urška76
|
Evo, medtem ko sem se basala, sem mal za nazaj prebrala. Slikice so vse prav srčkane. Pa mamice ste tud fejst. Petra, če nebi našega Mihca že Aji za Nejo obljubila, bi kar vašo Pio rezervirala. Drugače sta pa našadva škrata narazen dobri dve leti in pol. Miha je bil 26. marca star tri leta. Pa sploh ni problem folgat. Dopoldne je mali v vrtcu, da mal energijo pokuri, popoldne pa si mal z našim razdeliva delo, pa se enkrat malo več jaz z Mihom ukvarjam, drugič pa on. Pa ta mala je itak v očija zaljubljena, tako, da popoldne jest odpadem k gumb od gat .Ni problem imet dveh takih. Včasih je edino mal zoprno, če sem sama z obema, da jest dojim in glih takrat malega prime kakat. K to mu moram pa pomagat, lulat zna pa že čist sam. Verjetno je težje, če je razlika manjša in sta še oba čisto odvisna od mamice. Pa pri večjih razlikah je baje rada tud večja lubosumnost. Sicer je pa čisto od otroka do otroka odvisno. Pravijo, da lče je ta prvi priden, da je ta drugi razgrajač in obratno Bomo vidl, naša že kaže, da ima trdno voljo Pri drugem cepljenju mi spet nismo imeli nobene reakcije. Edino pikica ji je malo zatekla, vendar ni bilo videti, da bi jo kaj bolelo. Pri zdravnici pa sploh opazila ni, da se kaj dogaja. Je lovila prste od zdravnice, medtem pa ji je sestra zapičila inekcijo. Krfjolca jest naši sam z riboderminom namažem laske, pa mi nič ne smrdi. V bistvu to meni diši. Jest ji skoz rito z njim mažem, pa če ima suho kožico tud. Je pa res, da ga ne kupujem v lekarni, k je tam svinsko drag, ampak ga kar pri proizvajalcu pa v večji pakungi. Temenca gredo pa res lepo stran. Sam kaj ko se potem spet nova naredijo. Je pa res luštn slišat naaše škrate, k poskušajo govorit. In vem, kako se ti srček stopi, ko te prvič čisto zares pokliče mami. Miha je našega že kar nekaj mesecev klical oči jest ssem bla pa eee, pa ammm, pa vse drugo, samo mami ne. Sem bila kar užaljena. Zdej moram it pa res torbo za na bazen zrihtat, trenutno moj mali škratek spi. Sem morala čisto potiho to povedat
|