žmož
|
Jutro! Majčice kje ste vse?! Pa dajte no, kaj bo šele, ko bomo šle nazaj v službo? Ne, saj vem, da je preveč vsega, pa še lepo vreme je povrh-saj čez dan tudi jaz ne bi imela čas za čvek, edinole zjutraj si vzamem kakšno minutko. Kar pa se jutranjega vstajanja tiče (mojega)-jaz že cel čas porodniške ustajam kot bi vstajala za v službo, ker pač zjutraj ta večjega peljem u vrtec, pol pa v miru še kaj postorim predno tamala ustane. Tako da mislim, da ne bo preveč šok glede tega. Drgač pa pri nas ni nič novega, edino eno novo spoznanje me je "ulovilo" in sicer to, da bo mala Tajica očitno pravi mali divjak-okrog sebe ima same fantičke, igra se z samimi avti (punčke jo sploh ne ganejo), vse kar naredi ta večji, vse ponovi za njim...-groza. Jaz pa da bom to punšče cartala, verjetno ne bo nič iz tega. Upam, da se bo čez kakšno leto mal unesla. Auroraa kako kaj v službi? Zakaj pa ne kupiš ene marelce, pa boš na hitro rešla problem z vozičkom, pa še v in iz avta ti ga ne bo potrebno nonstop jemat? Grem počasi že drugo kavico srkat, da mal k sebi pridem, pa kaj bo treba tudi postorit. Ko smo že pri tem, kolikokrat na teden "spucate stanovanje/hišo? Seveda ne mislim generalko-pometanje, sesanje brisanje tal, brisanje prahu... Meni v zadnjem času uspe le enkrat na teden z izjemo sesanja Pa se ne sekiram prav dosti, glavno je, da sem z mulčki, da se igramo in hodimo na sprehode-teh trenutkov ne dovolim vzeti nobenemu, sploh pa ne enemu "navadnemu" prahu!
|