|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
5.3.2007 16:15:01   
MalaPika07
Oj,

meni je tako lepo, ko se priklopim sem gor in vidim, da ste nekaj novega napisale in potem z užitkom preberem.Fajn je čvekat takole z vami!Tako da komaj čakam srečanje.user posted image

URSKA, glede te bolnišnične prehrane,te čist razumem.Jaz sem trpela kot žival tam.Po operaciji nisem smela jest 3 dni, potem so me pa s samimi juhicami futrali, jaz pa lačna kot volk.Moža sem prav rotila za burek.user posted image

man_da_rina, kok si ti pridna, da vse sproti urejaš.user posted image Ja, je kar hecno, ko iz dna seznama priletiš na sredino.user posted image

Kakšna smotka sem jaz.Zdaj sem celo premoženje pustila v trgovini.Tolko sem se vrgla na ene nosečniške hlače, malo bolj elegantne, da sem jih na vso silo hotela imet.Pa sem zapravla 18.000 sit(nisem še v eurihuser posted image )samo zanje.Toliko nisem dala še v življenju za hlače.user posted image

Ravno študiram, da sem že v 16.tednu in da bi mogla kmal brce čutit.Vsaj G. je tako rekla, ker sem bojda zelo suha.

Sisy, hvala za odgovor.Bom spremljala Kikiwelt.

Zdaj pa grem user posted image  sporočit te vesele novičke.Držte se!user posted image

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 926
5.3.2007 16:21:05   
April
Ojoj URSKA, pa kaj so vas stradali v bolniciuser posted image
Tole je pa res mini mini  obrok.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 927
5.3.2007 21:55:48   
tia01
Urška, upam da si že kaj bolše in da so krči popustili. Tudi jaz ful sovražim bolnice in njihovo hrano. FUJ! Punce zakaj bi čakale toliko časa na srečanje?? Jaz bi se že kar jutri dobila če bi blo možno. user posted image user posted image Zdaj greva pa z user posted image gledat film in me že kliče k sebi, tako da se tipkamo jutri.
Papa vsem srečkam.
P.s. Jorja dobrodošla!user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 928
6.3.2007 8:08:41   
Sisy
jutro pupe!

No danes sicer ni tako sončno kot včeraj ampak vseeno dobra volja mora bit user posted image

Urška-tudi jaz upam da si že kaj bolje in da te dragi razvaja user posted image  

Glede bolnišnične prehrane imam pa jaz popolnoma drugačne izkušnje-ko sem bila operirana v Postojni je bila hrana naravnost odlična,osebje je bilo super,same pohale res user posted image  To je tudi eden od razlogov zaradi katerih sem se odločila za porod v Postojni...no pa zarad epiduralne tud mal user posted image

Tia-glede srečanja tud jst navijam da ne čakamo tako dolg user posted image  je pa res da se mormo uskladit ... user posted image

Mala Pika-uf so pa hlače res kr mal drage ampak če jih boš velik nosila se splača! Jst mam zdej dvoje nosečniške pa sem skos v njih ....user posted image

tako,šibam zdej delat...

se še kaj tipkamo

pa-pa

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 929
6.3.2007 9:31:12   
PUJKEC
čao pujkice!

joj, js sem pa glih pogledala na kikiwelt-nori vozički user posted image . v trenutku sem se odločila, da počakam na novo kolekcijo user posted image  -sej se mi še nikamor ne mudi, a ne user posted image .

JORJA-dobrodošla in veliko novih užitkov v nosečnosti user posted image .

URŠKA-meni pomaga, kadar mi trebuh fejst otrdi, da dvignem noge in tako počivam 45min mogoče bi tudi tebi user posted image . upam, da je to samo tak čas in da bo minilo in bosta obe s pikico zdravi user posted image .

mene vsako jutro zbudijo brcike user posted image , še malo in se mi začenja že 20teden  user posted image  in tako, upam, mi naj kr hitro mine do konca.

js sem tudi za naše srečanje na četrtek, ker vsak petek in soboto delam user posted image  cel dan, kateri datum? to pa mi je vseeno. js se bom pripeljala z avtom do smelta, pol bom šla pa kr na trolo, da slučajno ne povzročim kake prometne nesreče v središču mesta user posted image . sej sem že velika se bom že žnašla user posted image .
uh, glih sem se spomniola, pravzaprav imam tudi jaz 16.3. izpit user posted image  , tako da bi se morda dobile en teden bolj pozno user posted image .

zdaj pa lep dan in se tipkam morda tudi popoldan.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 930
6.3.2007 9:50:02   
Sisy
Vidim da nas je kar nekaj za:

datum srečanja: četrtek, 22.3.2007
lokacija:čolnarna v Tivoliju (najbolš da se zberemo na parkirišču)
ura: 17h

Tiste ki vam odgovarja se prosim pofočkajte!

