|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
4.4.2007 23:34:13   
NAVT
Pozdravljene!
Še jaz se po dolgem času malo oglasim. Konec tedna sem preživela v bolnici zaradi rahle krvavitve, ki jo je bojda povzročilo manjše vnetje. Sicer pa sem zaprta ko čep, brez popadkov ali krčev in več kot celim materničnim vratom, kot je rekla G v porodnišnici. Malo sem si odpočila.

Okoli trebuha me je 98cm. Do sedaj pa sem pridelala dobrih 6 kg.  V nedeljo sem dopolnila 22 tednov, a po mojih izračunih še nisem v 6. mesecu. Man_da_rina, če lahko nekoliko oporekam tvoji razvrstitvi tednov po mesecih. Moja razlaga je taka, da ima vsak mesec nekoliko več kot 4 tedne, če sem natančnejša imata dva meseca 9 tednov. Pa tudi nosečnost ne traja 10, ampak 9 mesecev (kljub temu, da se šteje od prvega dne ZM). Torej bom po svojih izračunih v prihodnjih dneh dopolnila natanko 5 mesecev in stopila v šestega.

Od zadnjega javljanja sem tudi izvedela za spol mojih dveh, in sicer nosim dve deklici. Man_da_rina, prosim če lahko dopišeš na seznam. Sodeč po seznamu pa v Izoli poleti ne bo ravno porodne gužve.user posted image   Če se ne motim sem edina s seznama, ki bom rodila v Izoli.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
5.4.2007 6:44:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT - Od zadnjega javljanja sem tudi izvedela za spol mojih dveh, in sicer nosim dve deklici. Man_da_rina, prosim če lahko dopišeš na seznam.

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis                  - 1.nos. - Celje
..........................user posted image
1.8. malamisha        - 2.nos. - Ljubljana ................... user posted image
1.8. Eja_1                - 2.nos. - Novo mesto
1.8. tonja                 - 1.nos. -Ljubljana  .....................user posted image Lovro
2.8. PUJKEC            - 1.nos. - Slovenj Gradec ............user posted image
3.8. poopsie             - 1.nos. - Postojna .................... user posted image Sara
3.8. country             - 1.nos. - Kranj
3.8. kate                  - 1.nos. - Ljubljana......................user posted image
5.8. Sisy                  - 1.nos. - Postojna.......................user posted image Sara
5.8. Jumpy               - 3.nos. - Ljubljana
.....................user posted image
6.8. temboli1           - 1.nos.
7.8. crtka                
- 1.nos. - Postojna.....................
8.8. maja 30            - 2.nos.
9.8. bibyzan             - 1.nos. - Maribor
9.8. mony5              - 1.nos. - Ljubljana......................user posted image Zoja
9.8. Adriana1          - 1.nos. - Trbovlje........................user posted image
9.8. Lenča78           - 1.nos. - Ljubljana
10.8. man_da_rina  - 1.nos. - Ljubljana.....................user posted image
10.8. URSKA             - 2.nos. - MS / Feldbach .............user posted image Maša
11.8. Antigona          - 2.nos. - Postojna  ....................user posted image Luka
12.8. masna              - 1. nos.  - Ljubljanauser posted image user posted image
12.8. NAVT               - 2.nos. - IZOLAuser posted image user posted image .................user posted image user posted image
14.8. *LAVRA*         -1.nos.
14.8. Antilopa          - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica            - 1.nos. - Ljubljana
...................... user posted image
14.8. Zian                 - 3. nos. - Jesenice

15.8. pimi                 - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen         - 1.nos. - Jesenice
....................... user posted image
17.8. pajac               - 1.nos. - Ljubljana...................... user posted image
17.8. minka 123      .................................................... user posted image
18.8. April                - 2.nos. - Ljubljana....................... user posted image
18.8. JORJA             - Celje
19.8. MalaPika         - 1.nos. - Postojna
20.8. pikas               - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
20.8. Klarita             - 1.nos. - Maribor
21.8. martina RN      - 2.nos. - Maribor
21.8. Nenca79          - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01                - 1.nos. - Ljubljana......................
user posted image Zara
22.8. Nenya              - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412         - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32         - 2.nos. - Trbovlje
24.8. tatjana.d          - 2.nos. - Postojna
25.8. rikica                - 2.nos. - Ptuj
25.8. kk133              - 2.nos. - Ljubljana
26.8. ****        - 2.nos. - Kranj
27.8. Irena*              - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23             - 2.nos. - Celje
27.8. katipi                - 3. nos. user posted image user posted image
27.8. chips                 - 2.nos. 
......................................user posted image
27.8. lumpa6              - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali                     - 2.nos. - Kranj
27.8. tikca                  - 1.nos. - Po/Lj
28.8. Mateja 82         - 2.nos. - Celje............................ user posted image
28.8. rakinja              - 2.nos. - Maribor
29.8. Nikki24             - 1.nos. - Postojna........................user posted image
29.8. avgustovka       - 1.nos. - Postojna....................... user posted image
30.8. HHH                   -
2.nos.
EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK:
57 nas je Avgustovk.

