|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
16.4.2007 22:37:12   
sandra85
zaj sm dala slikce v album...
joj, js pa sm si sam poletne majčke kupla, za ta čas, ki še ni tko toplo zjutraj, pa nimam majčk!!! jih nikjer niso imeli...jutri grem v koper, pa bom šla še v modiano,clarka in živ žav(trgovino za nosečnice), da si še kej nakupim...zaj kak mesec še zame, pol, ko bom maja spol  zvedla pa sam še za user posted image     user posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
   RE: Septembrke
17.4.2007 6:56:52   
nora
Dobro jutro!user posted image
guppy, namesto tablet probaj šumeče tablete IRON+Vit C. Zelo okusne tablete so, pijejo se po kosilo in je isto kot da bi češnjev sok spilauser posted image Meni tudi ne pasejo tablete, niti centramed mami nisem mogla pit, skoraj cela skatlica stoji, sem jih zamenjala s šumeščakami.
Za modo pa ne moram nič povedat, ker dolgo nisem hodila po trgovinah. Pred 1 mesecem sem kupila nosecniške hlace v Lavie (v baby sentru), stanejo 50 eur.  Imajo zelo preproste stvari. Drugje pa nsem sla pogledat.
Vceraj sem imela pregled in sem bila cist presenečena nad mojim G. 40 min sva se pogovarjala, je bil kot psiholog. Povedala sem da sem skoz pod stresom, ker imam prevec obveznosti in da prejsnji teden mi je cist otrdel trebeuh, me je tolk bolel, kot da so me mravlji napadli, pa je rekel da sem imela sreco da nisem zacela krvaveti, ker mi je  grozil
splav. Me je kar prestarasil in zdaj pac se bom potrudila da se ne sekiram, ce mi zmanjka casa pa ene stvari bodo pocakali. SEstra me je tudi tehtala in sem shujsala 1,5kg, pa je rekla da ni normalno hujsati v 5 em mesecu.kg morajo it gor.
Dobila sem tudi napotnico za morfologijo. Danes se moram naročiti v novo porodnišnico. Dr. Kavšek mi jo bo delal, ker moj G. ne dela.
Zdaj pa se moram pripravit za sluzbouser posted image Kolk se mi ne da hodituser posted image pridem domov cist zmatrana, ampak nimam kaj...
Lep dan vsem!
Nora

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
   RE: Septembrke
17.4.2007 9:26:41   
dorotea
joj, Nora, res ne se preveč obremenjevat....saj vem, da je lažje rečt kot naredit, sam vse se da za naše malčke. Full lepo od ginekologa da si tko vzame čas...hvala bogu, da še obstajajo taki zdravniki, ker včasih me prav srh preleti, kakšen poklic sem si izbrala...med tolikimi samovšečneži, povzpetneži in nezmotljivimi , pa še nečloveškimi ljudmi. Na srečo so vmes taki sončki, ki ti pole kar zasvetijo in si spet vesel, da si tko izbral in se tolko cajta šolal, da boš Človek z veliko začetnico, ki pomaga zaradi tega , ker hoče pomagat...in pomaga ljudem na vseh nivojih, telesnem, včasih pa še bolj pomembno duševnem nivoju! Bravo za tvojga ginekologa in engauser posted image zate, da se ne boš več sekirala!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
   RE: Septembrke
17.4.2007 9:49:41   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy


cukrček, tok si me nasmejala, ker jaz tud stokam in se obračam kot nasedli kit. Sprašujem se, a bo po porodu sploh kaj lažje, hehehehe.



Seveda bo boljše...sicer zna biti kak dan še tako "kitovsko", toda potem se izboljša. Ko sem šla 1. rodit, sem bila tudi grozno okorna. Ko sem naprimer sedla v avto, sem si morala z roko pomagat, da sem dvignila desno nogo v avtouser posted image user posted image
Ker me je medenična kost tako bolela, sem bila res kot en kit.
Po porodu je bil v dnevu ali dveh ta težava rešena.


