|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
10.5.2007 20:04:17   
Majchi
Živjo punce!

Joj Tejč, tole je pa res štala. Upam, da boš res še mal zdržala v enem kosu in da ti kdo še priskoči na pomoč.

Sugar, sem prebrala tvojo štorijo. Verjetno bi se jaz tud živa usrauser posted image . Sploh ni čudn, da si totalno ven padla. Še dobr, da se Val tok ne sekira.

Punce, še enkrat hvala za vse čestitke in pa za čokolade in jagode, ki ste mi jih prinesle. Smotkice moje!

Mamice, kje ste? A je potem res tok dela, da se sedaj tok švoh javljate? Mal nam povejte, no. Jaz sem tak firbec. A bomo temo odprle na forumu dojenček?

Drugače pa punce je pri meni stanje takole. Cel dan me že v križu boli, spodaj imam krče, ki so kot rahli menstrualni krči, pa dopoldne sem bla večkrat na WC-ju. Zdej me pa prov zanima, a se bo iz tega ponoč kaj razvil al me spet kar tko mal heca vse skupi. V bistvu je že vse ponehal zdele proti večeru. Saj še boljš, men se še ne mudi, pa še prpa mi ful dela user posted image .

Kaj pa ostale? So že kakšni znaki? A se katera počasi odpravlja? Sonjam, ti imaš danes rok. Nič ne kaže, a?

Bambina, Petrazg, Lukrecija, a ste se načvekale? user posted image user posted image

Zdele pa prideta tast in tašča in grem štimat sladoled.

pa, pa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: MAJČICE
10.5.2007 20:08:37   
tejč
Jaz se na porod do vsaj ponedeljka še pomislit ne upam!user posted image user posted image user posted image

Majchy, jz bi tud sladoled! Morte enkrat pridet k nam v Kamnik z vozički-gremo v Toscano, majo dobrga.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
   RE: MAJČICE
10.5.2007 23:08:42   
Majchi
Majčice moje, dons pa niste tok zgovorne.
No, mene je prejle spet začel neki šraufat, tko da sem spet v kopalnici na lepotičenju preživela več kot eno uro. Zdaj sem pa budna kot zajc. Me prov zanima, če bo kej iz tega al se bo vleklo na koncu do PDP-ja, pa še čez user posted image .

Aja, sladoleda sem se napapcala, pa še jagode sem not narezala. Njami.
Tamala mi je začela čačača plesat v tebuhu user posted image . Čist je divja.

Grem počivat, pa noge v luft držat, ker mam take kot buhteljne user posted image .

Nočko.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
   RE: MAJČICE
11.5.2007 6:53:15   
tejč
Majchi, kako je bilo čez noč? Se je umirilo? KAj pa druge?

Jaz sem spala kot top plus trikrat na wc in obračanje na bok.
Zdajle zjutraj pa je sploh še nsiem začutila-zdej, al spi, al pa...user posted image user posted image user posted image  Moram se mal uležat...da vidim...čutim, nouser posted image .

Pomivalc že pere, sušilca bom kasnej zalaufala, stroj tud. BOste vidle, kolk bo pol enih cunj za pratuser posted image . Sam, dobr, zdle mamo mi Ajšo noričavo, je še slabš. JA, dons je pa že kar polna pik vsepovsod, še na ušesku ima reva eno, pa na zapestju, komolcu, po nogicah, največ pa po trebuhu in hrbtu. Vročine na srečo (še) ne. Po moje bo za vikend.user posted image

KAkšne plane imate danes poleg spremljanja RR, odganjanja jutranje megle, prenašanja riti po stanovanju, prebiranja časopisa, hranjenja, ležanja in branja?
user posted image

Lep pozdrav vsem, ki vztrajamo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
   RE: MAJČICE
11.5.2007 6:55:06   
tejč
Pa še to: dejte mi povedat, če še kero...Men tok desna roka mrtviči, čist mam mravljinčaste prste, zdaj že kar skoz, prej sem mela samo med spanjem. Pa šrsti so "čist polni", prav težko delam z njo, včeraj sem na infekcijsko peljala in šaltala kar mal na pamet...KAj naj nardim? A mislite, d aje to od nosečnosti, da ni od kaj drucga?????