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 931
6.3.2007 9:51:12   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: PUJKEC

js se bom pripeljala z avtom do smelta, pol bom šla pa kr na trolo, da slučajno ne povzročim kake prometne nesreče v središču mesta user posted image .

lahko pa te jaz poberem ker grem ravno mimo Smelta user posted image

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 932
6.3.2007 10:48:09   
Jumpy
Pozdravljene!

Jaz sem pa danes spet imela čudne sanje. Sanjalo se mi je, da sem rodila fantka (do sedaj je bil dojenček vedno punčka). Bila sem razočarana, saj sem vseskozi mislila, da bo punčka. Zanj nisva imela izbranega imena in, ko je v bolniško sobo prišla matičarka, da vpiše otrokovo ime, sva se začela z možem prepirati. Jaz sem ji rekla, naj pride naslednji dan, saj imena še nisva izbrala, mož pa ji je rekel: "Seveda ga imava izbranega, kar pridite, ga bomo sedaj vpisali!" Nato se je obrnil k meni, na list napisal z velikimi tiskanimi črkami ime, za katerega sva se bojda dogovorila v času nosečnosti (jaz o tem nisem vedela nič). Torej, ime naj bi mu bilo Franček. user posted image  Bila sem užaljena in začela vpiti, da takega imena pa že ne bo imel,... In sanj je bilo konec.
Sedaj pa ne vem, če morda ne gledam preveč risank - saj veste Franček in njegovi prijatelji - tista mala prijazna želvica. user posted image

Glede našega srečanja pa takole. Ravno 22.3. sem naročena pri zobozdravniku, ker se mi je odkrušil en zobek in ga je potrebno popravit, da se ne bo še bolj. Naročena sem okoli 16.00 (imam ga v Ljubljani), tako, da obstaja možnost, da vas pridem pogledat tudi jaz. user posted image  Če bo z mojim zdravjem vse o.k., seveda.

A mi katera lahko pove, kje je ta čolnarna v Tivoliju??? Kako se do tja pride z avtom, če prideš v Ljubljano po Celovški iz Gorenjske smeri? Vem, kje je Tivoli in vem, kje je parkirišče v Tivoliju, ne vem pa kje je čolnarna. A se z avtom da tudi do tja priti?

Sicer pa moram povedat, da je tale moj dojenček kar živahen, saj mi enkrat brca na eni strani trebuha, drugič na drugi, pa potem spet zgoraj in čez pol dneva spodaj. Ne vem, a se toliko obrača, ker ima veliko prostora? user posted image  Hm... Kaj pa če sta vseeno dva? user posted image  In ne ni prebava, ker ga z roko lahko tudi čutim (ne vedno) in brcike čutim vedno na "območju user posted image " kjer je locirana maternica.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 933
6.3.2007 12:15:21   
April
Meni odgovarja datum, torej 22.3. ob petih.user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 934
6.3.2007 13:50:13   
Sisy
okej zaenkrat sva za srečanje 22.3 ob 17h:

-Sisy
-April

še katera?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 935
6.3.2007 15:33:42   
PUJKEC
en sončen pozdravček!

sisy-hvala za pomoč, ampak mene zanima nekaj-ALI JE KATERA DOMA NA POTI IZ SLOVENJ GRADCA DO LJUBLJANE, DA JO LAHKO JS POBEREM IN BOMO ŠLE SKUPAJ?
drugače pa bi bila zelo vesela sisy če me boš mimogrede pobrala.

hej, ena novica user posted image -zelo vesela. ravnokar sem izvedela ceno za moj espritov voziček, za katerega je bilo rečeno, da bo zelooo drag-cena je sedaj javna in celo manjša user posted image  , kot sem nameravala dati zanj. sej vem, da sem že malo sitna s temi vozički,n ampak ta je res moj user posted image user posted image user posted image .

