|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 11:09:56   
viv_
Jutro!

arabela - ful luštkana mala arabelica user posted image

beki24 - ko se bo ati gor ustalil pa napokaj sebe in tamalčko na en Easyjet in pojdi v London na obisk. user posted image  Mi smo bili z Mirno prvič v Londonu, ko je bila stara pol leta.
Evik - paše biti v akciji, a ne user posted image

Maxica - padec je bil pred številko 36user posted image

stajica - meni je super, če je s ta široko mrežo. Mirna jo je oboževala, ker se je lahko vlekla za mrežo gor in je ure in ure žurala v stajici. Ampak sem imela sposojeno. Zdaj se pa nikjer več ne dobi teh s ta široko mrežo user posted image

mis & Tina - vse naj naj za 5 mesecev in čim prej se pozdravita!

Braun ušesni termometer - imeli so jih v Mercatorju.

GH - z Zaronko zdaj kakšen teden probavava korenjček in je navdušena. Zdaj bova pa probali krompirček. Sem pa začela z zelenjavo.

lucika - tele patronažne itak samo firbcajo po stanovanjih, pametnega pa nič ne povejo. Meni je bilo zdaj edino všeč, da mi je zrihtala popek, ostalo je bilo pa brez veze ...

A uganete, kdo sta tale dva luštkana otročička? user posted image
user posted image


< Sporočilo je popravil viv -- 17.3.2007 11:11:39 >


_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9101
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 11:58:38   
Anonimen
Evo jaz se javljam po zelo dolgem času. Sem ful mal na oktobru, ker je tolk vsega, da ne dohajam. Smo bili včeraj stari že 5 mesecev. Juhu! Drugače smo pa bubani. Je revček tko zahripan in spet smo na Hiconcilu. Povejte kaj je novega. Kaj počnete? Da mal vidim, kdo sploh je tuki gor, ker za nazaj se mi ful ne da brat k je tolk ogromn strani. Vem, da sem enkrat pisala tle ampak ne najdem več.

LP

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9102
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 11:59:42   
Anonimen
Pa še nekaj. sem videla, da je Val na seznamu, pa da nimate vseh podatkov. Val, rojen 16.10.2006 ob 6.55 v Brežicah, 50 cm in 3200g.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9103
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 15:41:07   
Pikabu
Kje pa ste danes vse?

Mi smo prišli s krasnega sprehoda. Je tako luštno, če gremo takole vsi štirje, Ema uživa, ker oba izkorišča, Maks je pa danes za spremembo malo več spal v vozičku. Malo smo se sprehodili med stojnicami. Kupila sem si novo torbico, pa kupili smo butarice za oba otroka. Ema je dobila še balon, ki bi ji ga skoraj odneslo, tako da ga je mami nosila celo pot domov. Vmes smo se obvezno ustavili pri vlakcu, pa na vrtiljak je šla tudi in zelo uživala. Smo jo komaj spravili domov. Za kosilo smo imeli kar kupljeno lazanjo, ker ne bi bilo časa, da bi še sami kaj kuhali, potem je pa sledilo uspavanje. Najhitreje je zaspal ati user posted image , Maks z veliko težavo, Ema pa še vedno skače in se igra po postelji. Jaz pa tukaj dežuram. Danes grem pa jaz na pevske vaje, ampak samo za ene pol urce. So me prosili, če bi pomagala za materinski dan, ker zborovodje ni, tako da bom jaz dirigirala in grem samo toliko, da preprojemo tiste tri pesmice.

Kje je pa Frrrr, da se nič ne oglasi? Kako je potem za jutri?

Maxica, poročaj, kako je bilo na pripravah. Me prav zanima.


Arabela,
prava mala gospodična je vaša Katarinca. user posted image user posted image user posted image


@lina
, user posted image user posted image user posted image za lep večer in pridnost tvojih fantov.

Viv, eden je sigurno Jaša od altati, druga pa previdevam, da je tvoja lepotična Zarja. Res sta fletna, pa kako se gledata. Le kaj bo Gaja rekla?....

Barby, pozdravite se čim prej. Držimo pesti. Uf, če boš pa hotela biti na tekočem, kaj je novega.... Smo res čveke, danes je bolj zatišje.


Kaj naj še napišem? Mi je zmanjkalo snovi za pisanje. Najbolje, da grem še sama kaj drugega počet, zdaj mislim, da je končno tudi Ema zaspala.


