Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Podajamo si jih po vrstnem redu. Imeli smo že tisto z vnetim grlom in ušesom, ta sralno in bruhalno z visoko vročino, sedaj pa ta malima dvema zopet teče iz nosa in kašljata kot za stavo, ta večjega pa že dve niči kuha visoka vročina, ki jo je potrebno zbijat, čez dan je v redu, ponoči pa akcija. Edini čisto zdrav je še ati. Tudi mene je že vrglo. Poleg tega pa so pri Nejcu včeraj ugotovili še alergijo na Amoksiklav, tako da je zopet na zdravilih
(protialergenu). Sploh več ne vem, kdaj se jih bomo losali (zdravil). Eden je bolj siten kot drugi, prav tekmujejo med seboj (tudi ta večji dve), pa še jaz sem že vsa nervozna, ker sem neprespana, pa še pozdraviti se nimam čas. Sem mislila, da sem že dobra in sem veselo jedla rebra za kosilo, ki pa so na koncu pristala .....(saj se ve kje
). Očitno je bila maščoba le prehuda za moj želodec. Pa tako dobro solatko sem imela zraven. Mi je včeraj prijateljica prinesla s primorske domač radič. Prav škoda se mi ga zdi.
Urbanček, kako ste? Ste že kaj bolje z zdravjem? Imate kje kaj sončka, ali je povsod tako turobno vreme? Jaz ravno kuham. Miha je spal skoraj tri ure in sem se malo spočila. Zdaj me živcira s cviljenjem in včeraj je to delal pol ure skupaj. Pokaže na eno stvar in čeprav takoj pogledam, cvili. Moj pravi, naj si dam čepke v ušesa
,
,
.
Najprej smo še vse tako pazili, zdaj pa vsak dan nove luknje v parketu in novi odtisi malih tačk po mizi, televiziji...sploh ne gledam več. Kako kaj zdravje? Felicity, da bi le čim prej ven prišli vsi zobki...koliko jih že ima?
Večkrat na dan?