|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
8.3.2007 17:40:40   
tia01
Mandarina katerega ginekologa imaš? A ga imaš v leonišču ali v porodnišnici, ker jaz imam ta ponedeljek ultrazvok v porodnišnici ( ginekologinja je dr. Blejec), pa si me zdaj čist prestrašla. No, pa fajn se mejte še naprej na naš dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
8.3.2007 17:55:24   
Anonimen
tia01 nič se bat. Sej niso vsi isti. Moj G je prof. Tomaževič. Znan je kot vslik strokovnjak, do katerega je težko prit. No, čakalnica pri njemu je vedno polna, a to ne pomeni, da je edini tak. Na leonišču je vse polno vedno. Se pa moram skupaj spravit in si rečt... glavno je, da obvlada svoj posel. Ampak to je takooooo težkooooo!!!

A ima katera mogoče Tomaževiča za os. G??? Če je katera taka, naj se javi... prosimuser posted image

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
8.3.2007 18:02:07   
Anonimen
tikca in kate UREJENO!!

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis - 1.nos. - Celje
1.8. malamisha - 2.nos. - Ljubljana
1.8. Eja_1 -2.nos. - Novo mesto
2.8. PUJKEC - 1.nos. - Slovenj Gradec
3.8. poopsie -1.nos. - Postojna
3.8. country- 1.nos. - Kranj
3.8. kate  - 1.nos. - Ljubljana
5.8. Sisy - 1.nos. - Postojna
5.8. Jumpy - 3.nos. - Ljubljana
6.8. tonja - 1.nos. -Ljubljana
6.8. temboli1 - 1.nos.
7.8. crtka - Postojna
8.8. maja 30 - 2.nos.
9.8. bibyzan - 1.nos. - Maribor
9.8. mony5 - 1.nos. - Ljubljana
9.8. Adriana1
10.8. man_da_rina - 1.nos. - Ljubljana
11.8. Antigona - 2.nos. - Postojna
12.8. masna - 1. nos. user posted image user posted image - Ljubljana
12.8. NAVT - 2.nos. user posted image user posted image - IZOLA
14.8. *LAVRA* -1.nos.
14.8. URSKA - 2.nos
14.8. Antilopa - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica - 1.nos. - Ljubljana
14.8. Zian - 3. nos. - Jesenice
15.8. pimi - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen - 1.nos. - Jesenice
17.8. pajac
- 1.nos. - Ljubljana
18.8. April - 2.nos. - Ljubljana
18.8. JORJA  - Celje
19.8. MalaPika - 1.nos. - Postojna
20.8. pikas - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
20.8. Klarita - 1.nos. - Maribor
21.8. martina RN - 2.nos. - Maribor
21.8. Nenca79 - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01 - 1.nos. - Ljubljana
22.8. Nenya - - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412 - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32 - 2.nos. - Trbovlje
25.8. rikica -
2.nos. - Ptuj
25.8. kk133 - 2.nos. - Ljubljana
26.8. **** - 2.nos.
27.8. Irena* - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23 - 2.nos. - Celje
27.8. katipi - 3. nos. user posted image user posted image
27.8. chips - 2.nos.
27.8. lumpa6 - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali - 2.nos. - Kranj
27.8. tikca - 1.nos. - Po/Lj
28.8. Nikki24 - 1.nos. - Postojna

EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK:

50 nas je Avgustovk. Imamo 3X DVOJČKE!!! Najbolj delovna dneva v avgustu bosta... sobota 25.8. in ponedeljek 27.8.!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
8.3.2007 19:02:35   
Nikki24
Joj, jaz revčka sem pa čisto zadnja avgustovka. Pa datum imam spremenjen še en dan kasneje, torej 29.

Upam da lepo preživljate praznični večer.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
8.3.2007 20:23:33   
pajac
user posted image user posted image user posted image mi smo naročili voziček
Sprva sva sicer bila malo proti prezgodnjim nakupom, vendar sva naletela na tole...
user posted image
pa še košara in zimska vreča... 199 E
Pri nas samo voziček pride čez 300
Upam samo da ga bomo dobili...user posted image ...user posted image user posted image user posted image

To mi je prav polepšalo dan!
Punce kar se tiče brcik... sem pisala da se mi zdi da jih čutim, ampak se meni samo nekaj pretaka po trebuhu, mislim da to le ni to. . .
prav malo sem nestrpna... pa še morfologija se mi zdi grozno daleč....
Pozdravček vsem
pokukam kasneje, danes sem celo noč pokonci...