Pokazalo se je 6 user posted image
in  8 user posted image . Za 12 user posted image bo spol user posted image .
I
mamo 3X DVOJČKE (Masna, NAVT, katipi)!
Zelo delovno bo v ponedeljek 27.8.(7 nosečk)!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
5.4.2007 6:50:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT - Man_da_rina, če lahko nekoliko oporekam tvoji razvrstitvi tednov po mesecih. Moja razlaga je taka, da ima vsak mesec nekoliko več kot 4 tedne, če sem natančnejša imata dva meseca 9 tednov. Pa tudi nosečnost ne traja 10, ampak 9 mesecev (kljub temu, da se šteje od prvega dne ZM). Torej bom po svojih izračunih v prihodnjih dneh dopolnila natanko 5 mesecev in stopila v šestega.

NAVT  ti kar oporekaj. Jaz sem ta seznam pretipkala iz priloge revije Novorojenček. To je priloga od Danone ( www.activia.si ), in sicer nosečniški koledar o pravilni prehrani med nosečnostjo.

Me pa zanima... kateri mesec ima 9 tednov? Verjetno misliš 5 tednov?user posted image

(odgovor članu NAVT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
5.4.2007 7:50:06   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Man_da_rina, če lahko nekoliko oporekam tvoji razvrstitvi tednov po mesecih. Moja razlaga je taka, da ima vsak mesec nekoliko več kot 4 tedne, če sem natančnejša imata dva meseca 9 tednov. Pa tudi nosečnost ne traja 10, ampak 9 mesecev (kljub temu, da se šteje od prvega dne ZM). Torej bom po svojih izračunih v prihodnjih dneh dopolnila natanko 5 mesecev in stopila v šestega.

Se strinjam s teboj NAVT. Naprimer-jaz sem bila prejšnji teden v 22.tednu, ZM je bila 28.10.06, torej sem šele 28.3.07-to je prejšnji teden dopolnila polnih 5 mesecev in začela s šestim mesecem. Meseci se štejejo torej od ZM točno datumsko...

Če ste imele ZM naprimer 3.11.06 boste stopile v 6.mesec 4.4.07, če ste imele ZM 8.11, boste stopile v 6.mesec 9.4.07 in tako dalje....

Strinjam se tudi s tvojo trditvijo da vsak mesec nima točno 4 tednov (28 dni) ampak le februar, ostali meseci, imajo 30 ali 31dni , torej je res da imata lahko 2 meseca tudi 9 tednov...!

Prav zato se štejejo tedni drugače kot meseci....Če bi po tednih štele bi ugotovile da bi šle rodit z 10.meseci in ne devetimi....

user posted image user posted image user posted image  cela študija ane user posted image user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
5.4.2007 8:03:07   
HHH
Dobro jutro!

Tega je pa blo za prebrat! Ste pa pridne. Tudi jaz se še vedno zbujam 3/4 na trebuhu in se ne morem odvadit. Po moje bo to samo minilo, ko bo trebuh večji in kot kit več ne bom mogla tako spat.user posted image .
Tia01 hvala za podatke o 3D UZ.
Srbeč trebuh? Absolutno! Po moje se strije prav lepo delajo. v prvi user posted image  se dokler je bil trebuh niso nič videle. Po porodu pa zelo. K sreči jih je bilo samo enih par. Glede na to, da je moja koža sedaj za 5 let manj elastična, tokrat ne bom tako dobro čez prišla. No ja. se ne mislim preveč sekirat ker za miss bikini se to sezono ne bom prijavljala. Dam še drugim možnost.user posted image user posted image user posted image .
Punce držite se pa previdno hodite okoli. Težišče se nam je že namreč malo premaknilo, pa da ne bo kakšnih nepotrebnih štrbunkov. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
5.4.2007 8:20:19   
Anonimen
Še en link, če hoče katera izračunat tedne, rok... ne vem kaj še: http://pregnancy.about.com/cs/gettingpregnant/l/blpregcalc.htm

