beba76
|
Lampica daj mi pošlji mail na ZS, ker se mi ga ne iskat nazaj, nisem pa si ga shranila. Pol pa takoj dobiš in že lahko začneš stradat Stuhica TI, TI, TI!!!!! Pa smo rekli, da ne smemo grešit in med obroki, ki so na jedilniku, NIČ jest!! Jaz se tega res ful držim, pa so mi že vse hlače prevelike - pravkar sem se oblekla, ker grem z v MS, pa sem si morala pas dat noter, drugače bi menda sred Murske ostala brez hlač . Eh, saj ni tak hudo, res pa mi hlače dol lezejo . In danes je drugi dan drugega tedna, tak da zgleda, da bo nek rezultat. Tiasha77 mala je pravi sonček v tem klobučku in očalih. Bomo tudi mi šli v H&M, ker nikjer ne najdem takega klobuka, ta pa je ta pravi. Sem ji včetaj v Sparu kupila kapici s šiltom, pa to ni to, ker vrat ni zaščiten. Hvala za info, kje se klobuček dobi. Bambina in Sončnica vi ste pa pravi plavalci! Naša v vodi tudi ful uživa!! Polly mi smo še tudi brezzobi. Pa bo že enkrat Nea lepo, da ste uživali Če sem kero spustila, se pardoniram, zdaj res več nimam cajta, ker moram malo štrumfeto oblečt in nahranit, pol pa lahkih nog naokrog, pa s prazno denarnico domov Uživajte ta prekrasen dan!!
|