|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
31.3.2007 17:14:49   
MalaPika07
A danes pa mal štrajkate?

Jaz sem danes lena ko ****s. Se prelagam s kavča, kjer delam za službo do hladilnika. Cel dan neki jem; sej ni čudno, da potem vodim na tistem seznamu s kilami. Ampak se tolažim s tem, da se mi skoraj nič ne pozna, gre vse v buši.
Zdejle hruško zobam.user posted image

Lenča, LEV je super ime! Sem šla požokat moža, če mu je všeč, pa je rekel, da doma ne bomo imeli živalskega vrta. Smotko!

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
31.3.2007 19:23:41   
pajac
user posted image user posted image user posted image
moški!!!

Kar se tiče žab proti krčnim žilam jih jaz občasno nosim. Saj bi jih več ampak imam še stare in me zdaj že tiščijo čez trebuh.
Že od prej imam težave z žilami in zatekanjem nog, kaj pa bo med nosečnostjo pojma nimamuser posted image user posted image user posted image
Jaz vsaj lažje zdržim ves dan na nogah, mislim pa da če nimaš težav z žilami nošenje nima smisla.
Danes je res obupen dan.. Vlečem se kot megla pa še glava me boli user posted image ...
Upam da bo jutri lepše vreme pa malo na zrakuser posted image user posted image user posted image
Uživajte

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
31.3.2007 19:57:22   
PUJKEC
pujki, pujki!

eh, kake žabe. kaj pa včasih ko niso imeli nič, pa je imelo manj starejših krčne žile kot danes. pa krčne žile tud ne pridejo sam od nosečnosti. pa še teža v nosečnosti je problemček samo zadnje tri mesece, a ti trije meseci ti nardijo žile za celo življenje user posted image . ma ja.

eh, dans je pa res dolgočasen dan, js sem celi dan delala, zdaj se pa valjam po postelji z lupčijem, sam je siten user posted image .

lev-lepo ime. kaj pa še kakšno drugo?
mi imamo izbrano za punčko, za fanta pa še ne in se strašno sekiramuser posted image , ker mi nobeno ime ne pade na pamet. to bo pa res problem user posted image .

katera je napisala, da bi me med porodom vprašala, če je fajn user posted image . ja, js bi tudi rada vedela, kaj bom takrat govorila user posted image . sigurno bom ful klela, ko že zdaj mi ful paše kdaj kaj grdega rečt user posted image -da ne bo pomote, drugače nisem tak prostakec user posted image .

hej, lep dan še naprej-drugi teden bo pa spet leše in topleje.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
1.4.2007 9:17:53   
Anonimen
Hoj hoj!
Vidim, da vas je bilo včeraj kar veliko "povoženih"user posted image . Verjetno je bilo res vreme tako. Jest sem malo pred kosilom postala zaspana in potem sem šla po kosilu za eno uro spat, a se ni situacija nič zboljšala. Cel dan sem zabluzila in si govorila, upam da bo jutri boljše.

No, danes se pa zbudim, pa MEGLA. OBUP!! Ampak, bo že. Enkrat sem na Loesje plakatih, ki so viseli po Ljubljani prebrala: "Vreme je odvisno odtvojega počutja." Se probam ravnati po temu, ampak včasih je težko.

tia01 verjetno  je že vse uredu in upam, da sta se s tvojim dragim pogovorila in da ni treba več mule kuhat. Jest vedno mal pozno reagiram user posted image

Midva sva se včeraj zmenila, da bova počasi začela kupovati stvari za user posted image . Zdaj ko sem čutila brce, je čas. Tako sva se odločilauser posted image .

Nosečke bodite v user posted image user posted image in upam, da bo lep dan, pa čim manj aprilskih ( grdih ) šal vam želim. Tiste, ki bodo fajn, naj pa kar bodo!!

Še eno user posted image za vse nas in naše user posted image .

(odgovor članu PUJKEC)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
1.4.2007 9:27:38   
katis
Čau user posted image  bejbe!

Zadnje čase res težko čas najdem in vas ful pogrešam. Saj kaj, ko sem na koncu dneva ful sesuta in samo še na posteljo mislim ( no ja, včasih pa tudi na user posted image user posted image  in potem zato na vse drugo pozabim user posted image ...

