|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
3.5.2007 22:05:27   
marella1
Čeer!

Ojoj. ste pa res čveke user posted image user posted image user posted image

Krfjolca user posted image user posted image user posted image za odločitev o še enem user posted image

No mi tudi že počasi, poudarek je na počasi uvajamo GH. Nam ne gre prav preveč, je več na slinčku kot v ustih, ampak se ne damo. Lana je tudi rada v vozičku, še posebej odkar sem jo obrnila v smer vožnje, ja pa tudi mi bomo počasi začeli razmišljati o avtosedežu.

< Sporočilo je popravil marella1 -- 3.5.2007 22:10:20 >

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
3.5.2007 22:05:32   
majas
Se tudi meni zdi da je ta Vanish ena sama reklama.user posted image

Včeraj sem ji spet dala na flaško rižolineka pa ni hotela jesti, danes pa nisem niti poskusila. Ji ga še ne dam vsak dan. Nevem mi je vseeno še lepo da pri meni zvečer poje in zraven zaspančka. Ja no, tudi če ji dam rižolino ona mora še obvezno zizo dobiti da se pocarklja.
Čaja ali vode pa tudi mi nočemo, le breskov sok ima rada, sem ji nalila zadnjič v magični lonček in je celo ugotovila kako se pije iz njega user posted image  in ji je bilo tako dobro.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
3.5.2007 22:07:53   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Č

user posted image user posted image  kaj se je zgodilo? Se je Lana igrala ... še ne spančka... sem se prav malo nasmejala,,, preberem samo Č user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
3.5.2007 22:12:24   
marella1
Ne, ne Lna že spi, jaz pa sem menjala avtar in sem probavala, da vidim kakšna je slikica. Ni ravno najbolj bistra, jo bom morala še malo popedenati

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
3.5.2007 22:13:22   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: majas
Včeraj sem ji spet dala na flaško rižolineka pa ni hotela jesti, danes pa nisem niti poskusila.

Jst sm mu tud včeri dala, pa sploh ni hotu pit, sem ga tok razjezila, da pol ni hotu tud zize, tko da je šel lačen spatuser posted image user posted image user posted image Ampak je spal celo noč do 7h - mogoče pa ni bil lačen user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
3.5.2007 22:15:30   
majas
Ja nič tudi jaz že tako na veliko  user posted image   tako da bom odkorakala pod user posted image   in   user posted image

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
3.5.2007 22:16:16   
**Petra**
Jst tud počasi grem. Moji3 lumpiji že spijo, men pa tud oči že skup vleče.

user posted image

Danes 200 ne bo, bo pa blizu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sladke sanje...

user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
3.5.2007 22:18:02   
max81
čerrr čveke, madona tole ste pa dobr zastavle, sem vas popoldan mal prebrala......pa sem ratala tolk zaspana da sem se šla kr k miški zraven stisnt in sva spali skor 3 urce, tole vreme mi gre že mal na jetra, danes sva bli kr doma, ker je bilo mrazzz pa še pihalo je

mala spi že od 21 in upam da se ne zbudi do jutra

jaz pikici okoli vratu navežem kr pleničko, če se hočem izognit madežem na oblačilih, drugače pa oblačila čim prej namočim in pošricam z oksijem in takoj v stroj, če ne so vse cunje zaflekaneuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
3.5.2007 22:18:42   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

IZVIRNO SPOROČILO: majas
Včeraj sem ji spet dala na flaško rižolineka pa ni hotela jesti, danes pa nisem niti poskusila.

Jst sm mu tud včeri dala, pa sploh ni hotu pit, sem ga tok razjezila, da pol ni hotu tud zize, tko da je šel lačen spatuser posted image user posted image user posted image Ampak je spal celo noč do 7h - mogoče pa ni bil lačen user posted image user posted image

Mogoče pa res? Saj včasih jih nekaj silimo pa jim sploh ni me pa tega nevemo. Če je bil tako priden v spanju potem sigurno ni bil lačen, ali pa je od žalosti, ker ni bilo zize spal tako dolgo. user posted image  se hecam malo

Ah marella zdaj pa vem ... je lep nov avatarček

user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
3.5.2007 22:19:43   
Nogavica
Aja1 in ostale, ki ste ponoči veliko budne - mirno noč in čimveč spanca vam želim.

