viv_
|
Tko, mi smo se tudi potepali. Šli smo v Avstrijo, zraven Beljaka je Affenberg (http://www.affenberg.com/), opice prosto letajo po parku, pridejo povsem do ljudi. Res super! Mirni je bilo kar všeč, Zarja pa navdušena. Non stop je gledala opice, pa ful se je "pogovarjala" z njimi. Res fajn... Da ne omenjam, da majo spredaj še mal igral za večje otroke, za male pa previjalno mizo, v kateri dobiš robčke, plenice... Ni da ni! Priporočam za enodnevni izlet. Pa še blizu je, vsaj nam gorenjkam GH gre pa nam fajn, mamo 2 obroka - najprej okrog 11 malica - sadje ali pa frutek, okrog 2 pa kosilo, probali smo že precej zelenjave, ribico, pa polento, krompir in riž. Vse je super! Zvečer pa rižolino po flaši - imam Aventov cucelj 1-2-3 in super deluje! Čestitke vsem malim kobacajčkom. Naša se vrti sem in tja, ampak na kolena pa še ne gre. No, Mirna mi sploh nikoli ni puzala, tako da ne vem, kaj mi čaka pri tej. Jutri bosta obe ves dan pri babici v varstvu, se gredo starši potepat. Upam, da bo vse OK. Mejte se