_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9104
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 16:16:43   
mis
Evo, jaz spet tukaj. Tašča je šla s Tino ven, jaz sem pa stanovanje spedenala. Sta zunaj skoraj dve uri, jaz pa pomila kopalnico, wc, posesala in prah pobrisala, pomila po tleh, zdaj grem pa krompir olupit da ko možek pride bomo jedli. Je že dopoldan nekam šel. Bravo za taščo. Res paše. Pa še tako je vesela in zgleda kot da ji jaz uslugo delam ker lahko tino ven pelje. Je pa res boga. Ful spi. Dopoldan 3 ure v posteljici, potem budna dve uri in pol in je bila zadnje pol ure ko sem jo hranila in previjala že zelo tečkasta in zaspana. Zdaj pa spet spi, dve uri. Vsaj mislim, če ne bi bila tašča že doma...

Imejte se, pa le pišite kaj. Ko sem jaz tu je pa zatišje. Zdaj zvečer kar hodim malo prej spat, da se naspim, če ne sem ko zombi. Ker ponoči kašlja in občasno mal poslušam, pa ne morem takoj zaspat nazaj. No, včeraj sva pa z možem Jamesa Bonda gledala.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9105
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 16:34:14   
nanica
user posted image  Blaž je pa zakuhal, že cel dan ima vročino oktrog 38, včasih desetinko več, včasih manj.
Sicer je kar dobre volje, prej se je celo naglas režal očiju. Zdaj je šel oči po calpol, za vsak slučaj,
če bo zvečer temperatura še naraščala, sicer pa se bomo poskušali prebiti brez.

Danes sem sanjala, da je dobil štiri zobe naenkrat, da je že shodil in da je imel Downov sindrom. Čudne sanje.user posted image

Ti vremenski obrati so res najslabši za zdravje, kaj bo šele v ponedeljek, ko bo pa še mraz. Bova raje kar notri taborila.

Načrt morje čez vikend nam je padel v vodo, upam, da tudi vročina hitro opravi svoje delo (pobije bakterije in viruse) in nas zapusti.

nanica

_____________________________

po kresi se dan obesi

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9106
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 17:28:00   
@lina
Maxica, nimaš se kaj učiti - me ti ukazujemo: Uživaj zdaj, ne za nazaj!
Moj je pa ob dojenju pogruntal novo foro: prime za modrc, povleče in spusti, da poči, kot bi elastiko nategoval user posted image

Lucika, ko berem o teh patronažnih, pa mi imamo tukaj nebesa! da bi k meni prišla in iskala prah - saj jo ven naženem... user posted image  babji. Naša patronažna je mlada (no, ni še 40) mamica treh otrok, ful prijazna, z njo se lahko marskikaj pogovoriš... medve sva zmenjene da jo pokličem, če menim da bi kaj rabila, glede na to, da sem drugič mamica, mi noče solit pameti, ker nekaj izkušenj pa že moram imet... Glede GH je pa ni treba nič poslušat, te tvoje patronažne, tako mogoče razlaga na svojih obiskih že 20 let enako...user posted image

Arabela - luštna princeska!

Pikabu - mi pa nimamo nikoli takega semnja... okoliški kraji ja, prav pri nas pa ne... Lepo da ste uživali!

Viv, se strinjam s Pikabu, s tvojo pupiko je očitno altatin Jaša, zgleda da si nabira plus pike pri vsaki dečvi, ko le ima priliko, pol bo pa izbiral user posted image user posted image

Pri nas se je ful pooblačilo, bo dež user posted image


(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 9107
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 17:37:59   
Arabela
Katika noče spat, jaz imam pa vročino in komaj gledam.... mala pa puna energije.. zdaj jo ima ati.. očitno bo prebedela do kopanja.. upam da jo potem vrže...

mi smo bili večinoma doma, le v trgovino in v slaščičarno smo odšli.. nič sprehoda ker je mami boga.... pa tako lepi dnevi, pa nam je temperatura tako zagodla, da smo vsi bolani..

Ampak jutri bo boljše..


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9108
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 17:39:12   
beki24
Viv- sej če bi bil v Londonu bi verjetno res šla s tamalo za par dni gor, ampak je v Nottinghamu( sej ne vem če sem prav napisalauser posted image )- šit je pa, ker je karta za vlak iz Londona do tja glih tolk kot avion do Londonauser posted image , pa še on je v Campusu ( samo za moškeuser posted image ) in bi midve morali biti nekje drugje!!! Bom videla, mogoče me pa pot res zanese  kaj v Anglijo, samo tamala bo pa verjetno tisti čas pri babici!!

