rumba
|
Dober večer! Od kje se je vzelo to šutasto vreme??? Sem fuuul utrujena in sem pol popoldneva odspala. Hja, morala sem izkoristiti, ker je bil za spremembo enkrat pred nočjo doma . Pozno popoldne sem šla v H&M, ker sem morala nabaviti še ene cunjce za oba mulčka, pa sem se ustavila tudi pri polici za novorojenčka - sem že držala v rokah en kompletek št.56, pa ga na koncu vseeno nisem vzela. Ma me je melo.... Sej imam še ful starih cunjc, a bom vseeno kupila kaj novega. Prejšnjič sem obakrat vedela spol in je bilo ful lažje, v nevtralnih barvah pa ni neke velike izbire. Bom še malo potrpela. Kilogramčki: pri meni nekje +5. Manj kot v prejšnjih . V bistvu bi bila vesela še kake kilce več. Ob dojenju gre itak prehitro dol. Tudi trebuh se mi zdi, mi nikamor ne raste . Joj, da je ena julijka že rodila?! Upam, da bo z njo in pupiko vse ok. Si ne morem predstavljati... Za obe pa še nekaj za srečo. Giras, dobrodošla in za pogum, da si se le oglasila. Poldy, jaz sem v 1 z operacijo bulice pri trtici kar dolgo odlašala, da je zrasla že za cel lešnik. Pol sem pa le šla. Je bil vse ok. da si se takoj odločila. Bo kmalu bolje! Zvesta, ti pa kar golorita . Ja, glavno, da se bolje počutiš. Spalnih srajc pa jaz ne maram, ker mi itak zlezejo gor do vratu in bi ravnotako bila golorita . Sicer pa sama še brez problemov nosim navadno pižamo. Spanje ponoči: Kako kaj spite? Vam pustijo spati? Jaz moram večkrat na WC in pol mi začne tako noreti in se razmetavati, da nikakor ne morem nazaj zaspati. Ni važno na kateri bok se vležem, vedno brca ravno tja! Pol ga pa božam in čezčas (lahko tudi pol ure) se za silo umiri. Že sedaj mio nagaja . Ali pa navaja na nočno bedenje... Zdaj se pa res grem malo stisniti k , ki me vsak večer tako čaka, kdaj ugasnem računalnik. Pa-pa!
|