Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Moj ljubček se je ravno zbudil in se veselo pogovarja sam s seboj v posteljici, tako da imam 5 minut časa. Bolj se bliža služba, manj časa imam. Me kar stisne, ko pomislim, da bom drugi mesec že delala
  Moj ljubček se je ravno zbudil in se veselo pogovarja sam s seboj v posteljici, tako da imam 5 minut časa. Bolj se bliža služba, manj časa imam. Me kar stisne, ko pomislim, da bom drugi mesec že delala . Se mi zdi, da bo tako malo časa za moja sončka. No, ampak saj v službi sem se super zmenila- me čaka v roku 3 mesecev napredovanje
 . Se mi zdi, da bo tako malo časa za moja sončka. No, ampak saj v službi sem se super zmenila- me čaka v roku 3 mesecev napredovanje Aja, pa za na morje sem končno rezervirala. Gremo v Brelo, v apartma, s prijatelji, ki imajo tudi 2 otroka. Bo kar veselo
  Aja, pa za na morje sem končno rezervirala. Gremo v Brelo, v apartma, s prijatelji, ki imajo tudi 2 otroka. Bo kar veselo 
   , sam za informacijo če boš kaj po Trbovljah hodila
 , sam za informacijo če boš kaj po Trbovljah hodila .
 .  

in Aleksa in gremo na dvorišče, za mizo.... odprem skuto in tamaw v jok. Ga malo dvignem in ponosim do Kolpe ( ta zgornje dvojke mu še vedno lezejo ven in je očitno imel prebliske
  in Aleksa in gremo na dvorišče, za mizo.... odprem skuto in tamaw v jok. Ga malo dvignem in ponosim do Kolpe ( ta zgornje dvojke mu še vedno lezejo ven in je očitno imel prebliske 
  , sploh ko vidim koliko parom sploh ne uspe
 , sploh ko vidim koliko parom sploh ne uspe .... res sem ena srečka
 .... res sem ena srečka 

Za Igorja
 Za Igorja  Za Kalino
  Za Kalino 

in vsem skupaj želim
  in vsem skupaj želim  .
 .  . Ti nič ne zavidam. Izkoristi še teh par dni ko si doma in uživaj z svojim
 . Ti nič ne zavidam. Izkoristi še teh par dni ko si doma in uživaj z svojim  .
 .  ko sama je.
  ko sama je.   , ponoči velikokrat  kar v spanju glasno stoka in posledično temu sem jaz zjutraj
 , ponoči velikokrat  kar v spanju glasno stoka in posledično temu sem jaz zjutraj  . Sem opazila da je tudi čez dan malo bolj siten kot ponavadi, kar naprej moramo bit zraven njega in se znjim ukvarjat. Nimamo pa še nobenega zobka in upam da je to povezano stem.
 . Sem opazila da je tudi čez dan malo bolj siten kot ponavadi, kar naprej moramo bit zraven njega in se znjim ukvarjat. Nimamo pa še nobenega zobka in upam da je to povezano stem.