|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zvečer nagajajo škratje
19.10.2004 11:37:52   
Anonimen
Naš lumpi je zvečer brez problema zaspal v svoji posteljici. 9nebesa
Napapal se je in že bil tkooooooo :zaspan::zaspan::zaspan:, da je komaj čakal, da ga položim v posteljico. Še lubčka in bož bož za lahko noč, luč sem zatemnila in prižgala sončka z uspavanko...in mali je že spal.

Prejšnji teden pa so od nekje prihrumeli škratje, ki mu nagajajo in nagajajo:grrr::grrr:
Zvečer je pri nas borba. Ampak ta prava. sicer zmagamo mi...se škratje hitro poskrijejo..pa vseeno..traja eno uro, da mali zaspi. Poleg tega je najhuje, da NOČE jest toliko, kot bi moral. Doji se samo kakšno minuto ali dve, potem pa začne tko jokat, da mene kar srce boli. PA ga tolažim, zibam, pojem....nič..:(( Joka in joka. Prav tako v posteljici. Pa je zaspan tko, da nič ne more. Pa je spet za minutko mir,potem pa spet dvigne glavco (spi na trebuhu), pa spet začne, tečnarit, si menca oči, joka, potem duda ven pada, ga to jezi....
In tko tile škratje vztrajajo kakšno uro, potem pa mali končno zaspi v mojem naročju.
Sploh ne vem, kaj bi to blo. Kar naenkrat. In kaj čm narest, da bi te škrate spet spodila tja, kjer so bili prej:zmeden2:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zvečer nagajajo škratje
19.10.2004 11:42:47   
Anonimen
Koliko je pa star? Lahko da ga res kaj boli, lahko pa se je že začel zavedati okolice in vpliva, ki ga ima nanjo. Vem, da se ti smili, ampak pri takih stvareh se plača malo vztrajati... Saj veš, kaj mislim, kar težko napišem. Malo ga pusti, da se joka. Seveda, če si 100-odstotna, da ga kaj ne boli ali da ga ni strah. Ne vem, koliko je star.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zvečer nagajajo škratje
19.10.2004 11:53:31   
Anonimen
Star je 4 mesece in pol. Tud že pustila sem ga v postelji, da je jokal prav do onemoglosti. sem jokala tud jaz v drugi sobi. Pa ni blo nč boljše. Potem je bila šele kriza, ko se ni mogel pomirit od joka.

Čez dan zaspi normalno...brez joka. Zvečer pa...jok in stok. Tud to sem že študirala, če ga kaj boli, pa ne vem, kako bi to ugotovila. Da se niso kakšni krči pojavili sedaj? Do sedaj jih namreč ni imel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zvečer nagajajo škratje
19.10.2004 12:36:30   
Anonimen
Če čez dan zaspi normalno, sam v svoji posteljici, potem zvečer verjetno res nekaj ni v redu. Poskusi ga dati malo pozneje spat. Tudi jaz sem pri mojem fantku ugotovila, da je zelo zaspan, nikoli ne protestira.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zvečer nagajajo škratje
19.10.2004 13:13:13   
kimi
kaj pa če premal poje pred spanjem pa je potem lačen, če praviš da ne poje več toliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zvečer nagajajo škratje
19.10.2004 13:30:36   
Anonimen
Ma ne vem. Po moje pa sploh ni lačen in joka zato. Namreč ob 18h ponavadi lepo normalno je. Potem smo seveda doma, ne gremo nikamor, zunaj je tema, mrzlo je...in mali postane že ob 19h zaspan. Če ga dam takrat spat, bo ravno tako jokal 2 uri. Na vsak način ga z možem hočeva zamotit. pa se igrava z njim, plešemo, prekopicavamo, kopamo se....da bi ja nekako zapolnili tisti čas...Tam do 20h zdrži. potem mu seveda pred spanjem ponudim še dojko za jest...pa vleče samo minutko, dve. potem se začne jok....

No ja, bomo že našli kakšno rešitev. če drugače ne, bo do poroke že vse vredu :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zvečer nagajajo škratje
19.10.2004 14:05:58   
Dadi
Ojla še moj predlog. kaj pa če ma v ustkih kakšno ranico ali pa soor, pa zato noče jesti? Čeprav bi to potem moral tudi čez dan jokat ko ga hraniš.:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zvečer nagajajo škratje
19.10.2004 14:27:11   
Anonimen
Dadi, ravno pred nekaj dnevi je ustka natančno pregledal avdiolog. So čisto čista in brez ranic. Tko da to odpade.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zvečer nagajajo škratje
20.10.2004 16:02:32   
LEJLA
lahko je pa ze toliko zmatran, da ne more jest, spat pa tudi ne ker je lacen
mogoce lahko probas, da ti zvecer malo zaspancka (tudi ce je samo 20-30min)pred kopanjem...pri nas se to zelo obnese in se potem prav veselo ob 7h skopamo ob8h popapcamo in potem spanckat 9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?