Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
! 
, da ni za povedat. Res komaj čakam, da začnem doživljat vse te občutke, ki jih prebiram ob vašem pisanju.
Hecam se.
...in to me tolk razjezi..vsak ima izbira in me jezi, da moram vedno braniti to, kot, da sem ne vem kak bav bav
.
)
= Sara
.Končno je vikend tukaj, sem mislila da ga sploh ne bom dočakala..ja še točno en mesec in 20 dni me loči od
day-a ko bom rekla v službi
. hihi Mal me pa vseeno skrbi ker si ti le kar nekaj časa za mano,jaz bi morala brcike že zdavnaj čutit
da vama čim prej uspe.
je obrnjen na glavico in se je prav razburjal zaradi UZ sonde.
!!!
. če bi bilo, bi ti g sigurno kaj omenila.
. ti moraš samo verjet, da bo z dojenčkom vse okej in pri porodu dobro sodelovat
. mnogo je mamic, ki rojevajo pod epiduralno. meni se zdi, da tiste, ki so ful proti epiduralni, si same tega mogoče ne upajo, potem pa se skrivajo za obsojanjem
.
. js ne razmišljam o epiduralni, se mi pa zdi čudovito za tiste, ki si to želijo
. js si želim vsaj pri prvem porodu čutit kako je to
. mislim pa, da nas ženske s temi "olajševalnimi pripravki" delajo bolj občutljive
. ampak vsak se naj sam odloči-hvala bogu da se lahko odločamo kot si želimo. upam pa, da
.
.
.
. Takrat se pogum kar skrivnostno potuhne. Jaz bi v tistem trenutku vse živo vzela, sam da bi nehal bolet.
Če želiš, si ga lohk pogledaš na
April! Napisala sem žabe prot krčem, mislim proti krčnim žilam. Mal sem zj izraz. No, to se mi pa dogaja v nosečnosti, pa pzabm kaj rada. Saj bo! Srečno!