|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
26.4.2007 11:32:51   
Anonimen
Zamima, napolni si baterije pa res prelep dopust ti želim! user posted image  user posted image

Jaz bom tudi danes že začela po malem pakirat. Kufre imam že kake 3 dni pripravljene, vsi so odklenjeni user posted image  in ready for action!

Jutri bomo imeli še piknik, sva danes z mojim atijem nakupila maso za čevapčiče in pa ciplje. Njami...

Mi jo bomo mahnili na pot v soboto zgodaj zjutraj, tam ob eni 3. uri predvidoma. Vsi gor nas že tako nestrpno pričakujejo, Anina oma še posebej. user posted image

Nič, punce pridne bodite, pridno čvekajte, lepo se mejte čez prvomajske praznike, rade se mejte z vašimi user posted image  pa lepo se cartjajte z vašimi user posted image  !

Se tipkamo spet v maju. Doei doei ( duj duj - adijo po nizozemsko )! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
26.4.2007 11:35:02   
Zamima
doei doei tudi tebi user posted image user posted image user posted image

Uživaj maksimalno!

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
26.4.2007 11:37:11   
Anonimen
MucaMaca tudi ti se imej skrajno lepo in misli kaj na nas reveže, ki bomo kar doma ( v Sloveniji mislim)...nekam bomo tudi mi šli...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4278
26.4.2007 11:44:15   
Anonimen
Čuj, jaz Slovenije ne zamenjam za ne vem katero državo! user posted image  Sem bla kar dolgo v tujini, pa je blo user posted image .

Slovenija rules! user posted image  user posted image

Hvala za lepe želje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4279
26.4.2007 11:48:25   
Anonimen
Slovenija rules!

Itak...sploh zame, ko sem bolj zapečkarske narave...sem bila na Hrvaškem neštetokrat, v Španiji, Italiji, Avstriji, Madžarskem, v Franciji, v Monte Carlu...pa sem zmeraj tako rada domov prišla...imamo v Sloveniji tudi ful lepe kraje, katere rada obiskujem...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
26.4.2007 11:50:35   
Zamima
barby čez tri dni se boš pa postarala za eno leto user posted image , ti moram kar zdaj čestitat, ker me žez 3 dni ne bo tukaj!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
26.4.2007 11:52:14   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1495386

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
26.4.2007 11:53:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

barby čez tri dni se boš pa postarala za eno leto user posted image , ti moram kar zdaj čestitat, ker me žez 3 dni ne bo tukaj!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hvala, si zelo pozorna...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
26.4.2007 12:10:21   
Anonimen
Tudi od mene že vnaprej, vse najboljše, Barby84! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4284
26.4.2007 12:45:47   
ema79
barby te firbec matra a? A na unih slikah od ponedeljkovega srečanja me tud ne poznaš? Sem pa drugač bila doma v neposredni bižini prenovljenega mostu!

aja, pa še vse najbolše ti kr v naprej želim, če slučajno pozabim!user posted image user posted image

Pa ve naj naj vsem petmesečnicam in kom.user posted image user posted image

naš žabec pa zdele spet spi svojo opoldansko triurno turo.

Zamima
in Mucamaca vama pa srečno pot in da se bosta mele čimbolj fajn!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
26.4.2007 13:13:43   
Aja1
Čestitke 5-mesečnikom!

Zamima in MucaMaca, srečno pot in uživajta še za nas, ki bomo doma paile na to, da nam naša tema na RR ne gre na drugo stran user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
26.4.2007 13:41:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Tudi od mene že vnaprej, vse najboljše, Barby84! user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
26.4.2007 13:43:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

barby te firbec matra a? A na unih slikah od ponedeljkovega srečanja me tud ne poznaš? Sem pa drugač bila doma v neposredni bižini prenovljenega mostu!

aja, pa še vse najbolše ti kr v naprej želim, če slučajno pozabim!user posted image user posted image

Pa ve naj naj vsem petmesečnicam in kom.user posted image user posted image

naš žabec pa zdele spet spi svojo opoldansko triurno turo.

Zamima
in Mucamaca vama pa srečno pot in da se bosta mele čimbolj fajn!

