|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
1.5.2007 9:35:16   
Anonimen
Sem škratu bučke kuhala, pa sem predolgo visela na RR, pa pride moj in mi reče, da so bučke že pečene....ponovi vajo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
1.5.2007 9:40:46   
Anonimen
Goreči kres:

user posted image

user posted image

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4652
1.5.2007 9:48:32   
Anonimen
Mi se gremo pa zdaj malo potepat...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4653
1.5.2007 9:56:27   
**Petra**
Samo na hitrco se vam javim.... ja, danes sm bla pa jst prva user posted image user posted image

Lepo praznujte, mi tud čez kake 2 urce šibnemo na piknik....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
1.5.2007 10:21:53   
Aja1
Petra, kako dober nov avatarček user posted image user posted image user posted image  user posted image

No, mojmu prej ni uspelo uspavati Neje. Sta me prav naglas klicala. Pa sem se zleknila zraven v poseljo, Neji dala dudo in je v pol minutke zaspala (in midva tudi). Zdaj pa sem ja vstala, moj in Neja pa še spančkata user posted image .

Kaj boste kuhale danes?? Jaz nimam nobene ideje.user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
1.5.2007 10:29:53   
krfjolca
Jaz danes NE kuham. Ima moja teta 60 let, pa imamo roštiljado. Vreme nam sicer ni najbolj naklonjeno, pa vsaj vroče ne bo. Mali je spet ves pikast. Pomojem spet od vročine - ima rdeče pikice po trebuščku, največ v predelu pasu, ki je pod plenico, pa CEL HRBET user posted image . Verjetno ker tako švica v avtosedežu. Mi je ful gadno, ker pač uvajamo GH, pa nikoli ne vem, a je reakcija, a ne. No, na brokoli gotovo ni alergičen. user posted image .

Moram po praznikih kupit poletno prevleko za avtosedež, zaenkrat bomo pa dve tetra pleničke namontirali.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
1.5.2007 11:42:55   
atanja
user posted image user posted image Juliji za obrat-našmu še nič ne kaže da bi kaj podobnega izumil.

Zdaj pa mi povejte kako si dam tisto stran s tok dobrimi figurcami med priljubljene. Sej veste da ne bom skoz iskala jo. Sam zdaj bom skoz težila s temi slikcami. Opice so mi zakon.
user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
1.5.2007 13:35:29   
Aja1
Atanja, stran daš med priljubljene s klikom na stran (desna tipka) in tam izbereš "dodaj med priljubljene".

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
1.5.2007 18:57:14   
Anonimen
Mi smo že nazaj s potepa...smo bili malo pri tašči na vikendu in se malo sprehajali...po kosilu sem pa dala škrata spat pa sem še jaz zraven zadremala...škrat je spal 2,5 ure, jaz pa 1,5 ure...

Zdaj se pa škrat igra, jaz čekiram po RR, ati je šel s kolegom na hamburger...potem gremo pa škrata skopat...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
1.5.2007 18:58:45   
Anonimen
Kje pa ste vse? Se še potepate?

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4660
1.5.2007 19:00:27   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

user posted image A vse lahko hodte s tamalimi okrog proti večeru. Naš je tak zaspanko da je tako tečen. Ne vem no ampak mislim da je najrajši doma

Ne, smo vsak večer ob 18h lepo doma, da se v miru spakiramo spat. user posted image  Zaspana je pa tooooooooooook, da kar omedleva.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
1.5.2007 19:01:44   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Babe men je pa mal dolgčas...sem čisto sama...punce a je katera kadila pred nosečnostjo? pa že zdaj katera kadi? Jaz sem kadila prej cca.6 let in sem nehala 2 meseca preden sem user posted image ...pa sem odkar sem rodila naredila par dimov pri mojem...

LP

Jaz prižgem, če je prava družba. Tko, za gušt včasih. Recmo, da mi škatlca traja 1 mesec user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
1.5.2007 19:08:51   
viv_
Tko, mi smo se tudi potepali. Šli smo v Avstrijo, zraven Beljaka je Affenberg (http://www.affenberg.com/), opice prosto letajo po parku, pridejo povsem do ljudi. Res super! Mirni je bilo kar všeč, Zarja pa navdušena. Non stop je gledala opice, pa ful se je "pogovarjala" z njimi. Res fajn... Da ne omenjam, da majo spredaj še mal igral za večje otroke, za male pa previjalno mizo, v kateri dobiš robčke, plenice... Ni da ni! Priporočam za enodnevni izlet. Pa še blizu je, vsaj nam gorenjkam user posted image

GH gre pa nam fajn, mamo 2 obroka - najprej okrog 11 malica - sadje ali pa frutek, okrog 2 pa kosilo, probali smo že precej zelenjave, ribico, pa polento, krompir in riž. Vse je super! Zvečer pa rižolino po flaši - imam Aventov cucelj 1-2-3 in super deluje!

Čestitke vsem malim kobacajčkom. Naša se vrti sem in tja, ampak na kolena pa še ne gre. No, Mirna mi sploh nikoli ni puzala, tako da ne vem, kaj mi čaka pri tej.

Jutri bosta obe ves dan pri babici v varstvu, se gredo starši potepat. Upam, da bo vse OK.