Sem pa videla da vi ful potujete po svetu (firbec pačuser posted image ), pa me je zanimalo, ker gremo mi letos z našo na morje v Makarsko( z avtom), kako kaj Mirna prenaša vožnjo! Ampak, če ste bili vi pri 6 mesecih z njo že v Londonu- pol mislim, da bomo preživeliuser posted image

_____________________________



(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9109
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 17:41:56   
beki24
Tinkara je spla od 19.30- 23.00 (ko sem jo zbudila in nahranila), zbudila se je ob 3.00 sem jo vzela k sebi- nič jedla- in se je zbudila ob 6.00 ( še to pomoje zato, ker se je pokakala)- še take noči- prooosim- potem se je najedla in potem sem jo 1 uro prepričevala, da bi jst še spala- no potem sva pa vstali!!

Nč grem zdej cunje pobrat na teraso predno se kaj vlije!!

_____________________________



(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9110
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 18:37:10   
muki1
Ojla babure, samo da se javim...sobota je pri nas zgleda dan za vročino.
Neža je spet fasala, JUHUHU user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9111
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 18:58:42   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: moci
kaj se pa režiš, a si že kupila kreme?
jp in je po treh dneh FFFFFFFFFFuuuuuuuuullllllllllllll boljše!!!!!!!!  user posted image user posted image

in potem mu je dermatolog vse zrihtaluser posted image
a je že dober? zoja je.

o super, da je zoja boljše! tudi ŽAn je. Pa je menda kljub: rdeča, podčrtaj, zapiši: bilo nekaj dobrega!! user posted image   user posted image
 
 

Kašljanje: naš že 14 dni kašlja: pa se definitivno napravlja, tako da se mogoče tudi vaši.  user posted image

a dej nouser posted image jaz ne. sem cel dan na rruser posted image user posted image user posted image no, dons res nisem šla. pišem ta gnili seminar in ga mam dooost. pa še ne bom končala.

ŽAn je tud ful pridno dete. v vozičku zunaj zdrži tud dve uri, pa ne sitnari ... pa se voziva pa sam gleda in vriska. super je.


danes bili v živalskem vrtu - žan  super, možek super - sam ZOO ksatastrofa.

_____________________________

Sonce!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9112
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 19:17:03   
viv_
beki24 - z vožnjo v avtu nismo imeli nikoli problemov. Verjetno je bila tok navajena, ker sem jo od malega povsod vlačila za seboj kot "mačka mlade". Zarja se pa sploh rada vozi, ker ima družbo zadaj.

muki1 - ojoj... Upam, da čimprej mine.

mtina - a ste bili v Ljubljani v ZOO?

Tako, ene hčere ni, ena spi... se grem posvečat možu user posted image user posted image

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 9113
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 20:24:54   
gaya








IZVIRNO SPOROČILO: mis

ooooooooooooo, hvala za čestitke!



pumpice: nas je že 6. Tasha, bi lahko ti koga v Italiji zrihtala? (mtina, Pikabu, moci, maxica, Evik, mis). Te smo jih zaenkrat naročile. Jaz jo sicer imam, rabim jo za prijateljico.



jst sem se tud pofočkala za pumpicouser posted image


_____________________________



30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.



(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9114
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 20:30:50   
frrrr
viv, bogica pa možeka nimaš doma, da bi te razvajal... še sreča, da maš nas čveke in se obeta slabo vreme user posted image pocajtaj nogo!

altati, meni G po porodu sploh ni naredil brisa user posted image sem zdaj tut v kratkem času zvedela za 3 punce s 3ko, 2 stari 24 let, ena pa 26 kot js user posted image me ima, da bi šla prej na pregled kot pa šele po prenehanju dojenja kot mi je bilo naročeno.

beki, bomo s tabo... js sm ti itaq obljubila, da ti bom 1x na teden zihr zatežila user posted image
men je tut všeč taka stajica kot sm jo js imela - okrogla, mrežasta, pa jih ni na tržišču user posted image

