Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
stara 24 let. Rok sem imela točno na moj 24 rojstni dan, ampak se je naša
odločila da bo še malo počakla. 
in pričakujem tretjič. Prvič pri 30-ih, drugič pri 34-ih in sedaj čakamo
in naletela na precej mlajšega.
Sem v 20-tem tednu, morfologijo imam pa 18. pri dr. Cerarju, ki je strokovnjak za dvojčke. Ima katera izkušnje in mi lahko pove, kako zgleda uz pri njem? Vsem želim lepe rezultate na morfologiji, lp.
, tudi pri nas je bilo tako. Kaj veš, mogoče bo tretja nosečnost pri 37-ih...
in se trudim, nekaj napisat, pa mi gre bolj slabo. Računalnik je namreč na servisu in tipkam zdej na laptopa, pa kr nič ne najdem. Ja se bo treba mal znajdt. Še dobr da je bil
.
. So se mi že kak teden zdela ful mehka in upogljiva pri nosnem delu, včeraj ko sem jih pucala, pa je sam šipca ven padla. Še dobro da imam ta stara spravljena, da vsaj kaj vidim
Lovro
. Danes sem šla k zobarju, ki mi popravlja zobe, ker so se mi do sedaj v nosečnosti extra poslabšali. Še dobro da sem tako aktivna glede čiščenja...
pa potem
pa malo ustne vodice.... komaj se uredim, če ne bi že protezo nosila
. Rabim samo za to 45min na dan (če štejem 3kratno ščetkanje na dan). Me zanima, kaj bo naslednji korak stilske preobrazbe... morm kej najti, da se bom malo razvajala...
...upam vsaj, da bo napoved držala in se bo popoldne otoplilo in zjasnilo
.
.
.