|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
11.4.2007 21:17:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica


Danes je že 19. dan po opravljeni AC in do zdaj še vedno niso NIČ klicali. Upam, da tako tudi ostane in da čim prej že pridejo te izvidi po pošti. Tudi za spol bom zvedela 100% in potem bom lahko šla po prvih nakupih user posted image

Komaj že čakam, čeprav imam skoraj vse stvari od prvega otroka, ampak voziček si pa bom novi privoščila user posted image .

24.4. imam pa morfologijo.

Uživajte na sončku user posted image


Pikica pokica, danes sem imela redni pregled pri moji G. in mi je povedala (15 dan po AC), da če bi bilo kaj narobe bi me že klicali. Tako, da se tolažim, da je vse O.K. Ko dobim izvide, pa moram ponovno k njej.

Na morfologijo so me naročili šele 14.5.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
   RE: Septembrke
11.4.2007 22:37:03   
dorotea
Duscamb ti se kar veseli..vse je ok s tvojo pikico! jupi!
Lemavrica, to bo pa hitro 5.5! Uživaj...pa en nasvet: sprosti se in ne pozabi , da bo to lep dan zaradi vaju dveh...drugo sploh ni pomembno...in niti drugi...tudi če bo dež bo čudovito!!! Ker za nikogar ne bo to tako pomemben dan kot za vajudva. Vedno se najde kakšna stvar ki gre narobe - ampak naj te te stvari ne odvrnejo od najpomembnejše- vajine ljubezni. Pa zakaj ti to pravim?...saj to veš...ampak prevečkrat sem videla kako hitro neveste padejo v priprave in nehote jokajo za neumnosti, kot so rože, okraski, hrana. Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
   RE: Septembrke
11.4.2007 22:38:33   
PBJ
Večer...
Za mano je naporen delovni dan. Popoldne smo bili pridni in smo uredili vrt. Mali je samo padel v posteljo...
Danes sem noseča polnih 18 tednov in možek me je prejle slikal. Otročiček pridno miga, včeraj je sicer več, kot danes - to je čisto različno.

Jutri pa zopet služba in popoldne bi naj šla na eno predavanje, ampak verjetno se ga ne bom udeležila. Po službi sem preveč utrujena, doma pa me čaka še sinek... ati pa dela popoldne.

Tiste, ki čakate na rezultate AC, naj jih že hitro pošljejo in da je seveda vse OK
- kar tudi jeuser posted image


Pa še moj buši tale večer (polnih 18 tednov).
user posted image


NOČKO:


_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
   RE: Septembrke
11.4.2007 23:32:44   
sandra85
no...lepo pozdravljene, js sm mal pozna...
moram povedat, da je danes grlo že dosti boljše, pozdravla sem pa ga  tako, da sem vsak večer pred spanjem grgrala domač prpolisov šnops---pol pa vn spljunla, zjutraj pa sm spraznila vso grlo umazanije...
zaj sem dala še slikco trebuščka v 18. tednu...že cel dan ima moja user posted image neke akrobacije user posted image
skozi me žgačka...tak lep občutek...ko rečem mojemu da brca, položi roko na trebušček in naivno čaka da bo kej čutu, pol pa ko mu rečem, da so tako nezni premiki, da jih ne more on z roko čutit pa je mal užaljenuser posted image ...ma sej ga tolažim,. da še kak mesec pa bo tut on čutu...

js imam 17.4. pregled, pa sploh nevem, če mi bo delal morfologijo...user posted image nič mi prejšnjič ni reku!!!

no, upam da bo! js pa sm 3D UZ prestavla na 17.5. ker 10.5. ne dobim fraj v službi, ker gre sodelavka na dopust!!!user posted image

no, grem js počasi pod tuš, pa trebuščka božat, dokler user posted image ne pride iz službe, pol bo on božal...

lepo spite user posted image

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
   RE: Septembrke
12.4.2007 10:29:03   
Anonimen
Holja user posted image , a ste že vse na sončkuuser posted image

Jaz sem se danes uspela naročit na morfologijo v Porodnišnici (Lj.) - 26.4. pri dr. Premru.
Željno čakam izvide od AC - tolažim se, da bi me že poklicali, če bi bilo kaj narobe, saj je danes že 18 dan po opravljenem posegu...

Uživajte v pomladiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
   RE: Septembrke
12.4.2007 10:47:13   
dorotea
Žabonka vse je ok, brez skrbi. Gotovo bi te že klicali, če ne bi blo kaj prav. Tako da veselje tudi zate!!!
Ej punce, sandra85, kdaj si prvič začutila brcike? Jaz sem danes v 17 tednu in 4 dni...pa še čisto nič ne čutim. Zdej 2 dni se full umirim pa božam buštija...pa nič. Sicer je naš miško 1 teden mlajši so rekli...pa vseeno sem mal nestrpna. Daj povjte mal kako je to, kako čutiš?


