Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ali kaj primerjate vajine slikice iz otroštva z Žanovimi? Miha naj bi bil bolj podoben meni, ko sem bila majhna, ampak določene poteze obraza ima pa po atiju. Prav neverjetno..ravno danes sem razmišljala, da bomo čez nekaj let že pripravili torbo za v šolo
tako hitro teče čas. Ne vem, ali me zaradi nosečnosti hormoni mečejo, ampak se mi zdi, da dobim kar solze v oči, ko Miha gledam ob gledanju risanke pa kako samostojno je kosilo in kakšne vragolije (predvsem tiste všečne meni) špiči. Vem..trapasto, ampak še malo pa se ne bo pustil več vzeti v naročje in se crkljati. Eno vprašanje...če bo tole vreme zdržalo in ne bo snega, čeprav ga napovedujejo, bi radi dali Miha na kolo. Jaz ga ne bom vozila
Saj bo!
Goriške!
hmmmm..... moj skrat je tak: ko ga "ucis" in mu kazes stvari, ga sploh ne zanima... potem pa cez cas sam pokaze... v bistvu te gleda in se uci in potem to stvar v sebi premelje in se odloci, da ti pokaze
Boga Naja. Upam da bo sedaj vse ok. Bodite zdravi.