|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
5.4.2007 12:59:09   
Anonimen
Baja* tudi midva se vedno bolj nagibava k PP Pramette. Pa saj nama nič druga sploh v avto ne gre. :) Katero barvo sta pa izbrala?

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
   RE: Julijke 2007
5.4.2007 14:14:23   
rumba
pikam, jaz imam štorkljice (nekaj flanela, nekaj frotir) ter zelene racmane. Težko je reči, katere so boljše, meni so vse prav prišle. Flanela štorkjice so manjše in bolj pašejo na majhno rito, a prej premočijo, frotiraste so meni zakon! in sem jih največ uporabljala - obvezno pa ponoči, a so večje in jih je na riti ful več. Racmančki so nekje vmes. Pač odvisno, če sem vedela, da bom prej preoblekla in sem hotela, da se dete lažje zbrca, sem oblekla flanela štorklice, sicer pa ostale. Prekrivne sem imela volnene (na štumf). Te pa so mi ful boljše od štorklje. Sprobala sem tudi krojene volnene - so ful fajn, a rabiš več velikosti, pa mikroporne - tudi ok, sploh če hočeš, da je manjša rita. Volnene moraš parkrat na roko oprati v posebni kopeli (lanolin kopel), da jih mal zmucka, pol si rešena. Pa še drekec ne more mimo (pri unih na štumf). Kar pride na hlačke (na začetku se to kar dogaja), z vodo spereš, pa je. Sicer pa jih ni potrebno prati (volna se sama čisti) in res ne smrdijo, mikroporne pa je potrebno pogosto prati, ker sicer se zasmrdijo. Evo, toliko o mojih izkušnjah. Upam, da sem kaj pomagala.

Ker ravno toliko omenjate PP Pramette in barvo, ste me spomnile, da je skrajni čas, da ga slečem in vržem v pralni stroj, ker sicer ne bom več vedela, kakšne barve jeuser posted image . Je res praktičen, v pralnem stroju opereš vse, še strehco vržeš not. Pa Hano bo potrebno pošasi navaditi, da bo kmalu user posted image  prevzel njen voziček, ona pa bo zadaj stala. Kam bomo pa vrgli Aneja (ki je sedaj zadaj)...user posted image . Še buggy board naštimamo, podaljšamo ročaje in imamo avtobus user posted image user posted image . Maja*, kako to rešuješ? Eh, tvoji ziher niso tako kamot in že vedo, da imajo svoje noge, kaj? user posted image


(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
   RE: Julijke 2007
5.4.2007 14:25:12   
ksenjak
Rumba - a strehco tudi lahko v pralnem stroju pereš? Na koliko pa?

Lp

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
   RE: Julijke 2007
5.4.2007 14:25:43   
*maja
Rumba sem se zdele nasmejala s temle avtobusom user posted image . Mi vozička več ali manj sploh ne uporabljamo več (se mala noče peljat kar naprej protestira) no ja za ta une res dolge fure že , dragače je pa bolj nahrbtnik v akciji. Ta starejša dva sta pa itak že zadosti velka da znata sama hodit. Je pa res da imam za vsak slučaj voziček skoz v avtu (tale Zapp je za take situacije prva liga). Smo pa lani na morje vlekli dva vozička (Zappa in PP P3) pa bo letos situacija popolnoma enaka, gre cel vozni park z nami user posted image .

Drugače se pa tale BUggy Board ful obnese, no vsaj pri nas se je. Ni hudič da ne boste tudi pri vas nekaj naštudiral....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
   RE: Julijke 2007
5.4.2007 14:34:47   
rumba
Hja, bomo res mogli še eno marelo prevlečt na plano, na morje pa isto kot pri vas, cel vozni park. Pa da ne omenim še otroških kolesuser posted image . Hvala bogu, smo tam bolj kot ne nagi, pa ne rabimo skor nič cunjuser posted image user posted image . Igrače pa bodo kar školjke, pa kamenje s plaže, pa še kaka figa!
Ksenjak, ja, tudi strehco dam v pralni stroj, ni problema, čeprav ostane tisti plastični (al kak že) rob noter. Pol je vse kot novouser posted image . Perem na 30°C.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
   RE: Julijke 2007
5.4.2007 20:10:02   
kapica
Uh, vidim da se vas kr nekaj odloca za bombazne plenicke. Jaz se kr nekaj oklevam, pa ne vem prav. se mi kr naprej zdi , imam se cas, ampak imam se toliko v nacrtu, da se bojim, da mi bo na koncu casa sfalilouser posted image .
Baja super za nakupuser posted image , to je res fino, ko vse dobis in ne prides razocaran domov, a neuser posted image ?
Rumba, ti tudi, srecnica, da si imela uspesen nakup v H&M-u. Morem jaz tudi malo pogledat, ze nekaj tednov nisem sla, pa mi te hlace, ki jih skoz nosim, ze malo na zivce grejo. Ce imam pa samo ene, pa se mi vcasih prav zlusta malo kavbojke oblect, ampak ne morem, me spodaj prevec tisci.