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
8.3.2007 20:24:39   
pajac
 user posted image user posted image user posted image   pa se mi je zdel manjši voziček ko sem ga kopirala.... no nisem ravno expert...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
8.3.2007 20:55:27   
PUJKEC
dobr večerček user posted image !

kura ej, čim se zjutraj ne spravim za računalnik in ne preberem vsega, moram pa zvečer 1uro sedet pred računalnikom user posted image .

mandarina-ej, tole je pa res čist mimo. js bi se že razjezila nad doktorjem. sej je tvoj otrokec in moraš vedet kaj se dogaja. butelni so eni, res. 

pajac-ej, ne se sekirat glede slike, js sem tudi zadnjič neki zamuštrala in so mi potem druge pomagale ustvarit pravo slikico user posted image .
drugače ti pa moram povedat, da je tale voziček ful lep user posted image , js sem ga že vozila ker sem ga hotela kupit, samo druge barve. uživaj na sprehodu-z njim lahko greš celo po travniških poteh in makedamu user posted image .

hej mamice-čestitke, zdaj bomo postale prave žene. in letos bomo prvič lahko praznovale tudi MATERINSKI DAN.

no, pa lahko nočko.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
8.3.2007 22:55:35   
tia01
Dober večeruser posted image ! Punce dejte mi povedat, kako se pod vašimi imeni, ki so na levi strani posta, naštima slikico. In opazila sem, da vas ima veliko tudi "tickers" - tako se reče po angleško, ne vem pa kako je v slovenščini. To je tista stvar, ki šteje dneve do poroda oz. dneve do rojstnih dni,... Jaz bi si tudi to naštimala, pa si ne znam user posted image user posted image .

No pa mirno noč vsem skupaj, in se seveda tipkamo jutri. Papa

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
9.3.2007 7:15:43   
Anonimen
tia01 slikico moraj najprej izrezati ali pomanjšati, nato jo pa copiraš v Moj Avatar, ki ga najdeš pod Moj profil, čisto na levi stani, kjer piše MOJA RINGARAJA in kjer so albumi.

Tam imaš tudi okenček kjer si lahko naložiš tale ticker. Greš najprej na internetno stran s temi tickerji (največ jih ima od strani Lilypie. Tam vneseš podatke noter, shraniš in potem ti vrže ven eno šifro, ki jo kopiraš v Dodaten opis, ki se prav tako nahaja čisto na desni strani pod Moj profil. Tam imaš napisane tudi različne druge možnosti internetnih ponudnikov.

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
9.3.2007 7:24:50   
tikca
Dobro jutrouser posted image user posted image
Ali se mi samo zdi, ali je bil res frej en ponedeljek lani novembra, ko smo očitno vsi delali na user posted image :))?
Sem pa danes prvič zatipala zjutraj trd trebuh, samo ker sem že večkrat prebrala, da ni nič hudega, sem šla najprej na "lulanje", pa je takoj postal normalenuser posted image Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
9.3.2007 8:30:47   
malamisha
Dobro jutro!

Otrdevanje trebuha je pri nas na dnevnem redu. Pomagajo magnezijeve tablete. Se mi je danes po dolgem času zgodilo, da se nisem zbudila s trdim trebuhom.

Trebušček veselo raste in kot kaže bo večji kot prvič. Me je kar malo groza poletja in vročine. Pa še vedno sem si želela biti poletna user posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
9.3.2007 8:54:34   
tikca
Danes je pri meni dan sprememb očitno. Zjutraj sta se mi pod očmi pojavili kar čez noč kar močni gubici. Ko sem se mazala s kremo, me je prav peklo, kot da bi jih nekdo zarezal ponočuser posted image
Se mi pa dogaja že kako uro "premetavanje" po trebuhu, kot mehurčki, vendar ne vem, če so lahko že premiki v 16.tednu, glede na to, da nisem med suhicami?

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
9.3.2007 9:00:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nikki24
Joj, jaz revčka sem pa čisto zadnja avgustovka. Pa datum imam spremenjen še en dan kasneje, torej 29.

