|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
4.4.2007 11:37:29   
Anonimen
moj obseg je tudi 93 user posted image

(odgovor članu rakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
4.4.2007 11:53:34   
rakinja
Jaz pa ne najdem meter da bi si lahko zmerila obseg trebuha tako velik je da ga lahko vsak opazi.Eno vprašanje imam jaz sem v 19 tednu in sem skregana z temi tedni koliko je to mesecom jaz mislim da je to peti mesec al ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
4.4.2007 11:59:49   
Anonimen
rakinja  A je to tvoja prva nosečnost?
IZVIRNO SPOROČILO: man_da_rina
4. mesec   - 13., 14., 1.5, 16. teden
5. mesec   - 17., 18., 19., 20. teden
6. mesec   - 21., 22., 23., 24. teden
7. mesec   - 25., 26., 27., 28. teden
8. mesec   - 29., 30., 31., 32. teden
9. mesec   - 33., 34., 35., 36. teden
10. mesec - 37., 38., 39., 40. teden

Recimo: 20t3d = nosečnost v 21. tednu = začetek 6. meseca.

**** je ja FUUUL mrzu meter!!!user posted image

< Sporočilo je popravil man_da_rina -- 4.4.2007 12:01:59 >

(odgovor članu rakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
4.4.2007 12:03:28   
tia01
Poopsie - tud jaz sem mela pri Pušenjaku NS in lahko rečem same pohvale. Res se je potrudil, ko sem rekla da naju zanima spol, se je ful matru da bi vidu kaj imamo in je dal celo na 3d sliko, pa potem spet nazaj, potem je zumeral, pa mal me je po trebuhu požokou, da bi se obrnila Zara in tako smo potem tudi spol zvedeli. Res se potrudi in če bi lahko, bi jaz kar njega izbrala za vse preglede in celo rodila bi z njim. Hehe
Anita 1984 - dobrodošla... Tudi meni se že pozna buši, imam pa tam okoli 103 m premer.

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
4.4.2007 12:09:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rakinja - man_da_rina:kaj lagko pri meni tudi napišeš da bom v mariboru rodila
OPROSTI, ker sem šele zdaj registrirala, da si mi ti že povedala, da že imaš Lariso doma. Sem imena zamešala!!!

IZVIRNO SPOROČILO: **** - Ej mandarinca jest bom rodila v Kranju,za spol pa zvem drug teden.

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis                  - 1.nos. - Celje
..........................user posted image
1.8. malamisha        - 2.nos. - Ljubljana ................... user posted image
1.8. Eja_1                - 2.nos. - Novo mesto
1.8. tonja                 - 1.nos. -Ljubljana  .....................user posted image Lovro
2.8. PUJKEC            - 1.nos. - Slovenj Gradec ............user posted image
3.8. poopsie             - 1.nos. - Postojna .................... user posted image Sara
3.8. country             - 1.nos. - Kranj
3.8. kate                  - 1.nos. - Ljubljana......................user posted image
5.8. Sisy                  - 1.nos. - Postojna.......................user posted image Sara
5.8. Jumpy               - 3.nos. - Ljubljana
.....................user posted image
6.8. temboli1           - 1.nos.
7.8. crtka                              - Postojna
8.8. maja 30            - 2.nos.
9.8. bibyzan             - 1.nos. - Maribor
9.8. mony5              - 1.nos. - Ljubljana......................user posted image Zoja
9.8. Adriana1          - 1.nos. - Trbovlje........................user posted image
9.8. Lenča78           - 1.nos. - Ljubljana
10.8. man_da_rina  - 1.nos. - Ljubljana.....................user posted image
10.8. URSKA             - 2.nos. - MS / Feldbach .............user posted image Maša
11.8. Antigona          - 2.nos. - Postojna  ....................user posted image Luka
12.8. masna              - 1. nos.  - Ljubljanauser posted image user posted image
12.8. NAVT               - 2.nos. - IZOLAuser posted image user posted image
14.8. *LAVRA*         -1.nos.
14.8. Antilopa          - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica            - 1.nos. - Ljubljana
...................... user posted image
14.8. Zian                 - 3. nos. - Jesenice