(odgovor članu NAVT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
5.4.2007 10:12:40   
NAVT
Man_da_rina, saj nisem napisala, da ima EN mesec devet tednov, ampak DVA meseca. Sicer pa to ni ravno tema, na katero bi bilo vredno spotikati se. Vsaka naj po svoje šteje, tako kot se ji zdi najbolj logično. Pomemben je tako ali tako tisti dan D, ko bomo objemale in božale in občudovale naše user posted image !

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
5.4.2007 10:14:12   
April
Dobro jutro!

Kolikor vidim čez okno se nam obeta lep sončen dan. Super, a kaj ko moj sin ne želi vn. OK, zdaj ga itak ne bom več prosila, ker gre kmal na opoldansko spanje, popoldne greva pa sigurno mal na sončeK.
Pri nas je pa novo to, da sem za štiri mesece nehala dojit.user posted image Vsaj mislim, ker se že dva dni ne doji. Samo pokaže in reče sisa, zanimanja pa ne kaže.
Super, ker sem se na začetku bala, da bo to trajalo do poroda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
5.4.2007 10:24:26   
HHH
Mene pa zanima: kje v NM kupiti nosečniška oblačila? Res samo v Popku?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
5.4.2007 10:57:40   
Klarita
man_da_rina,
pri meni lahko dodaš kraj poroda Feldbach/Maribor in spol user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
5.4.2007 10:57:43   
Anonimen
ojla mamiceuser posted image

No tole vreme je pa krasnouser posted image user posted image user posted image ...tole napišem pa letim na svež zrak in na sončekuser posted image .

Jst nikoli ne vem odgovorit koliko mesecev sem noseča,ko me kdo vprašauser posted image (tedni so mi oblj pri srcuuser posted image ) in zdej mi je pa malo bolj jasno, NAVT hvala. Zdej bom lahko vsaj pametno povedala...prej sem kr pribiližno zračunalauser posted image .

Jst sem pa danes imela prvič take čudne sanje...sanjalo se mi je , da sem rojevala...tko mi je bilo tesno pri srcu, ni me v sanjah nič bolelo ali pa da bi bile ful hude more, samo občutek, da morem it rodit me je ful prestrašil, pa me drugače ni strah poroda ( ker bom it z epiduralno rodilauser posted image ) in zdej sem samo še bolj prepričana v touser posted image .
A ve tudi kaj sanjate že o porodu??

HHH, nosečniške cunjice dobiš tudi v H&M v Celju, pa Kepica v Hali A v BTCju...ziher še punce ve, kje se da še kaj dobitiuser posted image

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
5.4.2007 11:28:23   
katis
Zdravo punce!

vidim, da večina kar uživate. Jaz sem se zmenila za dopust jutri in možek tudi, tako da bodo prazniki malce daljši user posted image . Če bo še vreme bo pa sploh super.

Da se še v tole debato glede mesecev vključim -
jaz sem od začetka od tednov odštela 2 tedna in preostalo delila s 4 user posted image  ne vem zakaj (no ja, verjetno zato, ker naj bi bila ovaulacija nekje 2 tedna po 1.denvu M?), ampak nekako se mi je to logično zdelo.
Sedaj pa delam drugače - 1.8. imam rok in takrat bo preteklo 9 mesecev nosečnosti - TOREJ: s 1.4. sem dopolnila 5 mesecev nosečnosti in sem zato sedaj v 6.meseceu. Se mi je nekako tole zdelo še najlaže. Res pa je, da imam še vedno najraje tedne - danes sem začela 24.teden! To se mi zdi pa že kar lepa številka. Sploh, ker mi je ob krvavitvi za novo leto ena G na urgenci rekla, da če bi šlo kaj narobe, itak ne morejo nič naredit user posted image  (to se mi je zdelo ful mim, glede na to, da vem da dajo npr dabroston za sluznico ter še kake druge hormonske tablete...). Da se šele v 24.tednu lahko začne 'reševalna akcija' dojenčka, ker takrat že obstaja precejšnja verjetnost, da malček preživi. Sem bila takrat kar paf za novo leto zaradi takšenga indiferentnega odnosa...no ja, pustimo sedaj to.

