LP
|
Pozdravljene !!!!!!!!!!!!!! Vidim, da zdaj ko je MAREC se pa nobeni nikamro ne mudi .... V glavnem, komaj vas folgam brat, pa sem rekla moram vas še malo pozdravit. Pravkar kuham - no, pečem palačinke in čakam . Mali je danes dokaj dejaven, sploh glede na včeraj, ko je bil pravi polhek. Malo me jezi, ker imam to vnetje in izcedek, ampak sej bo kmalu ok, zdej ko mam zdravila. Drugače pa že KOMAJ čakam da se kaj začne. Naša oma, ki verjame v vse te stare vraže je že danes opazla, da se mi je trebuh spustil nižje - no, js tega ne vidim, mi je pa res zrastel spet ful in ne vem kam še bo zrastel, ker je že pa OGROMEN!!!!!!!!! Zdejle po kosilu grem pa mal oddremat, se ful hiter utrudim, pa še kr prčkam cele dneve nekaj. Danes mi je odleglo vsaj to, da sma se z mentorico zmenili, da z diplomo nadaljujema ko malo zrastemo - ena skrb manj, ker sem se kr malo sekirala, ker nisem nič kaj produktivna bla zadnje čase. Pa sej me bo vse počakalo .... V glavnem drage - imejte se LEPO, pobožajte svoje trebuščke in kr lepo pridno pišite kaj počnete, js si bom pa z branjem krajšala dolgčas . POZDRAVČKI