ancka1
|
Rožica, sva istočasno gor klofali sporočila. Sta pa skoraj identična. Le, da sem jaz potičko pojedla že pri kavi in sem jo že takoj lahko Juniorki pohvalila. Jaz sem še vedno tako požrešna. Prav dobesedno!!! Ampak jaz si pa do Brionov nebi ravno upala pešaka užgat, priznam. Kljub temu, da se nič ne dogaja, me full kosti tam spodaj bolijo in kar težko hodim. Lahko pa pustiva avto na drugem koncu mesta pa počasna promenadica. Če ga pa ti peš pičiš v celoti, te pa častim en mrzel pir. BAMBINA_, se strinjam glede klistirja. Bolje prej potrpeti, ne da se bom še s tem obremenjevala, kaj vse z mene leti (se opravičujem za direktnost). Na Jesenicah te po želji tudi pobrijejo. Jaz bom to vseeno kar sama uredila, če le ne bo prav urgentno. No, očitno ne bo. Putka, jaz sem tudi samo en paketek najmanjših Pamperski kupila, potem bomo pa videli pri čem smo (po velikosti). Eca, kaj je sedaj to, a nam boš na koncu ti ušla v Rim? Ti se kar drži. Iz ta hujšega si pa tako ali tako. Petra a, kako zelo se pridružujem tvojim željam. Sicer se pa kaj večkrat javi. Tvoji kratki in jedrnati odgovori me vedno v dobro voljo spravijo. Majchi, verjemi, da te počakamo, se vedno zavleče, ne? Pa potem ulet z novo frizurco. Se pravi Brioni ob 12-ih prvič...drugič...PRODANO???? Dajmo babnice, malo za računalnik. Jaz grem pa do konca skuhat in ne boste verjele.....spet jest! LP, Ančka