos.
14.8. URSKA - 2.nos
14.8. Antilopa - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica - 1.nos. - Ljubljana
14.8. Zian - 3. nos. - Jesenice
15.8. pimi - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen - 1.nos. - Jesenice
17.8. pajac
18.8. April - 2.nos. - Ljubljana
20.8. pikas - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
20.8. Klarita - 1.nos. - Maribor
21.8. martina RN - 2.nos. - Maribor
21.8. Nenca79 - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01 - 1.nos. - Ljubljana
22.8. Nenya - - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412 - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32 - 2.nos. - Trbovlje
25.8. rikica -
2.nos. - Ptuj
26.8. **** - 2.nos.
27.8. Irena* - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23 - 2.nos. - Celje
27.8. katipi - 3. nos.
27.8. chips - 2.nos.
27.8. lumpa6 - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali - 2.nos. - Kranj
28.8. Nikki24 - 1.nos. - Postojna
30.8. MalaPika
- 1.nos. - Postojna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
1.3.2007 11:57:43   
Anonimen
man_da_rina, živjo! Jst sem naročena 16.3 na morfologijo in komaj čakam!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
1.3.2007 12:05:43   
Sisy
jaz pa 21.3.! Tudi komaj čakam user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
1.3.2007 12:16:30   
malamisha
Morfologijo imam 20.3.

Mateja28 - Druga nosečnost je bila planinarana. Sicer si nisem mislila, da se bo tako hitro prijelo in v službi jih je skoraj kap. Ampak k sreči imam super direktorja, ki je po začetnem šoku, takoj čestital!

Me je kar malo groza, kako bomo vse skupaj zvozili. Sem veliko sama doma, tako da bo kar pestro in zanimivo. Sicer pa pravijo, da je na začetku hudo, kasneje pa prav luštno, saj se otroka zamotita in zaigrata.

Kako boste pa rešili z vozički?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 849
1.3.2007 12:22:04   
Anonimen
Saj, res, ko smo že pri morfologiji...jst jo imam pri svojem gin. Dr Drobniču na Leonišču , a katera ve, lahko gre partner s teboj na morfologijo??
Moj dragi si ful ful želi zraven...upam, da bodo dovolili.
Ima katera izkušnje s tem? Tiste, ki se ponovno noseče kako je bilo pri vas prvič?

pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Spanje celo noč
xtinchy

Kdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč? (Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)

že kmalu po rojstvu (37%)

do 6. meseca (21%)

od 6. do 9. meseca (10%)

od 9. do 12. meseca (9%)

od 12. do 18. meseca (8%)

po 18. mesecu (16%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!