|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
26.3.2007 22:41:13   
KT
Dobro ste me prestrašile user posted image , sem si šla takoj trebuh - no ja, trebušček merit - borih 83cm; no, saj to sem vedela, da me ni prav dosti skupaj in ampak pikica user posted image  naj bi pa krasno rasla in razvijala. G ni nič rekla prejšnji teden, a mislite, da bi bilo pametno se še kam drugam pokazatuser posted image . Ronja ta tvoja odločitev, da greš v Postojno na UZ se mi zdi super. Ni vrag, da bom jutri še sama poklicala.

Nikical, če me spomin ne vara greš v materinsko šolo v ZD Rudnik - a morda veš za urnik? Imele naj bi namreč 9X pa se mi ne sanja, ob katerih dnevih user posted image

Janapan kje SIIIIIII? Držim pesti za vaju user posted image user posted image user posted image

Ana počivaj, ko ima user posted image  mlade jih ima veliko, pravijo. Ne se dat, pazi nase!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
   RE: Junijke 2007
26.3.2007 22:46:58   
N _ B
Čeer,

Kati, sem vesela, da sta si nabavila. Tudi jaz sem že čisto odločena, da bom kupila ta ležalnik, čeprav sva se včeraj z možijem zaradi tega sprla. Njegov komentar, ko sem mu omenila ležalnik je bil, da če je Nika odrasla brez bo pa tudi ta malček. Grrrrrr. Saj po eni strani ima prav, ampak Nika se je več ali manj nahajala na sedežni in na igralni blazini na tleh pod igralnim mostom. Če je bila že sila (med kosilom npr.), sva jo dala za 5-10 minutk v lupinico in to je bilo to. Pri drugem malčku, bo pa Nika zraven in tudi ona rabi svoj prostor za gibanje in igro. A zdaj jo bom non stop opozarjala naj pazi, da ne bo dojenčka pohodila, pazi to, pazi ono.....maltretiranje otroka za brez veze. user posted image  Če ne bo šlo drugače, ga grem takoj, ko dobim nakazan denar od CSD-ja (namesto paketa), kupit. Naj se kar postavlja na trepalnice če se hoče, denar je namenjen otročku in v ta namen ga bom zapravila.

Ronja, Janapan, Ana, Lučkabučka, (in vsem ostalim):, ki imate kakršne koli težave želim, da čimprej okrevate. Pazite na nase in glejte svoje pikice v trebuščkih. Saj nimamo več veliko. Junij bo en dva tri tukaj.

Halo....sploh ne dojemam več. Čez mesec in pol bom že na porodniški.

Zdaj grem v posteljo. Upam, da bo današnja noč kaj boljša (glede spanca mislim). Naj bo to v tolažbo vsem tistim, ki ponoči slabo spite. Ponavadi, ravno ko dobro nazaj zaspim, moram spet na wc..... in to v povprečju 4x na noč.

Nočko in lepe sanje, če bo kaj časa zanje. user posted image

< Sporočilo je popravil N & B -- 26.3.2007 22:48:27 >

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
   RE: Junijke 2007
26.3.2007 23:45:58   
duhica
Melaverde, zakaj ne bi smele jest melon, lubenic in breskev? Misliš zaradi dojenja. Jaz nisem nikoli črtala nobene hrane. Sicer sem bila pozorna ne reakcije pri stvareh, ki bolj napenjajo, vendar se nisem rabla odpovedat ničemur, kar imama rada. Mislim, potem na koncu ješ samo še krompir. Res da so otroci različni, ampak jaz po dveh izkušnjah svetujem, da poskusiš jesti kar ti paše, si pa vseeno pozorna na reakcije. Lahko pa da bo res kaka hrana povzročala napenjanje. Ena moja kolegica se je enkrat najedla solate s česnom in je bla baje mala potem cela boga. Jaz sem to skoz jedla, pa ni bilo nikoli nič. Pač probaš, pa vidiš. Po možnosti pa delaš take poskuse zjutraj in dopoldan, da ni ravno ponoči najhuje.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 0:54:11   
Jacqueline
Pozdravljene!!!

Danes sem prišla od ginekologinje in mam strogi bed-rest in napoved, da otvorim našo sezono dva do tri tedne prej!!! Tak, da od sedaj naprej zdrava prehrana, relaksiranje, šopingiranje po netu in RR!!!