Mejte se user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
1.5.2007 19:40:01   
Aja1
Neja že spi user posted image  Je bila že ob 18h tkoooo sitna, da sem jo dala ob 19h spat. Ponavadi gre ob 20.30. Upam, da se ne bo prvič zbudila že ob 22h user posted image  Ja, sicer jepa vse možno...luna je zeloooo blizu user posted image

Kje ste vse? Se še potepate? Moj je šel v službo in pride šele okoli 5.30 zjutraj user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
1.5.2007 19:42:43   
krfjolca
Viv, hvala za to idejo, bomo šli mi tudi en dan malo opice pogledat. Sicer moramo najprej še v ljubljanski živalski vrt, ker smo dobili karte, ob priliki pa še čez mejo. Koliko pa stanejo karte?

Ti daješ Zarji že ribo? user posted image A ni to kao po 1 letu?

Mi smo bili danes na pikniku pri moji teti, tako kot vsako leto. Zdaj imamo vsega skupaj že 10 otrok user posted image . Anže je 10., avgusta pa prihaja še ena bejba. Tako da jih bo drugo leto za 1. maja že 11. No, ali pa še kakšen več, če se pri nas tako hitro prime, kot v prvo. Ja, midva sva se odločila. Jaz že papcam Tifol user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
1.5.2007 19:48:13   
Aja1
Krfjolca, user posted image user posted image user posted image  za odločitev. Mi bomo še počakali. Si res ne predstavljam še enega user posted image  zdaj user posted image .

Mi bomo tudi enkrat šli v ZOO, potem, pa če bo Neji všeč, mogoče pa res še v Avstrijo...no,n vem...bo treba še mojga prepričat user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
1.5.2007 19:54:44   
krfjolca
Saj ne še zdaj user posted image
Čez vsaj 9 mesecev, hihi user posted image .

Malo me edino skrbi, kako bom Anžeta dvigala in nosila, če bom user posted image ... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
1.5.2007 20:21:45   
atanja
Joj sem na hitrco skočila pogledat pa moram napisat....

Krfjolca superuser posted image user posted image user posted image . Misilm da so skrbi odveč ker tako al tako se vse zrihta. Boš že porihtala vse. user posted image user posted image user posted image

JAz pa sem ga spat dal, pa vidim da bom mogla it k njemu mu prstka dat,pol ga pa prime pa v mižule.
Ajde se še pol tipkamo

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
1.5.2007 20:22:14   
max81
go karfjolca gouser posted image user posted image user posted image
Aja, sej ta drug-a bo pa prespala celo noč, sigurno

drugače, pa piknik je uspel, nato smo šli pa še malo na sprehod.Miška se trenutno igra, čez par minutk se greva pa zrihtat in pančat, sam mami preh do konca še BB pogledam

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
1.5.2007 20:22:32   
Aja1
Krfjolca, pa pridno nas obvešaj, da bomo vedel, kdaj bo Anže dobil bratca ali sestrico. No, glede tega, kako boš Anžeta nosila v nosečnosti....ja, pazi se, ga bo moral tvoj malo bolj user posted image

Punce, a obstaja kakšen program na netu, kjer bi lahko slikam dodajala okvirčke,... in da bi potem tako sliko dala razviti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
1.5.2007 20:41:37   
Anonimen
user posted image  Krfjolca...upam, da vam kmalu uspe in boš srečka user posted image ...bo pa tvoj malo več nosil škrata naokoli...jaz bi tudi bila user posted image , ampak bomo še malo počakali...

Aja1 evo tole je en link za okvirčke okoli slik:
http://www.faststone.org/
Upam, da ti bo kaj pomagal...

Škrat je že skopan in že pol ure spi...upam, da noč ne bo kruta, ker je čez dan spal enkrat pol ure in enkrat 2,5 ure...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4671
1.5.2007 20:54:05   
tejkaz
dan
jaz sem kadila pred nosečnostjo. in do druge polovice malo. sedaj pa ne več čeprav se mi včasih fulll lušta. pol se pa bašem :)
eno vprašanje. a lahk naši mulčki že jedo špinačo? mi smo jo danes kuhali in sem za foro pet listekov skuhala zraven njenega krompirja. in je jedla tako da sem ji komaj folgala dajat v usta. reakcije ni bilo sam nisem ziher če jo že lahko jedo.
danes smo se koapli v snoviku. je bilo super. zdaj pa spat. prva :)

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
1.5.2007 20:56:42   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Aja1 evo tole je en link za okvirčke okoli slik:
http://www.faststone.org/
Upam, da ti bo kaj pomagal...

Hvala. A obstaja kaj bolj preprostega? Sem si to malo pogledala, pa pojma nimam, kako naj do okvirčkov pridem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
1.5.2007 21:10:13   
Aja1
Kje ste punce? user posted image

Nič, grem kar spat k moji miški. Je že ene dvakrat nekaj zajamrala v spanju. Upam, da se še ne bo zbudila.

Lahko noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
1.5.2007 21:13:49   
**Petra**
Jst sm tud čist crknjenauser posted image user posted image Se mi tud pisat ne da. Smo bli na pikniku, pa sem komi čakala, da pridem domov. Zdj pa grem jst tud v deželico sanj.

Aja, ti jutri sporočim za program z okvirčki, danes se mi res ne da. Mi smo ga dobili na cd-ju poleg digit. fotoap. in je ful lahko razumljiv. Pa tud lepe okvirčke ma....

Zdj pa res grem.... nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Neža za punčko?
caligula

A bi dale prvorojenki ime Neža?

da (39%)

ne (61%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!