|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menjava ginekologa med nosečnostjo
2.3.2007 20:03:45   
žarnica
Ker že v 1.nosečnosti nisem bila zadovoljna s svojim G (vedno je bilo vse OK,karkoli sem pojamrala, sem komplicirala, bila 3 dni v bolnici-potem mi ni dal niti dneva bolniške-delam pa v vrtcu),... sem rekla,da ko bom naslednjič noseča,se bom prestavila.Pa sem še vedno pri njem. Res mi je najbližje (5 minut z avtom), lahko grem sama,...

Samo zdaj,v tej nosečnosti,sem pa res boga, najprej krvavitev,potem slabosti, sedaj hudi krči. Sicer sem že 5 tednov doma (nevem kaj mu je,da mi kar predpisuje bolniško), pa še vedno ne dobim pravega odgovora od njega.

Ker je bilo prvič vse vredu, pričakuje oz.je 100%,da bo tudi tokratna nosečnost vredu potekala,brez kakršihkoli problemov. Tisti dan,ko sem krvavela,me niti pregledal ni .user posted image

Nevem, nekako mu ne zaupam. Že prvič sem šla na samoplačniški UZ k priznanemu G v MB, da sem se prepričala,če je res vse vredu.

Povejte mi, kako je torej z menjavo ginekologa? Najprej pokličem k tistemu, ki bi si ga na novo izbrala,če me sploh vzame? In kaj potem?

Upam,da mi bo katera znala svetovati,ker sem že čist živčna.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menjava ginekologa med nosečnostjo
2.3.2007 20:26:13   
eya
Pokličeš tistega ginekologa, ki ga želiš imeti, če sprejema paciente, potem ti bo pa sestra povedala, kako naprej. Pri meni je bilo tako, da so od prve ginekologinje poslali kopijo kartona k drugi ginekologinji.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: menjava ginekologa med nosečnostjo
2.3.2007 22:53:14   
guppy
Pri meni je bilo tako, da niso potrebovali kartona stare ginekologinje, ampak je nova vzela bris in me znova izprašala vse od A do Ž. Torej: samo poišči zamenjavo, tam ti bodo vse povedali! (pa srečno!)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: menjava ginekologa med nosečnostjo
5.3.2007 9:37:35   
andie
Tut js sem zamenjala med nosečnostjo, HVALA BOGU!!!
Imaš vso pravico zamenjat, pa če se ne počutiš fajn, naredi to. Sam pokliči al pa pejt do tistega, h katermu se bi rada prestavla, pa ti bojo povedal, če jemlje nove. Js sm šla kr  tko in čeprav ima moj G nešteto pacientk, ima sistem naročanja Enkratn in ni blo problema, da so me vzel. Prejšnji sem samo sporočila, da naj pošlje kartoteko novemu in to je to!


(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: menjava ginekologa med nosečnostjo
5.3.2007 14:17:46   
kaja80
Lp!
Tudim jaz bi rada zamenjala ginekologa, pa me zanima koga priporočate v Novem mestu in če mogoče imate tel. št..

Hvala

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?