_____________________________

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 8:17:06   
ŠpelaP
Dobro jutro!
Jacqueline, a ti si tudi ena, ko bi delala še potem, ko bi imela že prazne baterije. Nam morajo prav zdravniki baterije ven vzeti, da se skuliramo in umirimo. Zakaj pa imaš strogo mirovanje? Se že odpiraš?
Prehrana v času dojenja - jaz sem že drugi dan po porodu v bolnici dobila solato za kosilo. Potem sem jedla bolj ali manj vso sadeje in zelenjavo, tudi fižol. Edino prve tedne nisem jedla zelja.Sem ga enkrat poskusila,ker se mi ga je noro luštalo. Po tistem je pa bilo pikecu res hudo - je kar zeleno kakal. Drugače pa bolj zaradi alergijskih reakcij pri otroku vsaj za nekaj časa odsvetujejo agrume (pomaranče, mandarine...). Za ostale jedi se pa tako sproti vidi, kaj ustreza user posted image   in kaj ne.
Našega Timija je začelo zvijati (kolike) nekje v šestem tednu starosti - vedno okoli 23h zvečer. Za info. spal je v svoji posteljici. Potem pa z možem po ene 3 tednih nisva več vedela, kaj narediti, sva bila že ful zmatrana in sem jaz pikeca vzela spat k sebi v posteljo. Čudežno ga od tistega trenutka sploh ni več zvijalo, nič se ni več jokal. Tako da je šlo bolj za dotik, bližino kot za napenjanje v trebuščku.
Seveda je mali hitro ugotovil, kako je še bolj udobno - zanj. Potem ni bilo več dovolj, da je spal zraven naju. Nato si je gospodič namislil, da bo spal meni na prsnem košu - on kot car, jaz pa kot mrlič. user posted image Mater, nas mali hitro okoli prsta navijejo.user posted image   Rešitev je bila, da smo njegov giterpet pristavili k najini postelji in od tedaj je mali lepo spal v svoji postelji, saj je ugotovil, da je to najbolj udobno.

N&B - meni moj tudi za kako stvar, ki jo želim kupiti za user posted image reče, da pri Timu tudi tega in tega nismo imeli, a zdaj pa rabimo. Moj je še tako daleč, da reče, da so pred 2000 leti tudi otroci gor zrasli brez kake omenjene stvari. O saj mu jaz ne ostanem dolžna. Sem zadnjič kupila aventov sterilizator za mikrovalovno za stekleničke in nivein nahrbtnik za user posted image . Je že moral reči, če rabimo vse to.
Ob takih izjavah mu kar vrnem, če on tudi rabi vse tiste stvari za svoj hobi - letalsko modelarstvo. Dela modelčke letal, potem pa jih spušča in leta z njimi.
Tako, da so kar vsi isti! Da boste vedele tiste user posted image , ki čakate na prvega user posted image , kaj vas čaka pri drugem! user posted image


< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 27.3.2007 8:19:04 >

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 8:37:24   
Kati81
Jacki pozdravljena po dolgem času spet med nami. Meni so tudi rekli, da bom rodila prej pa se je trenutno stanje umirilo, tko da pustimo se presenetiti. Kaj pa je da so ti to rekli?

Ja mi pričakujemo prvega, zato mojga raje že kar sedaj navajam, da rabimo to in to in to, da pol pri drugem ne bo kompliciral. Mal se hecam. Mojmu je lastnica trgovine lepo razložila,da lupinica ni kull, ker je dokazano da otroci zaradi položaja v njej težje dihajo, tko da se je kar sprijaznil, pa res mu je bil lep, če mu ne bi bil mislim, da bi morala kar sama it in ga kupiti, pa še pol bi jih poslušala. Aja, pa bodoči stric je prispeval (moj brat) tko da pol ni bilo panike.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 8:44:30   
melaverde
Jutrooo,

ma za sadje sprašujem ker nisem pametna kaj jesti in kaj ne (potem mislim).
Sedaj ko je sestra rodila je prišla babica prvič na obisk in ji reče, da sedaj je pri dojenju full drugače in da lahko je vse po spisku....razen (nadaljuje) in ji prepove vse mogoče stvari user posted image .
Prva dva meseca naj bi jedla od sadja samo jabolko in še to v kompotu ali jabolčni zavitek brez sladkorja. Mineštre brez čebule, česna in pora...skratka od zelenjave je samo bučke in bledes (valda me razumete) ampak to se v enem tednu skozi ponavlja in jaz bi umrla......
V glavnem naša Ema ima vseeno krče user posted image

Sama sem bila full vesela, da bom rodila poleti ker obožujem melono in lubenico...sej če pogledaš je sama voda, razen če bi koga motil sladkor ?! A ja, od sedaj naprej lahko pojem 5 sadežev dnevno, kar je več je preveč sladkorja ????????????????????????????????