Joj ema79 ti ne veš kako me firbec matra...daj povej že...kje so pa fotke...moram počekirat....
Pa hvala za želje...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
26.4.2007 13:48:21   
Anonimen
user posted image

A tole si ti in Julija? AMpak te še vseen ne poznam....user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
26.4.2007 14:08:11   
Zamima
Punce, zdaj pa se mi zdi, da bojo pri nas tud zobeki user posted image  Zala si že 2 dni vse v usta rine, ... in to fuuul, saj prej je tud vse v usta nesla, ampak zdaj pa npr. ko se naje si flaško tišči v usta, ko kaj priteče jo da stran in potem spet na veliko odpira ustka in si tišči noter cucelj. Slini se ful,... pa malo tečna je user posted image  Čisto možno, da pridemo nazaj z dopusta že s kakim zobkom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
26.4.2007 14:17:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Punce, zdaj pa se mi zdi, da bojo pri nas tud zobeki user posted image  Zala si že 2 dni vse v usta rine, ... in to fuuul, saj prej je tud vse v usta nesla, ampak zdaj pa npr. ko se naje si flaško tišči v usta, ko kaj priteče jo da stran in potem spet na veliko odpira ustka in si tišči noter cucelj. Slini se ful,... pa malo tečna je user posted image  Čisto možno, da pridemo nazaj z dopusta že s kakim zobkom user posted image

Pa čim manj težav s prvim zobkom...mi nismo imeli nič težav...

Pri nas je še kar vetrovno in hladno, bova kar notri ostala...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
26.4.2007 14:59:16   
Nogavica
Pri nas je pa ful lepo vreme. Sva bili z žabo zunaj 3 ure, pa bi bili verjetno še dlje, če ne bi mala nekaj sanjala in je tako začela jokat (kričat), da sem jo takoj vzela iz vozička in zbudila. Je potem še kar nekaj časa hlipala, ampak se mi je tako nežno smeškala in se stiskala k meni, kot da bi mi bila hvaležna, da sem jo zbudila. Revica mala.

Zamima in MucaMaca, lep dopust vama želim! Uživajta še malo za nas.

Vse najboljše petmesečnikom user posted image  user posted image  user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
26.4.2007 18:10:27   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

user posted image ALINA user posted image (alja01)
user posted image EVA user posted image (tejkaz)

user posted image DAVID LLEWLYN user posted image in
LUKA GRIFFIN user posted image (emamair)

user posted image  za 5 mesecev!!!

Tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
26.4.2007 18:16:35   
**Petra**
Mi smo bili danes skoraj cel dan zunajuser posted image user posted image user posted image . Je ful pasalo, sam je blo pa vreme tok čudno, da je kaj. Enkrat ful vroče, drugič hladen veter.... obup....

Nik pa je malo prej zaspal, ni čez dan skoraj nič spančkal, zato sem ga kar pustila, da je zdaj zaspal, brez veze mi ga je blo mučit, da bi bil buden vsaj do sedmih. Bo šel pa danes malo kasneje spat.

Zamima, lepo se imejte na počitnicah in misli kaj na nas. Dobro potujte...
MucaMaca, tudi vam želim lepe počitnice.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
26.4.2007 18:56:37   
viv_
Evo mene user posted image

in Zarjo ...

in Mirno!

Morje smo preživele in se imele prav luštno. Ful je vroče, jaz pa nobenih kratkih hlač s seboj. Pot dol je minila super, od 3 ur vožnje mi jih je Zarja prespala 2:45, nazajgrede pa isto user posted image  Mirna je spala malo manj, ampak z njo ni težav, je že tolk velika, da ne joka med vožnjo. Joj, ko bo Zarja stara 3 smo zmagali user posted image

Dol je bilo tudi luštno, malo zoprno je edino to, ker je garsonjera, vse v enem prostoru, Zarja pa pred 7 zvečer spi. No, še sreča, da je bilo tolk toplo, da sva z Mirno lahko večerjali zunaj.

Mal sem šla še po štacunah, pa ni nič pametnega. Iskala sem kaj za otroke, ponavadi se v Turbolimču kaj luštnega dobi.

A ste se dobile v Tivoliju?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
26.4.2007 20:11:37   
majas
Čer! Tudi midve cel dan zunaj, je bilo prav fino. Sem spet tolko prehodila da joj. Tamala že spančka, jaz pa hitro na RR.
Jutri ap moram malo pospravljati, je moj doma tako da bom lhko v miru kaj naredila. Mi pride nčakinaj na počitnice tako da bo spet pestrouser posted image

Tako mi delate lušte z morjem a bom kar jokala user posted image user posted image user posted image jaz tudi, ah kako pogrešam obalo, saj bo minel čas ko se bom navadila...