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
   RE: Septembrke
12.4.2007 11:12:16   
guppy
Žabonka, Pikica pokica in duskamb, to so lepe novičke, da ni izvidov user posted image . Zdaj se lepo sprostite, uživajte na sončku, potem pa po nakupih, ko boste vedele spol user posted image

lemavrica, woooo, še malo, pa bo. Pa še ena se poroči 5. maja, a ne? Spomnim se nekje od začetka dopisovanja.

PBJ, sandra, kaki fajn bušiji!!! Kok lepoooooooooo!!!!!!

dorotea, na začetku sem čutila brcike, kot da bi mi nekdo mehurček spustil v trebuhu. To je bilo samo 2x tako, potem so se pa začele take brcike, kot da bi me kdo naraaaaaahlo žgačkal z notranje strani. Tako, kot da s prstom nežno požgačkaš po koži. Zdaj občasno čutim tudi, kot da me nekdo malček zbode, ampak to ne traja dolgo. Brcike so v glavnem ena taka nežna zadevica, ki jo najlažje čutiš, ko se umiriš in ko lumpi izvaja potrebne akrobacije. Drugače pa je še čisto prezgodaj - ponavadi se čutijo tam okoli 19. tedna, v 1n celo okoli 24.


(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
   RE: Septembrke
12.4.2007 11:36:57   
buškica
Pozdravljene souser posted image !

Zadnje dni vas berem, ampak nekako nimam volje za pisat.

Pri nas trebušček raste, pikice pa še ne čutim. Komaj čakam pregled 23.4.,da spet vidim našo pikico. Sem v album pripopala zadnje slikice.
Vem da ste se že razpisale o vnetju, ampak mene zanima ali sem si prav zapomnila, da naj bi namoočila tampon v LCA jogurt in ga čez noč dala v nožnico. Ne vem katera je že delila nasvete. Če lahko bi prosila, da mi napiše. Hvala za informacijo.

Bodite v cvetju user posted image in sončkuuser posted image




(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
   RE: Septembrke
12.4.2007 11:48:21   
Pikica pokica
Uh.. ravno mi je ena,ki je bila isti dan na AC sporočila, da je danes dobila pošto ( torej je vse ok) in da jo imam verjetno tudi jaz v nabiralniku.
Joj, zdaj sem še bolj vznemirjena, saj sem 65 km stran od doma v službi in bom šele popoldne izvedela, če jo res imam, IZVEDELA PA BOM TUDI SPOL user posted image  user posted image  user posted image
Po drugi strani pa sem pomirjena, saj bi me zagotovo že prej poklicali, če bi kaj bilo narobe. Danes je namreč 20. dan.

Dorotea, glede brcik je tako, da so najprej zelo mile in jaz sem jih obakrat občutila kot nekakšno spuščanje mehurčkov po trebuščku. Malo pozneje že rahle premike, zdaj jih čutim pa že kar močno in tudi mož jih že občuti. Včeraj zvečer se je bebila tako raztegnila, da je prav za nekaj mm ven iz trebuščka pogledala izboklina. Oba z možem sva jo božala user posted image  in se smejala.
Sicer sem jih pa v prvi user posted image  občutila šele krepko čez 20. teden, tokrat v drugo pa me spremljajo že celi mesec.

Ja, pa trebušček mi tudi TAKO RASTE, da se že na daleč opazi, da sem nosečka. ( joj, moram dati kakšno slikico gor) Zdaj me tudi že ogovarjajo kakšni znanci, trgovke... in sina sprašujejo, kdaj bo dobil dojenčka. On pa vsakemu takoj istreli : JA; SESTRICO BOM DOBIL.

Vam popoldne sporočim, če sem dobila izvide in če bo sine res dobil sestrico user posted image

PA PA

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
   RE: Septembrke
12.4.2007 12:07:06   
taček
Hojla!

Jst sem tudi med tistimi "nesrečnicamiuser posted image ", ki še ne čutijo brcik! Pa jih komaj čakam, tko da vam kr zavidamuser posted image !Trebušček se mi tut že vidi, sm je še bolj mali!
Drugač pa jst uživam doma, ker sem že od začetka v bolniški! Pa sploh ne pogrešam službe! Malo me sicer moti to, da ne smem iti kamor hočem, ampak sem se že navadila, tko da ni panike.
Sem pa opazila, da odkar sem prišla iz bolnice, da ne morem več dolgo pri miru stat, še kosila ne morem normalno skuhatuser posted image , zato zdej tašča malo bolj trpi, čeprav nje kr paše, da lahko kuha še za naju!user posted image

Uživajte v svoji nosečnosti, pa na sončku seveda!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
   RE: Septembrke
12.4.2007 12:25:09   
Rožica*
Živjo!