Jaz tudi grem počasi. malo bom še na TV pokukala, pa skušala zdržati do 23h, ko pride dragi iz službe.

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4885
3.5.2007 22:19:49   
max81
ja sej sem vedla k pa jest pridem gor pa vse pobegneteuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
3.5.2007 22:26:49   
Monika79
ojla punce

No da se še malo oglasim user posted image

Midva z dragim sva 1 leto in 8 mesecev narazen (če smo seveda natančni user posted image user posted image ) on je starejši od mene user posted image

Nekaj me zanima punce, uporablja že katera stolček za hranjenje? kako pa vaši user posted image  sedjo? jih kaj zanaša na vse možne strani?

Aja in Krfjolca - lepe frizure user posted image user posted image

No naša mala tudi z takim užitkom vleče za lase, da je veselje, samo to rada počne že nekje od 3 mesca, zato mam vedno lase spete, pa ščipa tudi rada, pa tako dela z rokicami, ko jo dojim, da prav smešno zgleda, sedaj me je začela priimat za nos, pa za usta, pa to kar med dojenjem user posted image user posted image  je tako smešna user posted image

evo naša bejba, malo na večje - naši tudi vsi pravijo, da je debela, pa kaj morem, najo zato spostim, če hoče punca jest user posted image  skozi eno uho noter skozi drugo uho ven, pa kako je treba zabrusiti, da je potem mir z temi opazkami user posted image user posted image

user posted image

lp Moni

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
3.5.2007 22:29:09   
ema79
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Mi smo pa spet packali dopoldan user posted image
A ima katera kak dober recept za odstranjevanje korenčkovih madežev?

Jst imam Vanish tekoči, ki ga polijem po madežu in še dodam k prašku pa mi gre vse ven.

Danes smo šli po avto v Koper....pa je spet šlo 170 evrotov. Ampak -JUTRI PA DOBIM REGRES!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša žaba postane ponavadi tečka že okoli sedmih in tako je najkasneje ob osmih že v postelji in ma 10 minut pogovora z okrasnim povšetrčkom, pol je pa zmanjka.

Odkar je pogruntala, kako se je fajn obračat, je pa res ne morem več pustit samee. To je noro!

v postelji ima tudi cel žur. Jo imam v vreči pa se ji v minuti uspee postavit vodoravno!

Mene pa še nekaj zanima - se spomnete, ko so našim takrat še novorojenčkom zadnji dan v porodnišnici vzeli kri iz pete? Kaj vse pregledajo v tej krvi? Sicer nismo nič dobili domov, da bi bilo kaj narobe, ampak me zanima, kaj pregledujejo?

atanja super, da ste vsaj nekaj zrihtali, se mi ful smili bogi Ted. Ko ga srbi in so tok nemočni!

majas ful dober, da sta se s svojim pogovorila, upam, da bo vsaj nekaj časa dobro.

Jest sem si pa za večerjo spekla Baguette z zeliščem! kak je to dobro, pa še ene mam noter z česnom. Jst sem taka kruharka. Ne rabim nič druzga gor namazanga. Moj sanjski poklic bi bil v pekarni, sam pol ne vem, če bi lahko še čez vrata pršla.

Moj user posted image že spi na kavču je pa 13 let starejši od mene, siv in takooo zeloo šarmanten!

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
3.5.2007 22:33:43   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

Moj user posted image že spi na kavču je pa 13 let starejši od mene, siv in takooo zeloo šarmanten!

lepo napisano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
3.5.2007 22:34:22   
ema79
čist pozabla...

krfjolca ful dobra frizurca

ne vem zakaj ajine nisem vidla???user posted image user posted image

petra ful dober avatar, zelo carski

marella tvoja je pa itak tak cuker

Mi stolček za hranjenje že imamo, jo vsake tolko dam noter, da se igra in tolče po mizi. Hranim jo pa še zmeraj v naročju. eEno roko ji dam za moj hrbet, drugo ji pa držim, tak da je lepo pri miru!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
3.5.2007 22:36:23   
ema79
Monika tudi za našo malo vsi pravijo kak je močna in debeluškasta, ma pa premalo kil oz gramov za svojo višino!user posted image user posted image

Drugače pa dojenčki morjo bit mal bl okrogli, ane?