Tukaj v Nemciji je tako, da je jutri vse zaprto, v soboto pa je normalen delavnik. V nedeljo in ponedeljek pa spet vse zaprto. Razen ce imajo to soboto izjemoma kaj krajsi delavni cas po trgovinah, vendar nic ne vem o tem. Ampak v Avstriji je ponavadi vedno drugace.



_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
   RE: Julijke 2007
5.4.2007 20:28:07   
Jelenche
uuuu kok ste napisale, pridne

jaz sem tok neki zmatrana skoz letam gor dol, danes je bil bolj stresen dan, saj je oče težek astamtik in pravi da ne more dihati,.. sva šla z možem ponj in je kar pri nas zdaj. Me skrbi. Najbrž tud njega to vreme tiši. Bomo videli kaj bo jutri zdravnica rekla. Pol mi pa sam cukr raste user posted image .
Danes sva šla z dragim na vrhniko po posteljico. Sva jo kar kupila, in to za 50EUR, ne moreš verjet. Tako poceni je, ker je industrijska prodaja, ker jo delajo za Kanado, in ker niso standardne mere, pa ša model je z lanske sezone. Ampak mi je vseeno. Tako da jaz imam tudi posteljicoooo wiiii.

Ma komi čakam da se dobimo... jeeee
pikam čestitam za dobro opravljen test
gabiw sem opazila da nekaj štrajkaš s pisanjem, tejč77 ti pa tudi
rumba in maja pri vama je pa prav veselo. He he he, sej avtobus in vozni park...
kapica pa daj pridi ti tudi na kavo user posted image
jaz moram it tut v HM mogoče bom pa lahko tudi za mojo rito kaj našla user posted image
boni čestitke za dobro opravljen nakup, jaz bi tut šlaaaa. Pa kaj si še kupila, vse povej. Si kaj cotik kupila? Se splača it za cotke v AU?
cmoka vsem

_____________________________

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
   RE: Julijke 2007
5.4.2007 21:40:26   
Freycha
pa da se še jaz javim....

danes je bil nor dan. Zjutraj sem že ob pol osmih strašila pri dohtrjih, da sem delala 50mg glukozni test, potem sem šibala jest (McDonalds user posted image ), potem sva prišla domov, šla gume menjat, med čakanjem so naju klicali, da so moje šefice že v MB, sem letela v mesto (gum potem nisem menjala), potem še s kolegico na kavo, potem sva le do menjave gum prišla, potem jest, do tašče in tasta in domov - prišla domov ob 7h zvečer. Crknjena sem! Uničena! Izmozgana!
Pritisk pa valda 154/79......

Zdej sva z dragijem naredila načrt, da ne hodiva več ven jest, da jeva samo še doma, kjer je boljša kontrola nad soljo, bolj zdravo in čim manj junk food-a. Ugotavljam, da imam res visok pritisk in se je treba malo paziti.

Jutri spim do dreka, potem šibam do  zdravnice, da mi podaljša bolniško, potem imam doma uro nemščine, potem pa spet ležim in uživam v sončku in knjigi dokler mi bo.... nič napora, samo užitek.....

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
   RE: Julijke 2007
5.4.2007 22:47:01   
baja*
Zvesta, midva sva izbrala voziček v sivi barvi (mislim, da se ji reče tofee al nekaj takega). Imeli so zadnjega, tak da sva imela res srečo. Drugače pa ga naročijo in pač počakaš kak teden ali dva.
Jelenche, v AU sem bila jaz (no, mogoče bila boni tudi). Cotik nisem nič kupovala, ker jih bom dobila od sestre od user posted image , tako da žal ne vem, če se splača al ne. Če bosta šli rumba in zvesta kaj gor, ti bosta pa onedve znale bolje povedat kakšne so cene.
lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 8:30:52   
simi27
Pozdravljene!

Čestitke vsem, ki ste nakupovale za dober nakup! Tudi midva morava še kupiti posteljico in previjalno. Jelenche, a imajo v Vrhniki tudi previjalne?

Midva sva tudi nameravala kaj skočiti v Graz in pogledati malce po Ikei in Toysu ter seveda zaviti še v H&M in C&A. Spomnim se, da sem pred leti vse obleke za nečake kupovala zgoraj, ker je ugodno in še veliko izbire je. Pa tudi za nosečke se najde veliko stvari. Po moje se še vedno splača iti, seveda če greš gor za malo večji nakup.