V glavnem počutje je OK, edino spodaj čutim ful pritisk in skoraj bolečino na sramni kosti. Verjetno od raztezanja?

Sicer pa že ful odštevam dneve tule v službi. 7 tednov do DOPUSTA, od tega še en teden doma med prvomajskimi... komaj čakam.

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
5.4.2007 15:32:25   
Mateja82
Dan!

Nosečniška oblačila  Jaz jih  bom kupila kar v HM Celje. Mi je najbližje, pa še kar dobra izbira je. Sicer pa si v tej user posted image  še nisem kupila nobenih user posted image   oblačil user posted image . Počasi bo treba v akcijo.

Štetje tednov  to je  za mene prava znanost.  Zdaj jih štejem po eni  knjigi  in sicer:
12 teden se začne  3 mesec
16 teden se začne  4 mesec
20 teden se začne  5 mesec
24 teden se začne  6 mesec
28 teden se začne  7 mesec
32 teden se začne  8 mesec
36 teden se začne  9 mesec
40 teden prišla na cilj  user posted image

Zdaj pa grem ven malo na sončka.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
5.4.2007 15:49:58   
pajac
še malo jaz za intermezzo, namreč to so nas učili na faksu, olike pa ne user posted image ...
mandarinin seznam je pravilen, vendar se nanaša na lunarne mesece. Nosečnost traja namreč približno 40 tednov = 10 lunarnih mesecev (4 lunine mene) = 9 navadnih mesecev.
Jaz si ponavadi štejem mesece od zadnjega dneva menstruacije . In glede na to si računam: 10 aprila  bom noseča polnih 5 mesecev, v 22.tednu (21 4/7) in 6. lunarnem mesecu!!
Komplicirano...
Kako pa ste kaj danes.
Zdaj bežim malo pomahat sončku, potem pa gulit statistiko za simpozije.....

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
5.4.2007 15:52:40   
pajac
pa še to...
sinoči sem imela prvič težave doseči lastne pete.. user posted image Hotela sem jih namreč namazati s kremo.
Se bo pa moral user posted image   kmalu aktivirat user posted image user posted image user posted image user posted image Ok lep pozdrav!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
5.4.2007 16:39:38   
Anonimen
Živjo user posted image !

UUUUU, se je cela debata razpletla na temo nosečniškega koledarčka. Kdo bi si mislil!!

Sem bila malo na zraku. Res je super, ko te  sonček pogreje v obraz. Komaj čakam, da bo poletje, da se zleknem na plažo kdaj med vikendom (bom bolj kot kit na suhemuser posted image ), da se pregreje telo. Saj vem, da se ne smemo cmarit na soncu ampak v dopoldanskih in popoldanskih urah bo pasalo. Fajn je sanjarituser posted image . No, ampak do takrat je še cela večnost. Vsaj tako se mi zdi.

Drugače imam eno vprašanje: čutim bolečine na desni strani... okrog jajčnikov. Vsakič, ko se premaknem v sedečem položaju ali ko čepim in se dvignem, me zaboli - topa bolečina. Saj bom G vprašala naslednji teden, ampak me zanima, če je katera kaj takega občutila?

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 1566
5.4.2007 18:27:47   
pajac
mandarina nimam sicer podobnih težav, vendar to da se pojavi ko se vsedeš, vstaneš ali premikaš bolj kaže na vezi..
Samo da ne bom preveč pametna, če vztraja se pokaži G ali svoji zdravnici.

Mene danes občasno boli nad sramno kostjo, vendar mislim da se raztezajo vezi in trebušna stena, vsaj glede na pisanja "starih mačkov" na forumu.

Uhh... moram kuhat kosilo/večerjo

Ja ja fajn je sanjarit o počitnicah...user posted image user posted image

pa pa

Samo še tri dežurstva pa normalen šiht do junija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
5.4.2007 20:35:54   
tonja
Jaz tud štejem mesece tako kot ti katis.

Glede izcedkov - jaz nimam nič posebnih izcedkov, me pa srbi. Kaj bi pa to bilo lahko narobe?