Ej, tale epiduralna... jaz sem vedno mislila, da ko bom pa jaz v taki situaciji, bom hotela epiduralno in pika. Ker je fajn, ker se ne ubijaš do kraja z bolečino in se bolj na pozitivno skoncentriraš. Ampak me je minilo user posted image  Sej sama še kar podpiram izbiro zanjo,samo jaz sem zase zajec postala. Ko sem videla kako to gre in da te v hrbtenico pičijo itd. me je ratalo strah user posted image . Še celo za carski rez, ko ponekod dajo samo blokado in si pri zavesti, ko ti ga delajo. Me je preveč strah. sem možeku že rekla, če bo treba, podpišem samo za popolno narkozo in nič drugega. Pa vem, da je to celo bolj nevarno, kot vsaka cela narkoza pač, a kaj čem - crknit od straha na licu mesta namesto rodit user posted image  ? Sem pa definitvno za razne protibolečinske pripravke vmes - vse kar mi pomaga, tudi zadetost direkt v žilo, sam v hrbtenico me ne špikat prosim user posted image

KattyMM - sem vesela, da ne izgubljaš volje. pozitiven odnos do vsega ti lahko ful pomaga. pa še me avgustovke te podpiramo in držimo pesti zate user posted image . Saj bo uspelo, tako kot si rekla - sedaj si že bliže cilju! Drži se!

Brcike - naš user posted image  čedalje močneje brca. Včasih me prav premakne user posted image . Me resnično presentei, kako močan udarec že ima, pa sem šele v 23.tednu.Ampak punce, ne se sekirat, če še ne čutite. Meni je mami ravno razlagala, da je mene šele na koncu 22.tedna začutila pa sem prav krepka punca (pravzaprav še preveč user posted image ).

Sicer sem pa v petek nekaj računala glede službe. Ker bom imela pred nastopom porodniške še nekaj dopusta, bom zgasnila tam z 28.5. user posted image . Vmes bo še nekaj dopusta za praznika in potem bi šla le še 32 x v službo. Ampak nato nastane dilema - ostane mi še en cel dan dopusta in kakih 20 ur v dobro za pokoristiti. Torej sem se odločila, da bom proti koncu hodila za kakih 5 uric v službo. Tista zadnja dva tedna bom zato lahko v miru zaključila, pa če se mi ostali na glavo postavijo.  Se fajn zrihtala, kaj? user posted image

Lep dan punce!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
1.4.2007 10:24:01   
mony5
čau user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Mi smo tud bolj tako kot vreme ampak bo že! Midva pa že počasi pripravljava sobico za našo pikico Zojo in sva včeraj cel dan pospravljala in malo barvala sobo-okna, danes bova ma še kej postorila, sej je tak turoben dan, da kr ni druzga za delat! Sva se odločila, da bo imela sobico v rumeni in oranžni barvi, tako stene kot tudi pohištvo. Tudi midva bova počasi začela z nakupom nekaterih stvari (npr. previjalno mizico, omaro; posteljico nama bodo moji kupili, del vozička pa babica, del pa midva), da ne bo potem zadnja dva meseca full stroškov in se vse po malem razdeli!

KattyMM tudi jaz držim pesti zate in vem da bo na koncu vse tako kot mora biti!

Vidim da vas je med vikendom na forumu zelo malo, ja kje se pa skrivate?!

BRCIKE-pri nas user posted image  Zoja vsak dan malo brca niso pa te brce full močne, take nežne so! Najbrž je po mamici!!! Hahaha

lepo nedeljo vam želi Mony

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
1.4.2007 10:39:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 - Midva pa že počasi pripravljava sobico za našo pikico Zojo

Mony5 sem spregledala, da ima vajina punčka že ime. No... pa ga dodam danes. Da ne bi kdo bil prikrajšan!!user posted image

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis - 1.nos. - Celje
(spol bo user posted image )
1.8. malamisha - 2.nos. - Ljubljana (spol bo user posted image )
1.8. Eja_1 -2.nos. - Novo mesto
1.8. tonja - 1.nos. -Ljubljana user posted image
2.8. PUJKEC - 1.nos. - Slovenj Gradec (spol bo user posted image )
3.8. poopsie -1.nos. - Postojna user posted image = Sara
3.8. country- 1.nos. - Kranj
3.8. kate  - 1.nos. - Ljubljana user posted image
5.8. Sisy - 1.nos. - Postojna user posted image = Sara
5.8. Jumpy - 3.nos. - Ljubljana 
6.8. temboli1 - 1.nos.
7.8. crtka - Postojna
8.8. maja 30 - 2.nos.
9.8. bibyzan - 1.nos. - Maribor
9.8. mony5 - 1.nos. - Ljubljana user posted image = Zoja
9.8. Adriana1 - 1.nos. - Trbovlje (spol bo user posted image )
9.8. Lenča78 - 1.nos. - Ljubljana
10.8. man_da_rina - 1.nos. - Ljubljana (spol bo user posted image )
10.8. URSKA - 2.nos. - MS / Feldbach user posted image = Maša
11.8. Antigona - 2.nos. - Postojna user posted image = Luka
12.8. masna - 1. nos.  - Ljubljana
12.8. NAVT - 2.nos. - IZOLA
14.8. *LAVRA* -1.nos.
14.8. Antilopa - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica - 1.nos. - Ljubljana user posted image
14.8. Zian - 3. nos. - Jesenice