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
   RE: MAJČICE
11.5.2007 7:38:15   
BAMBINA_
tejč tudi meni mravljinčijo obe roki, prsti, zlasti ponoči. Je bilo že tako hudo, da prstov sploh nisem več čutila. To je zaradi otekanja in potem je neki živec stisnjen, se mi zdi. V glavnem jaz zdaj vsako jutro in zvečer vzamem Plivit B6. Meni ful pomaga; res da mi prsti še vedno malo mravljinčijo, vendar je 100x bolje kot prej. Aja, pa še to, te tablete so prav namenjene nosečnicam... jaz sem vseeno vprašala G, če lahko jemljem, pa je rekla, da B vitamine kamot. Laufam zdaj na CTG, se potem še javim.

Čau bau user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
   RE: MAJČICE
11.5.2007 8:04:37   
Majchi
Dobro jutro punce!

Ponoči se nič ni zgodilo. Spala sem kot ubita, nisem se niti enkrat obrnila, niti enkrat nisem šla na WC. V glavnem, spala sem spanec pravičnega user posted image , kot da je zadnjič. Krči in zbadanje so ponehal, sploh ne vem kdaj. Spet en lažen alarm.
Babe, jaz vam sploh ne bom več govorila teh svojih znakov, ker vas skoz neki nategujem user posted image . Najbolje, da ko naslednjič kaj pojamram v zvezi s tem, da sem z eno nogo že v avtu in na poti v P. Tist bo še najbolj ziher user posted image .

Ampak zdele grem pa vseen likat, pa pospravljat, pa neki še za lokal do konca naredit, pa bom imela spet za cel dan dela. Do zdej sem si skoz govorila, ah saj je jutri še en dan, zdaj pa res ne morem bit več ziher.

Tejč, upam, da te Maša že brca! Sej bo začela, men tud včasih šele ob ene 10ih al pa 11ih začne. Pač tisti dan zgleda malo potegne.

Zdej grem mal delat, pa se vam še potem javim. Pridne bodte!


(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
   RE: MAJČICE
11.5.2007 9:05:40   
Sonjam
Dobro jutro.
Ja jaz sem še kar doma, zgleda da se mojemuuser posted image  nikamor ne mudi.Tut prov sam jst bi ga že rada mela ob sebi.
Tut jst sem dons ful dobro spala proti ostalim dnevom.Včeraj nisem skoraj nič me je kar mal panika dajala ponoči, če bo slučajno treba jit. Zdaj sem se pa kar skulirala in ko bo treba jit bomo pač šli.
Aja eno vprašanje.
Če bi vam slučajno odtekla voda a boste (ste) poklicale rešilca ali vas (je) bo dragi peljal v P.? Ker sem brala da naj bi te potem rešilec peljal in nujno je treba ležat na boku.
Sej jst drugače sploh ne morem ležat kot na boku.user posted image
Sugar kaj je s tvojo kužko zdaj?
Ej a gre vam tut kaj na živce ko vas vsi sprašujejo če je že kaj?
Meni je včeraj skoraj telefon pregorel.Sem ga morala vmes dati polniti.Pa saj je lepo ko veš da nate mislijo in so s teboj, ampak saj jih bom obvestila ko bo kaj.In potem odgovarjam na ena in ista vprašanja pa ........user posted image
Mal sem tečna a ne? Pa saj to je še malo lahko sem še bolj.ha hauser posted image
Lep dan vam želim ,pa pa

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
   RE: MAJČICE
11.5.2007 9:20:49   
s u g a r
Jutro