Nikki24 jaz upam, da boš ostala med nami in da ne boš pobegnila k septemberkam.

Antigona hvala za opozorilo. Sem popravila na 14.8.

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis - 1.nos. - Celje
1.8. malamisha - 2.nos. - Ljubljana
1.8. Eja_1 -2.nos. - Novo mesto
2.8. PUJKEC - 1.nos. - Slovenj Gradec
3.8. poopsie -1.nos. - Postojna
3.8. country- 1.nos. - Kranj
3.8. kate  - 1.nos. - Ljubljana
5.8. Sisy - 1.nos. - Postojna
5.8. Jumpy - 3.nos. - Ljubljana
6.8. tonja - 1.nos. -Ljubljana
6.8. temboli1 - 1.nos.
7.8. crtka - Postojna
8.8. maja 30 - 2.nos.
9.8. bibyzan - 1.nos. - Maribor
9.8. mony5 - 1.nos. - Ljubljana
9.8. Adriana1
10.8. man_da_rina - 1.nos. - Ljubljana
11.8. Antigona - 2.nos. - Postojna
12.8. masna - 1. nos. user posted image user posted image - Ljubljana
12.8. NAVT - 2.nos. user posted image user posted image - IZOLA
14.8. *LAVRA* -1.nos.
14.8. URSKA - 2.nos
14.8. Antilopa - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica - 1.nos. - Ljubljana
14.8. Zian - 3. nos. - Jesenice

15.8. pimi - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen - 1.nos. - Jesenice
17.8. pajac
- 1.nos. - Ljubljana
18.8. April - 2.nos. - Ljubljana
18.8. JORJA  - Celje
19.8. MalaPika - 1.nos. - Postojna
20.8. pikas - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
20.8. Klarita - 1.nos. - Maribor
21.8. martina RN - 2.nos. - Maribor
21.8. Nenca79 - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01 - 1.nos. - Ljubljana
22.8. Nenya - - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412 - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32 - 2.nos. - Trbovlje
25.8. rikica -
2.nos. - Ptuj
25.8. kk133 - 2.nos. - Ljubljana
26.8. **** - 2.nos.
27.8. Irena* - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23 - 2.nos. - Celje
27.8. katipi - 3. nos. user posted image user posted image
27.8. chips - 2.nos.
27.8. lumpa6 - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali - 2.nos. - Kranj
27.8. tikca - 1.nos. - Po/Lj
29.8. Nikki24 - 1.nos. - Postojna

EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK:

50 nas je Avgustovk. Imamo 3X DVOJČKE!!! Najbolj delovna dneva v avgustu bosta... torek 14.8. (5 nosečk) in ponedeljek 27.8.(7 nosečk)!

< Sporočilo je popravil man_da_rina -- 9.3.2007 9:17:35 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
9.3.2007 9:13:38   
Antigona
Jutro punce!!!

Tikca, tud jst nisem ravno med suhicami, pa sem gibe čutila ful zgodaj, mislim da že v 15 tednu in sem bila ful presenečena. No, saj pravijo da jih v drugi nosečnostičutiš prej, ampak toliko prej user posted image  
Kakorkoli čisto možno je da jih že čutiš user posted image  user posted image  user posted image

Manadarina mislim da 25.8 ne bo drugi najbolj delovni dan v avgustu ampak 14.8. (14-tega jih je 5, 25-tega pa samo dva PDP-ja)...
Nas je pa res že ogromno. Upam, da se nam še katera pridruži user posted image  user posted image  user posted image