15.8. pimi - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen - 1.nos. - Jesenice
17.8. pajac- 1.nos. - Ljubljana (spol bo user posted image )
18.8. April - 2.nos. - Ljubljana user posted image
18.8. JORJA  - Celje
19.8. MalaPika - 1.nos. - Postojna
20.8. pikas - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
20.8. Klarita - 1.nos. - Maribor
21.8. martina RN - 2.nos. - Maribor
21.8. Nenca79 - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01 - 1.nos. - Ljubljana user posted image = Zara
22.8. Nenya - - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412 - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32 - 2.nos. - Trbovlje
24.8. tatjana.d - 2.nos. - Postojna
25.8. rikica - 2.nos. - Ptuj
25.8. kk133 - 2.nos. - Ljubljana
26.8. **** - 2.nos.
27.8. Irena* - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23 - 2.nos. - Celje
27.8. katipi - 3. nos.
27.8. chips - 2.nos. user posted image
27.8. lumpa6 - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali - 2.nos. - Kranj
27.8. tikca - 1.nos. - Po/Lj
28.8. Mateja 82 - 2.nos. - Celje (spol bo user posted image )
29.8. Nikki24 - 1.nos. - Postojna user posted image
29.8. avgustovka - 1.nos. - Postojna (spol bo user posted image )
30.8. HHH -
2.nos.
EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK:
54 nas je Avgustovk.

Pokazalo se je 6 user posted image
in  6 user posted image . Za 10 user posted image bo spol user posted image . Imamo 3X DVOJČKE!
Zelo delovno bo v ponedeljek 27.8.(7 nosečk)!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
1.4.2007 12:08:23   
tia01
O hvala Man_da_rina, ampak je bilo potem že naslednji dan vse ok, samo malo je biu siten, pa sem bila potem slabe volje user posted image . Saj veš da smo ženske občutljive, še posebno pa zdajuser posted image . Hehe

Drugače pa je tudi včeraj mene Zara ful brcnila, pa sem bla glih sama doma in sem se najprej kar ustrašla, potem sm se pa sama seb začela smejatuser posted image user posted image .
Jaz še vedno pridno odštevam dni do morfologije. Tako da samo še 5 dni, jupiiii!!
Hehe...

No pa lepo se imejte moje user posted image . No pa seveda tudi naši user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
1.4.2007 12:31:24   
tonja
Pozdravljene mamice!

Man_da_rina - daj še meni napiši ime = Lovro.

Tia01 - saj čas kar hiti, tako da boš kmalu videla svojo pikico na morfologiji. user posted image user posted image

Žabe - jaz jih ne nosim, pa tudi upam, da mi jih ne bo treba, saj bi mi bilo res zeloooo vroče.

Materinska šola se nama je že začela. Imeli bomo 6 predavanj, tako da bomo do prvomajskih praznikov že konec.
Sedaj nas je imela višja medicinska sestra, ki nam je razlagala, kako pride do zanositve user posted image  user posted image  user posted image , kako se dojenček razvija, kaj potrebujemo za v porodnišnico, kako poteka porod, malo smo vadili dihanje; nato pa nam je razlagala še ena psihologinja, da je pomembno, da se pred zanositvijo odločimo, ali otrok ali kariera (user posted image  halo? ene stvari so razlagali malo prepozno, zdaj je kar je. Sploh pa pri tistih, ki imajo rok že maja.) Nato pa nam je razlagala še malo o vzgoji otroka - s tistim pa sem se strinjala.
Naslednjič pa imamo telovadbo.

Brcike - zadnjič sem jih tako dobila user posted image  user posted image . Ravno sem na pol ležala pred televizijo, pa je bil ves trebuh potegnjen v desno stran, čutila sem rahle brcike (Boštjan mi je dal roko na trebuh, da jih je malo čutil) nato pa sva oba naenkrat tako trznila in rekla uuuuu, saj sva oba občutila user posted image  moč - kdo bi si mislil, da ima naš Lovro že takšne mišice user posted image .

Zdaj pa me kličejo na kosilo.
Lep dan vsem!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
1.4.2007 18:07:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tonja - Man_da_rina - daj še meni napiši ime = Lovro.