Danes smo imeli pred materinsko šolo telovadbo - kako paše.
Pa naš bodoči očka je že dobil potrdilo, da lahko spremlja ženo pri porodu. user posted image

Lep večer!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
5.4.2007 20:53:03   
*lenc@*
čau, nosečke!
  • user posted image Kako smo? Jaz sem mela dans morfologijo. Mere in ostalo je ok. Baje po user posted image , vendar ni prepričan 100%. Vesela sem!!!! Je moja 1. nosečnost in mi je res vseeno, da je le zdravo dete.user posted image

Se mi je pa to ravno to zgodil man_da_rina dans pr G. Ko sem ležala, me je zabolelo, uščipnilo ravno tam dol. In to že ene 3x do zdaj v mesecu. Sem mu rekla dans in ni hujšga. Bom kar pozabla na to, če se ne bo bolj ponavljalo. Me pa zgaga tud peče, drgač sem ok. Za zgago mi je priporočal zvečer Rupurut. Ke pritiska navzgor, pride do tega.

Ker se ni 100% videlo spola, greva na 3D. Pa še velik lepš se vidi, jaz na 2d nič neb vidla, če neb opisoval in govoril zraven. Sam srce vidim. user posted image
Bodite v user posted image user posted image user posted image . Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
5.4.2007 20:57:46   
*lenc@*
tonja, to če te srbi, predvidevam 2 razloga. Mene srbi zlo po tamali, kadar mi kocine rastejouser posted image , lahko pa gre za glivice, kar je zelo pogosto v user posted image . Seveda pa nisem dr in ne vem točno.

SRečno!!!

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
5.4.2007 21:34:46   
rakinja
Mene tudi mantrajo take boločine če sem preveč na nogah al pa da se preveč pripogibam da komaj čakam da se nekje vsedem al pa da se vležem v posteljo.To sem tudi pivedla g. pa mi je odgovorila da je to zaradi širjenje mišic,trebuha in tako nasprej.

pa pa prijeten spanec vsem nosečkam

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
5.4.2007 22:51:40   
PUJKEC
lep sončen pozdravček user posted image .

ja, tile tedni in dnevni-na koncu pa nam ničkaj ne skrajšajo nosečnosti user posted image .

no, tudi js sem danes v službi prvič ugotovila, da si ne morem obuti čevljev user posted image , kaj šele zavezati, pa še na paske so user posted image . moj trebušček je že tako okrogel, da je joj, kaj šele bo. pa še mama mi je dans rekla da sem bajsek user posted image .

pa ne bosm se sekirala, sej je fajn, da lahko vsaj enkrat v življenju ješ po mili volji. imam eno sosedo, ki se je v nosečnosti zredila za 40kg, torej če se jaz za 15kg, bo čisto okej user posted image . ej, 40kg? kam jih pa daš toliko, ji je rekel g, če je jedla tudi z nogami user posted image .

zunaj je pa res noro sončen dan, čeprav ni ravno toplo. sem nabrala take velike vejice za jajčka in peljala psa na dooolg sprehod-potem, ko sem izvedela da sem debelauser posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
6.4.2007 8:42:50   
malamisha
Dobro jutro souser posted image !

V torek sem ponovno imela morfologijo in dobila sem dobro porcijo panike. Ker ginekologinja ni vidla srčka, me je poslala na UZ v bolnico. Dosti čakanja in panike in misli v smeri kaj če...

No na koncu se je vse izteklo dobro. Čeprav še nisem čisto potolažena, ker še vedno ostaja tisti kaj če...

Pa bo potrebno z optimizmom naprej.

Mere trebuščka 94 cm, zredila sem se 5,5 kg.

Test za glugozo pa je bil ok, tako da saj na tem področju ni panike.

lp

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
6.4.2007 11:26:40   
tikca
malamisha to mi čisto ni jasno. Kaj ti ni dala nič poslušati srčka? Kajti, če se ga sliši, normalno da tudi obstaja po moje. Kar potolaži se, ne more živeti in rasti, če ga nimauser posted image

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
6.4.2007 12:11:06   
malamisha
Na žalost nima prakse poslušati srčka. Je drugače super ginekologinja.

user posted image  raste, pridobiva na teži. Danes tudi veselo brcauser posted image

Je pa čuden občutek, ko te pošlje še k drugemu zdravniku. Mogoče pa je tako boljše...

lp

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Rast ploda od tedna do tedna
video
Vsak teden nosečnosti je nekaj posebnega. Poglejte si fantastičen video, ki prikazuje razvoj otroka v trebuščku od oploj...

Taborjenje
maca83 RR

Radi taborite z otroci?

ne maram taborjenja (32%)

bi, pa ne morem (4%)

radi taborimo (23%)

jaz bi, otroci pa ne (2%)

apartmaji so zakon (38%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!