Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Joj, upam, da bomo lahko skupaj sedele, če nas bo toliko. Sploh ne sledim več koliko nas pride. Kakor jaz vem pridete: Antigona, Sisy, Mony5, pa Mandarina (če se ne motim), Tonja, April, jaz, potem pa že ne vem več katere so rekle da pridejo. Sisy a ti kaj veš? V glavnem upam da čiiim več.
. V službi gužva, doma crknjena pa še internet mi je doa zadnje dneve nekam na hudo crkoval. Kar se prej sploh ni dogajalo. Elektrika pa je 'nihala' že pred snžnim navalom, tako da smo imeli računalnik zadnje 4 dni kar izklopljen
.
, če ne še kak cm več. Aja, pa do 13ih še popolnoma nesplužena cesta. Kličeva k njegovim (živiva v isti hiši, kot moji) in sporočava, da mi zaradi snega ne moremo nikamor. In si morete mislit - njegov ata vpraša, če se zafrkavava, ker pri njih ni padla niti snežinka. Smo pa le 40 km narazen
.
)
!
...včeraj sem zaspala že ob osmih zvečer ...kriiiza.... zakaj taka zaspanost
raste in s tem tudi moj trebuh in s tem tudi moje kilce ampak kar je je!
sva pa glih iz gostilne, tako da sem se ful najedla in imam občutek, da mi bo trebuh kar počil. No saj do jutri se bo že spraznil, da bom lahko kakšno
dala vase v slaščičarni.
Sem bila čist razočarana, pa še spol se dalo ugotovit.