Eni imamo odločno preveč časa!!!!! Ampak takle seznam se meni zdi bolj pregledenuser posted image

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis                  - 1.nos. - Celje
..........................user posted image
1.8. malamisha        - 2.nos. - Ljubljana ................... user posted image
1.8. Eja_1                - 2.nos. - Novo mesto
1.8. tonja                 - 1.nos. -Ljubljana  .....................user posted image Lovro
2.8. PUJKEC            - 1.nos. - Slovenj Gradec ............user posted image
3.8. poopsie             - 1.nos. - Postojna .................... user posted image Sara
3.8. country             - 1.nos. - Kranj
3.8. kate                  - 1.nos. - Ljubljana......................user posted image
5.8. Sisy                  - 1.nos. - Postojna.......................user posted image Sara
5.8. Jumpy               - 3.nos. - Ljubljana
.....................user posted image
6.8. temboli1           - 1.nos.
7.8. crtka                              - Postojna
8.8. maja 30            - 2.nos.
9.8. bibyzan             - 1.nos. - Maribor
9.8. mony5              - 1.nos. - Ljubljana......................user posted image Zoja
9.8. Adriana1          - 1.nos. - Trbovlje........................user posted image
9.8. Lenča78           - 1.nos. - Ljubljana
10.8. man_da_rina  - 1.nos. - Ljubljana.....................user posted image
10.8. URSKA             - 2.nos. - MS / Feldbach .............user posted image Maša
11.8. Antigona          - 2.nos. - Postojna  ....................user posted image Luka
12.8. masna              - 1. nos.  - Ljubljana
12.8. NAVT               - 2.nos. - IZOLA
14.8. *LAVRA*         -1.nos.
14.8. Antilopa          - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica            - 1.nos. - Ljubljana
...................... user posted image
14.8. Zian                 - 3. nos. - Jesenice

15.8. pimi                 - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen         - 1.nos. - Jesenice
.........-............. user posted image
17.8. pajac-              - 1.nos. - Ljubljana...................... user posted image
18.8. April                - 2.nos. - Ljubljana....................... user posted image
18.8. JORJA             - Celje
19.8. MalaPika         - 1.nos. - Postojna
20.8. pikas               - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
20.8. Klarita             - 1.nos. - Maribor
21.8. martina RN      - 2.nos. - Maribor
21.8. Nenca79          - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01                - 1.nos. - Ljubljana......................
user posted image Zara
22.8. Nenya              - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412         - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32         - 2.nos. - Trbovlje
24.8. tatjana.d          - 2.nos. - Postojna
25.8. rikica                - 2.nos. - Ptuj
25.8. kk133              - 2.nos. - Ljubljana
26.8. ****        - 2.nos.
27.8. Irena*              - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23            - 2.nos. - Celje
27.8. katipi                - 3. nos.
27.8. chips                 - 2.nos. 
......................................user posted image
27.8. lumpa6             - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali                    - 2.nos. - Kranj
27.8. tikca                  - 1.nos. - Po/Lj
28.8. Mateja 82          - 2.nos. - Celje............................ user posted image
29.8. Nikki24              - 1.nos. - Postojna.......................user posted image
29.8. avgustovka       - 1.nos. - Postojna....................... user posted image
30.8. HHH                   -
2.nos.
EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK:
54 nas je Avgustovk.

Pokazalo se je 6 user posted image
in  6 user posted image . Za 10 user posted image bo spol user posted image . Imamo 3X DVOJČKE!
Zelo delovno bo v ponedeljek 27.8.(7 nosečk)!

< Sporočilo je popravil man_da_rina -- 1.4.2007 18:09:46 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
1.4.2007 19:26:29   
*lenc@*
user posted image za ažurne spremembe seznama. Dobr, da te mamo!!user posted image Res, pridn si mandarina!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
1.4.2007 19:28:56   
Anonimen
lepo pozdravljene. To sem jaz URSKA. Sem žal morala spremeniti nik, ker sem imela določene težave. Lahko me še naprej kličete Urška, ali po novem niku.

JUtri grem v Ljubljano. ČE katera želi se lahko dobimo na kavi. Šla bom v City park, kjer bom malo pogledala, če najdem kaj za pikico Mašo.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
1.4.2007 19:32:09   
April
uf, še dobr, da je max ostal isti.user posted image  Kdaj boš v lj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
1.4.2007 19:39:16   
Anonimen
nekje od 9-12

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
1.4.2007 19:50:42   
Antigona
Urška jst sem za!!!!
Kje in kdaj se dobimo? April a boš ti tud pršla?
Pravzaprav bi mi bolj zgodaj (se pravi ob devetih) čist odgovarjal, ker bom šla potem nazaj domov še kosilo skuhat preden grem delat.
Ti na ZS pošljem svojo telefonsko in se mi javi, da se zmenive!!!

