Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
. Bova skupaj globoko dihala 
. Vzeli so mi tudi kri in dokončno potrdili, da gre za alergijo. Dermatolog je rekel, da naj alregija ne bi škodovala otročku. Sredi aprila imam ponovno pregled, kjer bodo ugotavljali na kaj sem alergična. Zadnjih 14 dni sem hodila še na akupunkturo in stanje je trenutno pri meni kar znosno. Samo, da bo na koncu z otročkom vse v redu, pa bom tudi tole pretrpela
.
Lovro
Sara
bo spol
Četudi grem spat po kosilu in zares trdno spim, mi ni problem zvečer ob 22 zaspati kot top in potem spim do jutra. Če me ne bi budilka zbudila, bi spala tja do 10 ali 11 vsak dan. Vsako jutro doživim šok...: " Pa ne, da je že jutro!!"
. Pritisk imam uredu, zato je čudno, da se mi to dogaja. A je še katera taka zaspanka???
. Pa sem cele dneve doma, sploh ne hodim v službo, nikamor. Skoraj vsako popoldne odspim kako urico ali dve, pa potem ob 21.00 že spet spim pred TV-jem. Ta utrujenost je lahko tudi povsem normalna, saj naš organizem dela s polno paro in to se, seveda, mora nekje poznati.
pred TV ...pa me kmal zmanjka. Čez dan pa ni časa za spanje me
. Glede materinske-nisem vedela da se je treba prej prjavt...No, v glavnem jst jo bom obiskovala v ZD Bežigrad, naslednjič se bom pri ginekologinji pozanimala kdaj se začnejo... Aja pa še nekaj me zanima-naročila sem se na 3D v Dravlje-zanima me če je katera tam na 3d-ju bila (baje ga dela dr.Reševa)..Zanima me kako zgleda,kako dolgo traja itd...Mony5 je klicala in pravijo sestre da traja 45 min...ja super ampak zveni skoraj neverjetno da se ti res toliko posveti! V glavnem,zanimajo me konkretne izkušnje tiste ki je res bila... no šibam gledat BigBrotherja
.