zdaj pa še slikica
user posted image
user posted image

in jajčka
user posted image

in ko ga skombiniraš
user posted image

meni je to ful pomembno, da lahko na podvozje namontiraš jajčko. user posted image

meni je ful lep, sam kolesa me malo motijo ,ker niso napihljiva, ampak so me prepričali, da ne bom rabila velikih koles za po mestu in parku kjer je asfalt. no se tipkamo.

aja, pofočkam se-meni odgovarja 22.3.2007 ob 17.00-tivoli-parking

čao

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 936
6.3.2007 15:57:54   
tia01
Čau!
Najprej PUJKEC: fuuul mi je všeč voziček!! Kje pa ga prodajajo? Nisem ga še nikjer videla. A so tud v bolj punčkastih barvah? A je to ista firma kot za obleke esprit? Kok pa je cena, če ni skrivnost (za vse, vrečo, košaro, lupinico,...)? Res mi je ful všeč.
Sisy: Meni tudi odgovarja 22.3. ob 17h, tako da napiši še mene na seznam. Upam da nas bo čim več. Predlagam, da ena napiše svojo telefonsko številko, tako da se bomo lahko potem 100% ujele, če katera ne bo našla, ker niste vse z Lj. Najbolje da kar ti, Sisy, ker si "organizatorka".user posted image Drugače ne vem kako se bomo slišale.
Jumpy, upam da se nam boš lahko pridružila.user posted image
Komaj čakam da se vidimo. Jupiii! Sem že ful navdušena. Sem si že zapisala datum in uro v svoj nosečniški planerček. user posted image
Jaz sem šla pa danes v baby center in sem ugotovila da mi je Quinny Buzz res najlepši od tistih ki so jih imeli tam na izbiro. Ampak še vedno upam, da bo kakšen še lepši, ker Buzzov je povsod dosti.
No se tipkamo...

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 937
6.3.2007 16:05:59   
Anonimen
PUJKEC, PUJKEC, PUJKEC pomojem, da ti bo žal, ker si objavla slike ampak mene tudi zanima kje prodajajo te vozičke, koliko je cena in blablabla... skratka vse

Z informacijami na dan, nimaš izbireuser posted image

(odgovor članu PUJKEC)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
6.3.2007 16:26:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Mandarina! Lepa mavricauser posted image . Moram rečt, da maš isti okus kot jaz. Gledam Buzza in peg perego modular system. Hehe. Pa za povrh greva še v Ikeo, ker imajo poceni stvari. Ko sem brala, sem se kar nasmejala zravn..

Tia01....pa še za tale voziček, ki ga je PUJKEC predstavila, sva obe kar "skočili". Res je nekaj na tem, da imava podoben okususer posted image

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
6.3.2007 17:03:00   
PUJKEC
ola.
mene pa zelo veseli, da vam je voziček všeč user posted image , zato vam bom kr napisala internetno stran, da boste lahk pogledale še ostalo ponudbo.

tia01-ja, to je ta športna firma, ki misliš da je. ta ful kao znana in to...  user posted image  cena vozička z vsem skupaj je okoli 100.000-110.000sit  user posted image (nisem še preklopla na eure), prodajajo pa ga v arielovih trgovinah. pri nas v sg se ga v trgovini ne da pogledat, ker se ga dobi samo po naročilu user posted image , če pa ga bo katera opazila kje, naj mi PROSIM  to sporoči. drugače je pa to model 2007-čisto nov user posted image . in ja, tudi v punčkastih barvah je-sej sem že razmišljala, da bi ravno zaradi tega vozička vprašala za spol user posted image .

www.esprit.hauck.de

lep ogled!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
6.3.2007 18:11:08   
tia01
Pujkec! Pogledat sm šla na spletno stran in grem jutri takoj še v Ariel, tako da ti sporočim, če bo kakšen tukaj v Lj. razstavljen. Sem se kar zaljubila. Pane morem verjet, da je tako poceni?? Potem bom pa res kar pozabila na Buzza od Quinnyja.
Mandarina- mogoče se bomo pa sprehajale z enakimi vozičkiuser posted image user posted image .

