r1ta
|
Alja, Nika in Tristan vse lepo ob vaši štirkici ! Čas beži, ni kaj! Takolele. Da vam malo poročam... Ana-Lu je pridna, spi lepo, je tudi, in veliko trmari. Je scartana do konca in bi bila samo na rokah. Če nimam časa je pa jok in si ga potem moram vzeti. Praznike smo preživeli zelo lepo, sami brez intruderjev. K tašči smo šli v ponedeljek na zajtrk in to ob 9-ih zjutraj, ker kasneje nima ona časa... In je bila Ana vsa aut, ker ima navado ob sedmih dobit zizo, potem pa ajat do pol desetih in potem spet ziza, v ponedeljek pa se je ta rutina podrla in ji ni najbolj pasalo. Zato sta pa potem z atijem skupaj zaspala, jaz sem pa šla na tržnico, kjer je bil tekstilni sejem in sem kupila blago za zavese za Anino sobo. Ja, potem je pa bilo treba zavese še zašiti... Kako, na roke? Pa je moj dragi prosil taščo če bi mi lahko posodila eno od treh mašin ki jih ima in mi prišla pokazat kako se šiva. In res pritovori ona ob pol desetih zvečer (!!! prej ni imela časa) staro singerco na ročni pogon. Mi pokaže in v torek jaz lepo zašijem zavese. Najprej ta glavno zaveso iz organce z vrtnicami in potem še dekor... Nimaš kaj, sem naravni talent za šivanje Ja, pa odločila sma se da zamenjama Anino zdravnico. Zdajšnja je res prfliknjena. Zmanjkalo nama je kreme in je J. naročil novo (tukaj pokličeš k zdravnici, poveš katero kremo rabiš in oni pošljejo recept v lekarno). Včeraj pa grem po to kremo in vidim da nama je spet dala eno čisto drugo kremo. Vam povem da je to že peta različna krema. Jaz že ne vem več katera ji pomaga in katera ne. Hvala Bogu da sem nezaupljiva do zdravnikov in si od začetka pišem vsako stvar, vse sestavine posamezne kreme in da imam dober spomin tako da je J. včeraj klical k zdravnici in jo je napel saj se je že drugič zmotila in napisala drugo kremo in ne tisto katero res pomaga, pa čeprav ji je povedal točne sestavine prejšnje. Da bo pa delala neke znanstvene raziskave na moji Ani pa tudi ne! Kokoš glupa! Izgleda da bom morala biti malo bolj na šarf... Čebriček in banica... Mi smo do zdaj bili v banici, ampak postaja premajhna ker se dama rada raztegne in odriva z nogicami, potem pa glavica trpi... Tako da ne vem če ne bomo začeli uporabljati čebrička. Zdaj bo tudi lažje ko že sama glavico gor drži. Fajn da ste o tem govorile! Veste, vam kar zavidam ko hodite takole na plavanje. Jaz bi tudi, pa kaj če je voda Anin največji sovražnik Frufru lepo da ste se imeli lepo. Upam da vam je vreme služilo in ste se našetkali po Podčetrtku... Ste šli kaj na kavico k Srečkotu? Moj-moj poročaj kaj bodo rekli za glavico! Evo ga, zdaj grem pa kavico spit...