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
   RE: Septembrke
17.4.2007 11:55:04   
dorotea
Sandra85 kakšen lep bušti!!! Mojmu še malo manjka da bo tak.
Je pa včeri prvič brcnil naš lumpi/lumpa. In je blo tko lepo! Sem pol še čakala, pa ni blo nič več...komaj čakam da bo spet.user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
   RE: Septembrke
17.4.2007 12:30:45   
guppy
Jutri zvečer imamo pa prvo septembrsko morfologijo, a ne?? user posted image

Punce, men je pa tok nerodno objavit novo sliko bušija, ker je še večji kot prejšnjič user posted image . Zgleda, da smo ravno v fazi pospešene rasti. V preglednici rasti zarodka na RR sem prebrala, da je plod v 21. tednu velik že okoli 26 cm!!! To bo še veselo user posted image

nora, a te šumečke kupiš v trgovini ali lekarni?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
   RE: Septembrke
17.4.2007 12:52:08   
Rožica*
Živjo!

Ja Gupy prav imaš, v fazi hitre rasti smo.
Meni so danes spat rekli, da se jim zdi da imam danes še večji trebuh, kot včeraj.
Tudi sam opažam, da se matrenica razteza že nekaj cm čez popek.  In trebušček postaja lep nosečniški.

LP.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
   RE: Septembrke
17.4.2007 13:18:59   
nora
Dorotea hvala tiuser posted image
Guppy, šumečke lahko kupis v lekarni. Jaz sem jih kupila v centralni, tam na presernovem trgu.
Kolk lepo da objavljate slikice, ful je lepo gledat. Danes ko sem se zbudila, nič trebuha nisem imela, sem se malo ustrasila. user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
   RE: Septembrke
17.4.2007 14:01:05   
Anonimen
Danes je nastopil tudi moj 20. teden. Joj, kako tedni bežijo, sem prej morala kar poštudirat kateri dan je, dobro, da imamo tu gor nosečniški koledar, da česa ne pozabim. Meni se trebuhček tudi že kar pozna, pikica mala pa še kar noče brcat, ne vem kaj čakauser posted image . Drgač pa jaz kar uživam, v službi nisem, tako, da lahko delam kaj mi paše, sicer nimam dnarja pa vseeno je fajn tako kot je. Danes sem se že kar malo sončla, komaj čakam, da greva z dragim na morje. Za prvi maj pa v logarsko dolino malo na svež luft. Danes sem bila v šopingu in sem si kupila kratke majčke, kar navadne, malo večjo št. pa bodo čist ok, saj zdaj je itak vse raztegljivo. Nosečniških hlač pa zaenkrat še ne rabim, ene sem si nardila sama, ostalo pa bom kupila če bo res zelo nujno, sicer pa se kavbojke poleti itak preveč ne nosijo, ko je prevroče.
Zanima me kako kaj spite, mene ponoči včasih boli mehur oz. mam čuden občutek v trebuhu, verjetno se razteza maternica al kaj bi to bilo. Pa še na trebuhu mi več ne paše spat, ko sem prej najraje tako spala. Eh, bomo že zdržale, zdaj smo že bolj ali manj čez polovico. Tudi jaz komaj čakam, da objamem svojo malo bebiko.
Lep sončen dan vsem!

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
   RE: Septembrke
17.4.2007 14:01:20   
Rožica*
JOooooooooj ta nosečniška pozabljivost. Sem se spomnila ob kuhanju kosila, da sem pozabila napisat nekaj na kar sem pomislila takoj ob prebiranji Gupyinega posta.
Gupy nič se ne sramuj trebuščka. Jaz tvojega vsakič ko prižgem RR z veseljem pogledam in hkrati pomislim da imaš v njem dva dojenčka. user posted image
V začetku sem ti kar malo zavidala user posted image user posted image user posted image , ko se meni ni še nič poznalo, Zdaj pa se moj tudi lepo oblji. Verjamem pa da je tvoj malo večji.
Kar pokaži nam ga, ni lepšega kot gledati nosečnice.
Meni vsi pravijo kako lepa user posted image  sem....
Čeprav se sma vedno ne počutim tako. Pa saj veste kako je.
Tudi sama opazujem druge user posted image , kako so lepe. Nase pa sploh ne pomislim, da bi lahko bila takšna ali pa se sprašujem, če tudi jaz tako zgledam. user posted image user posted image
Ženske pač .... user posted image



