rumba
|
Pozdravček! Jelenche, vse najboljše!!! Oooo, vidim, da ste se vse lepo imele in ni bilo časa za RR. Midva sva v soboto uspešno nakupovala v Grazu: Hani in Aneju posteljo z vsemi pritiklinami (jogi, posteljnina), pa omaro za igrače, tunel in tvister. Pa nekaj cunjc, medtem prve hlačke za . Vse je že sestavljeno in preizkušeno . No, tako je naš dobil prvo stvar: posteljico . Sicer smo jo za nekaj časa razstavili in prestavili v spalnico. Pa vse pritikline (obrobo, posteljnino) sem tudi že oprala. Ta druga posteljica pa je romala na primorsko. Sicer pa smo včeraj dobili norice: tokrat Hana. Zanimivo, točno v 14-ih dneh, kot so napovedali. Zvesta, za nakup!!! Si videla koliko nosečk je bilo v Ikei? Ma, ne vem no, mogoče prej nikoli nisem bila pozorna, ampak zdaj se mi je zdela prava invazija . Baja*, tudi jaz sem se nažirala, a na srečo mi ni treba na tehtnico še dolgo časa. Samoiniciativno pa tudi nisem izvajala kontrole . Jelenche, ko si ravno pri Izzivu poroda, bi šla na Evine priprave v živo? Jaz bom šla maja. Še katera? Kapica, uživaj v branju! Pa božajte svoje bušije
|