|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
26.2.2007 18:37:26   
MalaPika07
Ojla!

man_da_rina, ja, je moja prva nosečnost, rodila bom najverjetneje v Postojni, če naju kaj ne preseneti.Pa hvala za dobrodošlico.user posted image

PUJKEC, čestitke za prve brce!To mora bit neverjeten občutek.Komaj čakam, da moj user posted image  zabrca.

Z mojim sva šla prej k njegovi sestri, s katero se sicer ne razume najboljše, a sem ga vseeno "naterala", da greva in jim sporočiva novico.Je bila zelo vesela.user posted image Ona ima že tri otroke tako da mi je dala par koristnih nasvetov, ki mi bojo zagotovo še prav prišli.

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
26.2.2007 18:54:28   
Anonimen
Sem pozabila povedati, da sem tudi jaz danes začutila 1. brcike. user posted image

(odgovor članu MalaPika07)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
26.2.2007 19:06:47   
PUJKEC
HVALA URŠIKA, NE VEM ČE NE BOM SEBE ZAKLENILA NEKAM, PRED RAČUNALNIŠKO KNJIGO-PRIROČNIK ZA TELEBANE AL KAKO ŽE user posted image .

MALAPIKA07-eh, kaj bi bile brce neverjetne-to je nepopisno user posted image  -meni se kr meša od veselja in ko se res zaveš, da bos povil novo bitje-uh, to je noro user posted image .

urška-joj, prve brce-kje je to? aja prejšnji teden user posted image . sej boš videla, ko te bo začelo brcati v mehur-uj, uj to je pa res malo smešen in zbadajoč občutek user posted image .

mamice moje, povejte ali ste že kuoile kaj oblekic za user posted image ? jaz sem zadnjič bila v H&M in se nisem mogla upreti enemu kopalnemu plaščku in v soboto sem delala v Tušu in sem kr kupila en mali bodi user posted image . če pa so tako luštkani in srčkani user posted image .  sicer so mi doma rekli, da naj še malo počakam in bo potem bolj sladko, ampak se ne morem upret.

zdaj pa res lep večer in hitro pred tv tipat trebuščke in zlate brce user posted image .

< Sporočilo je popravil PUJKEC -- 26.2.2007 19:25:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 803
26.2.2007 20:32:29   
Anonimen
PUJKEC, ko želiš kopirati sliko, jo v albumu odpreš se postaviš na njo z miško, z desno miško klikneš, daš Copy in potem v sporočilu daš samo na paste ali prilepi. user posted image

Glede brcik, pa...hvala vem kako je to, ker mi je Max kar fajn vedno zadel mehur, kasneje pa dajal pod rebra user posted image  

(odgovor članu PUJKEC)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
26.2.2007 20:44:40   
April
URSKA lep trebušček. user posted image  Moj pa zgleda bolj tko, kot da bi bla fejst v trebuh debela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
26.2.2007 20:46:24   
April
aja pa glede spola, midva sva bla kar prepričana, da bo tokrat punčka. Nosečnost je mal drugačna od prve, pa nasploh se mi je zdel, da je punčka. Sam so na nuhalni bolj na fantka namigoval.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.2.2007 23:39:47   
tia01
Čau punce, kako ste? Sm pa kr mal žalostna, ker me vedno spregledate v svojih debatahuser posted image . Me res ful zanima kje je pri nas H&M z nosečniškimi oblačili. Ker ne morem več čist nobenih hlač zapet, zato morm res hitro po kaj udobnega. Sm danes že ene 10x pogledala, če je katera napisala kako pridem do H&M-a, pa ni bilo ničuser posted image
No lepo se mejte, pa moramo biti bolj pridne, sem brala Marčevke, in jih je res veliko, pa kar naprej se tipkajo. Zdaj ko je nas že malo več, moramo to izkoristit. Jaz sem zdej celo nosečnost na bolniški, ker mam rizično, tko da mi je fajn dougčas. Potem pa skos na ringaraji visim. user posted image Si ne morm pomagat. Tko da bom zdej večkrat pisala. Je tok fino v vaši družbi. No lepo se mejte, pa lepe sanje.