(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
   RE: Septembrke
17.4.2007 14:07:11   
surya
Vidim, da imamo vse iste probleme! user posted image user posted image user posted image  Meni je v soboto sodelavec rekel, da ne more verjeti, da sem tako "zrastla" v parih dneh. Se mi zdi, da sem v manj kot tednu dobila 2 kg ?!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
   RE: Septembrke
17.4.2007 14:15:44   
surya
Sem še neki hotla rečt, pa so me zmotli. Glede oblek... Srečne tiste, ki lahko nosite majčke stisnjene pod prsmi. Jaz sem v njih kot balon! Me zanima, kako je z ostlimi glede prsi - jaz imam za celo številko večji modrc-vse sem zamenjala- zgledajo pa, kot da so pet številk večje. Prava mlekarica!! user posted image  Katastrofa. In če si kupim še ohlapno majico... Bljak. Me je pa en dan kolegica potolažila, da njej so se najbolj povečale po šestem mesecu?!? Sej se mi več nimajo kam..

Cotke si kupujem v H&M-mu. Se mi zdi, da je najugodneje in kar velika izbira. Ima ljubljanski tudi nosečniške cotke al sam celjski?

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
   RE: Septembrke
17.4.2007 14:40:31   
dorotea
Sem slišala da je v ljubljani nov H&M, nekje v centru, mogoče je kaj večji pa imajo tud kaj nosečniškega. Katera ve?
Drgač imam še eno vprašanja, če katera ve...jaz se te dni učim kar na balkonu, ker je tko lepo vremčke in se zraven mal posončim. Me pa zanima al se smejo nosečnice sončit...ne vem kje sem že brala, da se trebuha ne sme pregrevat(savna in solarij)...kaj pole velja to tud za sončenje( ker se koža kar segreje...najbrž pa noter ni bol toplo, ali pač?)...pa saj ne da bi pretiravala, nikoli nisem marala praženja niti na morju,  sam tko malček pa paše bit na tem sončku...al bi se mogla skrivat?

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
   RE: Septembrke
17.4.2007 15:16:31   
helenav
oj punce..

a ima kater aže probleme z zatekanjem? Jaz imam gležnje tako napihnjene kot krof in noge me po službi tako bolijo....Katastrofa..

Pa si jih namakam v mrzlem morju..masiram podplate, ko sedim doma, so vedno navzgor......

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
   RE: Septembrke
17.4.2007 16:47:54   
dorotea
Helenav, full vode pij- čeprav se sliši čudno, pa jabolke jej, ker vodo odvajajo. Drgač pa čimveč migat, če lahko.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
   RE: Septembrke
17.4.2007 17:42:21   
Anonimen
nastavljanje soncu ni priporočljivo, zaradi pregrevanja, predvsem, pa tudi zaradi uporabe krem - kemija.

Sončenje skratka raje ne.

Zatekanje - noge če se le da met gor, jaz juh tuširam z mrzlo vodo da bolečina popusti... kaj še bo punce, bomo morale kar fejst zobe stiskat! Poletje prihaja!

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
   RE: Septembrke
17.4.2007 18:20:56   
LINA31
Že nekaj časa se nisem nič javila, saj je tako LEPO vreme, da sem non stop zunaj, ko pa pridem noter sem zmatrana in počivam.
Naj povem, da sem se zredila za 4,5 kg. Hmuser posted image , tako to je. Res sem precej lačna. Obseg trebuha pa imam že 85 cm.

V soboto sem si nakupila nekaj stvari za oblečt. Nekaj časa nazaj sem bila v H&M v Celju, pa je bilo vse pobrano, zato sem mogla po nakupih kar v LJ. Kepica ima dokaj zmerne cene, ampak sem se odločila za Beneton. Sem dobila res fantastične hlače za 43€. Pol pa sem si kupila še ene oblekce in majčke v novi trgovini Promod v City Parku.

Imam občutek, da bom kmalu čutile brcike, nekaj se dogaja po trebuščku...mehurčki.user posted image

V petek imam pregled in mislim, da bom dobila napotnico za morfologijo. Komaj čakam, da izvem spol.
Daj povejte mi kaj si mislite o dopustu z letalom. Danes sem polnih 18 t noseča. Na dopust pa bi šla okrog 10.5. Sploh nevem????