Drugače pa vam želim lepe praznike in se tipkamo naslednji teden!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 8:34:30   
simi27
Še enkrat jaz :)

Sem prej pozabila. Tudi midva sva kupila PP Pramette, in sicer lanski model v modri indigo barvi. Sva pa ga dobila za 255 eurov. Tako, da tiste, ki ga še kupujete in vam je vseeno ali je letošnji ali lanski model, se splača vpršati v njihovi trgovini, če imajo še kakšen lanski model (internetna stran: www.pegperego.si). Kolegica še je prejšnji teden kupila po enaki ceni lanski model v oranžno-sivi barvi.

No, sedaj pa res grem. Lepe praznike še enkrat!  

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 8:37:11   
*maja
Uf ja tole s previjalnami na Vrhniki tudi mene zanima. No saj glede na to da sem skoraj na Vrhniki doma bi šla lako malo poferbcat.

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 8:49:34   
bačko
Dobro jutro.
Rumba hvala za odgovor glede plenic.Tudi jaz moram v H&M da vidim če bom kaj pametnega dobila.Jaz moram tudi mojega prepričat da bi šla v avstirjo.Sem mu že enkrat omenila pa ni nič registrirat.Bom vidla če jutri delam in če ne bom ga prosila če greva jutri.
No potem se pa res lahko zmenimo za naslednji teden.Samo jaz še vedno delam in delam en dan dopoldne drugi dan pa popoldne.Saj pomoje se bomo uskladile, a ne?
Grem zdaj jajčka barvat.NO bodite pridne in uživajte v današnjem sončku.Jaz bom popoldne delala tako da ne bom mogla uživati na sončku.user posted image
Pa vsem želim vesele velikonočne praznike ter obilo velionočnih dobrot!user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 9:53:08   
tani33
Dobro jutro ,
po dolgem času še od mene. Danes sem doma tako ,da je za mano že jutranja kavica in prve priprave na barvanje jajčk.

Za mano je pregled in inekcija(Rh-). Vse je OK.
Vidim , da že pridno nakupujete - čestitke vsem za uspešne opravljeneuser posted image - mi imamo za enkrat nekaj oblačil, previjalno mizo je obljubila sestra, posteljo prijateljica, tako da... ker pa se nameravamo preseliti še pred rojstvom naše nove pikice še nič nismo pripeljali domov , da ne bo dvojne selitve. Upam da nas mojstri ne bojo zafrknili, saj veste kako je z njihovomi obljubljenimi termini ali pa da se naš user posted image ne odloči priti prej kot to načrtujemo.

Jaz sem v službi še do 26.4. potem pa dopust in porodniška. JUPIuser posted image !
Komaj čakam. Za prvomajske praznike pa se tudi mi odpravljamo malo na morje( 5 dni) da si naberemo moči za urejanje stanovanja in otroci za zakjuček šole.

Pravkar sem se odločila, da grem najprej malo na sonce in potem nadaljujem z opravili.

LEP SONČEN DAN VAMuser posted image , VAŠIMuser posted image IN user posted image V TREBUŠČKIH





(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 10:06:47   
Anonimen
Evo, najedla sem se. Na WEC-ju sme bila. Vošila sem po e-mailu poslala.

Zdaj grem pa dokončat davčno napoved in jo nesem na urad. Plačat položnice, pol pa me čaka pospravljanje.

(odgovor članu tani33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 10:08:18   
rumba
Zvesta, si bila včeraj v Ikei?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 10:32:44   
Anonimen
Ne, Rumba... Nisem bila... Je moj igral trgovskega potnika z nekim mesom, pa nisva šla.
Bova pa šla jutri, če uspeva mojo mamo prepričat, da namesto naju nese k žegnu. :)

A vidva pol gresta jutri?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 10:46:25   
Freycha
Mi smo ugotovili, da so pirhi, potica, šunka in hren enako dobri, tudi če niso žegnani user posted image user posted image

Jaz sem se pa odločila, da se grem zdele namakat v banjo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 10:47:26   
rumba
Zvesta, ja, zaenkrat kaže, da greva, razen če Hana dobi norice... Ma, jih ne bi smela pred nedeljouser posted image . No, pol se pa mogoče srečamo, bom gledala, če je kje kaka s trebuščkomuser posted image . Če me pa ti vidiš, pa me le pocukaj za rokav.

Bačko, tudi jaz sem za naslednji teden zeeeeloooo vprašljiva, saj je moj user posted image  do večera v službi, Hana pa bo skoraj zagotovo zbolela, tako da bom morala biti kar celi teden lepo v stanovanju. No, po 16. 4. pa bom že več frej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 12:02:41   
Anonimen
Moj trebušček ni ravno gromozanski. Boš prej opazla vlko rit. :) No, bodi pozorna, če kdo po Ikei kriči: RUMBAAAAAAAAA.... RUMBAAAAAAAAAAA.....