< Sporočilo je popravil ema79 -- 3.5.2007 22:37:47 >

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
3.5.2007 22:51:00   
Monika79
ja itak, da morajo biti user posted image  lepi in okrogli user posted image  no ker naši je prejšnjič rekla P na pregledu, da bi se mogla malo še zredit user posted image  halo , pa ma take "fensi" mišelinke user posted image user posted image user posted image

kako pa tvoja user posted image user posted image  sedi, če jo daš samo tako sedet, mislim na kavč?

lp Moni

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
3.5.2007 23:03:35   
ema79
ma ona se zvali na stran, jo moram met še podpolcano, v stolčku jo tud na levo mal nese!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
3.5.2007 23:07:13   
Monika79
user posted image

ah nič ne bo - grem kar pančat user posted image

sladke sanje

user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
4.5.2007 7:26:26   
Nogavica
user posted image

Prva? Ne morem verjet!

Mi smo budni že od 6h, ponoči pa sem vstala 4x, da sem jo obrnila in ji dala dudo. Hvalabogu, da takoj zaspi nazaj.

Zdaj bo počasi šla spet dremat, jaz se pa oglasim še kasneje.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
4.5.2007 8:07:01   
Aja1
Druga! user posted image

Sanje in upanje na prespano noč še ostajajo. Jedli smo sicer samo 2x, ampak je bila ene 3 ure pri meni v postelji (sem dremala zraven in se zbudila, ko je spet iskala zizo user posted image user posted image user posted image ). Najboljše bi verjetno spala, če bi bile zize na razpolago celo noč, Neja pa zraven mene in bi si sama postregla... user posted image  Sicer pa je  posteljici prava razgrajačka. Sredi noči brca kot nora, jo pogledam in leži obrnjna za 180 stopinj (glava tam, kjer naj bi bile noge), noge na ograjici.

Vse ste si zamenjale avatarčke...no, jaz si ga bom pa tudi user posted image
Ema, moja nova frizura je v albumu v (spodaj povezavi).

Naša je tudi že v stolčku in full rada je v njem. Ker ima stolček koleščke, jo kar prevažam okrog po stanovanju, da je povsod z mano. Sicer čisto sama še ne sedi  (malo jo zanaša), v stolčku pa prav lepo, ker ima oporo.

Evo še slikica naše lumpike, ki bo na OI:

user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
4.5.2007 8:11:36   
Aja1
Sem včeraj pozabila vprašat. Krfjolca, a Anže uživa na kolesu? Sem mislila da bomo kolo rabili šele drugo leto...no, zgleda, da bo treba v šoping že letos. Pa se pri temu da ograjica stran?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
4.5.2007 8:21:13   
**Petra**
Jutro!

Mi smo pokonci od 7h s celonočnim spanjem user posted image user posted image user posted image

Neja, pravi cukrček si na sliki za OIuser posted image user posted image user posted image

Nik pa še ni tok stabilen, da bi ga dala v kolouser posted image user posted image user posted image Pa nasploh se sam prevrača, če ga dam sedet, pa tud v stolček za hranjenje ga še nisem dala, se mi zdi, da lažje je z žlico, če je še v na pol ležečem.

Aja, ponavadi se da ograjica snet  na kolesu, vsaj naša se da - dvigne se nazaj za hrbet.

user posted image user posted image user posted image za avatarček, zdj smo vse prenovljene user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 4.5.2007 8:25:30 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
4.5.2007 8:22:10   
Anonimen
Na hitro...od 20-22 se je zbudil 2x, potem je spal do 1, potem do 3.30...dvakrat sva jedla...spala do 7ih...je že boljše kot je bilo...

Na previjalni se mi je obrnil iz hrbta na trebušček, ker se je tako zvijal za škatlo z robčki...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4899
4.5.2007 8:27:12   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Mi smo pokonci od 7h s celonočnim spanjem user posted image user posted image user posted image

Ja, kar hvali se user posted image user posted image user posted image  
No, jaz bi se tut, če bi e lahko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

PRALNE PLENICE

Zakaj ste se odločili za nakup in uporabo pralnih plenic?

naravni material (74%)

cena (0%)

varovanje okolja (26%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!