Aja pa še to, mandarina nič nisi javila, da se boš prikazala na srečanju...user posted image

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 941
6.3.2007 19:36:58   
katis
Madonca punce, sej sem se komaj čez vse poste prebila user posted image ... user posted image

Da malce raportiram:

1. srečanje - jaz sem definitivno za!
Do parkinga v Tivoliju pridem brez problema, le da pojma nimam, kje je ta čolnarna user posted image  sem se pač bore malo po Tivoliju sprehajala. Poznam samo del od parkinga do galerije umetnosti...
2. brcike - se stopnjujejo user posted image . Prav fajn jih že čutim. Ravno danes se mi je zdelo v službi, da me bo mali kar zbrcal. Sem morala potem pogosteje jest, da mi je dal vsal malo miru...

3. Pujkec, vidim, da imava obe glasebenike v familiji. Pr men pa moja sestra 4.letnik klavirja na AG študira ... in ker živimo v isti hiši, lahko veš kolk klasike naš mali že sedaj posluša user posted image  Pa baje je to itak fajn. Sem ji rekla, da mi naj mal pogleda, katere Morzatove skladbe so 'ta boljše' za otrokov razvoj, pa mi en CD skup zmeče...
4. JORJA, dobrodošlauser posted image ... če smo dobile še ktero nosečko vmes, pozdrav tudi njej..

5. mojca 32, izgleda, da sva sokrajanki user posted image . A ti nameravaš rodit v Trbovljah al kje drugje. Jaz se bolj za Celje navdušujem. Ampak v materinsko bi pa kar v Trbovlje šla, če bi bilo popoldan. sicer bova z možem verjetno kar v LJ morala hodit...

6. Urska, drži se user posted image

7. RAZNO user posted image
Sej ne vem, kaj vse sem še hotla komentirat... ampak tko na splošno vprašam najprej - a je kateri drugi tudi še vedno slabo user posted image  Sicer priznam, mi je manj, a kljub vsemu še vedno zelo nadležno. Pa bruham še tudi vsaj 4x na teden. Čista uživancija. Sem pa prav vesela, da se me gripa zaenkrat izogiba. Kljub oboleleosti v pisarni, se ji upiram. Očitno šopanje s sadnimi vitamini kar pomoaga user posted image . Edino, kar me še dodatno moti, so vrtoglavice, ki se mi pojavljajo že dobra dva tedna. Včasih se moram kar ulečt, da kam ne zaplavam user posted image ...
Aja, pa komaj že odštevam dneve do morfologije, ki jo imao 28.3. - samo še 22 dni user posted image , a želim si, da bi to bilo že kar jutri...

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.3.2007 21:49:50   
mojca 32
hojla kako kaj lepo vas berem pišem pa tako tako gledevozičkov smo se mi tud fiksno odločli trikolesnik od peg perego in tud jajčko zraven sva včeraj ga opazla in sva fuul nora nanj naj mi je pa to ker ima tudi ravno ležišče zraven pa dobiš zimsko vrečo torbo prevleko za dež ima pa tudi 3 stopensko vzmetenje.pa še jajčka je super ima fiksni del in tudi brez tega ima narejen da ga lahko uporabiš brez tega v drug avto. aja glede avta imava k sreči enega enoprostorca in eno cordobo.KIO CARENS sva dobila za darilo od mojih starševuser posted image user posted image user posted image . ker sva še mlada voznika ha ha ha ( sva izpit oba naredila šele pred letom dni) 

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 943
6.3.2007 22:00:51   
mojca 32
KATIS ja rodit grem pa raj v trbovlje kot v celje  sem že enkrat v trbovljah pa je blo kar ok (kot je lahko) pa tudi tam imam ginekologa pa še babce poznam osebno tak da ...... kar se pa celja tiče so se mi pa vsi zdravniki tako zamerli da ni res TAM ME SIGURNO NE BODO VEČ VIDLI sem imela sina na kolkih bolanga (perthesenova bolezen) in so mi za vsakič dali novo diagnozo enkrat je mogel uporabljati berglje drugič smo bili obdreni zakaj jih je (veš kaj naj se zmenjo med seboj pol mi pa naj govorijo )aja operirati so mi ga tud hoteli brez da bi mi razložili kaj in kako (po operaciji bi imel 1 nogo krajšo od druge) za ostale možnosti sploh niso hoteli nič slišati aja v črevo so mu dajali po 12 svečk na dan(proti bolečini)ha ha ha drugi zdravniki so mi povedali da takih sploh ne obstaja ker če leži jih nima (danes je star 13 let in imamo še kar probleme z blatom) ko smo se dokončno skregali se je njegova kartoteka izgubila aja pa še to po pošti smo dobili da moramo TAKOJ VRNIT BERGLJE DRUGAČE NAS BODO SODNO PREGANJALI hvala bogu smo odšli v valdoltro in tam so nas pozdravili in to brez operacije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   vidiš zato smo se tudi tako dolgo odločevali še za 1 otroka    

