Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

za spremembo enkrat pred nočjo doma
. Pozno popoldne sem šla v H&M, ker sem morala nabaviti še ene cunjce za oba mulčka, pa sem se ustavila tudi pri polici za novorojenčka - sem že držala v rokah en kompletek št.56, pa ga na koncu vseeno nisem vzela. Ma me je melo.... Sej imam še ful starih cunjc, a
bom vseeno kupila kaj novega. Prejšnjič sem obakrat vedela spol in je bilo ful lažje, v nevtralnih barvah pa ni neke velike izbire. Bom še malo potrpela.
. V bistvu bi bila vesela še kake kilce več. Ob dojenju gre itak prehitro dol. Tudi trebuh se mi zdi, mi nikamor ne raste
.
za pogum, da si se le oglasila.
. Ja, glavno, da se bolje počutiš. Spalnih srajc pa jaz ne maram, ker mi itak zlezejo gor do vratu in bi ravnotako bila golorita
, ko pa v pizami. Z spanjem ponoci nimam tezav, na sreco, zaenkrat vse okej. Ce morem ponoci vstat, mali nekaj mrda, ampak ne tako, da ne bi vec nazaj zaspala
.
. In tako bom imela žurko naslednjih 10 dni, ko bojo vsi trije lepo domma namesto v vrtcu. Jupi bo veselo...
.
!
.
že komaj gledam, ponoči me je pa tako bolelo, da mi je šlo na bruhanje, spala pa tako nisem nič
.
. Tako da upam da bo soncek. Danes sva kupila tudi stvari in barvo za posteljico, da jo zbrusiva in na novo polakirama, pocasi se bo treba lotit dela
. Siskamiska, a bos ti posteljice kaj prenavljala, ali jih bos tako pustila?
. Res lepo
.