Da vas potolažim, vam reče te stvari mož (so zrasli tudi brez),meni jih skozi ponavlja tašča ?! Kaj vraga jo briga če kupim jaz in ne ona ????????????????????????????? Kako mene take stavri razjezijo....
Ampak ste me kar malo motivirale s temi nakupi, jaz nisem nabavila še nič razen previjalne in vozička. res pa je, da ogromno stvari dobim od sestre...

Točno sestra, ji morem še darilo za rojstvo kupit...a je katera pomislila na nakup termometra ? Kateri so boljši ušesni, digitalni navadni, tisti za na čelo ??? A mi da lahko katera kakšen nasvet ?!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 8:48:53   
Luckabucka
N&B, napotnico sem dobila pri G za hematološko ambulanto v Mb. Sem se šla včeraj osebo naročit user posted image . Glede nepotrebnih stroškov (ležalnik...) pa mam svoj sistem. Večino opreme imamo od prej in to pomeni, da je zdaj itak ful manj stroškov in tudi če si zmislim kako stvar, ki se mojemu user posted image  zdi čisto nepotrebna, mu lepo pojasnim, da naju itak vse skupaj stane dosti manj kot prejšnjič. Npr. posteljo imamo, smo pa dokupli košaro user posted image . Ti mu kar razloži, da je ležalnik zelo uporabna zadeva in da ga bo dojenček lahko gledal, kaj dela.
Melaverde, ti si faca. Saj niso vse kile v trebuhu. Jaz jih mam vsaj še enkrat tolko malo višje. Še malo, pa bom rabla opornice, ker takih modrčkov po moje sploh ne delajo user posted image . Kremo za trebuh pa sem kupila v l`Occitanu in sicer iz karitejevega masla in je super. Mi dosti bolj ustreza kot Vichy in podobne variante, ki sem jih testirala v prejšnji nosečnosti.
Za potrdilo o PDP mi je rekla G, da ga dobim po 30. tednu.
KT, nismo te hotele prestrašit! Saj veš, da tudi v osnovni varianti nismo vse enake. Za info, moja prijateljica mi je ravno včeraj povedala, da je imela obseg 100 cm šele na koncu nosečnosti. Saj veš, da v morju niso samo kiti, tudi kak simpatičen delfinček se najde.
Jacqueline, dobrodošla nazaj. Pridno počivaj, nas pa razveseli s kakimi lušnimi slikicami. Da vidim, če je v Fr kaj več izbire za fantke kot tukaj pri nas. Se mi zdi, da je spet vse roza user posted image .

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 8:54:27   
melaverde
Luckabucka, se strinjan s teboj...letos je naval fantkov, v trgovinah pa vse roza user posted image
A je bila katera kaj v H&M-ju ?????

Ma vem, da ni vse v trebuhu user posted image  ampak tej kg so vsak dan višji...vsak ki pa me sreča mi dela joj kako si lušna, skoraj se ti ne pozna?! Ma halo, kdo me farba ???
Čeprav ko me mož slika...se zdim tudi sebi čisto drugačna.... Ja prsa pa so kar so, pri dojenju se bo mogel malo potrudit da se bo dal bliže pa bo... user posted image

Kaj to olje v l`Occitanu, je tudi za po porodu ??? Cena ??? user posted image  

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 9:37:38   
duhica
Pozdravljena Jackie! No, boš pa zdaj verjetno lahko več z nami.

Melaverde, mi smo skoz uporabljali termometer za pod pazduho - digitalni, z upogljivo konjico in pa ušesnega. Samo tega se moraš navadit oz. ugotovit kakšna je normalna temp. posameznika v ušesu. Kaj pa vem, fajn je, če se temp. hitro zmeri, ker so bolani otročki včasih zelo nepotrpežljivi.
Če ima pa tvoja sestra tako dieto, je pa res boga. Jaz bo naredila tako kot pri prvih dveh.

Lep dan!