vidim da smo budne že kot čuki.
Jaz sem ok, špikanje je malce manjše imam pa OBUPNO GROZNO bolečino na levi strani trebuha - k da mi bo mišica počla - še dobr da imam ob 11 G in da jo zaslišim napolno.
Vleraj je bilo na Welnessu tako lepo zvedela sem kup info kako v kakem primeru pomagat, če ima otroček npr. sor, kolike, in uno drisko k je zdej ful razsajala po vrtcih. In pazte to me zanima če je res, a so vaši otroci, ki jih imate v vrtcih tudi polni "šmrkla oz sluzi" v nosku in ustih ko pridejo domov? Baje je hrana v vrtic čist user posted image , sami praški (omake, juhe, krompir - vse vse instant) in da nič ne skrbijo za hidracijo otrok - jih nihče ne sili pit oni pa tud ne vejo kaj je to pit je treba. Me je kar malo stisnilo, ko sem to poslušala in to od ljudi ki imajo več otrok in so v stiku tudi s tujimi non stop. Pa punčke s holeserolom pri 11 letih - HALO, fantki hiperaktivni (preveč) in nikoli sfokusirani - problematični otroci. Jz k sem to slišala me je kar rolal. user posted image  res smo instant generacija in kaj bodo nardil "vzgojitelji - šolski sistem" iz naših otrok - kakšni bodo ti otroci v starejših letih (bo smrtnost prišla na dobo 60 let zato ker bodo vsi zastrupljeni od okolja in od neprave hrane, s katero jih fopajo od najmanjših nog?). Jaz se bom pošteno trudila, da bo naš mali Val prevzel dobre navade, samo glede kaj večina počne se bom user posted image  morala truditi. Kok staršev daje otroku za vmesni obrok sladkarije (piškote) namesto tri ali par krhljev sadja (pa tu ne smemo pozabiti netropskega, ker je v tropskem polno ogljikovih hidratov). No res sem razuser posted image , k vidš ki ti te stvari govori oseba ki je to izkusila na svojem hrbtu - težko je imeti otroka ki je non stop bolan in mu zdravnik da samo tableto in nič drugega. Pa alergije mačke - vse hrana na vse vpliva. Sploh nočem o tem razmišlat ker bi lahka govorila miljon let, sam vam povem da za naše otroke bomo najbolje skrbele same pa še me/jaz se bomo mogle prekleto dobro posvetiti kaj bomo naredile in kako porihtat sebe da bomo vzor (kot itak da bomo ampak ne samo vzor celi BOG) svojemu otroku in le mi kot družina mu lahko privzgojimo neke smernice, ampak se jih moramo same naučit in peljati.

Sorry ampak mene je bilo včeraj groza in sem vesela da sem marsikaj izvedela in da vem kaj mi je se za spremenit.

Drugače danes imam v planu, prepisat avto, it k G in potem oprat perilo (čeprav bom mojga našuntala da to zrihta), pospravt in še kaj pa vem kaj vse se bom spomnila.
Tako da jez bom danes
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no uglavnem pridna bom
Zdej grem pa se zrihtat da grem k G.

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
   RE: MAJČICE
11.5.2007 9:24:36   
BAMBINA_
Takole. Sem nazaj. user posted image
Ampak, moram jutri še v porodnišnico iti na CTG (do zdaj sem hodila na CTG k svoji G), ker se je mali umiril in lahko, da bo kaj. Mene je strah. user posted image Lahko pa da tudi samo opravijo pregled in pošljejo domov še Evrovizijo pogledat, zdaj ko se je Gotarca v finale uvrstila. user posted image user posted image Bomo videli.
Drugače pa, včeraj smo z Lukrecijo in petrozg malo počvekale. Obe sta taki ful luštkani nosečnici. user posted image user posted image
Majchi ti pa res imaš ziljon teh znakov. user posted image Hmm, jaz pa še zdaj nič, pa zgleda, da se piko že kar orng pripravlja na prihod.
Sonjam meni, če bo voda odtekla, me bo moj peljal, ležim pa lahko na zadnjih sedežih. Samo jaz si ful ne želim, da bi se tako začelo, bi ful raje imela popadke in tako. Tisto o telefonskih klicih, SMS-ih in tem mi pa raje ne govori user posted image , ampkaj saj pravim, po eni strani vsaj vem, da folk misli name in mojega user posted image , kar pa tudi ni tako slabo, ane? user posted image

Tako, grem zdaj pospravit, potem pa pizzo spečt.
Pridne bodite user posted image

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
   RE: MAJČICE
11.5.2007 9:37:47   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Sonjam

Če bi vam slučajno odtekla voda a boste (ste) poklicale rešilca ali vas (je) bo dragi peljal v P.? Ker sem brala da naj bi te potem rešilec peljal in nujno je treba ležat na boku.


Mene je iz NM v Ljubljano kar oče peljal, mi tam niso hotli rešilca dat. Potem so bili pa v Lj kar malo jezni - če ti odteče voda je nevarnost, da popkovnica izpadeuser posted image in je treba ležat zato rešilca pokliči. Tako so mi razložili.user posted image

No, naj se pohvalim, da sva tudi midve dons supert spali. Katja je zaspala med gledanjem CSI, se zbudila nekaj po 1 ponoči, naslednjič ob 6h in vstali sva ob pol devetihuser posted image user posted image . Kar tako naprej.
user posted image

No, uspešno uporabljam shrani.si, tako da bom lahko kakšno slikco kar direkt prilepla. Katja je na tej stara 9 dni (torej slikana na PDP) in pripravljena na previjanje.