Papa

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.2.2007 7:30:23   
katis
Jutro!

tia01, za H&M z nosečniškimi oblačili vem, da je v Celju. Tam sem tudi sama kupila hlače. Je pa v City Center Celje (prenovljeni Spar) - H&M je preko dveh nadstropij, v spodnjem imaš ženska in nosečniška oblačila (sicer ni blazno huda izbira), v zgornjem nadstropju pa so moška oblačila ter otroška (vključno s tistimi za najmlajše).
Ne vem pa točno, kako je v Mariboru, kjer bi naj bil H&M še večji kot v Celju in po nekaterih informacija še bolje založen. Ne vem pa, ali imajo nosečniške tudi tam.

V Celju do Spara prideš, če greš z avtoceste, tako, da v križišču z avtoceste zaviješ levo proti mestu. Potem se pelješ naravnost (na desni mimo Merkurja, potem čez kako minutko še mimo Tuša in takoj nato si že pri Šparu - ki je tudi na desni). Mislim, da ne moreš zgrešiti...
LP

< Sporočilo je popravil katis -- 27.2.2007 7:32:21 >

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 808
27.2.2007 7:41:47   
April
Tia01 jaz te nisem nč spregledala, sam sem že enkrat pisala, da imajo h&m za nosečnise v celju, pa že kar dostikrat smo se pogovarjale o tem, pa se mi ni zdel vredno še enkrat napisat. Sorry.user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 809
27.2.2007 8:49:24   
Jumpy
Meni je tudi v prvi nosečnosti moja navihanka nabijala direktno v mehur. Je bil kar malo zoprn občutek v drugi nosečnosti in sedaj pa ne. V drugi nos. je bil fant tako miren, da sem prve (rahle) brcike začutila šele v 21. tednu. Sicer se je že skoraj tako videlo in čutilo na bušiju, a resnično nisem čutila močnih brc. Nikoli. Tudi sedaj je pikica bolj sramežljiva in dostikrat nisem čisto prepričana, ali je ali ni bila brcika. Kakšen dan je praktično sploh ne čutim. Upam pa, da bo vseeno živahnejša od fanta. Mi je celo nosečnost povzročal skrbi.

Tia01, tudi jaz sem na bolniški, verjetno bom do konca in tudi meni je dolgčas, pa visim na netu cele dneve in ne počnem nič pametnega. Tla imam tako umazana, da je joj, hvala bogu, da nimamo veliko obiskov. Mi je mož že pred nekaj dnevi obljubil, da bo pomil, pa ni nič od tega. Meni je prepovedal user posted image . Je rekel, da se boji, da ne bo user posted image  ven padel user posted image . Prav, bo pa svinjak, samo njega to nič ne moti, mene pa.

Delat si pa res ne upam preveč, ker imam potem takoj občutek, da me v nožnici tišči in vleče navzdol. Ko se uležem je bolje.

Sem pa vesela, da nisem v službi, ker mi ni potrebno kupovati nosečniških oblačil. Sem si jih v prejšnjih nosečnostih vedno sposodila od prijateljic, sedaj pa ni nobena več noseča, niti ne načrtujejo več. Tako, da imam le dvoje hlače, ki pa so bolj za začetek nosečnosti, za kasneje pa ne. Ene so mi že skoraj preozke.

LP!

JUHUHU, POMLAD BO KMALU TU!!!!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 810
27.2.2007 11:49:42   
Antigona
Pozdravljene!

Tia, H&M ima nosečniške stvari in v Celju in V Mariboru, pa baje tud v Celovcu... Izbira pa res ni velika, vsaj v Celju kak mesec nazaj ni bilo veliko, v Mariboru sem bila pa pri prvi nosečnosti, pa tudi ni bilo nekaj na izbiro. Sicer je pa u H&M-u vedno tako, enkrat ful založeno drugič slabo. Kakor naletiš...