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 9:55:13   
Luckabucka
Ojla, melaverde. Bila sem v H&M v Mb, pa se mi zdi, da nimajo kaj dosti za fantke. Pri meni je sicer problem v tem, ker večino stvari že imam in bom dokupila bolj za lušte, torej samo take stvari, ki mi bodo res všeč. Je pa v Emporiumu Premaman in majo lepe stvari, ampak seveda spet tri police za punčke in eno za fantke user posted image .

Saj te ne farbajo, ti si sama do sebe dosti bolj kritična kot drugi. Meni so tudi nosečnice luškane, zase se pa zgrozim, ko ugotovim, kje vse me je več skupaj. Ko mi bo začela voda zastajat, bo pa sploh oh in ah. Sem gledala v staro materinsko, da sem se prejšnjič zredila od 28. do 40. tedna 12 kg. Pa že do 28. tedna sem bla pridna user posted image  z 10 kg.

Tista zadeva za mazat pa ni olje, ampak krema "Posebno bogata krema za telo". Če se ti da, idi na www.loccitane.si in si preberi. Na žalost ne znam pripopat linka. Majo pa še eno drugo zadevo, ki jo nameravam sprobat in sicer "Balzam za masažo otroka in mamice". Evo tu se bom pa potrudla s prepisom (VSE bom napisala, samo ne poslovnega načrta user posted image ). Popolnoma naraven balzam, brez dodanih dišav, barvil in konzervansov. Popoln izdelek za nego otroške kože, zajamčeno varen, z opravljenimi proti-alergijskimi in tolerančnimi testi. Negovalna formula je zasnovana posebej za nežno kožo otrok in mamic. Vsebuje 40% karitejevega masla, 40% kokosovega masla, 8% grozdnih pešk ter blažilne izvlečke ognjiča in ovsene moke. Masažni balzam lahko uporabljate tudi kot zaščito bolj občutljivih delov telesa pred strijami -kožabo prožnejša in bolj odporna proti razpokam (strijam). Evo, to je to. Za cene bom pa pogledala, ko bom tam in ti javim, če želiš. 

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 10:58:59   
FLASK_A
Uf, punce! Ste pa res dale u peto prestavouser posted image  No, zakon, zdej mi pa res ne bo nikol dolgčas- če bom hotla bit na tekočem, bom mogla skos viset pred compomuser posted image

Teža mene sploh ne obremenjuje (kar se pozna pri obilnih obrokih z veliko vmesnih malic in povrhu še sladkarijuser posted image ) Saj bi me pobralo, če bi o tem razmišljala- tolk mi paše jest, sploh se ne morem ustavit. Ok, kile so nekje +10, kar ni tolk velik ampak če bo šlo tko naprej... Trebuha pa si ne merim, to dela moja g- jutri izvem, če je vse kul.

Hja, jaz pa z mojim nimam tolk neki problemov- kar rečem, da rabimo, to pač rabimo. Reče ok, pa gremo u štacunouser posted image  No, zaenkrat nimam nič več stvari za otročka kot konec januarja, bova pa ta vikend belila spalnico, potem pa se začnem počasi pripravljat. Oblekice oprat, kupit kar še manjka itn. Zdej bojo bodoče babice in prababice stople u akcijo nakupov- se jim kar mudi, tko bi že rade kaj kupile.

KT, ja v materinsko grem na Rudnik, ja. In kolikor vem, so predavanja vsak dan ob 6h zvečer. Urnik pa dobimo na prvem predavanju. Je že v ponedeljek- komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

No, zdaj ko je še sonček peljem našega user posted image  mal na sprehod.

Ve pa se imejte lepo, še kaj napišite, in seveda JANA, JAVI SE NAM!!!

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 11:19:28   
melaverde
Luckabucka, hvala hvala, zanimiva stvar bom šla tudi jaz pogledat v trgovino.

Ma veste da je pri nas malo obrnjena situacija, moj mož bi kupil pol Baby Centra user posted image . Njemu je vse full dobro, zanimivo in uporabno...da o oblačilih ne govorimo, v Okaidi bi nakupoval že za naslednjo jesen user posted image .
Jaz pa sploh nimam nekega občutka o tem kaj mi bo prišlo prav in kaj ne....