< Sporočilo je popravil Putka -- 11.5.2007 9:40:16 >

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
   RE: MAJČICE
11.5.2007 10:06:53   
tejč
Dobro jutro,
jaz sem šla mal nazaj spatuser posted image .
KAtja je pa rdečelaska, a , Putka? Lušna!

Bambina, hvala za nasvet glede mravljinčenja rok, se mislila, da sem edina....

Sonja m, jaz ne vem, no še, kako bo izgledalo, ampak sem mislila, da me bo kar moj peljal, če ne bo res cele poplave pod mano. (odtek vode)

Zdle me je klical mož in pravi, d amoram nekaj za vrtec it rihtat v Domžale.
Pol pa še kosilo, pa peglanje, stroji cot.......

Šibaaaaaaam.
Če Maša brca? Ma, nekaj se motovili not, zdej pa ne vem...MOram spremljat gibe danes... Hvala, Majci, za skrb...
lp

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
   RE: MAJČICE
11.5.2007 10:19:46   
iwa
Hoj punce!
Oh kolk luštno punco maš Putka user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest sm tud nocoj ful dobr spala, očitno se naši še ne mudi na svetuser posted image user posted image user posted image
Moja se tud kak dan čist že umiri, pa si rečem, kmal bvo akcija, pol pa naenkrat spet začne fusbal zganat tko da očitno bo še kr mal not... se pa trudim vsak dan mal pospravt pa bit zrihtana če me kej preseneti...upam da kmaluser posted image user posted image user posted image

Nč grem še mal naprej delat...lepo se mejte!user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
   RE: MAJČICE
11.5.2007 10:53:34   
kjava
 





Bom probala še jest dat slikc[link=http://mail.google.com/mail/?realattid=f_f19hwqxa&attid=0.5&disp=inline&view=att&th=1125301622d34b28][/link]o gor, če mi bo ratalo:

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
   RE: MAJČICE
11.5.2007 10:56:18   
kjava
user posted image A je zdej ratalo?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
   RE: MAJČICE
11.5.2007 10:58:33   
kjava
Aha, zdej pa je!Sem bolj leva za tele stvari, pa še nobene frišne slikce nimam, ker nimam digitalca. Tole je še v porodnišnici, ko je prišla sošolka slikat Eriko.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
   RE: MAJČICE
11.5.2007 11:49:46   
Putka
Katja ima blond laske! Tejč, lahko pa da bo še rdečauser posted image Upam da ne, ker so taki otročki toolk občutljivi.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
   RE: MAJČICE
11.5.2007 12:32:47   
tejč
Ups, Putka, sori, res nisem dobr vidla.Je pa res lušna!

Punce???? Ne boste verjele: nam se je začelo obračati na bolje; slučajno sme klicala v en zasebni vrtec tuki v Kamniku in mso ga odbili, za Ajšo, od 1.6. dalje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem tok vesela!
Blo je pa čist slučajen, je rekla šefica, včeri se je en izpisal zaradi bolezni, dons sva reševala in gledala prošnje, koga bi vzeli...In evo, klic je naredil svoje in sem bla že dans tja povabljena, fuuuuuuul lep vrtec, čisto nov, 5 oddelkov otrok...
user posted image user posted image user posted image
Veselite se z mano!
In šefici je bilo ime tok všeč, Ajša, pa sem ji rekla, da  druga bo pa Maša-tako kot ta šeficauser posted image , se nam je ravno pokrompirlo in sem ji popuhala na dušo.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   RE: MAJČICE
11.5.2007 12:34:23   
tejč
Tole bo naš vrtec:



http://www.peterpan.si/galerija.php?g=32

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
   RE: MAJČICE
11.5.2007 12:58:08   
felicia
Lepo da ste dobili prostor v vrtcu tejč.user posted image
Zanima me kako je pa s plačevanjem teh zasebnih vrtcev? A so kej dražji ali niti ne od teh državnih?
nam so rekli da morva takoj ko se mali rodi poslati prošnjo če želiva priti notr oz. dobiti fraj mesto. groza!



