|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razmerje babica - otrok
13.10.2004 9:13:10   
VITA74
Živjo,

sem v majhni dilemi, namreč vedno sem si govorila, da naj Blaževi babici vzpostavita odnos z Blažem, tako kot želi sami... Blaž to sedaj že prav dobro loči in se temu prilagaja beri:izkorišča :)
Ampak pri tašči zadnje čase opažam (v tem času smo tudi močno zakorakali v obdobje trme :grrr:) da se ne zna postavit zase, da ne zna postavit Blažu meje :(
Npr. trenutno je bolan - bronhitis in mora vzeti antibiotik, ki pa ni preveč dobrega okusa in mali škrat protestira.. babi pa neodločna pokliče mene, kaj naj naredi :zmeden: jst pa v službi (70 km - stran) kaj pa naj jaz :zmeden:
Ok to je samo primer zadnji, drugače pa se tudi ne morat zmenit pri hrani, opoldansko spanje, sladkarije... Se mi zdi, da pri določenih stvareh pa ni debate tudi pri babici ne!!!!!
Pogovorila bi se pa ne vem kje naj začnem in kako, da je potem ne bo še bolj strah.. mene :)
Punce kakšne ideje?
Aja, ali imajo vaši miški tudi bolj razlahjane :zmeden: odnose z svojimi babicami?

LP :kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   razmerje babica - otrok
13.10.2004 9:17:17   
Erdbeere
jp Majda poznam to......smo tud mi mogl ji antibiotik dat, pa ga babica ni nikol dala, ker tamala ni hotla je pa res da sva mela tud midva oba dost dela, sam če neki človek hoče narest more...drugač pa kaj pa vem kje začet ;):zmeden:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   razmerje babica - otrok
13.10.2004 9:18:30   
TARA in MAJ
Mislim da so skoraj vse babice iste in bi svojim vnučkom nudile vse kar je njim všeč res da hočemo me dreugače vendar vrjetno bomo tudi sme iste ko bomo babice.:kuza: lp. dan:rozica:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   razmerje babica - otrok
13.10.2004 9:26:52   
Lenny
Jah, pri nas je tako, da ga moja dva (pri njiju je v varstvu) vzgajata tako, kot smo se dogovorili. Mogoče ga mičkeno razvajata, ampak vseeno pri glavnih stvareh ne popušča, za kar sva jima zelo hvaležna. Mali ju ima strašno rad, kljub temu, da ne sme početi vsega, kar mu pade v njegovo malo brihtno bučko.
Drugače pa je pri v.d. tastu in tašči. Tam bi lahko mali dobesedno "z lustra visel". Ko pa je takooooo srčkan, pa mali, pa še ne razume, pa ...... Ojoj! Hudo je to, da se z njima ne da prav pogovoriti in kljub temu, da bi mu praktično vse dovolila, ni rad tam, ker se ne znata ukvarjati z njim :(

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   razmerje babica - otrok
13.10.2004 9:35:31   
Anonimen
:muca::)-:)-:)-hojla...jaz sem pa ful bolj trmasta kot moj vnuček,se ne pustim,rada ga imam tudi malček ga razvajam pa ne preveč,da se razumemo,samo ne popuščam prej njegova mami mu preveč dovoli.Jaz sem pri tem tiho,ker je otrok njen ona je mama.Naj sama pride do tega kaj sme mu pustiti kaj pa ne.Ko pa sva sama se pa drugače pogovarjamo takrat je po moje.papa:kava::kuza::sloncek::muca:

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   razmerje babica - otrok
13.10.2004 9:35:58   
VITA74
joj Lenny kot bi bil pri nas...

sicer ga tudi moja mami razvaja do amena, ampak pri ključnih zadevah je brezkompromisna....
Tašča pa.... kot bi se ga bala ali pa mene :zmeden:
lp :sloncek:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   razmerje babica - otrok
13.10.2004 9:56:57   
Anonimen
Ja, bosta morali razčistit, da je nekatere stvari treba upoštevat tudi pri njej.
Jaz takega problema sicer nimam, Leo čuva moja mami. Ko sem šla v službo, sem ji rekla, da vem, da ima vsak svoje poglede na vzgojo otrok. Postavila sem pa eno pravilo: Nikoli v avto brez avtosedeža! Vem, da ni isto, kot pri tebi ampak vsak si pač postavi svoja pravila. Verjamem pa, da je tašči to težje povedat kot svoji mami.
Kaj pa, če ji to razloži mož? Njemu bo sigurno lažje, mogoče bo tudi kaj več uspeha!

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   razmerje babica - otrok
13.10.2004 11:13:13   
KatjaP
Majda, mislim da so vsi dedki in babice isti. Moj sin 3,5l točno ve pri kateri babici lahko kaj naredi in kaj ne sme. Pa sta obe čist različni. Sem pa obema povedala (moji mami in tašči) naj se v našo vzgojo ne vtikajo. Povedala sem jima od katerih stvari ne odstopam, in tudi mali ve, da ko pride domov so drugačna pravila.
Imamo pa drug problem: moji starši so 100km oddaljeni, taščo imam pa čist blizu, tako da ko rabiva varstvo ga pazi ona. No tukaj pa nastane problem - mali noče se pazit pri njej :( in ko ga peljeva k tašči celo pot :(( in kriči, vpije da ne gre. Zgodilo se je že to, da sva ga pripeljala k babici in hotel pri njej ostat, jokal je ene pol ure in ga ni bilo za umirit, tako da sem ga popokala in je šel potem z mano v službo. A ima katera podoben problem?

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   razmerje babica - otrok
13.10.2004 11:30:47   
kimi
Ne vem razloži ji, da mora otročiček ozdraveti in če ne dobi tabletke ne bo ozdravel. Ter da naj mz babica skozi igro prešverca tabletko

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   razmerje babica - otrok
13.10.2004 11:58:48   
VITA74
ja tudi moj škrat velikokrat štrajka glede varstva pri tašči.... Pa celo reče ji, da jo ne mara, da naj gre stran in da bo sam raje... Ko je pa treba iti domov ali pa odhaja ona pa spet jok: moja babi moja babi :zmeden::zmeden::zmeden:
ja zdravilo sta uspela vzet, sem mogla jaz govorit z njim po tel. da je vzel zdravilo.....
Hvala punce za spodbudo :rozica:
lp :kava:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?