15.8. pimi                 - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen         - 1.nos. - Jesenice
....................... user posted image
17.8. pajac               - 1.nos. - Ljubljana...................... user posted image
17.8. minka 123      .................................................... user posted image
18.8. April                - 2.nos. - Ljubljana....................... user posted image
18.8. JORJA             - Celje
19.8. MalaPika         - 1.nos. - Postojna
20.8. pikas               - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
20.8. Klarita             - 1.nos. - Maribor
21.8. martina RN      - 2.nos. - Maribor
21.8. Nenca79          - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01                - 1.nos. - Ljubljana......................
user posted image Zara
22.8. Nenya              - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412         - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32         - 2.nos. - Trbovlje
24.8. tatjana.d          - 2.nos. - Postojna
25.8. rikica                - 2.nos. - Ptuj
25.8. kk133              - 2.nos. - Ljubljana
26.8. ****        - 2.nos. - Kranj
27.8. Irena*              - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23             - 2.nos. - Celje
27.8. katipi                - 3. nos. user posted image user posted image
27.8. chips                 - 2.nos. 
......................................user posted image
27.8. lumpa6              - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali                     - 2.nos. - Kranj
27.8. tikca                  - 1.nos. - Po/Lj
28.8. Mateja 82         - 2.nos. - Celje............................ user posted image
28.8. rakinja              - 2.nos. - Maribor
29.8. Nikki24             - 1.nos. - Postojna........................user posted image
29.8. avgustovka       - 1.nos. - Postojna....................... user posted image
30.8. HHH                   -
2.nos.
EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK:
56 nas je Avgustovk.

Pokazalo se je 6 user posted image
in  6 user posted image . Za 11 user posted image bo spol user posted image .
I
mamo 3X DVOJČKE (Masna, NAVT, katipi)!
Zelo delovno bo v ponedeljek 27.8.(7 nosečk)!

< Sporočilo je popravil man_da_rina -- 4.4.2007 12:11:15 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
4.4.2007 12:31:20   
rakinja
man_da_rina:nič za to saj se vsak zmoti.Res je da imam doma že Lariso 2 maja bo stara 3 leta.S totimi tedni sem skregana in zato ne vem kateri mesec je to pri prvi nosečnosti mi tudi ni bilo nič kaj jasno no zdaj vem hvala za odgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
4.4.2007 12:32:53   
HHH
Punce ali mi lahko daste naslov in tel. št.  od Dr. Pušenjaka? Jaz bi se nekam na 3D UZ naročila, pa ne vem kam. Vidim, da ga zelo pohvalite. Kdaj pa je najboljši čas za to (mislim kateri teden)? In koliko časa prej se je treba naročit?
Jsaz sem sedaj v 19. tednu, lepo porejena - 7 kg, okrog trebuščka pa 95

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
4.4.2007 12:43:37   
Anonimen
Upam,da je še ta 051 321 224user posted image

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
4.4.2007 12:52:57   
HHH
Kje v dravljah pa je to? Nisem iz LJ pa pojma nimam. Mi lako poveš naslov ali pa kako se ta ambulanta? klinika?... imenuje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
4.4.2007 13:32:41   
Mateja82
Pozdravljene!

Izcedek  temu se menda reče beli tok in je čist normalno. Mene je spremljal v prvi user posted image  pa zgleda da bo v drugi tudi. Res nadležna stvar.

Kaj pa tiste ki ste iz okolice Celja in imate namen it na 3D UZ. Kam boste šle?
Jaz bom šla  vrjetno kar v Velenje.

Lep pozdravček

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
4.4.2007 13:36:11   
Anonimen
Ste me sprovocirale s temi 3D ultrazvoki... A to boste šle zaradi firbca? Koliko pa to stane?

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
4.4.2007 14:05:23   
Anonimen
evo, še tu bom pripopala link, če bom lahko še vsaj malo pomagala tej mamici.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1447621

JAz sploh ne morem priti k sebi. Že eno uro jokam. saj vem, da so krivi hormoni, ampak me je ful prizadelo. Sploh si ne morem pojest čokolade ali kaj drugega, ker imam slabo vest.

Pomagajte ji prosim. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
4.4.2007 16:50:21   
tia01
Ja, še vedno je ta telefonska št. od Pušenjaka: 051 321224. Naročiš se lahko med osmo in deseto uro zjutraj. Naslov pa je: ul. Bratov Babnik 10.
Najbolje bo, če greš tam po 25. tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
4.4.2007 17:31:21   
*lenc@*
Čau user posted image avgustovke! Že dolgo me ni blo gor, pa sem mogla kar mal več brat, da nadoknadim. Zelo sem vesela za tisto, ki pričakuje Zojo, da je vse ok!!! Res, kr kocine so mi šle. Lepo!!!