Hvala za nasvet, očitno se morava res odpravit na izlet v Ljubljano ker tukaj na primorskem res nimamo izbire. Alternativa je Italija ampak tam me še bolj zmedejo ker so številke drugačne kot naše....so navajeni na majhne otroke user posted image . zanimajo pa tudi mene bolj luštne stvari, za doma imam tolko tega izposojenega..ampak na sprehodu mora bit frajer ne user posted image

Jacqueline, res nam pošlji kako slikico kaj nabavljaš in kar boš lepega kupila. Pol pa bomo vse hotele k tebi po nakupe .

Duhica, moja sestra v bistvu nima diete le njena babica ji priporoča tako prehrano. Sej nisi pameten ali delat po svoje in lastnem občutku, ali poslušat babico...ki konec koncev niti otrok nima user posted image . Ampak pol karkoli je narobe te peče vest zakaj je nisem poslušala....


(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 11:27:04   
ANDREJA 75
HAJ MOJE JUNIKE!!!
No po dolgem času se vam spet oglašam.Vidim da so me nekatere res pogrešale.Bila sem 14 dni v bolnišnici ker je prišlo do vnetje žolčnika.To so bile strašanske bolečine , bruhanje do 14 krat na dan .....Tako sem bila 8 dni na int.negi A odelka porodnišnice , venozno sem dobivala antibiotik glukozo ker sem bila dehidrirana noooooro vse roke imam popolnoma plave ,žile so kar pokale kanal je včasih zdržal samo 4 ure . pa spet ponovno pikanje.
Potem pa sem bila še 1 teden na E odeelku.Da vam povem kakšna razlika v  sestrah na A oddelku so zlate....No sedaj pa se končno crkljam pri svojih doma.
V27 tednu sta imela user posted image user posted image 1012 in 1017kg se mi zdi da zaenkrat kar o.k Sedaj imam v petek 30.3. ponovni UZ kar v porodnišnici.Fanta kar fino igrata nogomet brcike so včasih res kar močne.Sedaj sem pa v polnih pripravah kupovanja  pranja otroških  cotk... user posted image Pravi da naj saj sedaj probam kaj pripravit .če me slučajno kaj prehiti.Voziček imava že ogledan kupila bova peg perego duette sw  lupinice kupujeva z polno vnemo ,nekaj cotk imam od svojih dveh user posted image user posted image nekaj mi je dala moja šefinja ima user posted image user posted image   veliko pa mi je dala ema ki ima pravtako user posted image user posted image user posted image user posted image EMA HVALA TI FUUL SEM TI HVALEŽNA!!!! tako da sedaj počasi peremo likamo kaj veliko pa pravzaprav ne zmorem križ boli kotuser posted image trebuh otrdeva user posted image stati več kot pet minut sploh nemorem rata mi slabo(sem tudi zelo slabokrvna 88 imam HB) Tako da jem retafer in ginekologinja mi je še napisala folno (folacin) ker sem toliko zgubila v bolnici.Aja še to imam strogo žolčno dieto brez sadja sladkarij in vsega kar je dobro .Sploh nevem kaj naj jem?Sita sem že vsega. pijem lahko samo vodo.
No to na hitro sedaj pa grem obesit perilo , se pišemo.
ANDREJA


_____________________________

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 11:47:35   
Anonimen
Ja res ste pridne s pisanjem.

ANDREJA pozdravljena nazaj user posted image user posted image user posted image . Sem te že pogrešala. No samo da bo sedaj vse v redu z vami pa bo.

Tudi ti jacky pozdravljena. Drži se pa javi se še kaj.

Danes nimam časa nalagat, se moram učit s svetlobno hitrostjo...

(odgovor članu ANDREJA 75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 11:53:18   
Kati81
Andreja čestitke da si spet med nami in pazi se saj ni več tko dolga. Kmalu boš imela svoja dva nogometaša v naročju.

Punce jaz grem zdaj dat kri da vidimo kaj je z mojimi levkociti al so tko visoki zaradi nosečnosti ali zaradi kakšnega vnetja grla. Poročam zvečer ko pridem nazaj.

Lep popoldan

Včeraj sem zapravljala zauser posted image  danes pa za user posted image , je lumpa zgrizla  ovratnico in oprsnico. Tega prej ni nikoli počela pri 3,5 letih je pa to začela. Pa hudiček mali spet noče jesti svoje hrane, kaj vse smo že poskusili, vse najdražje, en mesec je ok, pol se pa spet zmrduje.

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 12:14:47   
melaverde
Andreja, dobrodošla doma !