LP

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
   RE: MAJČICE
11.5.2007 13:04:11   
tejč
Felicia, ta naš vrtec ima koncesijo v vseh oddelkih, kar pomeni, d aplačuješ čisto isto kot državni vrtec. Je pa standard višji, manj otrok, več ukvarjanja, ponavadi boljši kade, ni pa nujno. Bomo videli...
Meni bi bil dober kakršenkoli vrtec v bližini, pa tudi v Lj, če bi bila sila.
JA, prošnjo dajte takoj ob rojstvu, ker potem gledajo datum vloge!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
   RE: MAJČICE
11.5.2007 13:16:21   
Majchi
Tejč, jeeeee user posted image user posted image user posted image  za vrtec. Vsaj neki se je na dobro obrnilo, a ne?
A Maša že pleše čačača?
Naša je tud dons mal bolj mirna. Me prov špara neki. Zvečer se ji bo pa spet zruval in me bo pretepla in zbrcala user posted image .

Meni je dons ratal že 3 stroje cunj oprat in obesit, ene 2 stroja sem zlikala, skuhala sem kosilo in šla s kolegico na en dolg sprehod s kužati. Tko da sem do zdele kar zadovoljna, zdele grem pa res še spucat stanovanje, ker mi gre že orng na jetra, tok je umazan user posted image .
Moj je že končal s šihtom in je pojedu in je že zginu do enga kolega. Prej me je sam vprašal, kakšne mam plane in ko sem  rekla pucanje, si je rezerviral stopnišče in klet in ušel. Ampak hvala bogu je to zame ena ura manj dela. Upam sam, da bo pol res to pospravil user posted image .

Putka, men se je tud po sliki zdelo, da je mala rdečelaska. Sorry, je zgleda samo tko čudno fotografirano, da je svetloba ta svoje naredila. Imaš pa prov glede občutljivosti user posted image .

Grem naprej akcija čiščenje!

pa, pa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   RE: MAJČICE
11.5.2007 13:26:10   
tejč
Majchi, razjahaj konje in mal na RR čekirajuser posted image .
Maša že brca, ne pretirano,ampka bolj pritiska v elastiko od kavbojk. Po moje ji zmanjkuje placa. Sam ni pa tok brcava kot druge dni, res ne...
3 stroje cot? Uau! Si pa res pridna.
Ti, kašn šiht ma tale tvoj dedc, da je tok hitr fertig? Moj pride (ČEEEE) ob 17.00, pa se hvali kok hmal da je doma! Ob 7 pa odrine-res da pelje še Ajšo k varuški, ampak...

ZA kosilo bo:
jurčkova omaka, piščančji file, tortelini, paradižnikova solata z zeleno papriko
nektarina in kokosova kockauser posted image user posted image user posted image


Mene pa že spet zgaga.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
   RE: MAJČICE
11.5.2007 13:55:12   
Majchi
Tejč, 3 stroji cot za oprat in obesit ni panike. Ta hujš pol pride: 3 stroji za zlikatuser posted image . A sem rekla, da grem pucat? No, šla sem ležat user posted image . Ne daaaa se miiiii!

Moj dedc ma tako službo, da od pon. do čet. delajo od 7.30 do 17.00 in imajo vmes od 12ih do 13ih lunch time (firmo zaklenejo). Takrat pride domov na lunch. Ampak ob petkih so pa frajerji. Fino začnejo ob 7.30 in lepo mrtvo hladno zaklenejo ob 12.30. Zdej bo šel pa itak za potnika v tej isti firmi in predvidevam, da bo delovni čas prosto po prešernu user posted image . Sej veš, dokler je promet, jih ne briga, kdaj domov hodjo.

Če te zgaga peče, men ful Donat pomaga. Sem že kar nekaj platojev stresla user posted image . Mi sploh ni slab.

Kje se ostale punce potepate?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   RE: MAJČICE
11.5.2007 13:58:08   
Majchi
Aja Tejč, hudo dobro kosilo! njami!

Men se pa dons ni pretirano dalo kuhat, pa sem samo špagete s tuno skup vrgla, pa kumarice v solati za zraven. Enkrat na 14 dni ziher to jeva, ker imava oba rada.
Naktarina? Zdej bi jo pa še jazuser posted image . Pa jagode bi tud spetuser posted image ! Jao! Skoz bi neki...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?