Glede zapenjanja lupinice v avto je pa takole. Podstavka ne rabiš nujno. Zapenjanje lupinca brez podstavka je stvar manj kot pol minute ko se navadiš. To se pa zelo hitro. Ni res nič kompliciranega.
Tudi jaz sem imela avto s tremi vrati (Twinga) ampak ker sem se vozila večinoma sama, sem imela lupinco vedno zapeto spredaj. Če pa se je kdo z mano vozil se je pač vsedel zadaj... Tako da se mi ni bilo nič treba lomit na zadnjem sedežu. Poleg tega je v večini ta majhnih avtol pas zadaj prekratek. Je treba tudi to preverit... Če smo šli pa kam skupaj s user posted image , smo šli pa z njegovim večjim avtom in je bil Žan zapet zadaj, jaz sem pa ponavadi zraven njega sedela...
Poleg tega mora imeti avto za tisti podstavek isofix sistem. Pa še to, če se voziš z večimi avti, ne samo s svojim, moraš še zmeraj pripet ali direktno lupinco z pasom, ali pa podstavek prestavljat, pa spet ni samo klik.

Meni se trebušček tudi že pošteno pozna, slikice pa nimam še nobene... Bom user posted image  rekla da me slika in jo tudi jaz prilepim sem. Sam verjetno bo mal trajal ima trenutno preveč dela z računalnikom. Je imel dva dni nazaj Format C: (se je računalnik sesul) in mora sedaj cel kup programov nazaj nainštalirat....

Zdele si pa user posted image skuham, pa zajtrk pojem, ker sem pravkar vstala. Sem v nočni ta teden in hvala bogu nimam dosti dela, tako da lahko tudi spim...

Lp,
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 811
27.2.2007 11:51:22   
Antigona
Aja, še glede spola...
Jaz sem imela filing da bo punčka, ampak na nuhalni je pokazalo da bo fantek. Zdaj čakam na morfologijo da mi potrdi. Glede imen je pa tudi že izbrano za oba spola, da ne bi bilo kakega presenečenja. Če bo fantek bo Luka, če pa punčka pa Asja ali Zala...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 812
27.2.2007 14:26:58   
MalaPika07
Ojla!user posted image

Večina dela v službi je zaključenega pa sem skočila še malo k vam, ki tako pridno klepetate.Si že tri dni govorim, da moram povedati šefici, pa mi kar ne znese.Ali pa se bojim reakcije.Saj bom jutri, zares.user posted image
Tako lep dan je danes.Komaj čakam konec šihta-> skočim domov hitro naredit kosilo in z dragim odpeketava na en dooolg sprehod ob morju (mogoče ga prepričam, da zavijeva v kakšno trgovino kjer imajo user posted image  stvariuser posted image ) Občutek imam, da me odkar sem noseča kar malo drugače gleda.Je rekel, da delujem bolj močna.Upam, da s tem ne misli na kile!user posted image Tudi, če bi, mu ne bi zamerila, ker me tako lepo razvaja.

Brala sem, da tudi vas špika okoli jajčnikov.Mene ponavadi zjutraj, ko vstanem vse boli in zateguje.

Antigona, lepa imena ste izbrali za punčko!user posted image Meni je tudi zelo všeč Zala, pa mojemu ni tako da verjetno na to lahko kar pozabim.user posted image

Zdaj pa šibam še nekaj malega postoriti!Pridne bodite!!!

< Sporočilo je popravil MalaPika07 -- 27.2.2007 14:27:36 >

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 813
27.2.2007 14:59:41   
PUJKEC
ola babnice user posted image .

ja, ja je a res sončno in super-se že vonja pomlad in zvončki so prikukali na plano user posted image . ravnokar se odpravljam ven s user posted image . enga imam jaz, drugega pa fant rihta.

malapika07-ja, meni je tudi fant en večer pred televizijo rekel, da sem postala tako zadovooljna in samozadostna-kot da ne bi rabila nič več na svetu. pa js pravim, da je to ta materinska moč ženske, ki je ni mogoče omajati.