Mandarina, tebe sem zasledilauser posted image , da se zanimaš za voziček, ki sem ga dans mela v avtu. men je tud med favoriti_predvsem cena mi je všeč, teža, zložljivost in praktičnost. Govorim o Peg perego cento completo. Vreča je dovolj za avgustovskega user posted image , ima za držat, nima hudih pomanjkljivosti. Imam majhen prtljažnik in mi je blo to pomembno. In jaz seveda firbec, sem probala dat v avto še Quinnija speedija. Mi je všeč in je na sončku s košaro vred 93.500 sit.(počasi se privaajam na eureuser posted image ). Pol pa berem na forumu al speedy al freestyla, ma drek jaz sem zdaj še bolj zmedena. Zlo fajn mi je modr, mislim pa da bi vzela rdečga, mi še mal bolj potegne. Na splošno so punce s PP zadovoljne, Quinny je pa moderen in privlačen. Sam a se res splača dat še enkrat več za Quinnija?PP ima fajn vrečo in še prevleko za noge in strehco in veeeliko košaro za v trgovino.Bom mogla prespat!!!!Odločla sem se, da čez 100 000 pa ne dam. Če kera zna kaj svetovat ...

Izcedek_jaz sem imela glivice candida(beli tok) skoz (probala kreme, svečke, ampule preko G) pred nosečnostjo.Nič ni pomagalo. Čist končal se mi v je to v začetnih mesecih in blo mi je čist noro dobro! Zdaj pa spet sem v 23 tednu. K sreči nima vonja, ampak je zelo gost! Tako, da tiste ki ga imate, vedite, niste same!

Neki se o merah pogovarjate. Kilažo sem že povedala (zdaj je +7kg), mere trebuha  pa ne morem. Nisem našla metra.
Sem  pa doma bliz lj, tk, da če se boste kaj videvale, le povejte. Ne vem, kdaj se ponavadi dobite. Jaz mam cajt bolj pop, po službi. No, če bi mi čas ustrezal, bi res rada kero spoznala v živo!user posted image

Vesela sem, da mal poklepetam že vasj tako!!!!! Bodite pridne in uživajte s svojimi!user posted image
Se opravičujem za pravopisne napake. A se da tuki prevert pravopis. A prav vidim, da ne?

user posted image Lenča

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
4.4.2007 19:00:19   
MalaPika07
Oooojla!!

Marička, sem mogla skoraj eno uro brat vse, kar ste napisale, pol me je pa začelo v trebuščku tako smotano tiščat, da sem šla kar stran od računalnika, pa bom zdaj kar mal po spominu napisala, ker mi ni do tega, da bi vse še enkrat brala.user posted image

Man_da_rina, ti si res ful pridna, da urejaš vse te sezname!!user posted image user posted image

Stari smo pri nas zaenkrat še 25. Bomo pa konec tega meseca ŽE 26.user posted image

Trebušček se pri meni že kar konkretno pozna; pravi G. da nosim otroka močno spredaj. Obseg je zaenkrat 98cm. Saj pravim, na koncu bom slonček Benjamin.

A pirhe boste kej barvale?

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
4.4.2007 19:02:05   
crtka
Pozdrav tudi od mene, ki se javljam po dooolgem času.
Najprej pa dobro došlica za vse noveuser posted image .
Sem lih danes nastopila 23 teden, še 17 tednov pa bomo pestvali mašega user posted image user posted image user posted image user posted image .
man_da_rina user posted image ,
user posted image
lahko še moje podatke pripišeš na seznam je moja 1user posted image , rodila bom v Postojni, za spol se pa bomo pustili presenetit.

Glede mojih kilc pa sem šla gor za 4 kg, mi je pa moj g. reku da je tako čisto uredu. Obseg bušija pa je 91 cm, pred približno enim mesecem cem imela 86 cm. 5 cm v enem mesecuuser posted image , se mi zdi zelo veliko!
Sem si pogledala tudi slikici z srečanje ste ful simpatične.
Če  si katera želi prebrati in ogledati kratek filemček 3D UZ http://www.bolnisnica-po.si/akcija.html.
Morfologijo sem imela 26.3 takrat je bil naš user posted image težak 350 g, obseg glavice je imel 184, obseg tebuščka pa 154 mm, je pa zelo aktiven pri brcanju, sedaj je začel brcati tudi ponoči, da me kar zbudi.
No do naslednič pa lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
4.4.2007 19:19:29   
tonja
Naš Lovro je že 4 cm nad popkom.
Danes zjutraj, ko sem se obrnila iz levega boka na hrbet, se je moral tudi on prekobacati v drug položaj user posted image , pa sem hitro potipala, kako visoko ga čutim. In ko se je revež končno namestil pa meni ni več tako pasalo in sem se obrnila na desno bok, on pa se je tudi še enkrat prekobacal user posted image . Kako se je jutro lepo začelo - z nasmehom na obrazu.