Zamima in Mucamaca tdui jaz vama želim srečno pot. Uživajte čim čim čim bolj  user posted image     user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
26.4.2007 20:21:27   
Nogavica
Kje pa ste vse user posted image

Moram vam povedat, čemu smo bili danes priča na popoldanskem sprehodu user posted image :

Pred gostilno je bila družina - mamica z malčico v vozičku, punčka stara kakih 5 let in pijan oče. Oče je ful kričal na mamo in jo nekaj potiskal, ona je hotela prijeti voziček in oditi, on ga je močno držal in ni hotel spustiti, niti ni dovolil, da vzame user posted image  ven. Starejša punčka se je držala za voziček in ful jokala in prosila, naj nehata, malčica v vozičku je prav tako jokala user posted image . Toliko sta se prerivala z vozičkom, da jima je dvakrat skoraj ušel na cesto, ki je ves čas ful prometna. Potem je mamici nekako uspelo vzeti malčico iz vozička, on pa jo je še naprej potiskal in vpil nanjo ter jo zmerjal. Mislim, da ji je prisolil tudi eni dve zaušnici. Ona mu je govorila, da bo poklicala policijo, potem je s terase gostilne prišlo nekaj ljudi, ampak on vseeno ni nehal. Na koncu ji je prisolil še eno in je šel v eno smer, mamica z otročkoma pa v drugo. Slišala sem, da so neki ljudje, ki ju očitno poznajo, govorili, da nočejo sploh razmišljat, kaj bo, ko se srečajo doma user posted image . Potem so one tri šle mimo nas in je starejša malčica vsa hlipajoča spraševala mamico, če bo vse v redu, ko pridejo domov. Upam, da bodo prenočile kje drugje. Tako sta se mi smilili hčerkici, ki sta neutolažljivo jokali.

Jaz sem se tako zjokala, ko sem to videla user posted image . Še zdaj sem slabe volje user posted image  in mislim na njih. Smo se potem doma pogovarjali in se spraševali, le koliko je še takih družin, ki tega ne počnejo v javnosti, ampak doma za štirimi stenami. Ubogi otroci user posted image user posted image user posted image .

Preklet alkohol user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
26.4.2007 20:33:14   
majas
O bog Nogavica, tudi jaz sem dobila solzne učke user posted image user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
26.4.2007 20:33:16   
ema79
ojojoj Nogavica kaj vse ta zemlja ne nosi!
Ne moreš verjet, pa pol se td prašuješ ali bi kaj posegel vme, ali ne' Če nauš pol tudi ti dobil kej po glavi. Bogi otroci in mamica.

barby a se ti mogoče pišeš na R.?

Naša pa ploh noče več mleka pit. Sam zvečer okol 23, ko grem spat in zjutraj okoli šestih ga pije. Pol ji pa dam okol devetih gosti rižolino po žlici, za kosilo, kakšen krompirček in zelenjavo..., popoldan frutek in zvečer še enkrat rižolino!

Aja pa še to, glede ljubezni na prvi pogled med mojo princeko in Anžetkotom - kjer se prepirata dva tretji dobiček ima. Kaj ste se pa kregale zanga, naša je pa sam uletela in je bil klik! Oči že lampijončke obeša!

Ja, viv smo se dobile! Škoda, ker si bila odsotna!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
26.4.2007 20:36:06   
**Petra**
Joj, Nogavica, tudi mene je kar stisnilouser posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, res je, koliko je takih, ki tega ne kažejo v javnosti, doma, doma pa je druga pesem.... Pa koliko je takih mamic, ki si sploh spregovoriti ne upajo, ker se enostavno bojijo.

MOja2 malčka pa spita. Nik še kar od 6. ure, Pio je zmanjkalo malo prej spet na sedežni. JOj, Nika sploh ne upam budit, mu bom ko se bo zbudil samo zizo dala in gremo aja tutaja naprej. Upam, da bo tako, da pa ne bo slučajno hotu bedetuser posted image user posted image Če pa je bil revček tako utrujen. Pa še na najini postelji spi, uf.

Viv, super, da ste se babnce mele dobrouser posted image user posted image user posted image

Maja, ti si pa danes kar s štajerkami sladoledovalauser posted image user posted image user posted image user posted image Super, super, samo da  je bilo lepo vremeuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

poletje-vrtec
Michonne RR

Ali bo vaš otrok poleti v vrtcu?

Da (44%)

Ne (22%)

Delno (33%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!