|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   astma?
23.4.2007 10:43:53   
*jasminika*
naš mali kašlja že od avgusta 2006...kašlja ko recimo malo user posted image ali ko pride iz mrzlega zraka v topel ali obratno....ž stokrat smo bili na preiskavah in ne vejo kaj mu je...saj nekaj časa ko smo še bili pri tašči je bio v blizini psa.user posted image ..ona ga ima v stanovanju...in me zanima če bi lahko to bilo zaradi togauser posted image psa ???nekateri mi pravijo da ja.zelo me skrbi zaradi toga kašlja

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 23.4.2007 15:30:31 >


_____________________________

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: astma????
23.4.2007 11:03:57   
mala maja
lahko da gre za alergijsko astmo.
Naš je kašlajl celo noč in dan. Včasih je bilo tako hudo da se je kar davil. Najbolje bo da ga pelješ k zdravniku in poveš za težave. prvo pridejo na vrsto alergijski testi. lahko da ima sanen nahod in je alrgičen na pršice. Ni nujno da je astma.

Naš mali je prav tako kašljal ampak dokler ni bilo tako hudo da smo bili v enem mesecu 4x v bolnici noben ni vedel kaj mu je. Sedaj ima "potrjeno" astmo.
Samo astmo pri tako majhnih zelo težko ptrdijo. Baje mora biti star vsaj 5 let. Naš je star 2 leti in odkar ima zdravila ni več kašlja.

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: astma????
23.4.2007 11:07:15   
*jasminika*
saj smo bili na testaj...alergičen je na brezo,,lipo in mislim da na psa in mačko...ampak mi nemamo psa niti mačke....user posted image ko je v stanovanju tudi kašlja...ni pa alergičen na prah

_____________________________

LP

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: astma????
23.4.2007 13:07:57   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: *jasminika*

alergičen je na brezo,,lipo in mislim da na psa in mačko...


sedajle je baje najhuje ker cveti breza. Naj me kdo popravi če je že cevtela. ampak naš je tud alergičen na lesko, brezo in cvetni prah. Je že en teden dodatno poleg fixotida (ki je protivnetno zdravilo za astmatike) tudi na ventolinu. enostavno ne more dihat, nosek ima pa tudi čisto zabasan.

Pazi da bo imel vedno nosek čist, čisti ga pa s fiziološko.

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: astma????
23.4.2007 13:21:23   
Izabela_
Če nimate doma psa in mačke, potem ne kašlja zaradi tega, tudi če je alergičen na pasjo in mačjo dlako (oziroma bolj pravilno na njuno slino). Gre za kak drug alergen, kateremu je izpostavljen.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?