Upam da se sedaj res počutiš bolje, ampak dej najdi čas tudi za počitek...čeprav verjamem, da bi si rada vse vnaprej pripravila. Šele sedaj mi je kapnilo kakšen strošek sta user posted image user posted image , čisto mi je šlo iz glave da potrebuješ vse dvojno user posted image


(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 13:07:35   
KT
Uf Andreja75 sam, da si nazaj z nami. Zdrži še malo saj nimamo več veliko pred nami. user posted image user posted image user posted image  tri pikepoke zate!

Luckabucka hvala ti za spodbudne besede user posted image  ti si user posted image  saj veš kak smo ene malček panične na momente user posted image  - sploh pa tiste, ki se prvikrat bojujemo same s sabo in neizmerno željo, da bi naredile najbolše.

Nikical vsak dan???? Ta je pa huda user posted image  

Sem se s prijateljico v soboto pogovarjala, prišla pa je do takšnih podatkov: 1/3 žensk sploh ne hodi v materinsko šolo (govorim o prvorodkah), no, take je še hujši - več kot 15% žensk sploh ne hodi h G in pridejo samo rodit user posted image  A jih nič ne zanima kako gre njihovim pikicam user posted image  



(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 15:50:47   
Kati81
Evo mene sem že nazaj, moji levkociti so padli nazaj navzdol, tko da se me je verjetno res nekaj lotevalo, ampak sedaj je bolje.

Jana upam, da ne boš huda če povem, da si v redu sam da moraš počivat.  Veš nas je kar malo skrbelo ker se nisi oglasila.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 18:01:15   
Jacqueline
Špela deloholik ostaneš vedno, sem pa striktno upoštevala g navodila, si vzela odmore, nisem skoz sedela, redni obroki, redna zmerna rekreacija, dost vode, 8 ur spanja, ampak očitno ni bilo dovolj user posted image  

Luckabucka kaj majo v trgovinah za poletno sezono niti ne vem, bom pa potem prilepla kaj sem kupla



_____________________________

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 18:30:57   
ŠpelaP
Jacqueline- saj se mi zdi, da je tukaj med nami kar dosti deloholikov, če že ne kar vse. Vse bi še kar nekaj migale in migale, dokler potem ne "pademo".
Jaz tudi moram počivati, samo nisem "zdrava", če vsaj kaj malega ne postorim po stanovanju. Se pa že ful hitro utrudim, pa če samo par kosov perila obesim.
Smo izgleda že res začele postajati prave nasedle ladje, ki čakamo na mesec junij, da bomo lahko izplule iz pristana.user posted image

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
   RE: Junijke 2007
27.3.2007 23:05:47   
ronja
Andreja, pozdravljena nazaj! Daj napiši, kaj smeš jest, pa ti bom kak dober recept napisala, vse se da, boš videla, nekaj bomo že naumili, da ne boš skoz isto jedla!

Jacky, uživaj v nakupovanju!

nogica, vso srečo na izpitu!

kati, saj ti tudi ne bi hotela jest en mesec iste hraneuser posted image . Jaz sicer najini skoraj izključno kuham, odkar smo na svojem, je sicer vse, kar ji daš in kolikor ji daš (pa še kar ji ne daš, če ima možnostuser posted image ), ampak ima vseeno rajši juhice iz piščančjih vratov, recimouser posted image

nikica, mogoče se vidmo na materinski potemuser posted image A se je treba kaj prej prijavit? Sem razmišljala, da bi bilo mogoče vseeno boljše it že aprila kot maja...

kt, resno, sploh ne hodijo h g.???user posted image

Jaz sem imela danes tudi žurko, najprej plavanje dojenčkov 3,5 ur, ker delam pripravništvo za vaditelja dojenčkov, potem sem šla še v Le Clerca po en sir, sem mislila, da ga bojo tam meli, no niso, sem vzela enega drugega, ker sem namreč naredila danes sirov fondi, sva pojedla, pospravila in letela še zamenjat en komplet bodijev od zadnjič, ker je bil en strganuser posted image in umazan, ko sva ga kupila, ne vem, kako sva spregledala. Saj je bilo še vse zapakirano in so nama zamenjali.

