Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

...
. ma ja.
, ker mi nobeno ime ne pade na pamet. to bo pa res problem
.
. ja, js bi tudi rada vedela, kaj bom takrat govorila
. sigurno bom ful klela, ko že zdaj mi ful paše kdaj kaj grdega rečt
-da ne bo pomote, drugače nisem tak prostakec
. Verjetno je bilo res vreme tako. Jest sem malo pred kosilom postala zaspana in potem sem šla po kosilu za eno uro spat, a se ni situacija nič zboljšala. Cel dan sem zabluzila in si govorila, upam da bo jutri boljše.
. Zdaj ko sem čutila brce, je čas. Tako sva se odločila
za vse nas in naše
bejbe!
in potem zato na vse drugo pozabim
...
. Še celo za carski rez, ko ponekod dajo samo blokado in si pri zavesti, ko ti ga delajo. Me je preveč strah. sem možeku že rekla, če bo treba, podpišem samo za popolno narkozo in nič drugega. Pa vem, da je to celo bolj nevarno, kot vsaka cela narkoza pač, a kaj čem - crknit od straha na licu mesta namesto rodit
? Sem pa definitvno za razne protibolečinske pripravke vmes - vse kar mi pomaga, tudi zadetost direkt v žilo, sam v hrbtenico me ne špikat prosim
. Saj bo uspelo, tako kot si rekla - sedaj si že bliže cilju! Drži se!
. Vmes bo še nekaj dopusta za praznika in potem bi šla le še 32 x v službo. Ampak nato nastane dilema - ostane mi še en cel dan dopusta in kakih 20 ur v dobro za pokoristiti. Torej sem se odločila, da bom proti koncu hodila za kakih 5 uric v službo. Tista zadnja dva tedna bom zato lahko v miru zaključila, pa če se mi ostali na glavo postavijo. Se fajn zrihtala, kaj?
)
= Sara
. Ker prej (odkar sm zanosila) sva sam 1x na mesec ker mi ni pasalo. Zdej se pa bojim da me mogoče zato peče ko grem na wc in da to ni moj mehur. Ne vem h kateremu zdravniku naj grem