Freycha
|
Evo, nazaj iz morfologije. Izvidi so vsi super in naj, palček ima 530g (bajsi hehe), sicer pa mi je pustila PDP na 12.7., čeprav je po ultrazvoku datum 8.7. Ampak naj mi kar ostane 12.7., itak vem, da bom prej rodila. Sedaj sem se orientirala na 07.07.07 ker je tak lep datum Aja, še mere: BPD 5.65 AC 17.43 FL 4.03 HC 20.15 V bistvu je palček kar velik, ne? pa težak tudi Aja, spol vas zanima? PPPUUUNNNČČČKKKAAA JJEEEEEE Joj, res sem trčena! v ambulanti sem bila tako ganjena, da sem kar jokat začela hehehhee pa sploh ne vem, zakaj taka želja po punčki. Tko, zdej pa jest, potem pa domov spat, ker sem ponoči od nervoze spala samo dve uri aja, kar se roke tiče: definitivno gre za sindrom karpalnega kanala in moram paziti kako postavljam roke. Ne smem jih upogibati in jih čimmanj obremenjevati. Pregled pride v poštev šele po porodu, ker mi bodo verjetno morali delati operacijo. Stanje se lahko izboljša, bolj verjetno je, da če paziš, da se ne poslabša.... bomo videli, kaka bo situacija do poroda..... v glavnem, jaz sem srečna in dobila in videla sem najlepše darilo za 8. marec
|