Sicer sem pa danes zapravila celo premoženje (za najine standarde), ne za user posted image , ampak najprej v semenarni za semena za ptičke, pa za rožice in teglce,... in potem v leclercu , kjer sem kupila dva pekača in aparat za musli bar pečt (ja, vem, da sem pritegnjena, najprej sem se samo smejala, ko sem videla v reklami, da to obstaja, samo sem res nora na te kuhinjske igračke...) Zdaj ga grem pa verjetno sprobat:) Jutri pa na francoščino in v službo urejat zadeve, kosilo, pa še en kup dela... Se vidi, da sem boljše, a ne?user posted image

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
   RE: Junijke 2007
28.3.2007 0:21:18   
ronja
oj, sem ugotovila, da bi bilo verjetno lažje, če vam kar link pripopam: tule so moje torte, če bo katero slučajno zanimalo in ne bo mela kaj počet, pa bo morala dat mir in ležat ali sedet in čakat, da mine:
http://www.cakecentral.com/cake-decorating-photos-by-tortica.html

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
   RE: Junijke 2007
28.3.2007 7:47:33   
Anonimen
Dobro jutro za vse vas

Zame je namreč tako porazno. Komaj tipkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj se je namreč vnel tisti "napovedani" (iz moje strani) prepir. Saj spet nisem bila zraven - hvala bogu. Ampak ko mi je user posted image povedal še nekaj negativnih mnenj ki jih ima o meni tašča in tudi tast (seveda povodnica je tašča) me je pobralo. Jokala sem od enajstih zvečer pa do petih zjutraj. Da bi zaspala mi niti na misel ni prišlo. No potem sem končno omagala in spala do šestih, ko je pričela zvonit ura mojmu user posted image za v službo. Malo sem se premetavala tam do pol sedmih, potem pa sem vsatla, si skuhala kavo in naredila čokolešnik, saj je moje telo totalno izčrpano od joka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nama se že dobesedno meša. user posted image je živčen in se full bojim, da se mu ne bo kaj zgodilo. Resnično sva totalno na tleh in ne veva kako naj se pobereva gor. Da te imata tast in tašča za kurbo (oprostite izrazu, ampak tako sta me označila), čeprav sem v življenju imela le enega resnega fanta pred user posted image , nikoli se z nikomur nisem zapletala - ma kaj bi o tem, če pač ne razumejo. Aja naj povem da sem gostinka in po tem sklepajo, da se vse gostinke ****mo cele noči (ne vedo pa da sem mogla prav fajn delat te noči na raznih žurkah).
No to da so me označili kot kurbo in da nisem vredna njihovega sin (da naj se razideva) me najbolj boli. Da pa vam ne povem kaj vse so še dodali.

Drage moje jaz se vam res opravičujem, ker vam skoz najedam o tem ampak moram dat ven iz sebe. Če bi me poznale me mogoče ne bi imele za tako slabo kot me imajo tu. Sicer sem zelo samokritična, ampak mislim, da pa vsega tega le nisem vredna.

No fajn zdej pa že toži eni sosedi, da sem spet vse jaz kriva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ne morem več. Se vam javim, ko bom pač bolj pri sebi.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
   RE: Junijke 2007
28.3.2007 8:12:33   
Kati81
Nogica lepo se pomiri, saj vem da je hudo, sam to res ni dobro za tvojegauser posted image , skuhaj si kamilice te so za pomiritev in kakšen metin čaj.

Mislim pa, da bo v tvojem primeru res potrebno premisliti o  selitvi, nočem te strašiti, ampak pomisli kaj bo ko bo otrok. Pri nas doma je tko, da je moja babica (očetova mama) tudi ves čas udrihala po moji mami, ampak ona se je k nam preselila ko smo bili otroci že malo starejši in smo vedeli kaj je kaj. Ravno prejšnjo soboto sem poslušala kakšna je moja mama, da je k.... in še vse drugo zraven. Ampak kot odrasla oseba vem kaj je res, vajin mali otročiček pa tega ne bo vedel še kar nekaj časa in se lahko zgodi da bo v tem trpel in bo zmeden, da ne govorim, da ga zna obrniti proti vama.
V takšnem primeru bi se jaz zadovoljila že z enim majhnim stanovanjem, pa čeprav za začetek le najemniškim. Pri nas ni niti za desetino tko hudo, pa sem rekla da če se bo preveč vtikvala v najino življenje bova za ta čas ko hiška  še ni dokončana šla v stanovanje in je bil hitro mir. Saj kdaj še kaj reče ampak veliko veliko manj.
Premisli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?