tia01-eh punči, nismo te spregledale ampak pa priznam, da se meni večkrat zgodi, da pozabim komu odpisat. ja, js sem bila 10dni nazaj v H&M v celju, pa nisem našla nič za moj trebušček oblečt user posted image . sami neki kratki rokavi in tako sem si potem v navadni trgovini kupila 3kiklce, malo večjo številko user posted image  in zdaj jih veselo nosim. sej sem že na začetku enkrat pisala o tem, da bom v nosečnosti nosila oblekice in kiklce. js mislim, da ženske, ki niso preveč user posted image  pridobile na kilogramih, lahko nosijo krila in tako majčkeno prišparajo in še po porodu jih dajo zožati in imajo spet kaj obleči, ko bodo zopet na stari postavci user posted image .
drugače pa vem še za nosečniški trgovini kepica in la vie. obe sta v ljubljani v BTCju in la vie ja e tudi v mariboru. js osebno mislim, da boste tukaj našle večkaj zase kot v H&M user posted image .

zdaj pa lep sončen poljubček še za vse bebike, ki čakajo na novi svet.
čao čao

Neposredna povezava do sporočila: 814
27.2.2007 15:47:08   
pajac
živjo!
Lep pozdrav vsem user posted image !!
Sem se odločila, da se še jaz pofočkam!user posted image
Ce bo vse po planu bova tudi midva zibala 17. avgusta. user posted image user posted image user posted image Še ne veva kaj bo, in se bova pustila presenetit (razen če seveda ne bo preveč očitno na UZ.
Prav vesela sem, da nas je čedalje več.... (namreč zadnjič sem brala od prve strani naprej... do pol štirih zjutrajuser posted image Se je pa splačalo!

Lep pozdrav vsem user posted image in sevedauser posted image inuser posted image .

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.2.2007 16:25:18   
Anonimen
Pozdravček souser posted image !user posted image

PUJKEC čisto normalno je da že čutiš prve brcike, jst sem jih prejšnji teden začutila...prav tako zelo hitro, v 17 tednu, tko da  si lahko vesela in presrečna, ker čutiš svojo pikicouser posted image user posted image user posted image . Občutek je prav neverjeten in jst sedaj že vsak dan čutim pritiske, valovanje, brceuser posted image ...našuser posted image je že sedaj zelo živahen, kaj šele bouser posted image .
Tvoj trebušček je čudovit in tudi jst vam bom prilepila slikco takoj ko bo kaj časa, po pravici povedano se mi ne da ubadati s temuser posted image .

man_da_rina: najin Clio nima Isofix-a tako, da si s podstavkom itak nimava nič pomagati, ker se ne da namontiratiuser posted image . No kakor pa si že slišala je varianta tudi brez podstavka.

No, ko vam tole pišem čutim svoje detece kako plava po trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim vam, da čimprej občutite to radostuser posted image .

Kar se tiče trgovinc, sem jst dedinitivno za H&M v Celju, sem tam našla ful dobre nosečniške  kavbojke, take modne, pa prov super majčke za pomlad že imajo, v glavnem se mi zdi veliko bolje kot pa Kepica in ostale trgovine.

Vidim, da govorite že o imenihuser posted image , meni je za punčko všeč Sara ali pa Rubi, za fantka se pa tako težko kaj spomnim..mogoče Jan ali pa Domen, Matej...bomo videli je še kar nekaj časa in najprej moram seveda izvedeti za spoluser posted image .

Zdjle pa šibam k zobarju, lepo se imejte in pobožajte svoje trebuščke!
papa
poopsieuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
27.2.2007 16:45:06   
April
O donrodošla pajac user posted image  S kej pa si?

Punce, a ni se me kaj dobile, če preden se spremenimo v sloneuser posted image ?