Statistika - pridobljena teža +6,5 kg, obseg 102 cm.

Trebuh - konkretno viden (danes sem slišala glasno šušljanje šolarjev za mano - ta je pa noseča - tako da me sedaj nemore nihče sfalit). user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
4.4.2007 19:38:00   
Anonimen
Men se je tudi pojavil izcedek-ok,to naj bi bilo normalno-ampak mene pa še tamala srbi.To bodo potem gotovo klivice a ne?Doma imam še tri svečke canestena.Ali naj kar uporabim?

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
4.4.2007 19:38:38   
Anonimen
Glivine in ne kliviceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
4.4.2007 19:39:24   
Anonimen
Joj pa kaj je z manouser posted image  GLIVICE ufffff

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
4.4.2007 19:55:08   
Jumpy
****. Jaz sem imela tak izcedek s srbenjem v 13. tednu, pa sem dobila Canesten svečke in Canesten mazilo. Tako, da mislim, da lahko tudi ti to uporabiš. Morda še kupi mazilo, da namažeš okoli nožnice, kjer svečke ne morejo delovati user posted image .  No, meni je pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
4.4.2007 20:21:50   
PUJKEC
haj user posted image .

ej punce, meni se zdi da v petek začnem 23teden, saj to je že skoraj 7mesec ali se motim?

sem mogla pol ure brat da sem prišla do konca.

ja, glede izcedka. bljak, še nikoli tako močan, sploh ko me zebe user posted image .

danes sem barvala jajčka user posted image . ja sej vem da je hitro sam čez vikend delam pa ne bom imela časa. tako lepe so zdaj ko sem jih še namazala z maslom-se svetijo user posted image . upam da je otrokec tudi užival user posted image .

kaj pa ve, ali kaj ustvarjate med nosečnostjo, to menda zelo dobro vpliva na otrokeca?
js sem rekla, da bom kiparla med nosečnostjo, sam nekako ne najdem časa user posted image .
počasi bomo pa začeli brat pravljice, da se navadimo user posted image .

a ste mogoče kaj razmišljale, da smo avgustovke noseče skoraj čez vse ptraznike-1.november, miklavž, božič, novo leto, sveti trije kralji, pust, velika noč, 1.maj, dan državnosti... haha meni se zdi ful fajn user posted image .

mateja82-js sem bila na pregledu v velenju, sem iz slovenj gradca, sam mislim da tam nimajo 3D ultrazvoka. mogoče da je to novo. bila sem pri g mohorko in ona ga ni imela.

no pa lepo pisanje še naprej.

en lep pzdrav novim in lepo nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
4.4.2007 20:26:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: crtka - man_da_rina, lahko še moje podatke pripišeš na seznam je moja 1 , rodila bom v Postojni, za spol se pa bomo pustili presenetit.

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis                  - 1.nos. - Celje
..........................user posted image
1.8. malamisha        - 2.nos. - Ljubljana ................... user posted image
1.8. Eja_1                - 2.nos. - Novo mesto
1.8. tonja                 - 1.nos. -Ljubljana  .....................user posted image Lovro
2.8. PUJKEC            - 1.nos. - Slovenj Gradec ............user posted image
3.8. poopsie             - 1.nos. - Postojna .................... user posted image Sara
3.8. country             - 1.nos. - Kranj
3.8. kate                  - 1.nos. - Ljubljana......................user posted image
5.8. Sisy                  - 1.nos. - Postojna.......................user posted image Sara
5.8. Jumpy               - 3.nos. - Ljubljana
.....................user posted image
6.8. temboli1           - 1.nos.
7.8. crtka                
- 1.nos. - Postojna.....................
8.8. maja 30            - 2.nos.
9.8. bibyzan             - 1.nos. - Maribor
9.8. mony5              - 1.nos. - Ljubljana......................user posted image Zoja
9.8. Adriana1          - 1.nos. - Trbovlje........................user posted image
9.8. Lenča78           - 1.nos. - Ljubljana
10.8. man_da_rina  - 1.nos. - Ljubljana.....................user posted image
10.8. URSKA             - 2.nos. - MS / Feldbach .............user posted image Maša
11.8. Antigona          - 2.nos. - Postojna  ....................user posted image Luka
12.8. masna              - 1. nos.  - Ljubljanauser posted image user posted image
12.8. NAVT               - 2.nos. - IZOLAuser posted image user posted image
14.8. *LAVRA*         -1.nos.
14.8. Antilopa          - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica            - 1.nos. - Ljubljana
...................... user posted image
14.8. Zian                 - 3. nos. - Jesenice