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
   RE: Septembrke
17.4.2007 19:32:10   
Anonimen
Čer user posted image ,

no, pa sem tudi jaz na bolniški - najmanj do konca praznikovuser posted image . Že par dni mi je občasno otrdeval trebuh. Včeraj zvečer sem šla na urgenco, ker me je že malo panika grabila. Vse je OK. MV je lepo zaprt, infekcije ni, pikica je full živahna. Dobila sem buscopan 3 krat/dan in počivanje. Danes je že boljeuser posted image  

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
   RE: Septembrke
17.4.2007 20:05:24   
nora
LINA31, meni je vceraj G povedal, da mi odsvetuje daleko pot, se posebej pred 22 tednom, ker ce se karkoli zgodi se smatra za pozen splav. Najboljs, da vprasas svojega G. Jaz sem imela nacrtovane pocitnice od 17 maja, pa zdaj ne vem ce bom sla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
   RE: Septembrke
18.4.2007 6:46:42   
Zoya27
meni pa je moja ginekologinja rekla, da ona ne vidi razloga, zakaj ne bi odpotovala. pravi, da sem zdrava nosečka, da nosečnost poteka normalno, torej ni razloga, da bi ostala doma. poročno potovanje imava načrtovano 15.5., takrat bom noseča 23t6d

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
   RE: Septembrke
18.4.2007 6:48:28   
Zoya27
popravek, 22t6d

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
   RE: Septembrke
18.4.2007 8:53:17   
Pikica pokica
LINA31, če nosečnost poteka normalno, potem ni razloga, da ne bi šla na potovanje. Odsvetujejo se  države, kjer je higiena le vprašanje, ampak če si v vredu hotelu in se tam prehranjuješ, potem tudi tukaj ni večjih težav. Je pa dobro, da se prej pozanimaš, če je v bližini kakšna bolnica ( za vsak slučaj).
Sicer pa večina letalskih družb ne dovoljuje letenja nosečnicam od 7. meseca dalje ( potrebješ potrdilo), saj se želijo izogniti zapletom s prezgodnjimi porodi.

Ena je spraševala, če imajo v LJ H&M na Čopovi nosečniška oblačila - NE, žal  jih nimajo in prav tako tudi otroških ne.

Zoja 27, kam pa gresta na poročno potovanje?

Glede sončenja je res, da se ne sme pretiravati, ampak čisto skrivati se vam pa tudi ni treba. Navsezanje s sončnimi žarki dobi telo  dosti vitamina D, ki je zdrav za močne kosti in po nekih raziskavah imajo otroci, ki so rojeni poleti oz. konec poletja veliko manj zlomov kot otroci, ki so bili v trebuščku čez zimo. Potrebna je uporaba DOBRE kreme za sončenje, ki dokazano ne škoduje plodu ( pri kozmetiki Biotherm
so delali preiskave in jih zelo priporočajo, res pa je, da je cena visoka. Pa verjetno tudi Vichy jeve niso slabe- in te sem  jaz uporabljala v prvi nosečnosti).

Drugače je pa meni tudi že ful trebušček zrastel in se moram spet kaj slikati user posted image .

PA PA





(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
   RE: Septembrke
18.4.2007 8:57:36   
lemavrica
Kar se tiče sončenja mislim da če se malo nastaviš soncu ni panike. Sej se ne moreš zdej celo poletje skrivat pred soncem. Meni se je med vikendom prov pasalo malo na sonček uležt, pa še ob morju sem bila.
Še za solarij Dr.Pušenjak pravi da plodu ne škoduje ampak ga odsvetuje zaradi splošne škodljivosti za kožo, kot vsak drug zdravnik. To sem prebrala na MON-u.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
   RE: Septembrke
18.4.2007 9:20:05   
Zoya27
po tehtnem premisleku sva izbrala Dubaj, hotel izgleda fantastično user posted image in komaj čakam en teden počitnic. sma vzela kar AI in že kr vidim, da se sploh ne boma premaknila iz hotela. jaz sem si sicer vedno želela na Maldive, a 12 ur leta bi mi bilo verjetno malo preveč, čeprav je sodelavka, ki je tudi šla v 5 mesecu nosečnosti rekla, da ni bil ne vem kak problem.

Lemavrica, vidva sta že vse uredila za 5.5.? Midva morava jutri urediti še zadnje stvari, potem pa še samo malo....user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
   RE: Septembrke
18.4.2007 11:52:47   
Anonimen
Juhuhu, dve poroki!

Bosta kake slikice pripele?

Vsekakor pa veliko sreče!

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?