Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Je tudi mož v isti stroki, v kateri študiraš? Tudi jaz upam, da so se naše neveste poročile v obdobjih sončnega vremena. Ga ni bilo veliko, ampak nekaj ga je pa le bilo. _mala_, mislim, da ni panike. So pač obdobja, ko dobiš malo več. Jaz sem se nehala "rediti" nekje po 30. tednu oz. sem pridobila do konca kakšno kilco. Tako kot je napisala Dorotea. Boš videla, da neprespane noči in tempo, ki ga narekuje otroček, znižujejo kilograme. Sem bila tudi sama "pridna" v prvi nosečnosti in pridno nalagala kilograme, ampak sem se po dveh mesecih po porodu začela sekirat, ker sem bila zelo v minusu in mi to ni bilo všeč. Kaj pa mi je preostalo drugega, saj sem bila ves čas pokonci zaradi krčkov, ki so bili pri našem fantu na sporedu ves dan. No, saj bodo razumele tiste, ki so imele te težave.

!!!
Upam, da bo tako ostalo! Gledala sem na škatlici, kaj je v bistvu razlika med tema dvema pripravkoma... tiste tablete so železov (II) sulfat, sirup je pa železov (III) proteinsukcinilat. Kakor koli že, zgleda da bo tokrat bolje.
...zdej ko čakamo pikico pa sva še bolj. Aja, ne moj mož ni v medicini, pa sem prav hvaležna , da je tako...dohtarji znajo preveč komplicirat
...on je strojnik, pa še dolgčas bi bilo če bi bila oba v tej stroki...cel dan sam debate o zdravju...uf, pa nič cvrtega krompirčka in sladoleda. Sama sebi pa že znam priporočat najboljše za zdravje( a le kadar se mi zahoče)Hi, hi!
, ampak čisto malo in si moram gate skoraj na nos prilepit
. No, itak da je moja obveljala
res vse samo roza in za
.
? Mogoče se motim
me je kar sram. A v materinski šoli povejo kaj je zakaj?
. Crkneš.