Jaz sem se prvič zavedla da čutim brcike v 18t 4dni, vendar moram priznati da so bile že kar močne. To niso bili tisti nežni mehurčki ampak "močna" brca, nekako nov občutek in vedela sem da ni bil krč, Ker je bilo tako na enei strani, zvečer pa na drugi....
Premike sem čutila že prej vendar nisem poznala občutka in nisem bila prepričana, če je to prebava, vetrovi, al moj malček. user posted image
Zdaj točno vem, da me je user posted image  nežno božal od znotraj. Res pa je, da moraš od začetka biti zelo umirjen, da čutiš premike. Zdaj ko prepoznam tudi te rahle metuljčke , oz. balončke, točno ve da je to moj user posted image . Tudi zdaj ko je malo bolj stisnjen, ko tipkam za računalniku, veselo pleše in opozarja mamo da ima dovolj.

LP.

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
   RE: Septembrke
12.4.2007 15:18:00   
PravaTečka
Hojla punce,
jaz sem spet malce zatežena, včeraj sem imela pregled in je rekla GK, da se ji zdiuser posted image  premajhen za 18 tednov, da kaže nekje 16 tednov, napisala mi je napotnico za trojni hormonski test in mi priporočila, da bi šla v bolniškouser posted image . A je neizvedljivo, ker sem sama v službi do sredine maja in nimam nadomeščanja, tako da sedaj ni šans. Rekla mi je naj premislim in ji povem na drugem pregledu, če bi šla po maju v bolniško. Ne vem kaj naj naredim, ker lahko da pač ni pravi izračun za PDP, pa ga pač imam dva tedna kasneje, a ni to mogočeuser posted image  Pa mi ja mora določit PDP  po UZ ne pa da me tako straši. Naslednji pregled imama 10.5. in je rekla da bova takrat videli kakšen PDP bo določila, za trojni hormonski test pa še nimam datuma.

A ima katera takšen primer? Čeprav sem Prava Tečka, pa bom ostala optimistka. Kaj mislite?

Lepo se imejte na sončku, pa lep dan še naprej

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
   RE: Septembrke
12.4.2007 15:44:27   
Anonimen
Jaz sem prve brcike začutila 17 t 5/7. Ampak to ni bilo nič mehurčkov in nič metuljčkov. Naše dete je kar ornk brcalo, tako da sem se sprva kar malo ustrašila, da je kaj narobe - bilo je namreč 2 dni po AC. No, potem sem ugotovila, da je vse OK in da imam v bušiju "rave party"user posted image . Brca pa večinom po ves dan. Razlikuje se samo intenzivnost.

(odgovor članu PravaTečka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2338
   RE: Septembrke
12.4.2007 16:51:10   
cuma
Daan!

Vidim, da večina že čuti prve brcike ... jaz še čakam user posted image . V torek sem imela pregled pri G in je med UZ moje dete naredilo 2x preval naprej user posted image ! Drugače je vse ok. Počutje je dobro, dnevi letijo, sploh sedaj, ko je pomlad in smo veliko zunaj user posted image . Moj trebuh je že kar velik in zredila sem se za celih 5 kg user posted image user posted image user posted image . Sem najprej mislila, da tehtnica pri G laže, pa moja kaže enako ... user posted image . No ,sem sicer štartala v minusu, tako da zaenkrat naj mi bo user posted image .

Čestitke vsem za dobre izvide in srečno tistim, ki še čakate!! user posted image user posted image user posted image

Lp Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
   RE: Septembrke
12.4.2007 19:28:07   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: PravaTečka

napisala mi je napotnico za trojni hormonski test in mi priporočila, da bi šla v bolniškouser posted image . A je neizvedljivo, ker sem sama v službi do sredine maja in nimam nadomeščanja, tako da sedaj ni šans.



Če je priporočljiva bolniška, je pač priporočljiva. In jo vzemi. Bodo že našli namestnika. Če sama ne boš gledala nase, ne bo nihče. Kaj pa če bi ležala v bolnici??....takoj bi našli nadomestilo, brez skrbi. Najbolj pomembna sta tukaj ti in otrok.....ne glej zdaj na druge.