Drgač pa pr nas nič novega, razen tega da mi je Luka že nekajkrat sapo vzel. Ravno ko hočem vstat ali pa se kaj stegnit da nekaj vzamem, pa me tako brcne da user posted image  uhhhh, adijo pamet...
A ja, pa zadnjič na pregledu ko so mi pregledal kri sem ugotovila da imam železa ful (125), v prvi nosečnosti pa sem zelo kmalu morala začeti jesti tablete. Razlika je predvsem v tem, da sedaj precej pijem cedevito, ker mi ful paše, prvič sem pa itak večinoma pila vodo. No, saj jo zdaj tud ampak cedevita je tako
njami!!!

Pa pa,
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
1.4.2007 19:53:26   
April
Midva greva ob devetih k eni rr-jevki na kavo, da mi obenem mal demonstrira kako se otročka nosi v slingu. Ker ga bom jaz tudi najbrž kupila, pa bi rada prej videla kako to zgleda. Pa tud v domačem okolju vsaj v miru lahko kavo spijem. Zadnjič, ko sva bila v cp, sem sam gledala kje bo kaj ušpičil.user posted image  

Jaz ti potem svetujem, da še v Zari pogledaš. Imajo tud ful luštnih stvari za punčke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
1.4.2007 19:53:59   
Anonimen
meni paše ob 9. Šla bom pa v Cityja, ker me bo mož tam odložil.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
1.4.2007 19:56:42   
April
evo super, sta že dve user posted image . Jaz bi tud z veseljem prišla, samo sem ob devetih že zmenjena.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
1.4.2007 20:01:59   
Antigona
April in Urška dajta mi prosim na zs poslat vajini telefonski, da se bomo lahko uskladile. April kaj pa ob desetih? Če ti ne bo vseeno prezgodaj?

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
1.4.2007 20:11:42   
Anonimen
April, jaz ti bom poslala telefonsko, ti pa pridi, ko boš imela čas user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
1.4.2007 20:55:51   
April
Poslano user posted image .

Zdaj grem pa na zaslužen počitek. Lepe sanje vsem, tebi Urška pa srečno pot v Lj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
1.4.2007 21:00:04   
Anonimen
Če se še katara želi pridružiti veste, kdo ima mojo telefonsko in kje se dobimo.user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
1.4.2007 22:42:43   
tia01
Živjo!
Jst mam pa en problem... user posted image
Velikokrat mam probleme z mehurjem, ampak zdaj v nosečnosti še nism mela teh težav... do zdaj. Ampak zdaj ne vem kam naj grem, k mojemu splošnemu zdravniku ali h ginekologinji?? Ker se mi zdi ful čudno da se mi je to zgodil zdej, ko sva dva dni zaporedoma user posted image . Ker prej (odkar sm zanosila) sva sam 1x na mesec ker mi ni pasalo. Zdej se pa bojim da me mogoče zato peče ko grem na wc in da to ni moj mehur. Ne vem h kateremu zdravniku naj gremuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
2.4.2007 10:01:22   
malamisha
Dobro jutro!

Pri nas se ne dogaja nič novega. Mojca veselo čveka, user posted image  brca.

Malo me skrbi ponovna morfologija v sredo in rezultati glukoznih testov. Pa saj bo, nima nič bit narobe.

Tia01 - pokliči splošnega zdravnika in mu povej o problemih. Možno da je kakšno rahlo vnetje.

lp

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
2.4.2007 11:32:29   
Anonimen
Evo mene po stotih letih.Tudi jaz že fajn čutim brcike.Sem jih pa čutila več kot 14 dni prej kot pri Maši.
Zredila se pa nisem še nič,bo pa verjetno potem podivjala težauser posted image
10.aprila imam UZ,pa upamo,da se bo tokrat videl spol.

Zdrave boditeuser posted image

(odgovor članu malamisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Strahovi v nosečnosti
Kako ženska doživlja obdobje nosečnosti, katere so njene najpogostejše skrbi in strahovi. Kako nosečnost in prihod otrok...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

poroka
ksenci

Koliko vas je stala celotna poroka v primerjavi z dobljeno vrednostj vseh darili?

poroka je stala veliko več kot je bila vrednost daril (40%)

poroka je stala malo več kot je bila vrednost daril (13%)

poroka je stala približno toliko kot je bila vrednost daril (22%)

poroka je stala malo majn kot je bila vrednowst daril (16%)

poroka je stala veliko majn kot je bila vrednost daril (9%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!