katis
|
Čau noseče bejbe! Najprej dobrodošle vse naše nove avgustovke ! Prav vesela sem, ko nas je že kar lepa številka. Bo vsaj bolj mlelo tule na našem forumu mojca 32, ...ne ni skrivnost , z Dola sem in dnevno v Hrastik migriram . Zaenkrat še, no, kakšna 2,5 meseca, nato dopust in porodniška...končno! Veš, glede bolnice. Jaz imam pa s Trbovljami in G v bolnici slabe izkušnje. Me kar zmrazi, ko se spomnim. Pa še parkart sem bila na otroškem oddelku in mi je bila čista muka. Enkrat pa sem celo morala ležat v porodnem oddelku skupaj z mamicami, ker na otroškem ni bilo placa. in so se mi mamice tam kar smilile (no, ampak takrat sem bila jaz tam enih 15 let stara)... Pa vedno je bilo tako, kar na horuk je šlo vse. Pa da je ni bi kdaj kaj pojamral...babi je imela operiran slepič in so se ji po operaciji pojavile bolečine, sestra pa jo je nadrla, naj ne bo občutljiva. šekle ko ji je čez par dnivročina fejt narasla, so ugtovil, da ji po razlitju slepiča niso dobro očitili rane in so morali pnovno operirat. ah... vsekakor pa doslej jaz s CE slabih izkušenj nimam. Pa vsi so bili zelo prijazni do mene. ampka res je pa nekaj - povsod se najdejo čudni kalibri med zdravniki in sestrami, ki ti lahko zelo zagrenijo in celo ustvarijo probleme, po drugi strani pa tudi vedno vsaj koga srečaš, ki ti polepša dan. Jaz zase vem samo to, da bo moje psihično počutje v Ce boljše, kot pa v Trbovljah. Pa še CE kot mesto mi je bolj simpatično in seveda potem nimam kaj pomišljat... vozički, hm, gledam tele slikice in me kar ma, da bi zdivjala v trgovino. Ampak svakinja ima priprvljen svoj peg Perego - sicer 8 let star modro rumen voziček in prav luštno izgleda. Ampak seveda, tile novi...mmm... Seveda bo tudi stari še veliko bolje izgledal, ko bo enkrat naš mali v njem man_da_rina, a v LJ je to tok zakomplicirano? Madonca jez hodim lepo k G v ZD in ima dve vrsti UZ kar v svoji ordiniaciji. Nikamor se ni treba prestavljat. Mož je lahko vedno zraven. Slikico mi vedno vsaj eno sprinta, brez, da bi jo kaj posebej prosila... pa še avtomatično obrača ekran tako, da obe dobro vidiva. Možu pa je rekla, naj kar zadaj za njo stopi, da bo tudi on lahko lepo videl. Zraven še komentira in pokaže kje je kaj. In čeprav se ji vedno zelo mudi, vseeno vedno odogvorja še na vprašanja. Ampak res hitro govori... Srečanje - še vedno sem 'for it'. No, glede jezera vem toliko kot prej. Sploh nisem vedela, da je v Tivoliju kakšno jezerce ... madonca sem prosvetljena... No, upam, da nas bo čim več. Samo, da ne bo katera metra vzela sabo, da bi trebuhe merile . Ker jaz imam že svojega dost velikega, tako velikega, da mi znanci še vedno pravijo, da se še nič ne vidi, da bi bila noseča . Še dodro, da g a sama vsak dan bolj čutim. ... eh, ko končno imam čas, da kaj napišem, pa tako črevo skupi spravim, da mi je kar nerodno. Če sem pa taka čveka, da kar ne morem držati jezika za zobmi... no, v tem primeru bolj prstov stran od tipkovnice LP