Tudi pri nas so do zadnjega čakali z nadomestkom zame....še vedno so upali, da bom delala, čeprav težko. Potem so pa takoj lahko našli drugo...ni bilo problema. Samo lažje jim je jamrat in tebi delat slabo vest.


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu PravaTečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
   RE: Septembrke
12.4.2007 22:42:08   
sandra85
dorotea 1. brcike sem čutla v 16t in 1d...z mojim sva ležala v pojstli-na hrbtu in gledala TV ko sm naenkrat začutla pokanje mehurčkov malo pod popkom...res fulll lep občutek...pol par dni nisem čutla nič, pol spet za par sekund...pol spet dooolgo nič in pred tremi dnevi se je spet začelo---malo močnejše sam še vedno preveč rahle, da bi jih moj začutu z roko...


zaj pa tako kakor guppy me včasih iz notranje strani žgačka tko nežno, da se kr spontano hočem popraskat pa ne pomagauser posted image

pikica pokica!!! si obljubla da boš javla, če si dobila izvide,,,,no???


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
   RE: Septembrke
12.4.2007 22:54:08   
guppy
PravaTečka, upam, da bo vse v redu. Slišala sem samo za primere, ko izmerijo manjši plod in pač na podlagi te meritve prilagodijo PDP. Upam, da poštaneš PravaSrečka in ne PravaTečka.

Danes zjutraj sem ugotovila, da je teža končno na "0". Najprej -3, zdaj +3 kg (v enem mesecu). No, končno bom lahko štela pribitek zaradi nosečnosti, hehehe. Fajn mi je, da se sploh ne obremenjujem zaradi kilc trenutno, ker jih bom do konca ziher nabrala preko 20. Sicer pa - wait and see - najboljša metoda user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
   RE: Septembrke
13.4.2007 9:37:37   
Rožica*
Jutro!

naš malček pa zdaj veselo poskakuje.user posted image

Včeraj ko sem ležala v hrbtu je tako močno bincal, da se je izbočil trebuh in sva lahko oba videla te njegove brce, oz. premike. Nato je dragi položil še roko na trebuh, da ga je tudi čutil. user posted image

Guppy ti pa si kar malo pridelal v tem času, glede na to da imaš dvojčke.
Koliko pa je sploh priporočeno do tega časa, da bi naj pridobile?
jaz sem med prazniki, pa čeprav so bili obloženi z dobrotami malo kg izgubila, verjetno je to bolj voda. Ker sem opazila, da nisem pretirano jedla, kg pa so hiteli v plus iz dneva v dan je bilo več, tako da me je ta minus kar presenetil. Jaz pa sem s takim starhom stopila na tejtnico, po praznikih.
Jaz sem pridelala 4 kg no to je bilo v ponedeljek, tehtam se samo v ponedelkih.

Lep dan.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
   RE: Septembrke
13.4.2007 9:42:41   
Pikica pokica
user posted image  včeraj ni bilo nič pošte zame user posted image

Upam, da bo danes. Na srečo je mož danes v domačem kraju in bo vmes skočil domov pogledat, če me čaka pošta, drugače pa bom še cel vikend na trnih..
No, vsaj klicali niso nič in se s tem tolažim.

PravaTečka, upam, da bo vse ok. Tudi eni moji kolegici se je podobno zgodilo in sicer so ji okoli 16. tedna namerili za dva tedna manjši plod in tudi spremenili PDP, potem pa je po tem PDP ju normalno naprej rastel in na koncu je bilo vse ok. Rodil se je 3 dni čez ta drugi PDP, težek krepko čez 3 kg. Mislim, da se  nimaš za kaj sekirati, vseeno pa pojdi na trojni hormonski test, da te pomiri.

Lep pozdravček in upam, da se kasneje vrnem z boljšimi novičkami.

PA PA 

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
   RE: Septembrke
13.4.2007 9:49:19   
Pikica pokica
Ja, Guppy, ti se pa res nimaš kaj za obremenjevat glede kilc. Si skoraj na polovici user posted image  in to z user posted image user posted image  in si na 0. Dobra si user posted image .

Jaz jih imam že +6 in bom po mojem tudi nekje pri +20 na koncu. Pri prvem sem se zredila za 15 kg, ampak vse takoj izgubila.
Pa saj se sploh ne sekiram razadi kilc. Tako kot se bodo nabrale v + se bodo že potem tudi "odbrale". UPAM DA, saj nikoli nisem imela problemov s prekomerno težo.