Pikabu, Jaša se tut zadnja 2 dni full grdo obnaša do desne bradavice, potegne, se na hitro odstavi, pol me pa gleda z veliki učki in nasmehom na ustih user posted image js ga z NE opozarjam, da ne sme, čeprav težko smeh zadržujem (in jok od bolečine)

kopanje jutri - Pikabu pejte prej se kopat in pol na kosilo, drgač boste težko plavali user posted image js sm si ravno ogledala Atlantis ponudbo... Svet doživetij je primeren za  Emo in  Maxa, kjer imajo tobogane in otroški bazen (voda v otroškem bazenu na 32 stopinj), v tavelikem pa 30 stopinj...  za tamaučke je pa bolj primeren  kompleks Termalni tempelj, kjer ima voda 32 stopinj - kaj zdej?
sm si še kr ponudbo Term Snovik pogledala, ker imajo tam tudi plavanje dojenčkov... temperatura tam je 31 v tavelikem, 32 v otroškem in 36 v masažnem
evo, Aqua Bohinj ima pa 30 veliki bazen, 34 otroški, zrak 31... mah, ne vem... smo sicer dobili obroček včeraj, samo ne vem ali bi nas pustili v Termalni tempelj, ki ga promovirajo za popolno sprostitev user posted image v knjigi piše, da morajo takšni majhni otročki imeti temperaturo vode okoli 32 stopinj - kakšne so vaše izkušnje, Pikabu?

radovednost malčkov in hranjenje - pr nas doma niti očka ne sme bit zraven, ker mali gleda njega in se mu smejčka... če smo pa na Koroškem, je pa skoz polno folka okol in mu ni take panike - zgleda jih odklopi user posted image

lucika, mene je skor s stola vrglo, ko sm te brala... kako patronažno to imate user posted image predrzna babnca, js bi jo v rit sunla!

nism še uspela nadoknadit zamujenega, sm še na 363. strani... grem gledat BigBrotherja, pol pa komentiram dalje....


(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9115
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 20:51:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

Še ena iz moje literature:
Smo tisto, kar mislimo. V življenju smo bogati ali revni, srečni ali nesrečni, debeli ali suhi zato, ker tako verjamemo. Če pa svoja prepričanja spremenimo, se bo začel spreminjati tudi tisti del našega življenja. Spremenila se bodo pričakovanja, razpoloženje in rezultati.
jaz mislim,da sem suhauser posted image

s tem se pa popolnoma strinjam... takšni kot se mi vidimo, nas vidijo tudi drugi... in morm rečt, da se nikoli nism počutila tk dobro kot se počutim  odkar sm postala mamica, zato pa mi zadnje čase vsi govorijo, da sm tak sonček...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9116
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 20:52:32   
mis
Čist čuden večeruser posted image . Ob šestih dam malo za eno urco spat, ker ne bi zdržala, pa še zdaj spi.user posted image  Kaj pa vem. Nimam srca budit, samo bo treba. Ji moram dat zdravilo, pa spat jo spravt v posteljo. Če bo že ob 18h noč začela bo pa ponoč kriza. Grem jo budit.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9117
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 20:55:31   
mis
Ja, pa z zmožem sva se prej sprla. Sem mu začela razlagat o gosti hrani, pa o tem da če bom npr. kej z mlekom kuhala da do 1 leta je treba adaptirano... pa je čist ven padu, da zakaj, da se da kravje, valda... pa sem rekla da nej mal zaupa, da je kravje po 1 letu... na kmetih so zdravi ljudje, v mestih so pa bolj občutljivi, v mestih je več alergij...user posted image  kaj pa vem, sej ma prav, ampak če pravijo da ne do 1 leta....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9118
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 21:08:28   
nanica
Muki, welcome to the club, ti si že izkušena mačka, mene in Blaža pa je vročina doletela prvič. Gotovo se še spomniš, kako si zmeden prvič, najraje bi jo kar takoj zbil, pa ti en glasek v glavi govori, da še ne smeš.
Na srečo mu je že malo padla oziroma na večer ni še bolj narasla in upam, da se bo lahko kaj naspal.

A katera gleda Deutschland sucht den Superstar na RTL? Izbirajo novo zvezdo, pa se mi zdi, da so letošnji kandidati vsi manj glasbeno nadarjeni kot prejšnji.

