Majchi
|
Ojla punce! No, vidim, da ste zaenkrat še vse v enem kosu. Kaj pa Petrinja? Kakšna vest od nje? Mogoče pa že pestva. Mene pa še vedno ne mika it rodit. Počasi se mi zdi, da si tega že rahlo želim, sploh ko pomislim na pikico, ki je že počasi zrela za ven. Vsak dan bolj se je veselim. Po drugi strani mi pa še vedno ni nič hudga. Sicer že kar pritiska dol, tud kakšen lažen popadek oz. zelo močen krč se najde, še posebi ponoči precej kosti bolijo, pa štorasta sem kot kramp. Drugega mi pa ni hudga. Dons sem še v lokalu delala. Sej drugač ne bi, ampak ob sobotah dopoldne je tok švoh promet, da je skor isto kot da bi doma parim kolegicam kavico postregla . Grem pa še vedno rada, da sem v stiku in zato, da mal drekam tam k ni treba. Sem pa na frišno spet ugotovila, da nimamo nobenga reda v lokalu, čistoča ni po mojih kriterijigh (mogoče so zdej še višji) in zdele bom natipkala nov načrt čiščenja in medtem ko sem namesto včerajšnje kelnarce skrete drgnila vsa besna , sem naumila, kako jih bom stimulirala. No, potem sva šla pa z mojim na Zbilje na un ta velik sladoled (he, he, sej veste kater ), potem pa še v BTC v Merkurja in v Baby Center. Zdej sem pa končno doma in spet laaačnaaa . Punce, ful čakam, katera bo naslednja. Ančka? A te še kej šraufa ? Rožica, kaj je s tabo? Juniorka, javi se! Eca, ti pa ne smeš zgint iz neta glih zdej k bo zanimiv ratal. Čakamo najlepše novice. Pridne bodte, pa, pa.
|