15.8. pimi                 - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen         - 1.nos. - Jesenice
....................... user posted image
17.8. pajac               - 1.nos. - Ljubljana...................... user posted image
17.8. minka 123      .................................................... user posted image
18.8. April                - 2.nos. - Ljubljana....................... user posted image
18.8. JORJA             - Celje
19.8. MalaPika         - 1.nos. - Postojna
20.8. pikas               - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
20.8. Klarita             - 1.nos. - Maribor
21.8. martina RN      - 2.nos. - Maribor
21.8. Nenca79          - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01                - 1.nos. - Ljubljana......................
user posted image Zara
22.8. Nenya              - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412         - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32         - 2.nos. - Trbovlje
24.8. tatjana.d          - 2.nos. - Postojna
25.8. rikica                - 2.nos. - Ptuj
25.8. kk133              - 2.nos. - Ljubljana
26.8. ****        - 2.nos. - Kranj
27.8. Irena*              - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23             - 2.nos. - Celje
27.8. katipi                - 3. nos. user posted image user posted image
27.8. chips                 - 2.nos. 
......................................user posted image
27.8. lumpa6              - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali                     - 2.nos. - Kranj
27.8. tikca                  - 1.nos. - Po/Lj
28.8. Mateja 82         - 2.nos. - Celje............................ user posted image
28.8. rakinja              - 2.nos. - Maribor
29.8. Nikki24             - 1.nos. - Postojna........................user posted image
29.8. avgustovka       - 1.nos. - Postojna....................... user posted image
30.8. HHH                   -
2.nos.
EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK:
57 nas je Avgustovk.

Pokazalo se je 6 user posted image
in  6 user posted image . Za 12 user posted image bo spol user posted image .
I
mamo 3X DVOJČKE (Masna, NAVT, katipi)!
Zelo delovno bo v ponedeljek 27.8.(7 nosečk)!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
4.4.2007 20:58:33   
pajac
mater ste prave čveke!!!!
Sploh ne morem slediti...
Jumpy selim se v nove bloke (Perovo?) in sem zelo vesela družbe pri porivanju vozičkov...
eni se tudi ze pozna. Zadnjič sva z user posted image kupoval v trgovini in mu je trgovka rekla da bo vrečko njemu dala ker jaz ne smemuser posted image user posted image user posted image !!!
Joj, e 19 tednov...
Saj verjamem da bo hiter minilo samo ko smo tako neučakane.
Jaz svojegauser posted image čutim še vedno čisto nizko (boksa me z rokicami glede na to da je obrnjen na glavo) tu pa tam stegne nogico in začutim tam nekje okoli popka mogoče malo višje.
Imava pa sedaj že cel protokol zjutraj: ko se zbudim in obrnem na bok (še vedno se zbudim na 3/4 na trebuhu user posted image ) e tudiuser posted image zbudi in prične rogovilit. Vedn malo počakam in uživam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja še izcedek: se še jaz pofočkam, enako že kakšnih 10 dni.
Kaj še???
Res ste čveke! sproti si mislim kaj naj napišem potem pa pol stvari pozabim!
aja!!
Mandarina, kar se tiče olike na medicinski fakulteti ti iz prve roke povem da jo ne poučujejo. Vse kar lahko vidiš je le vzgoja domačega okolja zato: bodimo uzorni starši in vzgajajmo svoje otroke (ne razvajajmo), ker nikoli ne moreš vedeti kdo bo zaradi tega trpel!!!!
Meni tud gre na živce nespoštljiv in nesramen odnos. Upam da bom res zmogla biti dobra mama in svoje otroke naučila kako poskrbeti zase in biti spoštljiv in prijazen do drugih.
Uhhhh sem zatežila, samo res marsikdaj si mislim da 3/4 ljudi ne obvlada najbolj onovnega bontona! Pa kaj če ima slab dan, kaj sem mu jaz kriva!!!!
OK zdaj pa dosti....
Junija grem na dopust in si bom privoščila tudi dopoldanske kavice in potepanje vendar do takrat odpade, če pa se boste dobivale popoldne bom sledila in se pridružilauser posted image

A katero še srbi trebuhuser posted image
jaz bom znorelaaaa...
čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
4.4.2007 21:00:01   
pajac
m se res toliko razpisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Strahovi v nosečnosti
Kako ženska doživlja obdobje nosečnosti, katere so njene najpogostejše skrbi in strahovi. Kako nosečnost in prihod otrok...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!