Joj, jaz bi najraje še kaj pojedla, pa je že tako pozno. Grem raje nekaj popit. Držite pesti, da bomo dobro spali.

nanica

_____________________________

po kresi se dan obesi

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9119
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 21:10:29   
frrrr
lucika, noro... vaša patronažna pa ima pojma o pojmu... vidim, da se pridno izobražuje, če naj bi že celo kosilo pr 6ih mesecih papcali naši tamaučki user posted image sej drgač pa jajca in mleko sveže jemo, a ne? js kr vsak dan user posted image

punce, v BigBrotherju je ena izmed kandidatk mamica, ki ima doma 3letnega sinčka user posted image a bo socialna ukrepala user posted image samega je pustila - za 3 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9120
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 21:38:42   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr



punce, v BigBrotherju je ena izmed kandidatk mamica, ki ima doma 3letnega sinčka user posted image a bo socialna ukrepala user posted image samega je pustila - za 3 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image




to sem pa jz tud debelo pogledala. mi ni jasno kako more. čist hladno... bosta zmoglauser posted image haloooooooooooooo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9121
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 21:45:55   
moci
glede pap testov - jaz sem imela ene 3 leta pap 2 in sem skoz na kontrole hodila, potem pa pap 3 in takrat so mi odšćipnili del materničnega vratu, na katerem so bile tvorbe. potem je bilo najprej 1, kasneje pa spet 2. sem pričakovala težjo zanositev, res sva porabila 1 leto, samo se mi to ne zdi tako veliko. bris v nosečnosti je bil ok in to pričakujem tudi sedaj. tudi meni niso vzeli brisa na prvi kontroli po porodu, mislim, da ga nikoli ne. je rekla, da marca. šid, marca. to je zdaj. ups, pozabla sem se naročituser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9122
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 21:54:00   
Maxica
Se opravičujem, ker vas danes mal zanemarjam, zdaj je pa lih Big Brother, pa še to gledam. Ja, Frrr, grozno, jaz kar ne morem razumeti, da lahko ena mamica za tri mesece pusti triletnega otročka, pa gre v en show.user posted image
Prej sva bila z možem na pripravah za krst. Fino je bilo. Je predavala ena gospa iz Družine, s štirimi otroki, vdova, polna raznoraznih izkušenj. Mal je pravila o postavljanju meja otrokom, pa kako ločitev hudo prizadane otroke. Je rekla, če se že mislimo ločiti, naj počakamo vsaj 18 let, da so otroci dovolj stari. Pa če nam je kdaj vsega dovolj, da bi najraje pobrali otroke in šli od doma, naj vzamemo tudi očke s sabo.user posted image  Luštna je bila, res.
Lana in Maxa sta pazila tast in tašča, ampak sem rekla, da po pripravih gremo kar takoj domov, ker imam pol še telovadbo. Sicer je bilo mal negodovanja, ampak sorry, mene potem počaka še čisto vse delo, pa dojenje, pa kopanje itd. Kva me briga.user posted image
Sem pa tko tečna, tašča, dobro, saj vem, da ima res zelo zelo rada vnuka, ampak vseenouser posted image , vedno čisto prelubčka te moje otroke. Od nog do glave, pa po licih. Bljak, ne vem, meni gre pa to na živce. Še nobenega otroka nisem "lizala" po licih, no. A sem preveč tečna???
Pa še ene kocke, s katerimi se je Max igral (stare ene 20 let, še od mojega moža), je Lanu pustila dajati v usta. Umazane, pa čisto majhni koščki so bili. Eh, sem mu kar iz ust izpulila in mu kao rekla, raje ne, da ne bo kakšen košček v ustih ostal.user posted image
Viv, jaz sem pa ugotovila izvor teh lepih otrok. Ti in Altati, kajne?!user posted image
Muki, oh, spet, uboga Neža. Upam, da je le enodnevna vročina in da je jutri nedelja dan brez vročine.user posted image user posted image user posted image
Glede brisa, meni ga je pa ginekolog kar naredil na prvem pregledu po porodu. Grem pa vsako leto. Pač plačam. Jaz sem tega mnenja, da če si dam za frizerja, pa pedikuro, pa ne vem še kaj, bom tudi te tri jurje bivše dala zase. Ni pa res ne prav, da moramo ženske to plačevati.user posted image
Zdaj grem pa še mal tv gledat, pol pa spat. Nočko.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9123
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 22:31:40   
frrrr
Maxica, full lepo zapisano... pravi firbci so ratali in mamico morajo tut preučit, ja... luštni so

igre z otročki
- mi smo se začeli veliko igrat s pleničko tako, da ga čez obraz pokrijem in mu rečem ni, ni... on se odkrije in smeje kot poknjen pisker
- včer smo pa preizkusili ribice v banjici... je mož eno potopil in jo spustil... je skočila iz vode, mali pa na polno v smeh
- danes sm mu na voziček namontirala en tak lok s igračkami in kr ni vedel kje bi se je lotil, je hotel vse čimprej preizkusit user posted image evo, to: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171518