PA PA  

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
   RE: Septembrke
13.4.2007 10:12:14   
Anonimen
Jaz sem se do 18 tedna zredila 1.5 kg, me je v torek G pohvalila, ker imam že tako prekomerno težo in me je že na začetku opozorila naj pazim pri kg, zaradi nosečniškega diabetisa ipd. Ampak lahko se še zgodi, da bom tam okrog 20-24 tedna kar zlezla narazenuser posted image
Pa se nič kaj posebaj ne pazim, apetita tako nimam nikakršenega, nič se mi posebaj ne lušta in nikoli ne jem ob poznih urah, ker sem ob 22h že v postelji in spimuser posted image . Pa pijem skorajda samo navadno vodo.
Pa se niti ne sekiram, kolegica je rodila pred 6 tedni, zredila se je 16kg in danes nima niti grama vek kot pred nosečnostjo, obleče vse stare hlačeuser posted image .
Poleti bom pa itak pojedla goro melon in solate, le kdo bo takrat jedel pohan zrezekuser posted image . Pa sladoleeeeed, jami.

Pikica Pokica, upam da bodo izvidi že danes, da se ne boš spet cel vikend obremenjevala in se sekirala....Pa nimaš kake telefonske da bi poklicala? Saj to ni normalno, da te tako grdo pustijo čakatuser posted image .

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
   RE: Septembrke
13.4.2007 10:30:26   
CUKRČEK
¸kilce, kilce.....jaz sem se zredila tudi okol 5 kil. Pa se nič ne sekiram. Se mi tudi ne zdi tako blazno veliko, še posebej ker nosim dvojčke. Sicer pa še vedno nosim običajne kavbojke...torej se v rit le nisem toliko zredila. Trebuh pa je začel vztrajno rasti.....zdaj imam že prav fletno nosečniškega. In maladva tudi lepo brcata.
Posebej se "razkurita" ponoči, ko ju z obračanjem iz enega boka na drugega prebudim. Takrat obvezno pokažeta nestrinjanje z menjavanjem položajauser posted image


Guppy, a ti že imaš voziček?? JAz še ne. Bom najbrž šla nasl. teden v napad. Pa še eno lupinico moram kupit...eno imam še od hčere.


lpuser posted image user posted image


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
   RE: Septembrke
13.4.2007 10:32:28   
Pikica pokica
Ja, Srček.. telefonsko sicer imam, ampak so nam rekli, da naj NIKAKOR ne kličemo, saj dobimo izvide po pošti in če dolgo čakamo na njih, potem bo rezultat tako vredu, saj drugače takoj pokličejo.
In res pohvalno, da si se samo za toliko poredila user posted image

AMPAK TO ČAKANJEuser posted image  user posted image  user posted image ..


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
   RE: Septembrke
13.4.2007 11:53:11   
Anonimen
Tudi mene ubija to čakanje (18. dan), ampak se tolažim, da to pomeni, da je O.K.
Ampak zdaj me strašno matra firbec ali bomo imeli fantka ali punčko. Danes ponoči sem sanjala, da sem se z otroci (vsemi tremi) sprehajala po mestu in da je naš novi družinski član bil fantek in podoben prvemu sinu. Pravijo, da je navadno obratno od tega kaj sanjaš in da bo potem sigurno punčka. Bomo videli.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
   RE: Septembrke
13.4.2007 11:55:31   
guppy
Rožica, najbolje je, da se sploh ne obremenjuješ s tem, koliko je priporočeno. Itak smo toook različne. Tiste, ki imamo zalogo še od prej, naj bi se poredile manj, tiste bolj suhe pa več. Mislim, da je pomembno samo to, da jemo raznoliko hrano in se ne nažiramo celo nosečnost samo s čokolado in sladkarijami.. pa bo vse OK.

Mislim, da sem se tako malo zredila predvsem zaradi tega bruhanja (od 4. do 16. tedna). Zdaj občasno spet bruham zaradi železovih tablet user posted image . Jem pa vse, kar mi paše. Zjutraj najraje čokolešnik, za kosilo to, kar jejo vsi, potem še ene 3x ali 4x nekaj vmes... od sendviča s toastom in sirčkom (v mikrovalovki) do kakšne potice... njami, njami. Edino premalo sadja in zelenjave jem, to je pa res. Se bom morala zdaj navadit vsaj to, da si stisnem kak pomarančni sok.

Cukrček, nimam še vozička, ampak vem, kaj bova verjetno kupila. Sumim na Peg Perego Aria Twin z zimskimi prenosnimi košarami (s tem ga prilagodiš za novorojenčka), ker nama še noben drug voziček ni pasal v prtljažnik, razen tega. OGROMNI SO! Ta voziček je ultra lahek, ima samo 8 kg in res na malo se zloži. Avta ne bova menjala, bomo že preživeli user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?