Jelenche, glede oblekic v Avstriji. Sicer ne vem za vse štacune, ampak jaz za mojo nečakinjo kupujem vse v Kik-u. Imajo tudi vse za dojenčke, tudi za nedonošenčke. Cene so bistveno nižje kot pri nas, racimo kakšen plišast pajacek brez rokavov je 5 €. Ko imajo pa kakšne akcije ali razprodaje, se pa dobijo tudi lepe reči za 1 € ali pa 3 €. Tudi zase vse majčke kupujem tam, pa če je več kot 5 € se mi zdi že drago. :)

No, jaz sme že nazaj z davčne. Oddano! Zdaj pa mi naj čimprej dnar nakažejo! Na pošti plačala položnice, ker Bank@Net ne dela. V Mercatorju požrla sladoled in si kupila novo denarnico. Pol sem pa na placu  nabavla že košaro, ker sem se vseeno odločla, da bred jutrišnjim šopingom nesem še k žegni. Freycha, vem, da je dobro tudi nepožegnano, a mam v glavi tako tradicijo, da bi men manjkalo, če ne bi šla. Kaj češ....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 12:19:55   
rumba
Zvesta, kaj je slučajno Kik kje blizu Ikee? Če bo čas, greva še v West Center, pa Toysauser posted image . Madona, kot da je jutri celi dan odptro... Sicer pa se bova zdrževala pri otroških sobah v Ikei, da ne boš povseod kričala user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 12:28:51   
Anonimen
No v redu, midva bova gledala pri previjalnih mizah. Pa v Toy'sa bova šla. Pa v Kiko. Kik je pa med Ikeo im Kiko. Se pravi tisti velik rondo, kjer zaviješ ali priti Ikei, ali proti Kiki. Vmes se da pa zavit še na enem odcepu. Če tvoj ve, kje je Conrad Elecrtronic, no tam zadaj je tudi Kik. Midva morava še v Lutza, pa v Seisberga. Že vidim, kak bom polamana jutri....

Evo, spletna stran Kik-a. Po moje se da tudi zemljevide najt za trgovino:
http://www.kik-textilien.com/

< Sporočilo je popravil zvesta -- 6.4.2007 12:29:27 >

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 14:28:01   
kapica
O punce ste pa priden danes. Sem mislila da je pri nas tudi praznik, ker pri nas v nemciji namrec je.
Jaz sem ze prisla iz sluzbe, sedaj kosilo, potem pa samo pocitek, proti veceru se kaksen sprehod, za kaj vec pa nimam energije.
Jelenche, bravo za posteljicouser posted image , verjemi da bi z veseljem priletela na kavico, mogoce se pa dobimo kdaj, ko bom spet na dopustuuser posted image .
Freycha, do kolkih pa je to spanje "do dreka"user posted image ? No, vsekakor upam da je bilo dovoljuser posted image .
Simi, tebi tudi bravo za vozicek user posted image .
Taniuser posted image  za pregled in inekcijouser posted image .

Pri meni pa nic novega, danes so me punce v sluzbi tako kritizirale, da sem se ze prevec zredila, da mi je kr nerodno. Pa se slabo vest imam.Pa hvala lepa za taksne sodelavke, raje bi vedla da mi lazejo in recejo v redu je. ne pa da kritiko poslusamuser posted image .
Na ja, bom prezivela...

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 14:52:06   
Jelenche
*maja in simi27 bila je ena previjalka bele bareve. Men je bla všče. Pač gor je za previjanje, spodaj ima en predal in potem še dve polici. Tudi ta previjalka stane samo 50EUR. No, mogoče se mi je zdela malo prenizka. Ne vem. Se pa itak splača it pogledat, še posebi če si blizu *maja. No, sicer pa lahko pokličete tja in vprašate kdaj bojo kaj dobili.

Zvesta,... pa so te cotke ok? Mi je prijateljica rekla, da je to bolj švoh kvaliteta. No, vsaj po njenem govoričenju sem dobila občutek da, se skor čez vidi čez te bodije. Zdaj pa ne vem, al ona pretirava al kaj?

Zdaj grem pa barvat jajčka.
Pa lepo praznujte sončice

_____________________________

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
   RE: Julijke 2007
6.4.2007 14:59:10   
Anonimen
Jelenche, jaz sem s kvaliteto zelo zadovoljna. Ne bi mogla biti bolj. Vse se super pere, ni občutljivo in res niti za eno stvar nisem naletela, da bi bila slaba. Sem pri nas včasih kaj manj kvalitetnega dobila.

Drugače pa za bodije, se vam splača počakat, da jih bo imel Hofer v akciji (2-3x na leto jih ima). Komplet 2 bodijev je okrog starega jurja. Kvaliteta pa božanska. Pranje odlično. Se res splača.

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?