Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
pa še moj ne komplicira, ker prej je bilo joj dati voziček v avtu, jo je raje z lupinico prenašal okoli kot pa dal vozi noter, sem bila skos jezna ...
počas mal prklopt, pa spet mal na RR, pa kšno plenico počas zamenjat
Morm dat krompir kuhat, ker si je danes naš "ata" zaželel osliče in krompir solati...pa še pohat moram
Še pri bikinkah mi je modrc premajhen. Upam, da mi bo ratal it do konca tedna, če ne bom kar nudist v toplicah
Ne bom nikol pozabla sestrične od mojega atija, ko je prišla na obisk s svojimi otroki. Je ta mala stara štiri leta kar zlezla pod majco pa: muti milchi, milchi (pa ne mi gledat kako sem napisala, ker moja nemščina je čist v podnu). Ma ni blo glih lepo za vidt. Pa to ji je naredila čisto povsod. Ne vem no, meni tud ni to to. Miha sem pa dojila do enega leta, oz.do 11 meseca, ker sva se samo crkljala zjutraj, potem sem morala pa v službo in sva že tako vstajala ob petih zjutraj.