TV - naš tv že ene 3, 4 leta mau štrika... vsake tolk časa se odloči in je vse v zelenem, pol kak dan vse rdečo, in čez kak teden je vse vijolično user posted image star je 8 let in je iz nižjega cenovnega razreda... že 2 leti se odločava za novega, ampak vedno kaj drugega bolj pomembnega kupiva... ko bo mali začel risanke gledat in bo potreboval bolj kvalitetno sliko, ki mu ne bo očk uničevala, bomo pa nabavili... zdej ni potrebe, ker ni tolk v uporabi

Arabela, luštne sanje... a sm bla zravn, ker mene tut vse boli... ko sm se zbudila, sem čutila vse mišice od vratu do prsta na nogi
pa Katarinca je res prava princeska...
pozdravite se!

čestitke za 5 mesecev častni oktobrki mis in njeni Tini user posted image

viv, altati - a tk se Zarja in Jaša otipavata user posted image luštna sta!

barby84 - pozdravite se!

nanica - tut vi se pozdravite... mogoče zobki?

muki - pozdravite se! boga Neža, spet neu smela v vrtec user posted image

beki - nej tut Tinkara neha kašljat!

kaj je zdej to? vsi zbolevate? ma nehajte... mene vse mišice dans bolijo, sam se ne dam!

@lina - bravo za luštno preživeto obletnico mature user posted image
Jaša me tut za modrc vleče... ampak še ni pogruntal, da kaj poči, ker to z rokico počne ob dojenju

mtina - mene tut zanima v katerem zoo ste bli... nameravam letno za ljubljanskega kupit, nazadnje bla septembra s trebuhom in je blo kr luštno... bova vozičkala z Jašo in ogledovala živalce poleti

moci, moj mož je rekel, da bo njenemu možu in 3letnemu sinčku mogoče bolje brez nje user posted image sam js ne razumem mamice, ki lahk svojega otroka kr pusti za 3 mesece user posted image men se bi po moje po enem dnevu začelo mal cufat... če bi sploh preživela 1 dan user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9124
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 22:45:09   
frrrr
Pikabuuuuuu, kk za jutri? si prebrala info o bazenih? ne vem no... če pridete, pol sva midva tut za... drgač bova šla pa čez teden enkrat, pa v Termalni tempelj.
grem zdej na depilacijo, al pa bom prej šla kr Jašo pristavit, ker bo trajalo preden odstranim vse dlake user posted image in se bo zihr prej zbudil

Jaša spi od 19:10, ob 23ih se pa skor vsak dan zbudi za hrano... pol pa ne vem več kdaj spet... enkrat med 1. in 2. uro... pol pa še 1x pred jutrom... pa zjutraj, ko se zbudi, mene pa še pusti spat kako uro... js sm se že čist navadla, patronažni se je pa mau velik zdelo - no, sej pol je pa rekla, da je ob 5ih že jutranje hranjenja in v tem primeru pa paševa v okvirje 2x na noč user posted image

dans bil luštkan dan... nismo kuhali, smo šli kr na pizzo v Bufa zraven Lesnine Brdo... z vozičkom tja, mali vmes spal, tam raziskoval novo igračo... vmes sm se mau z njim pogovarjala, mož jedel... pol je proti koncu mau tečkan postal, ker je bilo 15 minut do tja premalo spanja in je mož šel z njim vn, js do konca pojedla, pol pa še dobro uro sprehoda in domov... smo se veliko crkljali, stanovanje je pa katastrofa - bilo v načrtu mau pospravljanja, pa ni ratalo

Pikabu - bom še čekirala nekje do 24. ure...
aja, včer me ni kej blo na RR, ker sm šla ob 19ih s tamaučkom spat - 4 ure sprehoda (1x 1.5 in 1x 2.5), obisk in posledično nič dnevnega spanja me je mau utrudilo... sm se fajn naspala... je pa kot nalašč včeraj neki internet zafrkaval, so imeli na Telemachu neke probleme - ob 18ih že ni delalo, mož pravi, da včeraj še ni bilo ok... bi se mi kr cufalo, da bi bla budna in ne bi mogla na RR user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?