Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

).Sem pa res antitelet za take stvari.
.sem v 15 tednu, tako da kakšnega UZ ne bo
.....jaz bi pa skoz gledala kako se premika
. A ni to zanimiva tema
!
. Razočarana sem, ker sem želela presenečenje. In ta ista G je eni moji kolegici 4 ure pred porodom delala UZ in ji rekla kao : "aja, da bo fantek že tak veste, ne.." A fora je v tem, da moja kolegica ni vedela, ker ni želela.
jaz v drugi nosečnosti nisem imela skoraj nič trebušča.Če sem oblekla kakšno bolj široko majčko, sploh nisi videl da sem noseča.res pa je da sem takrat v štartu izgubila šest kg, potem pa sem se v celi nosečnosti zredila za štiri kg.No zdaj sem se pa v prvih tednih zredila za cca 4 kg,.....ma skoz sem jedla saj mi edino takrat ni bilo slabo.Pa še četrtič sem noseča in se precej hitreje pozna kot v prvi nosečnosti.