crci06
|
kaj pa naš, ki je zdaj kao zdrav, samo kaka še ne (kljub pocukrani vodi ), ki je bil pa ponoči revček in od 23.30 do 2.30 nisva nič spala. Nekaj ga je zvijalo (mogoče par čevapčičev??) in je malo jokal, malo se pripravil, da bo zaspal, pa je bil spet jok pa spet pa spet. No, na koncu mi je po vseh štorijah baladorijah uspelo, da sva zaspala kar v spalnici (kjer BTW ni več zibke )... OK, pač slaba noč, se zgodi; samo to, da se je pa malo pred 6.00 zbudil in se smejal, pogovarjal, telovadil ipd. to se mi je pa zdelo višek vsega. Midva mu vsa zalimana tupiva, da naj pančka, on se pa naglas smeji... zadnje pol urice je nekako sam prelistaval in okušal knjigico za v vodo, pol smo pa obupal in ob 8h vstali. Pa še ga je moral moj peljat z vozičkom, da se je pba odločil nadoknadit spanje, zdaj je pa spet nore volje, jaz pa vsa zalimana Še dobro, da so pazniki. Mi danes ne gremo nikamor, bomo raje šli na kakšen izletna dan, ko ne bo praznik in bo večina v službi. (če ne bom pozabila, ker jaz komaj še vem, kateri dan je kdaj , kaj šele datum)
|