Veselim se že našega srečanja in srčno upam, da mi uspe dobit menjavo. Pa da bo takrat en tak lep sončen dan!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
9.3.2007 13:47:52   
Klarita
Tudi jaz sem začela pikico čutit v 15 tednu. Najprej sem mislila, da so kakšne prebavne motnje ali kaj podobnega in sem opazovala kar nekaj dni, preden sem dragemu povedala, da res čutim gibe. Sicer je prva nosečnost in pravijo, da začutiš kasneje, ampak očitno ene prej, druge kasneje. Čutim pa samo zvečer ali ko se vležem in čist umirim.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
9.3.2007 15:09:17   
tia01
Ojla! Kako ste? Pri meni ni nič novega. Še vedno čisto nič ne čutim moje pikice, počutim se kot da sploh nisem noseča. Razen to, da sem fuuuul utrujena.
URŠKA hvala, ratalo mi je naštimat slikico. To je moja kužikauser posted image . Ona bo imela tudi mladičke, tko da sva zdaj skupaj v pričakovanju. user posted image user posted image
Tudi ticker sem naštimala, tako da res hvala za navodilauser posted image . Jaz imam pa v ponedeljek uz in komajjjj čakam, ker že ceu mesec nisem vidla moje pikice. Samo upam, da jo bom res videla in da ne bo tako kot pri tebi Man_da_rina. Ampak sej si že sama rekla, da važno da je vse ok. user posted image
Včeraj sem že mislila, da bo moj user posted image pozabil name, pa mi je potem le prinesel fuul lepo rožico. Sem bila ful vesela.
No, pa vas spet pridem kaj pogledat proti večeru, če bo kaj novega. Lepo se imejte, pa pridno pišite in poročajte kaj se vam dogaja.
Papa

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
9.3.2007 17:51:13   
MalaPika07
Pozdravljene punce moje!Sem vas že za svoje vzela.user posted image

Jaz sem od včeraj na bolniški, ki bo po vsej verjetnosti trajala do konca nosečnosti.Se mi prav res ne ljubi osem ur na dan sedet za računalnikom.Se bom posvetila sebi in res uživala v nosečnosti.Sem si že nabrala kup knjig o nosečnosti, dojenju in seveda tudi kriminalke, ki so moje najljubše.user posted image No, vzrok za bolniško pa je previsok pritisk.Ima še katera probleme s tem?

Pajac, tak voziček sva na začetku hotela tudi midva, pa ga niso imeli več na zalogi.Lep je!user posted image

Midva sva se tudi pregrešila in prekršila najin dogovor, da do morfologije ne bova nič kupovala.Pa vseeno sva.Doma imamo lupinico Maxi Cosi v Juice barvi, Buzza v Juice barvi s košaro Dreami, torbo, senčnikom in vrečo za noge.No, senčnik ter torba nista od Quinnya.Sem pa le gledala, da se ujemata z vozičkom.Seveda sva ga morala takoj zložiti in sedaj stoji v otroški sobici, ki itak še ni urejena(ne vem, kdaj se bova tega lotila, ampak bo treba kar kmalu, ker je potrebnega veliko dela), tako da si ga skoz ogledujeva.user posted image Zdaj pa res ne bova ničesar kupovala, dokler ne bo sobica za tamalega v finišu.

user posted image
user posted image
user posted image

Moj je tudi mene včeraj presenetil z večerjo, ker sva imela 3.obletnico poroke, jaz sem pa pozabila.Mi je bilo potem tako nerodno.Je pa sam skuhal, kar je zanj res velik napredek v gospodinjstvu.Saj pomije, posesa, pobriše kaj že, samo kuhat se spravi redkokdaj, pa še takrat moram kak lonec stran vržt.user posted image

P.S., na seznam za srečanje lahko dodate tudi mene.90% pridem.user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj še malo vozek prečekirat, ko je tolk lep!user posted image LP!

< Sporočilo je popravil MalaPika07 -- 9.3.2007 17:52:53 >

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
9.3.2007 18:26:07   
katis
ojla!

Vidim, da ste vse lepo pridne user posted image  in veeelikoooo pišete user posted image

Jaz sem komaj dočakala tale vikend. Se mi je teden v službi tako vlekel, da sem bila že čisto preč. že kar mal odštevam, kdaj nasopim dopust. Sem se danes zalotila, kako gledam koledarček, ki ga imam na mizi in je malo manjkalo, da si nisem zažela dneve črtat user posted image  Se vidi, da mi že resno špila v glavi user posted image .

Maš mali je danes bolj miren in ga kar nisem skoraj nič čutila. Se vidi, da je spet bolj kislo vreme in verjetno kar bolj spi... matr mu je fajn, jaz bi tud kar spala user posted image  po možnosti pod kakimi user posted image .