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.3.2007 22:02:51   
mojca 32
jaz sem iz hrastnika iz kje si pa ti ?????? če ni skrivnost???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sory ampak jaz imam zelo slabo mnenje o celju (ampak saj bi ga ve tud imele po taki izkušnji)

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 945
7.3.2007 8:00:19   
Sisy
čau punce user posted image

U kako veselo ste včeraj klepetale,jaz pa sem vse zamudila...Domači računalnik imam namreč na popravilu tako da sem morala vse branje v službi nadoknadit user posted image

Takole za srečanje 22.3.2007 ob 17 h smo sedaj pofočkane:

-Sisy
-April

-Pujkec
-Tia01
-Katis

Upam da nisem katere pozabila...Če sem, me prosim opomnite....Za tiste ki ne veste kje je čolnarna-To je v notranjosti Tivolija-zraven tistega jezerčka...Predlagam da je najbolje da se dobimo kar na parkirišču (tam pri Horse burgerju-vhod s Celovške ceste) in bomo šle skupaj do čolnarne....

Ko bo seznam za srečanje dokončan bom vsaki posebej na ZS poslala svojo telefonsko številko da me boste lahko tudi poklicale-če bo kateri delala težave koordinacija user posted image
Pujkec-zalo lep voziček si si izbrala! Meni so predvsem všeč barve user posted image  Glede napihovanja gum pa moj  user posted image  pravi da je mogoče boljše imet voziček ki ima tiste gume ki se ne napihujejo-takšnega kot je tvoj...

Katis-a tebe pa še vedno slabosti dajejo user posted image  revčka...Vem kako hudo je,mene so en cel mesec zdelovale,sem komaj čakala da minejo....

Urška-nič se ne javiš,upam da si že kaj bolje...

Mony5-prideš na srečanje,te dam na seznam?

Antigona-pa ti?

Mandarina? še katera?user posted image

Več nas bo bolj veselo bo user posted image

Tako šibam delat pa kasneje skočim še kaj gor pogledat če ste kaj napisale!

papa

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 946
7.3.2007 8:06:20   
Caarmen
Danes imam pa zopet pregled pri svoji G. Upam, da bo vse ok. Včasih se ponoči zbudim z zelo hudimi bolečinami in trdim trebuhom kot kamen. Potem pa grem lulat in bolečina izgine. To se mi mal čudno zdi.

Kar se tiče otrokovih gibov. pravite da čutite mehurčke. Jaz nisem čist prepričana če je to to. Jaz čutim balon ne balončke. Enega dva zapored potem pa spet nekaj časa nič.

Vse tiste ki ste iz Ljubljane. Kje lahko v LJ kupim nosečniške hlače razen v Baby centru? Ker sem velika nepoznavalka Lj mi prosim bolj natančno napišite lokacijo.

Kar se tiče vozka pa bova z možem gotovo kupila štirikolesnika. Modela še nisva izbrala saj so vsi tako lepi....

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 947
7.3.2007 8:16:07   
Sisy
Caarmen-nič se ne sekiraj..Tudi jaz opažam ponoči bolečine v trebuhu...a sem prebrala da je to normalno-da se vse razteguje,notranji organi pa premikajo navzgor...

Kar se tiče nosečniški oblek v Lj. je ena trgovina v Hali A v BTC-ju - Kepica, in ena v stari ljubljani-pri Robovemu vodnjaku-Popek...

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
7.3.2007 8:17:45   
Sisy
pa še linka:

http://www.kepica.com/

http://www.trgovinapopek.com/prva_stran.htm

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 949
7.3.2007 8:19:39   
Nikki24
Caarmen, jaz sem dvoje nosečniške hlače izbrala v Kepici v BTC-ju v hali A. Pa mislim, da imaš v hali A še eno trgovino. Ti bo katera druga kaj več povedala.

Lp

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Tako se dojenček v trebuhu odzove na določ...
Neverjetne fotografija: Tako se dojenček v trebuhu odzove na to, kar nosečnica poje

Ali ste poročeni?
Ela123

Ali ste poročeni? Če ste, koliko časa?

Da (47%)

Ne (53%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!