Jaz predlagam Ljubljano, ker je nekak vsem najbližja.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.2.2007 17:00:51   
tia01
Čau! Joj res nism nč nazaj gledala, ker prej nism mela tolk časa, ker sem delala, tko da se opravičujem, ampak važno da zdej vem kam moram po obleke.
Katis, hvala za natančen opis kako pridem do tja. Zdej se ne bom zgubilauser posted image .
Jumpy, no potem sva pa že dve ki nama je dougčas. Tudi jaz bolj počivam doma in bolj moj user posted image pospravlja in skrbi zame. Hehe sej pravijo da, kdaj nas bojo pa razvajal če ne zdej.
Pujkec, tud meni je najlepše videti nosečnico v kakšni lepi oblekici al pa kiklci. Sej že komi čakam poletje, da bomo lahko okol kazale naše bušijeuser posted image !
Pajac, dobrodošla med nami in čim lepšo nosečnost.

Papa vsem...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.2.2007 17:06:33   
tia01
Jaaa April, zelo dobra ideja... Meni ustreza, sploh pa zato, ker sem z Ljubljane...user posted image Res ne bi bilo slabo. Da se malo vidimo, s kom se pravzaprav nonstop tipkamouser posted image . Katera je še za to??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 819
27.2.2007 18:20:18   
Jumpy
Oooh, jaz prav gotovo ne bom mogla priti na srečanje user posted image . Čeprav si želim priti user posted image .

Imam namreč odločbo, da moram mirovat na domu. Morda bo po 10. aprilu kaj bolje, ko se mi izteče ta bolniška. Morda bom šla delat, če pa mi bo gin. podaljšala, jo bom prosila, da mi napiše vsaj za sprehode. Mi je ravno včeraj osebna zdravnica rekla, da nosečnicam sicer vsi priporočajo zmerno rekreacijo (sprehodi,...), a odločbe iz komisije pa so takšne kakršne pač so user posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 820
27.2.2007 18:22:03   
Jumpy
Sicer pa sem tudi jaz za Ljubljano, saj mi je najbližja (sem iz okolice Kamnika).

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 821
27.2.2007 19:08:50   
PUJKEC
hola.

ja,ja js sem tudi za to, da se dobimo. sicer sem iz slovenj gradca user posted image , ampak ni panike, se bom pa že pripeljala v center slovenije user posted image .
morate povedati kdaj, in moramo ulovit lepo vreme!!!!user posted image

lahko nočko user posted image  in user posted image .

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.2.2007 19:23:33   
MalaPika07
Oj, nosečke!

Evo tudi mojo slikico trebuščka.Je majhna, ker je slikana kar s telefonom. Si še nisva omislila digitalca.

user posted image

Za srečanje sem tudi jaz.Pridem, če se bo le dalo v Ljubljano.

Prej sva šla z mojim na sprehod, je bilo tako lepo toplo.Malo sem ga našuntala, da sva šla potem še v baby center pogledat.Si nisem nikoli mislila, da ga bo vse tako zanimalo.Kot dva velika otroka sva bila.Gledala tiste igrače, vozičke, oblekce... joj kako je vse to luštno!Komaj čakam, da se vržem v nakupovanje.

Naslednji teden imam itak pregled pri ginekologinji.Pritisk, tehtanje, voda... in bom zaprosila za bolniško, ker me to sedenje  8 ur ubija.Iz službe se komaj privlečem, ker me tako križ boli, da je joj, pa vse me dol tišči.

Ne bom več jamrala, se grem raje cartat.Prijeten večer user posted image !Tale smajli mi je zelo všeč.user posted image

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 823
27.2.2007 19:53:36   
Anonimen
Mala pika kako lep buši. user posted image Suha si pa tak, da ti človek lahko rebra prešteje user posted image .

Ja jaz ko sem bila 1. noseča me je ful melo nakupovanje. Zdaj pa tega zaenkrat še ni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 824
27.2.2007 19:58:30   
Anonimen
Jaz pa žal zaenkrat ne bom hodila v LJ. Bom pa šla v kratkem kam v SLo na dopust z MAxom, pa se lahko takrat kje dobimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Spanje celo noč
xtinchy

Kdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč? (Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)

že kmalu po rojstvu (37%)

do 6. meseca (21%)

od 6. do 9. meseca (10%)

od 9. do 12. meseca (9%)

od 12. do 18. meseca (8%)

po 18. mesecu (16%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!