Čau punce in uživajte!
LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
9.3.2007 19:44:55   
April
Tia01 kakšna lepa kužika.user posted image  Pr vas pa bo pestro.user posted image

MalaPika07, po mojem mnenju sta se odločila za super vozek. Jaz bi tud takšnega. Pa sploh tiste, ki se prvič odločate za nakup vozička vam svetujem, da ima vozek spredaj lok. Jaz na primer ne bi nikol imela speedija ravno zaradi tega ker loka nima, pa še otroček tko nekam neudobno sedi v njem.
Vidim, da si iz Kopra. Smo bili mi zadnjič tam. Super so ga zrihtal, sploh tam ob obali. Pa še eno fajn trgovino z noro dobrimi čevlji imate. Midva sva že odločena, da naslednjič pa ziher kaj kupva.user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
9.3.2007 19:56:13   
MalaPika07
April, se strinjam s tabo.Midva sva zato obupala nad Speedijem že takoj, pa čeprav je res v nulo zrihtan voziček.Meni je ena sodelavka rekla, da ta lok niti ni tako pomemben, ker je otrok itak privezan, samo kaj pa če je tečkan pa zaspan pa se noče privezat ipd.?Rajš mam lok, kot pa da lovim otroka po cesti.Katero trgovino s čevlji imaš v mislih?user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.3.2007 8:19:11   
Anonimen
meni je pa všeč tale ležalnik.

user posted image

samo je precej drag. PA sem ga zasledila samo v pikapolonici. A še kje prodajajo Concord firmo?

Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.3.2007 9:54:02   
MalaPika07
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA

meni je pa všeč tale ležalnik.

user posted image

samo je precej drag. PA sem ga zasledila samo v pikapolonici. A še kje prodajajo Concord firmo?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.3.2007 11:16:48   
Anonimen
Ojla!

Jest sem vam pa pozabila povedat, da sem šla pogledat mimo "bodočega" H&M na Čopovo. Videla sem samo, da prenavljajo nekaj. Nič se ne vidi ne kaj delajo ne kaj bo. Upam pa res, da bo H&M z nosečniškim oddelkom.  Do sedaj sem denar zapravila na dvoje hlače, eno krilo in jopico. Vse sem kupila v Emporiumu v Ljubljani. No za poletje in poletne oblekice bi pa res rada kakšno oblekco in mislim, da bo H&M pravi kraj zato.

Se še kaj slišimo oz. tipkamo.

Vsem lepo sončno soboto.

Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.3.2007 12:31:51   
April
man_da_rina, na žalost ne bodo imel nosečniškega oddelka. Vsaj tako je Ribica RR rekla, ko se je pri njih pozanimala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.3.2007 12:42:37   
April
MalaPika07 tvoja sodelavka nima pojma.user posted image  Lok je še kako pomemben. Jaz svojga skoraj dvoletnika še nikol nisem imela privezanega v vozičku, je pa res, da imam chiccota, ki ima poleg loka tudi med nogicam varovalo. Prijateljica pa ima tak vozek, ki ima samo lok, pa ga tudi nikol ne priveže.
Moj je itak skoz na lok naslonjen al se ga pa vsaj drži in mu rokice gor počivajo. Prav lepo se vozi v njem. Ko greva pa kam z marelo, kjer ga pa privežem, ker ni loka, pa prav nesrečno posedeno sedi.
Otrok ne sme biti preveč utesnjen v vozku in biti privezan, sploh pa še s pettočkovnim pasom, ki ga pa čisto na sedež pritrdi.
Jaz bi kar chiccota obdržala, ampak mi je buzz všeč tudi zato, ker se da sedež obrnt, tako da lahko otroka gledaš.

Čevlji? Hmm, veš da sploh nisem pogkledala, kako se trgovina imenuje. Je pa ena čist majhna, tam ob obali na koncu enega trga. zraven je pa en place, kjer so se študentje zbirali, imajo ene računalnike tam, ak nekaj takega. Notri pa en tip prodaja, imajo pa moške in ženske čevlje.
Takoj na na slednjem trgu je pa trgovina geox, to sem si še zapiomnila.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Tako se dojenček v trebuhu odzove na določ...
Neverjetne fotografija: Tako se dojenček v trebuhu odzove na to, kar nosečnica poje

Pašteta, salame
dejzi

Kdaj ste svojim malčkom ponudile pašteto ali salamo? (kakšno?)

prej (14%)

10m (10%)

11m (4%)

12m (16%)

13m (9%)

kasneje (48%)

Število vseh glasov: 338

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!